Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλημέρα. Μέσα από τις σελίδες των αναγνωστών αποφάσισα κι εγώ να σας μεταφέρω την δική μου εμπειρία που συνέβηκε πριν έξι μήνες.

Είμαι 42 χρονών και η τύχη μου μάλλον χαμογέλασε χωρίς να σκεφτώ ότι στο επαγγελματικό ταξίδι που έκανα θα μου συνέβαινε αυτό που παρακάτω θα σας πω.

Είμαι ένας άνδρας εμφανίσιμος 1.79 ύψος, 80 κιλά με ένα καλό νομίζω πούτσο. Μπήκα στο αεροπλάνο για να ανέβω από Κρήτη - Αθήνα, βράδυ παρασκευής. Όλα εκ μέρους μου ήταν τακτοποιημένα. Το ξενοδοχείο που έμενα ήταν στην 3ης Σεπτεμβρίου.

Ανεβαίνοντας στο αεροπλάνο χάζευα περισσότερο τις αεροσυνοδούς παρά να σκέφτομαι να βρω την θέση που θα καθόμουν. Καθώς προχώρησα και πρόσεξα την θέση που θα ταξίδευα μάλλον ζαλίστηκα βλέποντας ότι κοντά σε μένα θα καθόταν μια γυναίκα παρά πολύ όμορφη.

Μια γυναίκα που καθώς καθόταν την υπολόγιζα ψηλή, μια γυναίκα που στην συνέχεια όταν κατεβήκαμε κατάλαβα πόσο όμορφη και πόσο θηλυκή ήταν. Άρχισε μέσα μου να οργιάζει η φαντασία μου, ο πούτσος μου πια είχε σηκωθεί και προσπαθούσα να μην το δείξω. Με την φαντασία μου σκεφτόμουν τι γαμήσια θα μπορούσα να κάνω μαζί μ’ αυτή την γυναίκα.

Θέλοντας τόσο πολύ, δεν άργησα κατά την διάρκεια του ταξιδιού να πιάσουμε κουβέντα. Ο πούτσος μου μέσα από το παντελόνι είχε εκτιναχθεί αλλά προσπαθούσα να μην το δείξω. Έχοντας ενδιαφέροντα λόγω δουλειάς στην πορεία άρχισε να μου λέει ότι αν πήγαιναν καλά με αυτή την γυναίκα ότι μπορούσε να γίνει.

Κατεβήκαμε μαζί στην Αθήνα με ταξί και αφού (και εκεί η τύχη μου δούλεψε). Την άφησα σ ένα άλλο ξενοδοχείο που αυτή έμεινε πήγα στο δικό μου. Όλη την βραδιά σκεφτόμουν την Ιωάννα. Μια γυναίκα 1.70, ξανθιά, κοντό μαλλί όχι παραπάνω από 60 κιλά, ένα κορμί θεϊκό με ένα στητό κανονικό στήθος.

Φανταζόμουν την Ιωάννα γυμνή να λιώνει από καύλα στην αγκαλιά μου. Να ακουμπώ το κορμί της με τα χέρια μου σε κάθε απόκρυφη περιοχή της. Το θέμα ήταν ότι το ίδιο συνέβαινε και με αυτήν απ’ ότι μου είπε μετά. Φανταζόταν τα χέρια μου να την γυμνώνουν και ο πούτσος μου να την πιέζει σε κάθε πτυχή του κορμιού της. Έτσι αποκοιμήθηκα.

Η επόμενη ημέρα πέρασε με το να ασχοληθώ με τις δουλειές μου. Ήταν έξι η ώρα όταν χτύπησε το τηλέφωνο μου. Ήταν αυτή (είχαμε ανταλλάξει τηλέφωνα από χθες). Μου είπε ότι δεν είχε τίποτα να κάνει και αν ήμουν ελεύθερος να πηγαίναμε για φαγητό. Δεν χρειαζόταν ούτε καν να μου το πει.

Ο πούτσος μου αμέσως άρχισε να σηκώνεται. Άρχιζα να σκέφτομαι ότι απόψε θα περνούσα καλά εγώ αλλά και η Ιωάννα. Το ραντεβού το επισπεύσαμε και νομίζω αυτό οφειλόταν στις καύλες και των δυο μας. Είχα ντυθεί όμορφα αλλά αυτό που συναντούσα με έκανε να νιώθω άνδρας δυο φορές. Μια γυναίκα με ένα κορμί θανατηφόρο. Μια γυναίκα που τα τακούνια την έκαναν θεά.

