Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ποτέ δε μου άρεσαν οι ξένες γλώσσες, δυστυχώς όμως μετά το σχολείο οι γονείς μου με υποχρέωσαν να κάνω ιδιαίτερα μαθήματα. Ήταν πολύ αυστηροί μαζί μου και δε με άφηναν να βγω από το σπίτι, μήπως και γαμιόμουν. Λες και δεν το είχα κάνει ήδη! Τέλος πάντων το έπαιζα άβγαλτο κορίτσι και τουλάχιστον έτσι γλύτωνα από τη γκρίνια τους. Δε φτάνει που έμενα στο δωμάτιό μου και σπάνια έβλεπα τον Τάκη, μου κουβαλούσαν τώρα και καθηγητή... σίγουρα κόπανο... για να με μάθει γαλλικά!

Ήταν το πρώτο μάθημα που θα έκανα εκείνο το απόγευμα και δεν είχα καθόλου όρεξη. Το μουνάκι μου έσταζε από ηδονή, νοσταλγώντας τη ψωλή του αγαπημένου μου Τάκη. Κάποια στιγμή ακούστηκε ένα διακριτικό χτύπημα στην πόρτα του υπνοδωματίου μου και κάποιος γύρισε το πόμολο της πόρτας μου. Ευτυχώς όμως είχα κλειδώσει γιατί κάθε τόσο και για να περνάω την ώρα μου αυνανιζόμουν, απολαμβάνοντας έτσι ατελείωτα χυσίματα. Τα είχα παίξει τελείως μακριά από το γκόμενό μου και το κωλαράκι μου είχε επιθυμήσει πολύ το χοντρό παλούκι του στο βάθος του. Τρελαινόμουν όταν το έχωνε από πίσω και ένιωθα τη γλύκα του σκληρού πέους του στο βάθος της κωλοτρυπίδας μου. Έδιωξα τον Τάκη από το μυαλό μου, ντύθηκα γρήγορα και άνοιξα την πόρτα.

«Είμαι ο καθηγητής σου!»μου είπε ένας γεροδεμένος άνδρας με βροντερή φωνή και μου έδωσε το χέρι του. Και μένα τι με νοιάζει! μου ήρθε να του πω και τον κοίταξα αδιάφορα. Μπήκε στο δωμάτιο μου με το έτσι θέλω και κάθισε πίσω από το γραφείο μου. Έπειτα έβγαλε ένα στυλό από την εσωτερική τσέπη του σακακιού του και άρχισε να παραδίδει κατευθείαν. Δεν ήμουν συγκεντρωμένη και αυτό ήταν εμφανέστατο. Μου είπε πως δεν ήταν διατεθειμένος να χάσει μαζί μου την ώρα του και καλά θα έκανα να τον παρακολουθήσω αν ήθελα να μάθω γαλλικά. Ένιωσα ανήμπορη να αντιδράσω και έτσι σκέφτηκα πως ο πιο απλός τρόπος να ξεμπερδέψω μαζί του... ήταν να διαβάσω! Οι μέρες άρχισαν να κυλούν και μαζί με τα γαλλικό που τελικά άρχισα να μαθαίνω, διαπίστωσα πως πίσω από τον αυταρχικό καθηγητή μου κρυβόταν ένας ιδιαίτερα ευαίσθητος άνδρας. Ένα απόγευμα τον περίμενα φορώντας μόνο ένα κόκκινο φορεματάκι. Από μέσα ήμουν ολόγυμνη και ένιωθα πολύ ερεθισμένη. Είχα να χύσω πολλές μέρες γιατί από τη στιγμή που τον είχα γνωρίσει είχα χάσει το ενδιαφέρον μου για την αυτοϊκανοποίηση μου. Στο μυαλό μου συχνά έπλαθα ερωτικές περιπτύξεις μαζί του και η ανάγκη νιώσω την ψωλάρα του σε κάποια από τις πρόθυμες τρύπες μου, με είχε κάνει οξύθυμη Ήρθε φορώντας ένα παντελόνι με πιέτες και ένα πόλο που του πήγαινε υπέροχα. Αμέσως άρχισε να με ρωτάει διάφορα πάνω στην ύλη και ενθουσιάστηκε όταν του απάντησα χωρίς να κάνω το παραμικρό λάθος.

