Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η Χαρά ήταν γκοµενάρα µε τα όλα της και µε ξεσήκωνε σεξουαλικά κάθε φορά που τη συναντούσα. Και δυστυχώς για µένα την έβλεπα συχνά γιατί σαν πρώτη ξαδέλφη της γυναίκας µου όλο και ξεφύτρωνε μπροστά µου. Ήταν ένα θεσπέσιο θηλυκό, µε μεγάλα βυζιά και στρογγυλούς γοφούς. Τα μαλλιά της ήταν χτενισμένα πάντα σε μπούκλες και βαµµένα µε εκείνο το κοκκινωπό πρόστυχο χρώμα που γοήτευε ανέκαθεν τους άνδρες. Τη φαντασιωνόµουν συχνά και αυτό έκανε τη ψωλή µου να βρίσκεται σε διαρκή καύλα.

Ήθελα να τη δω γυμνή και ανυπομονούσα να ξεσκίσω τις καυτές τρύπες της. Και αυτό δεν το έβλεπα και τόσο δύσκολο αφού δεν έχανε ευκαιρία να µου ρίχνει καυτές ματιές κάθε φορά που η γυναίκα µου γυρνούσε από την άλλη. Το ήξερα πως σαν άνδρας ήμουν πολύ γοητευτικός και πως τραβούσα σα μαγνήτης κάθε πρόθυµο μουνάκι. Ήμουν ένας αθλητικός τύπος µε µαύρα μαλλιά, ανοιχτόχρωμα µάτια και γαµιάς µε περγαμηνές. Κάθε φορά που πηδούσα κάποια γκόμενα εκείνη τρελή από ηδονή µε διαβεβαίωνε πως ήμουν μοναδικός στο κρεβάτι.

Ένα βράδυ που η Χαρά βρισκόταν από νωρίς στο σπίτι, παίζοντας μπιρίµπα µε τη γυναίκα µου και ρίχνοντας µου φλογερές ματιές, πήρα την απόφαση να της πετάξω τα µάτια έξω που λένε. Γιατί δεν μπορείς κυρά µου να µε ξεσηκώνεις και μετά να κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις! Πως να το κάνουμε. Ή κάθεσαι φρόνιμα ή κάθεσαι στο παλούκι µου παλιογαµιόλα και σε ξεσκίζω όπως γουστάρω! Ο καιρός ήταν βροχερός και όταν η Χαρά σηκώθηκε να φύγει, προθυμοποιήθηκα να την πάω στο σπίτι.

«Μπράβο χρυσέ µου», άκουσα τη γυναίκα μου να λέει και σκέφτηκα πως το ζητούσε το κέρατo, ο οργανισμός της. Η Χαρά έκανε πως δεν ήθελε... για να µη µε βάλει στον κόπο... αλλά η γυναίκα µου δε δεχόταν κουβέντα.

«Βρέχει πολύ γλυκιά µου και για το Νάσο είναι παιχνιδάκι να σε πετάξει μέχρι εκεί! Άλλωστε τέτοια ώρα δεν πρόκειται να βρεις ταξί!» Οι δυο ξαδέλφες φιλήθηκαν σταυρωτά και αποχαιρετήθηκαν µε την υπόσχεση να ξαναβρεθούν την επόμενη. Η Χαρά κάθισε δίπλα µου σταυροπόδι και άναψε τσιγάρο. Έβαλα µπρος και ανοίγοντας το κασετόφωνο, κατευθύνθηκα προς το σπίτι της, οδηγώντας προσεχτικά. Ο δρόμος ήταν ολισθηρός αλλά αυτό που απασχολούσε το μυαλό µου ήταν ο πόθος µου για το µουνί της.

«Νάσο... σου αρέσω;» την άκουσα κάποια στιγμή να ρωτάει. Δεν ήθελα και άλλο για να κάνω την κίνηση που ήθελα. Στάθμευσα το αυτοκίνητο στην άκρη του δρόμου και αφήνοντας τα αλάρµ αναµµένα όρµησα πάνω της. Τράβηξα ψηλά το λεπτό μπλουζάκι της και ρούφηξα απολαυστικά τις χοντρές ρώγες της. Εκείνη βόγκηξε καυλωµένη και έπειτα µου ξεφούρνισε πως ήταν η πιο καλή «πουτάνα» της πιάτσας.