Η Ιωάννα ήταν μπροστά μου πια εκεί κοντά στο Σύνταγμα. Νιώσαμε πολύ άνετα και οι δύο και μάλλον άρχιζε η περιπέτεια. Αφού φάγαμε στην Πλάκα και το κρασί είχε λύσει την γλώσσα μας αρχίσαμε να μιλάμε σαν να ήμασταν καιρό μαζί.. Πήραμε ένα μπουκάλι κρασί, μερικούς ξηρούς καρπούς και συμφωνήσαμε να πάμε στο ξενοδοχείο μου.

Δεν άργησε το πρώτο φιλί να έρθει στον δρόμο. Η Ιωάννα με είχε καυλώσει παρά πολύ και αυτό το ένιωσε όταν σ ε μια γωνία την έσυρα πάνω μου και αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα. Ο πούτσος μου είχε γίνει τεράστιος και περισσότερο τον πίεζε και αυτή με το κορμί της. Φτάσαμε στο ξενοδοχείο χωρίς καθυστέρηση. Κλείσαμε την πόρτα γεμάτη καύλα όπως ήμασταν.

-    «Σε θέλω μωρό μου!», είπε η Ιωάννα.

-    «Κι εγώ καύλα μου!», απάντησα.

Μιλούσαμε σαν να πηδιόμασταν αρκετό καιρό. Δεν βιαζόμουν όμως… ήθελα να την κάνω να λιώνει στην αγκαλιά μου. Πήγε να ξεντυθεί αλλά δεν την άφησα. Της είπα να ακουμπήσει στον τοίχο με το πρόσωπο προς αυτόν. Σήκωσα τα χέρια της και άρχισα να την ακουμπώ με το κορμί μου από πίσω της.

Ο πούτσος μου είχε γίνει τεράστιος και ακουμπούσε πάνω στο κωλαράκι της. Άρχιζα να λικνίζομαι και να τον νιώθει ενώ τα χέρια μου εξερευνούσαν όλο της το κορμί. Τα χείλη μου είχαν ακουμπήσει στον λαιμό της.

-    «Μωρό μου καυλώνεις;»

-    «Ναι Μάνο μου! Έχω καυλώσει τόσο που θέλω να με κάνεις δική σου!»

-    «Ναι καύλα μου… είσαι δική μου! Θα σε γαμώ όλη νύχτα!»

Άρχισα να χώνω τα χέρια μου μέσα από τα βυζάκια της. Την ένιωθα να έχουν σκληρύνει οι ρώγες της ενώ έσπρωχνε συνεχώς το κωλαράκι της πάνω στον πούτσο μου! Άρχιζα να ανοίγω ένα - ένα τα κουμπιά του πουκαμίσου της . Ήθελα πια εγώ να την κάνω δική μου.
Αφού της το έβγαλα άρχισα να απλώνω την γλώσσα μου σε όλη της την πλάτη ενώ τα χέρια μου ξεκούμπωναν το πρώτο κουμπί του παντελονιού της.

Ήθελα να ακουμπήσω το μουνί της που από χθες βράδυ το φανταζόμουν. Έσπρωξα το χέρι μου μέσα στο μουνί της. Με είχε απογειώσει αυτή η γυναίκα. Ένιωθα ένα μουνί αποτριχωμένο έτοιμο να εκραγεί. Αναστέναζε και έλιωνε στα χέρια μου αυτή η γυναίκα!

-    «Λιώνω Μάνο! Λιώνω από καύλα μαζί σου!»

Εγώ συνέχιζα. Έσπρωξα δυο δάχτυλα μέσα στο καυλωμένο της μουνί. Μαζί με τα υγρά του το έβγαλα και της το έδωσα στο στόμα και τα έγλειψε. Ήταν εκτός εαυτού από καύλα!

Όσο μου μιλούσε έτσι πρόστυχα εγώ την πίεζα με την πούτσα μου στον τοίχο. Αυτό που ήθελα να την κάνω να παραμιλά το είχα καταφέρει..!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.