Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια χαρά παίδες ελπίζω να καρφώνετε αβέρτα όπως και να τον τρώτε αβέρτα, είπα να σας πω μια φάση που μου συνέβη πρόσφατα, έχω μια παρέα από 3 χήρες πολύ γαμιολες δεν αφήνουν τίποτα στον αέρα, έχουν ένα εξοχικό και ότι βρίσκουν το πάνε εκεί και το ξεζουμίζουν όπως είχαν κάνει και με μένα.

Ενα μεσημέρι ήμουν για καφέ με την Γερμανίδα μάνα και ξαφνικά χτυπάει το τηλ. Ήταν μια από τις χήρες μου είπε αν μπορώ το απόγευμα να πάω από το εξοχικό αφού την είπα ότι δεν είμαι μόνος συμφώνησε να έρθει και η δικιά μου, ήρθε το απόγευμα και ξεκινήσαμε η δικιά μου είχε φορέσει ένα φορεματάκι που με δυσκολία κρατούσε τις βυζαρες της,

Φτάσαμε και είδα απέξω αρκετά αμάξια την πήρα χαμπάρι την δουλειά πάλι θα ξεσκιστούμε, χτυπάω και ανοίγει μια από τις χήρες φιλιά και τα γνωστά, την σύστησα την δικιά μου, μου λέει την πέτυχες την καλή μπράβο, μπαίνουμε πιο μέσα και βλέπω 5 αραπαδες αραχτοι στο σαλόνι, βλέπω και την δικιά μου να χαμογελάει καθόμαστε λίγο κουβέντα λίγο κρασί και άρχισε η φάση, εγώ είπα να κοιτάω για λίγο να καυλώσω και μετά να μπω στο παιχνίδι, σήκωσαν τους αραπαδες και τους ξέντυσαν όλους οι 2 από τους 5 είχαν μεγάλα εργαλεία γύρω στους 25ποντους και χοντρά, οι άλλοι 3 ήταν στα κυβικά των λευκών μέχρι 16 πόντους αλλά πιο χοντρά, οι χήρες πέσανε στα γόνατα και πιάσανε δουλειά πήγε και η δικιά μου,

Τις είχαν κατά ξεσκίσει τα στόματα τις πιάνανε και από τα μαλλιά και το δάκρυ κορόμηλο, σε κάποια φάση γυρίζει ο ένας και μου λέει απόψε θα δεις πως ξεσκίζουν οι αραπαδες και γέλασαν όλοι μαζί, ταυτόχρονα άρχισαν να γελάνε και οι χήρες μαζί και η δικιά μου, αυτοί απόρησαν για λίγο και ρώτησαν το λόγο, τότε ήρθε η δικιά μου και μου βγάζει σιγά σιγά το παντελόνι, όταν βγήκε στη φόρα το εργαλείο μου οι αραπαδες τρελάθηκαν, μου είπαν πως έχουν μπλέξει σε πολλές παρτουζες και με λευκούς αλλά πρώτη φόρα βλέπουν τέτοιο πράμα, λέει ο ένας γελώντας μήπως ο πατέρας σου είναι μαύρος, γελάσαμε όλοι και άρχισε η φάση, εγώ με την δικιά μου και οι υπόλοιποι όλοι μαζί,

Οι χήρες είχαν κατά σαλιώσει τα εργαλεία των αραπαδων και είχε ξεκινήσει το ξέσκισμα οι 2 χήρες είχαν από 2 ένας να την ξεσκίζει την μουναρα και ένας το στόμα και η μια χήρα είχε τον άλλον καθιστός στον καναπέ με το εργαλείο σαν κεραία να ξεσκίζει την μουναρα της, εγώ ήμουν όρθιος και είχα το εργαλείο μου στο στόμα της δικιάς μου την είχα πιάσει και το κεφάλι και την γαμούσα το στόμα όπως της αρέσει, αφού ήμουν έτοιμος την έχυσα καλά στα μούτρα και την άφησα να πάει να την ξεσκίσουν οι αραπαδες, την αρπάζει ένας και την βάζει στα 4 την σαλιώνει την μουναρα και αρχίζει να την ξεσκίζει έρχεται και ένας άλλος και της καρφώνει το στόμα έτσι που τη έβλεπα καύλωνα πολύ,

Σε μια φάση την σήκωσαν έκατσε ο ένας στον καναπέ και την έβαλε το εργαλείο του στην κωλαρα της και άρχισε να την ξεσκίζει, σηκώθηκα και έπαιζα με την μουναρα της, πιάνω το εργαλείο μου και της το χώνω στην μουναρα και άρχισα να την ξεσκίζω και γω μαζί με τον άλλον, οι άλλοι είχαν κατά ξεσκίσει τις χήρες πότε όλοι μαζί και πότε ένας ένας, εγώ σε κάποια φάση έβγαλα το εργαλείο μου από την μουναρα της δικιάς μου και άρχισα να το βάζω σιγά σιγά στην κωλαρα της μαζί με του αράπη αυτή τσίριζε έσπρωχνε εγώ χαμπάρι, την έπιασα το χέρι και συνέχιζα αφού το έβαλα όσο έμπαινε αρχίσαμε με τον άλλον να την σκίζουμε, σε μια φάση δεν άκουγες τίποτα άλλο από βογκητά δυνατά, οι αραπαδες τις είχαν ανοίξει για τα καλά τις χήρες αφού κάποια στιγμή τις έβλεπες να πιάνουν τις κοιλιές τους και τα πόδια τους να τρέμουν και φυσικά είχαν γεμίσει παντού με τα υγρά τους, χύνανε αβέρτα και σαν βρύση πήγαιναν, εγώ βγήκα από την κωλαρα της δικιάς μου όπως και ο άλλος και αρχίσαμε το ίδιο στην μουναρα της, μπήκε πρώτος αυτός και μετά εγώ με πολύ ζόρι και αρχίσαμε να την ξεσκίζουμε, αφού ήμασταν έτοιμοι βγήκαμε και οι 2 και την χύσαμε στης βυζαρες της, ο αράπης γελώντας μου λέει τώρα η δικιά σου θα γαμιέται με σωλήνες,

Αράξαμε όλοι όπως ήμασταν και κάναμε τσιγάρο ήπιαμε και λίγο ακόμα και ήρθε ο δεύτερος γύρος τώρα είπαμε οι ψωλαραδες όλοι να τις σκίσουμε όλες μια μια, τις κάναμε όλες τις τρύπες σαν πιατάκια του καφέ δεν κλείνανε με τίποτα με το ζόρι στέκονταν όρθιες, όλες ήταν από δω και από κει να χτυπιούνται σαν τα ψάρια, αυτό έγινε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες ώσπου άρχισαν να την κάνουν οι αραπαδες, έμεινα με όλες τις γαμιωλες, κάναμε τα ντουζακια μας και την κάναμε και εμείς σιγά σιγά, η δικιά μου για σχεδόν δέκα μέρες κρατούσε το κώλο της!!!!

Ήταν μια από της καλύτερες παρτουζες που συμμετείχα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).