Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας, είμαι 34 ετών, παντρεμένη εδώ και 12 χρόνια με έναν άντρα 10 χρόνια μεγαλύτερο.

Όλα αυτά τα χρόνια δεν είχαμε ούτε εγώ ούτε εκείνος καμιά εξωσυζυγική περιπετειούλα. Όμως τον τελευταίο καιρό επειδή ο έρωτας είχε καταντήσει μια τυπική διαδικασία, είχαμε εμπλουτίσει την ερωτική μας ζωή με διάφορες φαντασιώσεις...

Ήταν τυχερό όμως κάποια από αυτές τις φαντασιώσεις να γίνει πραγματικότητα. Εγώ φανταζόμουν έναν άντρα αρκετά χρόνια μικρότερο μου να μου κάνει μασάζ σε όλα τα σημεία του σώματος και να με για αρκετή ώρα με το να μου χαϊδεύει την κλειτορίδα που είναι το σημείο G για εμένα.

Δεν φανταζόμουν ολοκληρωμένη επαφή ή αν φανταζόμουν δεν τολμούσα να το παραδεχτώ. Ο άντρας μου φρόντισε να βρει αυτόν τον τύπο για τον οποίο τόσο φαντασιωνόμουνα κι έχυνα στις επαφές μας. Ήταν ένας νεαρός 23 ετών, αδύνατος, λίγο πιο ψηλός από εμένα, μελαχρινός που άκουγε στο όνομα ας πούμε Δημήτρης.

Όταν με αντίκρισε τα μάτια του έλαμψαν. Δεν είμαι καμιά γυναικάρα ή θεογκόμενα. Έχω μακριά ξανθά μαλλιά, πράσινα μάτια, δεν είμαι αδύνατη, έχω λίγα κιλά παραπάνω, έχω πλούσιο στήθος, μια συνηθισμένη γυναίκα τέλος πάντων, τίποτε το ιδιαίτερο.

Πήγαμε σε ένα ξενοδοχείο και οι τρεις, εγώ, ο άντρας μου και ο νεαρός. Ο Δημήτρης είπε στον άντρα μου ότι του άρεσα πολύ σαν πρώτη εντύπωση. Κάναμε ντους και οι τρεις κι εγώ ξάπλωσα καταρχήν μπρούμυτα. Ο Δημήτρης με το σλιπάκι ξεκίνησε να μου κάνει μασάζ με ένα λαδάκι. Στην αρχή εγώ ήμουν μαγκωμένη. Δεν είχα ξαναβρεθεί σε τέτοια κατάσταση ποτέ. Αλλά για όλα τα πράγματα υπάρχει μια πρώτη φορά. Είχα την συμπαράσταση του συζύγου μου κι αυτό ήταν το κυριότερο.

Ο Δημήτρης είχε πολύ ελαφρύ χέρι και όλη την ώρα μου ψιθύριζε ότι του άρεσε πάρα πολύ το σώμα μου έτσι ζουμερό που ήταν αλλά απαλό και λείο. Άρχισα να αισθάνομαι ρίγος και να βογκώ ελαφρά. Μου έβγαλε την πετσέτα που κάλυπτε τα οπίσθια και μου έκανε με ρυθμικές κινήσεις χαλαρωτικό αλλά συνάμα και διεγερτικό μασάζ.

Γύρισα από μπροστά κι άρχισε να μου τρίβει τα στήθη μου τόσο τεχνικά που άφησα μερικές κραυγές να μου ξεφύγουν. Προχώρησε με επιδεξιότητα παρακάτω, έφτασε στα γεννητικά μου όργανα κι άρχισε να μου χαϊδεύει την κλειτορίδα. Εγώ άρχισα να ανεβαίνω στον έβδομο ουρανό. Ο άντρας μου ηδονιζόταν που με έβλεπε να φτιάχνομαι.

Άρχισε να αυνανίζεται μπροστά σε εμένα και τον μασέρ μου. Ο τελευταίος έβγαλε το σλιπάκι του και μου ακούμπησε το χέρι μου στην σκληρή πούτσα του...

Εγώ άρχισα να την χαιδεύω και να την σφίγγω στην παλάμη μου κι εκείνος μου έχωσε τρία δάχτυλα του χεριού του μέσα μου... Εγώ δεν προλάβαινα να χύνω...

Ήταν έτοιμος να προχωρήσει σε ολοκληρωμένη επαφή αλλά εγώ δεν το θέλησα. Καλώς ή κακώς δεν ήθελα να πιεστώ για τίποτα. Του έπαιξα με το χέρι μου την σκληρή πούτσα του και σε λίγα λεπτά εκτόξευσε σπέρμα στα στήθη μου. Μου τα πασάλειψε ρυθμικά στην περιοχή του στήθους κάνοντας ελαφρύ μασάζ.

Ήταν μια μοναδική εμπειρία. Αυτή ήταν και η πρώτη μου εμπειρία. Δεν έχω ξεκαθαρίσει ακόμα αν την επόμενη φορά θέλω να ολοκληρώσω. Είμαι άτομο με ανασφάλειες, νομίζω ότι δεν μπορώ να διεγείρω κανέναν άντρα εκτός από τον άντρα μου.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.