Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καταρχάς συγχαρητήρια για την απίστευτη σελίδα σας. Θα ήθελα και γω να διηγηθώ την ιστορία που μου συνέβη ένα Σαββατοκύριακο στα τέλη του περασμένου Σεπτεμβρίου.

Μένω στη Θεσσαλονίκη και είμαι μεταπτυχιακός φοιτητής. Εκείνη την εποχή ήταν η περίοδος των εγγραφών, ο καιρός ήταν ακόμη καλός και δουλειά ιδιαίτερη δεν είχα καθώς δεν είχαν αρχίσει ακόμα τα μαθήματα. Δυο λόγια για μένα, είμαι 25 χρονών ύψος 1,85 περίπου 80 κιλά και γυμνασμένος καθότι έχω ασχοληθεί με στίβο και ποδόσφαιρο. Έχω ξυρισμένο κεφάλι συχνά, γεγονός που αρέσει στην πλειοψηφία των γυναικών, κυρίως στις μεγαλύτερες.

Στην ιστορία μας λοιπόν. Ήταν Παρασκευή μεσημέρι και ήμουν στο σπίτι της κοπελιάς μου η οποία όπως και εγώ μένει μόνη της λόγω του ότι καταγόμαστε από άλλη πόλη. Αυτό μας δίνει την ελευθερία να κάνουμε ότι θέλουμε λόγω του ότι κυκλοφορούμε όλη μέρα γυμνοί μέσα στο σπίτι, και έχουμε πηδηχτεί σε οποιοδήποτε πιθανό μέρος του σπιτιού της.

Η Μαρία είναι κοντούλα, αδύνατη αλλά γυμνασμένη με πεταχτό κωλαράκι και είναι ακριβώς αυτό που λέμε ξέκωλο. Όπως σε πολλές σχέσεις έτσι και σε αυτή τη σχέση μετά από 6 μήνες είχα αρχίσει να βαριέμαι και να στραβοκοιτάω και αλλού παρότι η Μαρία μου έκανε τα περισσότερα χατίρια και ήταν μπορώ να πω αρκετά καλή στο κρεβάτι. Ένα πράγμα που με χαλούσε ήταν το γεγονός ότι ήταν ψιλοάγαρμπη με τον πούτσο μου και υπήρχαν φορές που με πονούσε επικίνδυνα.

Τέλος πάντων εκείνο το Σαββατοκύριακο θα ερχόταν να μείνει σπίτι της η θεία της η οποία θα κατέβαινε Θεσσαλονίκη για ψώνια. Είχαμε συνεννοηθεί να την αφήσει σπίτι της και να έρθει να μείνει το Σ/Κ στο σπίτι μου για να έχουμε την ησυχία μας και να μην έχουμε την γκρίνια από τη θεία. Καθόμασταν λοιπόν στο σπίτι της και αργά το βράδυ της Παρασκευής σκάει μύτη η θεία. Όταν την είδα τα έχασα. Ήταν περίπου 1,70 με απίστευτα πιασίματα, ένα κοντό φόρεμα από το οποίο ξεχείλιζαν οι βυζάρες της ενώ και τα πόδια της ήταν θεϊκά, οι μπουτάρες της μου φαίνονταν ότι γυάλιζαν πρέπει να είχε αλειφθεί με κάποια λοσιόν ή κρέμα ενώ είχε ένα ωραίο μπρούτζινο χρώμα από την ηλιοθεραπεία!

Μέσα στο κεφάλι μου λοιπόν τα πράγματα άρχιζαν να αλλάζουν, το πρόγραμμα έπρεπε να αλλάξει και να γνωρίσω καλύτερα τη θεία της. Χαιρέτησε την ανιψιά της και μετά ρώτησε : -Ποιο είναι το παλικάρι από δω, ο δικός σου? Συστήθηκα και της έδωσα το χέρι αλλά η Θεία Βασιλική ας πούμε με τράβηξε κοντά της και μου έσκασε 2 ρουφηχτά φιλιά στα μάγουλα. Αυτό ήτανε, ο πούτσος μου άρχισε να παίρνει την ανηφόρα αφού όπως με φίλησε έπεσα πάνω στα μεγάλα βυζιά της και μύρισα το θεϊκό της άρωμα. Της λέει η Μαρία:
-Θεία σε περιμέναμε για να σου αφήσω τα κλειδιά του σπιτιού, εμείς θα την κάνουμε, θα περάσουμε κάποια φάση αύριο από δω. -Καλά βρε σεις δεν ντρέπεστε, αύριο θα είμαι στην αγορά, μεθαύριο θα φύγω. Πότε θα προλάβω να σε δω, να γνωρίσω καλύτερα και τον φίλο σου. Καλά μόνη θα με αφήσετε το βράδυ? -Έχει δίκιο η θεία σου, λέω, ας μείνουμε να της κάνουμε παρέα.

