Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι από τα κορίτσια που ξεχωρίζω το σεξ από τον έρωτα. Αυτή η εμπειρία μου είναι για το καλύτερο σεξ που είχα ως τώρα. Όταν ήμουνα 24 και στο πανεπιστήμιο, είχα δεσμό με τον Γιώργο περίπου 2 χρόνια. Τα περνούσαμε πολύ καλά παντού και στο σεξ και ήμουν πολύ ευχαριστημένη. Το μόνο που με χάλαγε ήταν η έμμονή του στο να κάνουμε όργια με άλλους. Και καλά να φέρω κάποια φίλη και αυτός έναν φίλο και πάει λέγοντας, είχα αρχίσει να ξενερώνω και δεν καταλάβαινα γιατί αυτή η έμμονη. Δεν τον ικανοποιούσα; Τι; Με είχε βαρεθεί; Εγώ τον ρωτούσα, πως είναι δυνατόν να κάνει σεξ με κάποια άλλη μπροστά μου και πως μπορεί να βλέπει κάποιον άλλον να με πηδάει μπροστά του; Το θεωρούσα αδιανόητο και άρρωστο. Αυτός μου έλεγε, πως είναι μία σεξουαλική εμπειρία και τίποτα άλλο και εάν είμαστε ανοιχτόμυαλοι δεν θα είχαμε προβλήματα ζήλειας. Τελικά είχε δίκιο.

Μία μέρα είχαμε βγει και είχε φέρει και τον κολλητό το Γρηγόρη, που σύμφωνα με τις φαντασιώσεις του θα ήτανε ο τύπος της παρτούζας. Και καλά επειδή ήτανε πολύ καλός εραστής και την είχε πολύ μεγάλη. Έμενα βασικά δεν μου άρεσε. Δεν ήταν άσχημος, αλλά ούτε και ωραίος. Βασικά ήταν κοντός, αλλά είχε πολύ μυώδες σώμα και έβγαζε κάτι το πολύ έκφυλο και διεστραμμένο στη φάτσα. Όσο για την πούτσα του, φαινόταν προικισμένος, αλλά όταν κάποιος φοράει τζίν, πάντοτε μπορεί να κανείς λάθος. Είχαμε πιει πολύ και επειδή ο Γρηγόρης δεν μπορούσε να οδηγήσει και καλά, θα ερχόταν να κοιμηθεί μαζί μας. Και καλά!!!

Στο αμάξι μου λέγανε ότι πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσω να πάω με 2 άντρες και ότι θα ήταν ότι καλύτερό μου έχει τύχει. Και τουλάχιστον να προσπαθήσω να δοκιμάσω και εάν βλέπω ότι δεν μου αρέσει, ας το σταματήσω. Όταν πήγαμε να κοιμηθούμε, ο Γιώργος πρότεινε στον Γρηγόρη να έρθει να κοιμηθεί μαζί μας στο διπλό, γιατί βαριόταν να φτιάχνει τον καναπέ. Και έτσι έγινε.

Όταν μπήκαμε στο δωμάτιο, ο Γιώργος είπε ότι πάει να κάνει ένα μπανάκι για 5 λεπτά και έρχεται. Εγώ άρχισα να ξεντύνομαι, έμεινα με τα εσώρουχα και ετοιμαζόμουν να ξαπλώσω. Έβλεπα τον Γρηγόρη να με κοιτάει με μία απίστευτη κάβλα και αυτό αλήθεια με ερέθισε. Ξέρω ότι έχω πολύ ωραίο σώμα, γυμνάζομαι από μικρή, αλλά πάντα θέλω να προκαλώ τον θαυμασμό στους άλλους. Ο Γρηγόρης τότε μου είπε, ότι αυτός πάντα κοιμάται γυμνός και εάν είχα πρόβλημα; Αχ άντρες! Είσαστε κουτοπόνηροι σε βαθμό βλακείας! Εγώ του είπα οκ, και ξάπλωσα. Τον έβλεπα να βγάζει το παντελόνι του και το σλιπάκι του και να μένει γυμνός μπροστά μου. Ήτανε ένα σοκ για μένα. Μην με πείτε τσουλάκι, αλλά ήταν η πρώτη φόρα που έβλεπα έναν τόσο μεγάλο και ωραίο πούτσο. Ήτανε τρελά καυλωμένος και αυτό με ερέθιζε πιο πολύ. Γενικά είμαι εγκεφαλική και ήτανε η πρώτη φορά που είχα τόσο ερεθιστεί με την θέα ενός πέους. Αλλά το συγκεκριμένο ήταν σαν γλυπτό. Απίστευτα ωραίο χοντρό μακρύ και φαινότανε και τόσο σκληρό… μα τόσο σκληρό! Είχα αναστατωθεί και γύρισα πλευρό, κάνοντας ότι θέλω να κοιμηθώ.