«Μπορεί να είμαι ακριβή αλλά τα κάνω όλα!» πρόσθεσε βαριανασαίνοντας. Δεν άργησα να καταλάβω πως η ξαδέλφη της γυναίκας µου µε το κόκκινο βαµµένο μαλλί ήταν βιτσιόζα! Παίζοντας το παιχνίδι της έβγαλα ένα μάτσο πενηντάευρα και τα έχωσα ανάμεσα στα μπούτια της.

«Πόσα θέλεις παλιοκαριόλα για να µου τα δώσεις όλα;» τη ρώτησα ξεκουμπώνοντας το παντελόνι της. Εκείνη πήρε τα χρήματα στα χέρια της και αφού αποφάνθηκε πως έφταναν για δυο πηδήματα... έβγαλε τη φούστα της και µε άφησε να απολαύσω το θέαμα του άτριχου µουνιού της.

«Σου είπα είμαι ακριβή πουτάνα αλλά έχω πολύ στενό µουvί!» συμπλήρωσε µε περηφάνια. Ξαφνικά ένιωσα την ανάγκη να παίξω στην πραγματικότητα το παιχνίδι της. Είχα να πάω με πουτάνα από τότε που ενηλικιώθηκα και έπιασα τον εαυτό μου να γουστάρει να την πηδήσει και σε ανάλογο περιβάλλον.

«Δε μου λες ξεκωλιάρα... το σπίτι σου μοιάζει με οίκο ανοχής;» ρώτησα βαριανασαίνοντας.
«Πήγαινε με εκεί και δε θα το μετανιώσεις», απάντησε ξέπνοα. Νιώθοντας την ψωλή μου έτοιμη να εκραγεί, άναψα τη μίζα και κατευθύνθηκα προς το Ψυχικό. Λίγη ώρα αργότερα και νιώθοντας το καυλί μου να αναβλύζει από πόθο στάθμευσα έξω από την πολυκατοικία της.

Το διαμέρισμα της βρισκόταν στον πέμπτο όροφο και όταν μπήκα μέσα τα έχασα από τη χλιδή που επικρατούσε γύρω μου. Το σαλόνι είχε χρυσαφί στόφα και ένα χαλί από τομάρι λιονταριού στόλιζε το μαρμάρινο πάτωμα.

«Θες, μωρή σκροφα και άλλα λεφτά ή αυτά που σου έδωσα φτάνουν για να μου τα κάνεις όλα;» της πέταξα κοιτάζοντας την κατάματα. Την ακολούθησα στην κρεβατοκάμαρα όπου το κόκκινο χρώμα κυριαρχούσε παντού. Στην άσπρη λακαριστή πόρτα υπήρχε χαραγμένο το όνομα «Ζανέτ» και κατάλαβα πως αυτό ήταν το «καλλιτεχνικό» της. Έβγαλε με χάρη τα ρούχα της και φόρεσε ένα ζευγάρι μαύρες ζαρτιέρες και από πάνω ένα ασορτί δαντελωτό μπλουζάκι που άφηνε σχεδόν ακάλυπτα τα μεγάλα βυζιά της. Συμπλήρωσε το ντύσιμό της με ψηλoτάκoυνες γόβες και πέρασε γύρω από τη μέση της μια χρυσή αλυσίδα. Φούντωσε τα μαλλιά της υπερβολικά και στερέωσε πίσω από το αυτί της ένα λουλούδι. Στη συνέχεια βάφτηκε σαν τσουλάρα και με κοίταξε με πόθο.

«Είμαι πολύ καυλωμένη και θέλω να με γαμήσεις. Είμαι η πoυτάνα σου, δυνατέ εραστή ξέσκισε με», μου είπε και κάθισε στην άκρη του κρεβατιού. Την πλησίασα όπως το πούμα το θύμα του και άνοιξα τα πόδια της με τα δικά μου. Έπειτα με αργές κινήσεις ξεκούμπωσα το παντελόνι μου και της έδειξα την υπερφυσική ψωλή μου.

«Ρούφα την άγρια τσουλάρα. Πιές κάθε σταγόνα του ψωλοχύματος μου. Στράγγισε την παλιοπουτάνα!» απαίτησα και τράβηξα απαλά τα μαλλιά της. Εκείνη έκανε πως φοβήθηκε και υπέκυψε δήθεν στην απαίτησή μου. Λίγο κόντεψε να πνιγεί όταν ρούφηξε όλο το μήκος της ψωλής μου στο βάθος του πρόθυμου λαιμού της. Τη χαστούκισα δυνατά, κάνοντας έτσι την ηδονή της να φτάσει στο απροχώρητο.

