Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας, με λένε Άντα και είμαι 27 χρονών και όπως λέει και κάποιος πάνω στις καύλες μου. Η δική μου ιστορία είναι αληθινή και συνέβη πριν από λίγο καιρό.

Όπως πολλοί από εδώ έτσι κι εγώ έκανα chatting και γνώρισα ένα παιδί με το nick ΚΟΥΚΛΟΣ, μιλήσαμε για αρκετή ώρα και η συζήτηση πήγε σε άκρως ερωτικό περιεχόμενο. Την επόμενη μέρα το πρωί όταν έφτασα στην δουλειά είδα στα mail μου φωτογραφία από τον άγνωστο του chat και μπορώ να πω ότι ήταν από πολύ ωραίος μέχρι κούκλος. Μου ζητούσε και δική μου φωτογραφία αλλά εγώ δεν είχα και έτσι του έκανα την περιγραφή μου 1.65, καστανά μακριά μαλλιά, μεγάλα μάτια τεραστία χείλια, και ένα τέλειο στήθος με μεγάλες ρώγες. Μαζί με την περιγραφή του έστειλα και το τηλέφωνό μου.

Το απογευματάκι και ενώ είχα κανονίσει να πάω για ένα ποτό με έναν φίλο από την δουλειά χτυπάει το τηλέφωνο και ήταν αυτός. Με ρώτησε αν έχω κανονίσει κάτι και να θα ήθελα να βρισκόμασταν. Εξήγησα την κατάσταση και μου είπα αν μπορώ να συναντηθούμε πριν και εγώ δέχτηκα.

Κατά τις 9:30 συναντηθήκαμε κάπου στον Πειραιά. Στην πραγματικότητα ήταν ακόμη πιο ωραίος. Κάτσαμε λίγο έξω από το αυτοκίνητό του και μετά από 5 λεπτά μπήκαμε μέσα γιατί άρχισε να βρέχει. Στην αρχή κουβεντιάζαμε περί ανέμων και υδάτων αλλά μετά άρχισε να μου λέει για το πόσο μεγάλα είναι τα χείλια μου και πόσο θα ήθελε να τα νιώσει στον πούτσο του μια και του είχα πει ότι μου αρέσει πολύ να τσιμπουκώνω. Και άρχισε να με φιλάει, να μου χουφτώνει τα βυζιά και να μου δαγκώνει τις ρώγες μου πράγμα που με έκανε να καυλώσω αφάνταστα.

Εγώ άρχισα να τον χουφτώνω πάνω από το τζιν του και σιγά σιγά να του ξεκουμπώνω τα κουμπιά. Όταν του άνοιξα και το τελευταίο κουμπί διαπίστωσα τον τεράστιο πούτσο του να έχει βγει από το μποξεράκι του και να μου κάνει νεύμα να τον πλησιάσω. Δεν άντεξα πολύ στον πειρασμό και τον έβαλα με την μία στο στόμα μου. Ήταν πολύ μεγάλος και έπρεπε να ανοίξω το στόμα μου πολύ (αν και έχω μεγάλο στόμα και τα χείλια μου χαρακτηρίζονται ως τσιμπουκόχειλα) του τον πιπιλούσα και του τον έπαιζα με τη γλώσσα μου για αρκετή ώρα. Τον τρέλαινα όταν τον έβαζα στις σκληρές ρώγες μου και τον έγλυφα μαζί με τις ρώγες μου. Εκείνη τη στιγμή χτύπησε το κινητό μου και ο φίλος μου από την δουλειά μου είπε ότι τον είχα στήσει. Έτσι τον άφησα λέγοντάς του ότι του έδωσα ένα δείγμα για το τι μπορούσε να επακολουθήσει και κατέβηκα από το αυτοκίνητο και έφυγα.

Μετά από μία περίπου ώρα χτύπησε το κινητό μου και ήταν αυτός. Μου είπε ότι τον είχα τρελάνει και δεν μπορούσε να ξεμπλοκάρει. Άρχισε να μου λέει ότι θέλει να είμαι η πουτάνα του και να κάνω ότι μου ζητήσει πράγμα που με έκανε να ανάψω. Είπαμε να συναντηθούμε σε ένα δίωρο στο σπίτι του. Μου είπε την διεύθυνση και κλείσαμε. Μετά από λίγο πήρα τον φίλο μου και τον πήγα σπίτι του μια κι εκείνος δεν είχε αμάξι και πήγα στον προορισμό μου. Χτύπησα το κουδούνι και μου άνοιξε. Ήταν μόνο με το μποξεράκι και με περίμενε. Καλώς την πουτάνα μου, μου είπε και έκλεισε την πόρτα.