Η Μαρία με στραβοκοίταξε αλλά είπε, ΟΚ ας μείνουμε. Η θεία μας είπε ότι πεινούσε οπότε παρήγγειλα κάτι σουβλάκια και σουτζουκάκια και μαζί και 5-6 ρετσίνες και αναψυκτικά. Η παραγγελία ήρθε και κάτσαμε να φάμε. Όλη την ώρα γέμιζα τα ποτήρια και των 2 τους και μετά το τέταρτο μπουκάλι είχαν γίνει ήδη φέσι.

Καθώς η Μαρία είχε σχεδόν κοιμηθεί στον καναπέ την σήκωσα και την μετέφερα στο κρεβάτι της. Γύρισα στο σαλόνι όπου η θεία είχε αλλάξει και είχε βάλει ένα ακόμη κοντύτερο νυχτικό το οποίο δεν άφηνε σχεδόν τίποτα στη φαντασία. Άνοιξα τον καναπέ όπου και θα κοιμότανε και τον έστρωσα. Κατόπιν της λέω: - Δεν πιστεύω να αφήσουμε την τελευταία ρετσίνα να πάει χαμένη - Κάτσε αγόρι μου να την πιούμε, άλλωστε δεν πολυνυστάζω απλά λίγο ζαλίζομαι.

Αυτό είναι λέω από μέσα μου, σε καλό δρόμο είμαστε. Ξαπλώνει αυτή στον καναπέ και εγώ κάθομαι δίπλα στα πόδια της. Αρχίσαμε να μιλάμε, εγώ όμως πλέον είχα ξεκάθαρο σκοπό. Η θεία είχε ξαπλώσει και φαίνονταν πλέον ξεκάθαρα μέσα από τη νυχτικιά της οι βυζάρες της ενώ σε κάποια φάση που έκανε να βολευτεί φάνηκε μια μοβ στρινγκάρα και η σχισμή από την κολάρα της. Η κατάσταση είχε φτάσει σε απροχώρητο επίπεδο, είχα ανάψει και σηκώθηκα να πάω να αλλάξω για να είμαι πιο άνετα.

Πήγα στο δωμάτιο όπου το μωρό μου κοιμόταν του καλού καιρού και φόρεσα ένα μποξεράκι και ένα κοντομάνικο μπλουζάκι και επέστρεψα στο σαλόνι. Ξάπλωσα κάθετα για να μην ενοχλώ τη θεία και αρχίσαμε να συζητάμε. Σε κάποια φάση εντελώς τυχαία ακούμπησα τη γάμπα της και στηρίχτηκα για αρκετή ώρα δήθεν χωρίς να το θέλω πάνω στο γυμνό της πόδι. Κατάλαβα ότι ανατρίχιασε και τη ρώτησα αν την ενόχλησα και μήπως θέλει να φύγω. Μου είπε να μην τολμήσω να κουνηθώ και ότι χαίρεται που συζητάμε και περνάει καλά καθώς δεν έχει συχνά την ευκαιρία να της δίνουν τόση σημασία και να την περιποιούνται αφού ο άντρας της την είχε παραμελημένη. -Αν έχει παραμελήσει τέτοια γυναικάρα, τι μπορώ να πω, τρελός θα είναι. -Μη με κάνεις να κοκκινίζω, και μην προσπαθείς απλά να με κάνεις να αισθανθώ καλύτερα πάνε κάτι χρόνια από την τελευταία φορά που άκουσα γλυκόλογα. Άπλωσα το χέρι μου και άρχισα να χαιδεύω το πόδι της.

Αναστέναξε αλλά δεν πρόβαλε καμία αντίσταση. Άρχισα να γλύφω τα δαχτυλάκια της, και σιγά σιγά να ανεβαίνω προς τα πάνω. Τώρα έγλυφα τις μπουτάρες της ενώ συγχρόνως της κατέβασα τη στρινγκάρα. Το μουνάκι της ήταν αρκετά περιποιημένο και άρχισα να τη γλύφω. Αυτή είχε ξεφύγει και δάγκωνε το μαξιλάρι για να μη φωνάξει. Τα πρώτα υγρά είχαν ήδη κάνει την εμφάνισή της, καθώς συνέχισα την πορεία μου προς τα πάνω, βγάζοντάς της τελείως το νυχτικό. Έβαλα στο στόμα μου και έγλυφα τις βυζάρες της ενώ αυτή προσπαθούσε να μου βγάλει το μπλουζάκι.