Ο Γρηγόρης ξάπλωσε και αυτός δίπλα μου αμίλητος. Αλλά γύρισε προς τα μένα ίσα, ίσα για να ακουμπάει το πέος στην πλάτη μου. Σε λίγο ήρθε και ο Γιώργος από το μπάνιο και ξάπλωσε γυμνός δίπλα μου. Άρχισε να με φιλάει και ανταποκρίθηκα. Μετά πήγε να βάλει το χέρι του στο μουνί μου αλλά δεν τον άφηνα. Ο λόγος ήταν, ότι ντρεπόμουν παρά πολύ, να έβλεπε πόσο υγρή και καβλωμένη ήμουν. Θα με περνούσε για τρελό πουτανάκι. Συνέχιζε να προσπαθεί, αλλά και εγώ δεν τον άφηνα. Μου έβγαλε όμως το σουτιέν και άρχισε να γλείφει τις καυλωμένες ρώγες μου. Ο Γρηγόρης τότε μου έβγαλε το σλιπάκι. Πήγα να τον σταματήσω αλλά ήτανε ήδη αργά.

Άρχισε τότε να παίζει τα μουνόχειλα μου, με το τεράστιο πούτσο του. Είχα ερεθιστεί μέχρι θανάτου. Μου πιάνει το χέρι και το οδηγεί στο πέος του. Με το που το έπιασα, καύλωσα τόσο, που ήμουνα έτοιμη να χύσω. Πραγματικά φαινότανε σκληρό, αλλά όταν το έπιασα ήτανε σαν ατσάλι. Απίστευτο πράγμα. Ένιωθα τα υγρά μου, να έχουν μουσκέψει όλες τις τρίχες μου και να κυλάνε μέχρι τα μπούτια μου. Ο Γιώργος τότε μου έπιασε το μουνί. Βλέποντας ότι ο φίλος του είχε ήδη καταφέρει να μου το βγάλει και να με καυλώσει τόσο, καύλωσε και αυτός τρελά.

Ο Γρηγόρης τότε άρχισε να μου τον βάζει. Με το που μπήκε μέσα μου αυτός ο πούτσος κάθε άμυνά μου τελείωσε. Άρχισε να με γαμάει δυνατά και εγώ σε δευτερόλεπτα άρχισα να φωνάζω και τελείωσα. Αυτός συνέχισε πιο δυνατά και Εγώ πάλι πολύ σύντομα προτού προλάβει να τελειώσει άρχισα να ουρλιάζω και να τελειώνω για δεύτερη φόρα. Αυτός συνέχισε και άρχισα να παίρνω πίπα στον Γιώργο. Ήταν και οι δύο έτοιμοι να τελειώσουν. Ο Γιώργος τελείωσε στο στήθος μου, γιατί ξέρει ότι δεν μου αρέσει στο στόμα, αλλά ο Γρηγόρης όταν ήταν έτοιμος να χύσει με γύρισε με δύναμη ανάσκελα και έβαλε τον πούτσο του στο στόμα μου. Άρχισε να με χύνει με τόση ορμή και δύναμη που ήταν ότι πιο καυλωτικό είχα ζήσει. Κατάπια για μία φορά όσα μπορούσα, ενώ όλη η φάτσα μου ήταν γεμάτη χύσια. Μετά από 2 λεπτά αρχίσαμε πάλι. Έχασα και την παρθενιά από πίσω εκείνη τη νύχτα και πραγματικά έχυσα τόσες φορές, που αλήθεια έχασα το μέτρημα.

Τώρα πια συμβουλεύω όλες τις φίλες μου, να δοκιμάσουν με 2 άντρες.

Φιλάκια πολλά και ελπίζω να μην σας κούρασα!!!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.