Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Συγχαρητήρια για το site. Είμαι και εγώ ένας από τους πολλούς αναγνώστες σου . Με λένε Νίκο (αλλαγμένο) και μένω στην Αθήνα είμαι 33 χρόνων, έχω μια σχέση με μια κοπέλα εδώ και 7 χρόνια η οποία είναι 28 χρόνων, όλα μεταξύ μας είναι πολύ καλά ή μάλλον σχεδόν όλα αφού έχω ένα κόλλημα με γυναίκες μεγαλύτερες μου.

Η εργασία μου είναι τέτοια που μου επιτρέπει να εργάζομαι έως αργά και πολλές φορές έως και τα μεσάνυχτα.

Η ιστορία που θα σας αναφέρω ποιο κάτω έγινε στα τέλη Σεπτεμβρίου, τότε είχα αναλάβει ένα έργο σε μια ιδιωτική κλινική και έπρεπε να τελειώσω για να ξεκινήσει η λειτουργία της. είχα πάει στο κτίριο από το πρωί και προβλεπόταν να τελειώσω αργά το βράδυ, μαζί μου ήταν η ιδιαιτέρα του διευθυντή της κλινικής αφού σε αυτή έπρεπε να παραδώσω το έργο. Η Μαρία μια γυναίκα γύρω στα 40 με πολύ γλυκό πρόσωπο ξανθά μαλλιά ύψος περίπου 170 και ένα σώμα με λίγα πιασίματα σε στήθος και περιφέρεια.

Ήμασταν μόνοι στον χώρο οπότε αναγκαστικά πιάσαμε κουβέντα. Η Μαρία ήταν παντρεμένη και είχε μια κόρη που ήταν φοιτήτρια στην Θεσσαλονίκη, ο άντρας της ήταν πωλητής σε μια εταιρία και έφευγε τακτικά στην επαρχία. Η κουβέντα μεταξύ μας συνεχιζόταν και εγώ την ρωτούσα για τα ενδιαφέροντα της, τις ασχολίες της και γενικά με τι άλλο ασχολείται εκτός της εργασίας της.

Οι απαντήσεις που έπαιρνα ήταν ότι δεν έκανε κάτι το ιδιαίτερο, και με το μόνο που ασχολιόταν ήταν το σπίτι της και γενικά ότι δεν είχε ιδιαίτερες ασχολίες.
τότε της είπα ''τώρα που λείπει η κόρη σου τουλάχιστον θα ξαναπερνάτε δεύτερο μήνα του μέλιτος με τον άνδρα σου'' αυτή δεν απάντησε απλά χαμογέλασε αμήχανα. κάτι μέσα μου, μου έλεγε ότι είχε προβλήματα στον γάμο της και αυτό το χαμόγελο σαν να μου το επιβεβαίωσε ακόμη ποιο πολύ.

Η κουβέντα συνεχιζόταν στον ίδιο ρυθμό με πράγματα καθημερινά και ερχόμασταν όλο και ποιο κοντά. Η εργασία μου τελείωσε, εξήγησα την λειτουργία τον μηχανημάτων που είχα τοποθετήσει και ήρθε η ώρα να φύγουμε. Κατεβάσαμε τα πράγματα μας και εγώ είπα στην Μαρία εάν έχει αυτοκίνητο να φύγει (παρακαλώντας να μην έχει από μέσα μου) μου είπε ότι θα έπαιρνε ταξί και τότε επέμεινα να την πάω εγώ. αφού τελικά το συζητήσαμε λίγο και της είπα ότι δεν είναι κόπος για μένα ξεκινήσαμε για το σπίτι της λίγο πριν φτάσουμε μου είπε ''άσε με εδώ σε δυο τετράγωνα είναι το σπίτι μου" και εγώ της απάντησα "μα είναι βράδυ. γιατί να μην σε πάω έως εκεί , άλλωστε από την δουλειά σε έφερα και όχι από ραντεβού''

Xαμήλωσε λίγο τα μάτια της και είπα λίγο χαμηλόφωνα 'όχι ότι δεν θα το ήθελα" με κοίταξε με αυτά τα όμορφα της μάτια με ένα βλέμμα όλο απορία και τότε συνέχισα "Μαρία μου αρέσεις πολύ και θα ήθελα πολύ να βγούμε έξω ένα βράδυ οποιοδήποτε θέλεις εσύ" και της έδωσα μια κάρτα με τα τηλέφωνα μου την πήρε και την έβαλε στην τσάντα της "σίγουρα θες να σε αφήσω εδώ" της είπα και αυτή μου απάντησε "ναι" έσκυψα να της ανοίξω την πόρτα από μέσα αφού δεν ήθελα να έχει πρόβλημα με την γειτονιά , το χέρι μου ακούμπησε τυχαία το πόδι της και την ένιωσα να τρέμει στο άγγιγμα μου, γύρισα και την κοίταξα τα πρόσωπα μας βρέθηκαν το ένα απέναντι από το άλλο, μια στιγμή ήταν αρκετή και τα χείλη μας ενώθηκαν σε ένα ατελείωτο φιλί, οι γλώσσες μας έπαιζαν η μια στο στόμα της άλλης, τα δάχτυλα μου άρχισαν να εξερευνούν το σώμα της νιώθοντας της κάψα της. Τα δάχτυλα της είχαν μπλεχτεί στα μαλλιά μου και με χάιδευαν απαλά.