Με έσπρωξε με πάθος, κατέβασε πολύ γρήγορα και το μποξεράκι μου και έβαλε τον πούτσο μου στο στόμα της. Η θεία πραγματικά ήξερε τι έκανε. Πότε πότε τον έφτυνε και πότε πότε προσπαθούσε να τον πάρει όλο μέσα και έφτανε να ακουμπάει στο λαρύγγι της. Μετά κατέβαζε πάλι ρυθμό και του φερόταν με προσοχή και σαν μπιμπελό. Τέτοια πίπα δεν είχα ξανααπολαύσει και πολύ γρήγορα τελείωσα στο στόμα της. Συνέχισε να με γλύφει και να τον καθαρίζει και σε 5 λεπτά ήμουν πανέτοιμος. Την ξάπλωσα, της άνοιξα τα πόδια και τα έβαλα στους ώμους μου.

Ύστερα σιγά σιγά μπήκα στο παραδεισένιο μουνάκι της. Ήταν τόσο ζεστό αλλά και τόσο υγρό που με απογείωσε. Μετά από λίγο την ένιωσα να τρέμει και να με τραβάει δυνατά πάνω της, καθώς τελείωνε για πρώτη φορά. Την γύρισα μπρούμυτα στα τέσσερα και μπήκα τώρα πισοκολλητά. Καθώς την πηδούσα με ρυθμό άκουγα τα αρχίδια μου να χτυπάνε πάνω στην κολάρα της και άρπαξα και έτριβα με δύναμη τις ρόγες της που είχαν γίνει πέτρα από την κάβλα. Πλέον είχα ξεφύγει και άρχισα να χτυπάω με δύναμη τα κωλομέρια της χωρίς να μου περάσει ούτε από στιγμή το γεγονός ότι δεν ήμασταν μόνοι στο σπίτι. Ήμουν σε άλλο κόσμο και της τραβούσα τα μαλλιά ενώ την δάγκωνα στο λαιμό από πίσω. Η θεία ήταν έτοιμη να λιποθυμήσει καθώς τελείωνε για δεύτερη φορά. Βγήκα από μέσα της και με έβαλε να ξαπλώσω ανάσκελα ενώ αυτή με καβάλησε και άρχισε να χοροπηδάει πάνω μου σαν αμαζόνα ζωηρεύοντας συνεχώς το ρυθμό της.

Πλέον δεν άντεξα και άρχισα να της φωνάζω. -Έτσι μωρή ξεκωλιάρα, συνέχισε πουτανάκι, ανάσα δεν θα σε αφήσω να πάρεις μέχρι το πρωί. -Έτσι γαμιά μου, πόσα χρόνια είχα να νιώσω έτσι? Την τραβάω ώστε να σκύψει πάνω μου και αρχίζω πάλι να γλύφω τα βυζιά της. Τότε ήταν που κάτι άκουσα και είδα μια σκιά στο διάδρομο. Προς στιγμήν πάγωσα καθώς είδα ότι ήταν η Μαρία που κοιτούσε με ανοιχτό το στόμα. Αφού δεν είπε τίποτα, συνέχισα να γαμάω τη θεία μέχρι που της είπα ότι κοντεύω και κατέβηκε από πάνω μου και τον έβαλε ανάμεσα στις βυζάρες της. Άρχισε ένα ισπανικό και σε λιγότερο από 2 λεπτά μια απίστευτη ποσότητα σπέρματος την περιέλουσε.

Τότε μπήκε μέσα η Μαρία ακόμα αποσβολωμένη μου έριξε μια δυνατή σφαλιάρα και μου είπε εξαφανίσου για πάντα ρεμάλι, μαλάκα. Δεν μπορούσα να κάνω τίποτα είπα ένα ευχαριστώ στη θεία μπροστά στο μωρό μου, ντύθηκα και έφυγα. Από τότε δεν μου έχει ξαναμιλήσει, χωρίσαμε και δεν της δίνω άδικο.

Από την άλλη πήρα το καλύτερο μάθημα της ζωής μου. Πολλοί από αυτούς που στέλνετε λέτε ότι προτιμάτε τις ωριμότερες και συμφωνώ πλέον απόλυτα μαζί σας καθώς ξέρουν ακριβώς τι θέλουν και είναι συνήθως καλύτερες στο sex. Από την άλλη κάθε γυναίκα κρύβει μέσα της μια φλόγα και ένα πάθος που περιμένει κάτι, ένα κουμπί για να της το ενεργοποιήσετε και να ελευθερωθεί το ηφαίστειο που κρύβουνε. Όσο περίεργα πλάσματα και αν είναι αυτό ακριβώς το γεγονός είναι που της κάνει και τόσο ποθητά πλάσματα. Φιλάκια σε όλους και όλες και φιλάκια παντού στις κυρίες 30+.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.