Οι γονείς μου εκείνη τη στιγμή έλειπαν από το σπίτι και τον ρώτησα αν ήθελε παγωτό! Κούνησε καταφατικό το κεφάλι του και έτρεξα γρήγορα στην κουζίνα. Λίγο αργότερα ξαναγύρισα κρατώντας στα χέρια μου δυο λαχταριστά χωνάκια. Άρχισα να γλείφω το δικό μου, σαν να ήταν καυλί, προκαλώντας τον με το βλέμμα. Κάποια στιγμή με κοίταξε με περιπαιχτικό ύφος και στη συνέχεια είπε με στόμφο:«Σήμερα ήσουν πολύ καλή. Είδες τι κάνει το διάβασμα;» Κούνησα το κεφάλι μου και κάθισα δίπλα του. Το χωνάκι μου είχε ήδη τελειώσει και κοιτούσα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον τον τρόπο που έγλειφε το δικό του. Όταν πρόσεξα τη ψωλή του που είχε φουσκώσει έντονα κάτω από το φαρδύ παντελόνι του, δεν κρατήθηκα άλλο και γέρνοντας πίσω άνοιξα προκλητικά τα όμορφα μπουτάκια μου. Το μουνάκι μου ήταν μούσκεμα από καύλα και η τρυπούλα μου ανοιγόκλεινε από πόθο. Με βραχνή φωνή μου ζήτησε να μαλακιστώ μπροστά του και με αργές κινήσεις πέταξε το χοντρό κοντάρι του έξω.

Σηκώθηκα από τη θέση μου, έβγαλα με χάρη το κόκκινο φορεματάκι μου και ξάπλωσα στο κρεβάτι, τρέμοντας από ερωτική επιθυμία. Εκείνος ήρθε από πάνω μου και άρχισε να μαλακίζεται κοιτάζοντας το φλογισμένοo μουνί μου. Moυ άρεσε ο τρόπος που με κοιτούσε και ένιωσα την καρδιά μου να χτυπάει ακανόνιστα. Έβγαλε αργά όλα τα ρούχα του και ανέβηκε στο κρεβάτι Μου ζήτησε αμέσως να πέσω στα τέσσερα και υπάκουσα με μεγάλη προθυμία. Στήθηκε πίσω μου με την τεράστια ψωλή του να αναβλύζει άφθονα προερωτικά υγρά και κράτησε ανoιχτά τα βελούδινα κωλομάγουλά μου. Έσπρωξε τη λεκάνη του μπροστά και κάρφωσε το χοντρό του πουτσοκέφαλο στα έγκατα του κώλου μου. Η απόλαυση που ένιωσα ήταν πρωτόγνωρη γιατί η κωλοτρυπίδα μου ήταν ιδιαίτερα σφιχτή και έκανε την ηδονή μου να φτάσει στα ύψη. Άρχισε να σφυροκοπάει τον πισινό μου βογκώντας από ευχαρίστηση μέχρι που πέταξε μια μεγάλη ποσότητα ψωλοχύματος στο βάθoς της αχόρταγης κωλάρας μου. Όλη αυτήν την ώρα μαλάκιζα ασταμάτητα το μουνάκι μου και μούσκευα τα δάχτυλα μου κάθε τόσο με τους άφθονους χυμούς μου.

«Μπορεί να είσαι καλή μαθήτρια... αλλά είσαι πολύ πρόστυχο κορίτσι!» με μάλωσε μόλις συνήλθε από την καύλα του. Χαμήλωσα το βλέμμα μου στο πάτωμα και ένιωσα τα μάγουλά μου να κοκκινίζουν. Δεν ήμουν πρόστυχη! Ήμουν ένα παθιασμένο για έρωτα κορίτσι που οι τρυπούλες του καίγονταν για γαμήσι! Με έπιασε από το πηγούνι και με υποχρέωσε να τον κοιτάξω.
\"Αύριο Άννα θα έρθεις στο σπίτι μου για μάθημα», απαίτησε με στόμφο και με καληνύχτισε. Ευτυχώς οι γονείς μου δεν έφεραν καμιά αντίρρηση και έτσι την επόμενη φορώντας στενό τζιν και ασορτί μπουφάν πήγα στο σπίτι του. Με υποδέχθηκε μια υπηρέτρια και την κοίταξα με ζήλια. Φορούσε μαύρο μίνι φόρεμα και είχε ένα πολύ έκφυλο ύφος. Με πληροφόρησε πως ο κύριός της βρισκόταν στο γυμναστήριο και πως έκανε μασάζ.

