Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι ο Pedro 37 ετών.
Την Πέμπτη το μεσημέρι κλείνοντας το μαγαζί και πηγαίνοντας προς το αυτοκίνητό μου, στην απέναντι πλευρά του δρόμου στη στάση του λεωφορείου κάθονταν μια σαραντάρα με απίστευτα πόδια σε ένα αποκαλυπτικό σταυροπόδι. Αμέσως μη χάνοντας καιρό , πήγα και κάθισα δίπλα της. Το μόνο που κάναμε ήταν να κοιταχτούμε έντονα στα μάτια. Αν και ήμαστε σε απόσταση αναπνοής δεν επιχείρησα ούτε να της μιλήσω , αλλά ούτε και να την αγγίξω παρόλο που βλέποντας αυτά τα υπέροχα πόδια ο πούτσος μου είχε φουσκώσει το παντελόνι μου.

Όταν έφτασε το λεωφορείο , σηκώθηκε μου τούρλωσε το κωλαράκι της και περίμενε να μπει. Ξοπίσω της μπήκα και γω. Αφού πιάστηκε σε ένα στύλο πήγα και κάθισα κολλητά πίσω της .Όταν ξεκίνησε το λεωφορείο πίεσα το σηκωμένο πούτσο μου στο θεϊκό της κωλαράκι.
Εκείνη έβγαλε ένα αναστεναγμό και με πίεσε ακόμη περισσότερο.

Το υφασμάτινο παντελόνι μου και η πολύ λεπτή φουστίτσα της έκανε το σκληρό μου πούτσο να έχει μπει βαθιά στα κωλομέρια της. Σε όλη τη διαδρομή τριβόμαστε παρόλο που κάποιοι είχαν καταλάβει τι γίνονταν. Εκείνη είχε αρχίσει να τρέμει, ενώ εγώ δεν άντεξα και ένοιωσα το σπέρμα μου καυτό να τρέχει μέσα στο εσώρουχο μου.

Όταν κατέβηκε από το λεωφορείο την ακολούθησα στο σπίτι της. Όταν μπήκαμε μέσα μου χίμηξε. Αφού μου έδωσε ένα παθιασμένο γλωσσόφιλο δεν κρατιόταν άλλο γιατί ήθελε να πάρει το πούτσο μου στο στόμα της. Αφού μου κατέβασε το παντελόνι άρχισε να γλείφει τα χύσια μου που ακόμη καλά καλά δεν είχαν στεγνώσει.

Ο πούτσος μου είχε γίνει πάλι χοντρός και σκληρός και μετά βίας χώραγε στο στόμα της. Τότε την έβαλα να στηριχτεί στη πλάτη του καναπέ και βυθίστηκα από πίσω της στο πολύ υγρό μουνάκι της . Ήταν τόσο μεγάλος ο πόθος μας που γαμιόμαστε με λύσσα. Εκείνη βόγκαγε και έκλαιγε μαζί. Ήταν τόσο ερεθισμένη που τα υγρά της έτρεχαν από τα πόδια της.

Όταν ήρθε σε οργασμό έτρεμε ολόκληρη και ήταν μισολιπόθυμη. Εγώ βρισκόμουν σε ένα άλλο κόσμο και συνέχιζα λυσσασμένα. Οι οργασμοί της ήταν πολλαπλοί. Όταν ήρθε η ώρα να εκραγώ και γω, κάθισα στο καναπέ και αφού έφερα το μουνάκι της στο στόμα μου σε ένα καθιστό 69 άρχισα να χύνω το σπέρμα μου στο στόμα της, ενώ ταυτόχρονα έγλειφα τη κλειτορίδα της και γευόμουν τους χυμούς της. Αφού τελειώσαμε ντύθηκα και χωρίς να πούμε κουβέντα έφυγα.

Άργησα να ανοίξω το μαγαζί, αλλά η περιπέτεια, το σεξ, και η επικοινωνία με γυναίκες πέρα και από τα δεσμά του λόγου , πάντα με συναρπάζουν.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.