Της λέω" πάμε να φύγουμε από εδώ" και αυτή συμφώνησε μαζί μου.
Οδήγησα προς παραλιακή και πήγαμε σε ένα ξενοδοχείο, αφού πήρα κλειδιά πήραμε το ασανσέρ για να πάμε στον 3ο όροφο που ήταν το δωμάτιο μας μέσα στο ασανσέρ ξαναφιληθήκαμε με πάθος και ένταση. Μπήκαμε στο δωμάτιο και πάλι τα στόματα μας άρχισαν αυτό τον αισθησιακό χώρο αυτή την φορά όμως τα χέρια μας έβγαζαν ο ένας τα ρούχα του άλλου. Την άφησα μόνο με τα εσώρουχα και αυτή μόνο με το μποξερακι , φορούσε ένα σετάκι με μαύρο σουτιέν και όμοιο χρώμα στρινγκάκι, ήταν υπέροχη.

Την πήρα αγκαλιά και πήγαμε προς το μπάνιο της έβγαλα τα εσώρουχα χαζεύοντας τα όμορφα της στήθη και το ξυρισμένο μουνάκι της, και εγώ έβγαλα το μποξερακι μου αυτή κόλλησε το βλέμμα της στον πούτσο μου που στεκόταν όρθιος και περήφανος για αυτήν. Μπήκαμε κάτω από το ντους και αφήσαμε το νερό να τρέξει πάνω μας τα χείλη μας ενώθηκαν σε ένα ακόμα φιλί ενώ τώρα τα κορμιά μας είχαν κολλήσει το ένα πάνω στο άλλο. Ο πούτσος μου ακουμπούσε πάνω στην κοιλιά της και νόμιζα ότι θα καώ από την φλόγα του κορμιού της.

Έριξα λίγο σαμπουάν στα χέρια μου και το άπλωσα στα μαλλιά της και στα δικά μου, η σαπουνάδα άρχισε να γίνεται έντονη πήρα λίγη και την άπλωσα στο στήθος της ένοιωσα της ρώγες της να σκληραίνουν στο άγγιγμα μου, μάλαξα τα υπέροχα βιζομπαλα της στην αρχή απαλά και μετά ποιο έντονα, η Μαρία είχε στηριχθεί στον τοίχο είχε κλείσει τα μάτια της και ανάσαινε βαριά, τα χέρια μου κατευθύνθηκαν προς το κάτω στο υπέροχο μουνί της άπλωσα και εκεί λίγη σαπουνάδα και άρχισα να της το τρίβω απαλά.

Το δάχτυλο μου μπήκε ανάμεσα στα μουνοχειλα της και άρχισε να την παιδεύει γλυκά , και ξαφνικά πολύ απαλά και πολύ τρυφερά μπήκε μέσα της ακόμα θυμάμαι το βογκητό της και το παραλήρημα της ένα μακρόσυρτο ωωωωωωωωω και ένα χυνωωωωωωω και το δάχτυλο μου γέμισε με τα υγρά της που έτρεχαν και στην υπόλοιπη παλάμη μου είχε πιαστεί από την μπαταρία του ντους και τρανταζόταν επάνω στα δάχτυλα μου. άφησα το νερό να διώξει της σαπουνάδες από τα σώματα μας και την πήρα αγκαλιά ακόμα την ένιωθα να τραντάζεται επάνω μου νιώθοντας το νερό να χτυπάει τα σώματα μας.

Σήκωσε το βλέμμα της με κοίταξε στα μάτια και μου είπε "σ ευχαριστώ για αυτό που μου προσέφερες είναι κάτι που είχα χρόνια να ζήσω" και εγώ της απάντησα "μωρό μου ακόμα δεν αρχίσαμε" τα στόματα μας ενώθηκαν και πάλι αλλά αυτή την φορά ποιο δυνατά με ποιο πολύ πάθος . πήραμε δυο πετσέτες σκουπίσαμε ο ένας τα νερά από το σώμα του άλλου και πήγαμε προς το δωμάτιο.

Συνεχίζετα...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.