Μου έδειξε με το χέρι ποια κατεύθυνση να ακολουθήσω και εξαφανίστηκε στο βάθος του χώρου. Τον βρήκα ξαπλωμένο μπρούμυτα να δέχεται τις υπηρεσίες ενός γεροδεμένου άνδρα. Με τα δυνατά του χέρια έτριβε την πλάτη του καθηγητή μου και τον έκανε να χαλαρώνει. Εκείνος με κάλεσε κοντά του και όταν τον πλησίασα ξεκούμπωσε όλα τα κουμπιά του τζιν μου και κατέβασε το παντελόνι μου μέχρι τα γόνατα. Χούφτωσε το μουνάκι μου και το πασπάτεψε τόσο ερεθιστικά που βόγκηξα από ευχαρίστηση. «Αυτό είναι το πρόστυχο κορίτσι που σου έλεγα», είπε στο μασέρ του. Αυτός σταμάτησε αμέσως αυτό που έκανε και έστρεψε την προσοχή του πάνω μου. Έπειτα ήρθε πίσω μου και χάιδεψε ερεθιστικά τα απαλά κωλομέρια μου. Τα δάχτυλα του ήταν πολύ χοντρά και ερεθίστηκα υπερβολικά όταν ξαφνικά έχωσε το ένα στην κωλοτρυπίδα μου.

«Πολύ στενός κώλος!» είπε και γονάτισε πίσω μου. Χάιδεψε απαλά τη σχισμή του πρωκτού μου και ύστερα άνοιξε βίαια τα κωλομέρια μου και άρχισε να γλείφει ερεθιστικά την κωλοτρυπίδα μου. Έκλεισα τα μάτια και αφέθηκα σε αυτό το υπέροχο γλείψιμο που µου έκανε.
Ο καθηγητής µου παρακολουθούσε την αντίδραση µου φανερά καυλωµένος αλλά φαινόταν να ζηλεύει επειδή είχα δεχθεί έτσι εύκολα τη γλώσσα του µασέρ του, στον κώλο µου! Άρχισε να παίζει απολαυστικά το καυλί του και λίγα λεπτά μετά διέταξε τον άλλον να σταματήσει αυτό που µου έκανε. Εκείνος αν και απρόθυμα... υπάκουσε στη προσταγή του. Ο καθηγητής µου µε κοίταξε µε πόθο και µου ζήτησε να βγάλω όλα τα ρούχα µου.

«Πρόστυχο κορίτσι... δε λες ποτέ όχι!» μουρμούρισε φτιαγμένος. Η γλώσσα του άλλου στο βάθος του πισινού μου µε είχε καυλώσει υπέροχα και δεν έβλεπα την ώρα να χύσω δυνατά. Κρυφοκοίταξα προς το μέρος του και ερεθίστηκα ακόμα περισσότερο όταν είδα τη χοντρή ψωλή που διαγραφόταν κάτω από το μποξεράκι του. Ο καθηγητής µου σηκώθηκε από το στενό κρεβάτι του μασάζ και στάθηκε μπροστά µου. Χάιδεψε το καυλωµένο µoυνί µου και στη συνέχεια πίεσε την υγρή και πολύ καυλωµένη
ψωλή του στην κλειτορίδα µου.

«Σήμερα θα σε γαµήσω αξέχαστα», είπε περνώντας προκλητικά τη γλώσσα γύρω από τα χείλη του. Με μια γρήγορη κίνηση µε υποχρέωσε να πέσω μπρούμυτα στο κρεβάτι του μασάζ και µε διέταξε να τουρλώσω ψηλά το κωλαράκι µου. Υπάκουσα πρόθυμα και ενθουσιάστηκα όταν διαπίστωσα πως στο παιχνίδι θα έπαιρνε μέρος και ο άλλος. Τα χάδια τους µε άναψαν ακόμα πιο πολύ. Ο ένας ζουλούσε τα κωλοµέρια µου ενώ ο άλλος περιέστρεφε τη γλώσσα του ερεθιστικά στην κωλοτρυπίδα µου.

Τρελαινόμουν από καύλα µε αυτά που µου έκαναν και η επιθυμία να χύσω ήταν πλέον επιτακτική. Το αντικείμενο του πόθου τους ήταν η στενή κωλοτρυπίδα µου και στη συνέχεια την βρήκαν ακόμα πιο πολύ όταν άρχισαν να χώνουν εναλλάξ τα χοντρά τους δάχτυλα. Στο μεταξύ το μουνάκι µου είχε τρελαθεί από καύλα και ποθούσα να το χουφτώσω. Έτσι έχωσα το χέρι ανάμεσα στα μπουτάκια µου και άρχισα να το µαλακίζω βογκώντας από ευχαρίστηση. Η τρυπούλα µου δεν άργησε να χύσει και οι κραυγές που βγήκαν από τα χείλη µου, τους άναψαν ακόμα πιο πολύ. Τ ο παιχνίδι όμως συνεχιζόταν µε αμείωτο ενδιαφέρον και µε τις ψωλές τους να τρέχουν από καύλα µου ζήτησαν να γονατίσω μπροστά τους. Κάθε άνδρας τρελαίνεται για στoµατικό έρωτα και ήξερα καλά τι να κάνω για να τους ευχαριστήσω. Παρά το χύσιμο που είχα κάνει ήμουν εξαιρετικά καυλωµένη και πάνω από όλα ανυπομονούσα να γλείψω τη θεόρατη ψωλή του µασέρ! Τους τράβηξα μερικές άγριες γλειψιές μέχρι που τους έκανα να παραληρούν από πόθο.