Εγώ στην αρχή τσαντίστηκα αλλά πριν προλάβω να το καταλάβω μου σκάει ένα χαστούκι από το πουθενά και με διατάζει να γδυθώ και να μείνω μόνο με το string. Δεν είχα άλλη επιλογή. Χωρίς δεύτερη κουβέντα άρχισα να γδύνομαι και όταν έμεινα μόνο με το sting, μου ήρθε και η δεύτερη σφαλιάρα αυτή τη φορά πιο δυνατή πράγμα που άρχισε να μου αρέσει. Τι άλλο θες να κάνω τον ρώτησα. Του άρεσε η αίσθηση ότι αυτός ήταν ο αφέντης και εγώ θα του έκανα ότι είχε όρεξη. Κάτσε στο κρεβάτι και πάρε με στο στόμα σου παλιό βρώμα, ξέρω ότι σου αρέσει να τσιμπουκώνεις τον πούτσο μου. Τώρα θα σου δείξω εγώ τι έχεις να περάσεις. Και εκεί ήρθε και η τρίτη σφαλιάρα. Τον έβαλα στο στόμα μου και άρχισα να τον πιπιλάω και μετά να τον ρουφάω όλο μέσα στο στόμα μέχρι που έφτασα στα αρχίδια του.

Εκείνος άρχισε να μου τραβάει τα μαλλιά και δίνει τον ρυθμό που ήθελε. Με το χέρι μου του έπαιζα τα αρχίδια. Έτσι πουτανίτσα έτσι μου αρέσει, ρούφα τον όλον μέσα, πάρτον παλιό βρώμα. Συνέχισα έτσι κανένα μισάωρο. Δεν τελείωνε με τίποτα. Μετά από λίγο μου φώναξε: Πάρτα μωρή καύλα πάρτα στο στόμα σου και τελείωσε την ώρα που μου τον είχε βάλει όσο πιο βαθιά μπορούσε μέσα στο στόμα μου. Εγώ κατάπια και την τελευταία σταγόνα από τα καυτά του υγρά. Σου άρεσε σκρόφα, έτσι δεν είναι; Εγώ έγνεψα καταφατικά. Τώρα θα δεις τι θα πάθεις παλιό χαμούρα, μου λέει και τρώω άλλο ένα χαστούκι. Με πετάει πάνω στο κρεβάτι, με δένει με κάτι γραβάτες που είχε στο κρεβάτι και μου κλείνει τα μάτια με ένα μαντίλι.

Τον καταλαβαίνω να κατεβαίνει από το κρεβάτι και να απομακρύνεται από το δωμάτιο. Άκουσα την πόρτα να ανοίγει αλλά δεν έδωσα σημασία. Μετά από δυο τρία λεπτά ακούστηκε η πόρτα να κλείνει. Ήρθε ξάπλωσε δίπλα μου και άρχισε να παίζει με το στήθος μου και να το δαγκώνει. Να με γλύφει και να κατεβαίνει σιγά σιγά και βασανιστικά. Μου σκίζει το εσώρουχο και αρχίζει να με γλύφει να μου δαγκώνει τα μουνόχειλα και εγώ να φωνάζω από ηδονή και πόνο ταυτόχρονα. Σ\' αρέσει να σε κάνω να πονάς, σ\' αρέσει έτσι δεν είναι; Αλλά αυτό που θα πάθεις θα σου αρέσει περισσότερο, μου λέει και αρχίζει να μου λύνει τα χέρια.