Της άρεσε της τσούλας να την χτυπούν και αυτό ήταν μέσα στα πλαίσια των απαιτήσεών της. Ξεγύμνωσα τις βυζάρες της και βγάζοντας τη ψωλή μου από το καυτό στόμα της, το έχωσα στη σχισμή των τεράστιων μπαλονιών της. Τα κράτησα σφιχτά και τα πίεσα γύρω από το κοντάρι μου. Εκείνη βόγκηξε από τον πόνο και άνοιξε υπερβολικά τα πόδια της. Τη διέταξα να μαλακίσει την άτριχη μουνάρα της και όταν την είδα να το κάνει φτιάχτηκα ακόμα πιο πολύ. Κρατώντας τις βυζάρες της γύρω από την ψωλάρα μου ένιωθα σα να γαμούσα στενό μουνί και η καύλα μου ήταν πρωτόγνωρη. Πέταξα το ψωλόχυμα μου έξω από την τρυπούλα του πέους μου και πολλά από τα \"σκάγια’’ τη βρήκαν στο πρόσωπο. Πήρα από τη βαθιά χαράδρα της μια γενναία ποσότητα σπέρματος και το πασάλειψα γύρω από τα χείλη της.

Πιές καριόλα τα χύσια μου. Εσύ παλιοχαμούρα μου δήλωσες άλλωστε πως τα κάνεις όλα. Γλείψτα παλιοκαριόλα! » απαίτησα πασαλείβοντας ακόμα και τα μάγουλά της. Της άρεσε η κακομεταχείριση που της έκανα σαν ‘’πελάτης’’ και έκανε πρόθυμα ότι της ζήτησα το μουνάκι της όμως φλεγόταν από επιθυμία να χύσει και επειδή εκείνη τη στιγμή η πούτσα μου αδυνατούσε να ξανασηκωθεί, την πρόσταξα να μου δώσει τους δονητές της. Εκείνη μου έδειξε το συρτάρι του κομοδίνου και τα έχασα όταν αντίκρισα τις πλαστικές ψωλές που διέθετε. Είχαν τεράστιο μέγεθος και ο κορμός τους ήταν γεμάτος εξογκώματα για μεγαλύτερη απόλαυση. Έχωσα το μαύρο στον κώλο της και τον κόκκινο στο βάθος του ξυρισμένου μουνιού της. Εκείνη ξαπλωμένη ανάσκελα με τα πόδια ανοιχτά απολάμβανε αυτό που την έκανα χύνοντας ασταμάτητα. Το γυμνό κορμί της ήταν υπέροχο και έτσι όπως χτυπιόταν από καύλα γρήγορα η ψωλή μου πήρε τα πάνω της. Τράβηξα τους δονητές από τις καυτές τρύπες της και άρχισα να γαμάω πότε τη μουνότρυπα και πότε την κλειτορίδα της κάνοντας την ’’ πoυτάνα’’ επί πληρωμή να σπαρταράει πάνω στο κρεβάτι. Της χάρισα μια βαθιά ικανοποίηση ενώ ταυτόχρονα πλημμύρισα τις καυτές τρύπες της με άφθονο ψωλόχυμα.

Στην διάρκεια της διαδρομής προς το σπίτι μου σκεφτόμουν τα όσα της έκανα και η ψωλή μου δεν έλεγε να πέσει. Έτσι όταν μπήκα στο σπίτι και βρήκα τη γυναίκα μου να με περιμένει φορώντας ένα διάφανο νυχτικό, ξέσπασα όλο το πάθος του κορμιού μου στο βάθος του καυτού μουνιού της. Αυτή τη φορά και παρά το χύσιμο που έκανε η ψωλή μου δε χόρτασα οργασμό και έτσι δίχως να τη ρωτήσω άνοιξα βίαια τα κωλομέρια της και κάρφωσα στο βάθος του απείραχτου κώλου της την παθιασμένη πούτσα μου. \'Ήταν η πρώτη φορά που ξέσκιζα τον κώλο της και παρά τον πόνο που αρχικά της προκάλεσα, στη συνέχεια το απόλαυσε με όλες της τις αισθήσεις. Μάλιστα τούρλωσε τον κώλο της ακόμα πιο ψηλά και πιάνοντας με τα δυο χέρια το μουνί της αυνανίστηκε ξέφρενα.