Όση ώρα τσιµπούκωνα τη ψωλή του καθηγητή, ο άλλος έχωσε δυο δάχτυλα στην κωλοτρυπίδα µου µε σκοπό να µε καυλώσει ακόμα πιο πολύ. Φυσικά μόλις µου ζήτησαν να στηθώ στα τέσσερα, πήρα πρόθυμα τη θέση που ήθελαν. Οι δυο επιβήτορες ήρθαν από πίσω µου και άρχισαν να χώνουν τις ψωλές τους εναλλάξ στον κώλο µου. Δε λέω... πόνεσα πολύ αλλά η καύλα µου ήταν τόσο μεγάλη που έκανε αυτήν την εμπειρία υπέροχη. Όταν τους είπα πως ήμουν έτοιμη να χύσω ο καθηγητή, µε βοήθησε να καθίσω πάνω στη ψωλή του και ο άλλος κρατώντας ανοιχτά τα κωλοµάγουλά µου έχωσε τη δική του στο πρόθυμο για άγριο ξέσκισμα κώλο µου. Πασπάτεψα την κλειτορίδα µου μέχρι που έχυσα ταυτόχρονα από µπρος και από πίσω την ίδια στιγμή που τα καυλιά των άλλων περίελουζαν τις τρυπούλες µου µε καυτό ψωλόxυµα. Η αναπνοή µου δεν είχε ξαναβρεί ακόμα τον κανονικό της ρυθμό όταν ο καθηγητής µου, κάλεσε την έκφυλη δούλα στο δωμάτιο και της ζήτησε να γδυθεί και να ξαπλώσει πάνω στο στενό κρεβάτι.

Δε λέω... πόνεσα πολύ αλλά η καύλα µου ήταν τόσο μεγάλη που έκανε αυτήν την εμπειρία υπέροχη. Όταν τους είπα πως ήμουν έτοιμη να χύσω ο καθηγητή, µε βοήθησε να καθίσω πάνω στη ψωλή του και ο άλλος κρατώντας ανοιχτά τα κωλοµάγουλά µου έχωσε τη δική του στο πρόθυμο για άγριο ξέσκισμα κώλο µου. Πασπάτεψα την κλειτορίδα µου μέχρι που έχυσα ταυτόχρονα από µπρος και από πίσω την ίδια στιγμή που τα καυλιά των άλλων περίελουζαν τις τρυπούλες µου µε καυτό ψωλόxυµα. Η αναπνοή µου δεν είχε ξαναβρεί ακόμα τον κανονικό της ρυθμό όταν ο καθηγητής µου, κάλεσε την έκφυλη δούλα στο δωμάτιο και της ζήτησε να γδυθεί και να ξαπλώσει πάνω στο στενό κρεβάτι.
Το κορμί της ήταν πολύ θηλυκό και αμέσως πόθησα να δοκιμάσω το ξυρισμένο µουνί που διέθετε ανάμεσα στα χυτά μπούτια της. Χάιδεψα µε τα ακροδάχτυλα µου τη βελούδινη επιφάνεια του αιδοίου της και έπειτα βύθισα τη μυτερή γλωσσίτσα µου στο βάθος του καυτού κόλπου της. Αισθάνθηκα το µασέρ του καθηγητή µου να στήνεται πίσω µου και ηδονίστηκα µε την ιδέα πως θα µε ξαναγαµoύσε.
Η καύλα που µου χάρισε όταν έσπρωξε το χοντρό παλαμάρι του στον κώλο µου ήταν τόσο μεγάλη που έκανε το μουνάκι µου να βγάλει άφθονα προερωτικά υγρά. Ζούληξα δυνατά τα βυζιά της υπηρέτριας και κόλλησα το μουνάκι µου πάνω στο δικό της. Τρίφτηκα άγρια πάνω της κάνοντας έτσι τις κλειτορίδες µας να φιληθούν µε πάθος. Τελικά οι γονείς µου είχαν πετύχει διάνα που λένε. Ο καθηγητής που µου είχαν κουβαλήσει δε µου έμαθε µόνο γαλλικά... αλλά µε έμαθε ακόμα να απολαμβάνω και το γαµήσι!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.