Εγώ πήγα να βγάλω το μαντίλι για να δω και πάλι, αλλά εκείνη τη στιγμή μου έρχεται μια ξανάστροφη και μου λέει «Ποιος σου έδωσε το δικαίωμα να κάνεις κάτι τέτοιο»; Με γυρίζει στα τέσσερα και με δένει αυτή τη φορά στο κάτω μέρος του κρεβατιού. Ανεβαίνει πάνω στο κρεβάτι και χωρίς δεύτερη μου το χώνει με βία όλο μέσα στο μουνί μου που ήταν αρκετά υγρό. Εγώ άρχισα να φωνάζω και να του λέω ότι πονάω. Αυτός συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό. Σε κάποια στιγμή ακούω να λέει «Τώρα» αλλά δεν κατάλαβα τι εννοούσε. Άρχισε να μου τραβάει τα μαλλιά δυνατά και μου γαμάει το μουνί με την ίδια ισχύ. Είχα ανοίξει αρκετά το στόμα μου από το τράβηγμα. Τότε ένοιωσα μία ακόμα πούτσα να μπαίνει στο στόμα μου. Εγώ ταράχτηκα άρχισα να κλαίω και να απωθώ τον δεύτερο ο οποίος μου πίεζε το κεφάλι για να τον πάρω όλο μέσα. Γιατί αντιδράς παλιό πουτάνα αφού σε φτιάχνει να έχεις δύο πούτσους μέσα σου μου λέει και αρχίζει να μου βαράει τα κωλομάγουλα με αρκετή δύναμη.

Δεν μπορούσα να αντιδράσω και έτσι άρχισα να τσιμπουκώνω τον τρίτο της παρέας ο οποίος τον είχε αρκετά μεγάλο. Αφού μου γάμησε για αρκετή ώρα το μουνί άρχισε να βγαίνει. Μου ανοίγει περισσότερο τα πόδια και με μιας πάει να μπει στον κώλο μου. Εγώ πετάχτηκα από τον πόνο μιας και δεν με είχαν γαμήσει ξανά από εκεί. «Τι έγινε; Η κωλάρα σου δεν έχει ξαναπάρει πούτσο; Θα στο ξεσκίσω εγώ. Θα στον ξεπαρθενιάσω και εσύ θα το απολαύσεις παλιό ξεκωλιάρα» μου λέει και αρχίζει να σπρώχνει το πουτσοκέφαλό του.

Η τρύπα μου ήταν πολύ στενή και πονούσα πολύ αλλά δεν μπορούσα να βγάλω άχνα μιας και στο στόμα μου ήταν η πούτσα του άλλου. Ο οποίος δεν άργησε να τελειώσει ακούγοντας τον φίλο του να με βρίζει και να προσπαθεί να μου γαμήσει τον κώλο. Με αρκετή βία και πόνο η τρύπα μου άνοιξε και τότε μπήκε όλος μέσα. Με κράτησε έτσι για λίγο κουνώντας ρυθμικά τη λεκάνη του για να τον νιώσω όπως έλεγε καλά μέσα μου. Και μετά άρχισε να με γαμάει με βία. Ο άλλος δεν άργησε να ξανακαυλώσει και ζήτησε να με γαμήσει και αυτός.

Τότε βγήκε με έλυσε και του είπε να ξαπλώσει και εγώ να κάτσω πάνω του για να με γαμήσει ο φίλος του. Έτσι κι έκανα. Καθώς το έκανα με τον φίλο του, ακούω να λέει να κάνει χώρο για να έρθει κι αυτός. Με σήκωσε λίγο και με έφερε πιο κοντά στο σώμα του έτσι ώστε να εμφανιστεί η τρύπα του κώλου μου. «Έτσι μπράβο, ξεκωλάκι. Τώρα θα δεις το πάει να πει γαμήσι πουτάνα μου» μου λέει και μου το χώνει από τον κώλο.

Εγώ πόναγα αλλά είχα φτιαχτεί τόσο με την αίσθηση ότι με γαμάνε δύο με τεράστιες πούτσες που άρχισα να φωνάζω από ηδονή. «Σ\' αρέσει παλιό καριόλα. Σ\' αρέσει να σε γαμάνε και από τις δύο τρύπες. Αν το ήξερα θα έλεγα και σε άλλον έναν για να τον τσιμπουκώνεις». Δεν άργησα να τελειώσω. Είχα τον πιο τέλειο οργασμό. Τότε βγήκαν και οι δύο μου τους έβαλαν στο πρόσωπο για να τους τσιμπουκώσω και τους δύο μαζί και τελείωσαν στο πρόσωπό μου. Με αγκάλιασαν και μου σκούπισαν το πρόσωπο με φιλιά.

Ήταν το πιο βίαιο αλλά και το πιο ωραίο γαμήσι που έχω κάνει ποτέ. Από τότε βρίσκομαι με τον φίλο από το chat και με περιποιείται ανάλογα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.