\"Νάσο, τι υπέροχα που με πήδησες!» μουρμούρισε λίγο προτού βυθιστεί σε ένα γαλήνιο ύπνο.

Όταν την επόμενη μέρα η Χαρά ήρθε και πάλι για να παίξει μπιρίμπα, ήταν ντυμένη πολύ έξαλλα. Η Νίνα τη ρώτησε που οφειλόταν αυτή η αλλαγή της και τότε εκείνη της αποκάλυψε για την εμπειρία που είχε ζήσει το προηγούμενο βράδυ, με τον καινούριο εραστή της. Για μια στιγμή νόμιζα πως η γυναίκα μου θα ψυλλιαζόταν αλλά ήταν τόσο τούβλο που δεν πήρε είδηση.

«Η ψωλή του Νίνα μου... δεν έλεγε να πέσει. Πρώτη φορά με γάμησε άνδρας τόσο άγρια». Η δική μου την παρακολουθούσε με φανερό ενδιαφέρον αλλά αμέσως μετά της περιέγραψε με τη σειρά της τα όσα είχε ζήσει το προηγούμενο βράδυ μαζί μου! Η δολοφονική ματιά που μου έριξε η Xαρά πέρασε απαρατήρητη από τη γυναίκα μου που εκείνη τη στιγμή σκεφτόταν... που να βάλει τον μπαλαντέρ!! Ήταν περασμένα μεσάνυχτα όταν αυτή τη φορά προθυμοποιήθηκα να πάω τη Χαρά στο σπίτι της, φυσικά με τη δικαιολογία της περασμένης ώρας. Το άρωμα της με καύλωνε και η επιθυμία μου να τη χύσω ολοένα και δυνάμωνε.

Βγήκα στην εθνική οδό και ανέπτυξα ιλιγγιώδη ταχύτητα. Στην ερώτηση της που πηγαίναμε, αντί για απάντηση, έχωσα το χέρι µου κάτω από την κοντή φούστα της. Αφού έπιασα το καυτό μουνί της, κράτησα ανοιχτά τα µουνόχειλα της και την πρόσταξα να ξεκουμπώσει το πουκάμισο της και να βγάλει έξω τα βυζιά της. Έτρεχα πολύ και εκείνη υπάκουσε αμέσως. Ένιωσα το µουνί της να υγραίνεται από καύλα και αuτό είχε σαν αποτέλεσμα να κάνει τη ψωλή µου να απογειωθεί. Σταμάτησα στην πρώτη ερημική τοποθεσία που βρέθηκε μπροστά µου. Τα πλούσια βυζιά της ήταν πολύ προκλητικά ενώ η µουνότρυπά της έτρεχε από καύλα.

Τα µάτια της άστραψαν όταν άνοιξα το κασετόφωνο και τη διέταξα να χορέψει ερωτικά για πάρτη µου. Βγήκε από το αυτοκίνητο µε χάρη και άρχισε να βγάζει ένα-ένα τα ρούχα της. Η έκφραση του προσώπου της έδειχνε πως απολάμβανε αuτό που έκανε. Όταν έμεινε µε το κιλοτάκι µε πλησίασε και µου είπε µε χαδιάρικη φωνή : « Αυτό θα το βγάλεις εσύ». Κατέβασα το δαντελωτό εσώρουχο μέχρι τα γόνατα και έμεινα να κοιτάζω εκστατικά το σφιχτό κορμί της. Η µουνάρα της στο μεταξύ έτρεχε από καύλα ενώ η ψωλή µου δεν έβλεπε την ώρα να χωθεί στο βάθος της φιλήδονης τρύπας της.

« Πρώτα το χρήμα... και μετά το γαµήσι!» µου είπε παθιασμένα.
« ΄Ότι θέλεις πoυτανάρα µου αρκεί αυτή τη φορά να καταπιείς τα χύσια µου», της απάντησα βγάζοντας ένα πενηντάευρο. Έσκυψε ανάμεσα στα ανοιχτά πόδια µου και µου πήρε το ωραιότερο τσιμπούκι που είχα απολαύσει ποτέ. Αυτή ήταν πoυτάνα! Λίγο βιτσιόζα αλλά άξιζε τον κόπο!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).