Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Πάνε 2 χρόνια τώρα που συγκατοικώ με τον Λευτέρη, έναν φίλο από τα παλιά και καλό παλικάρι. Τον είχα ρωτήσει αν “παίζει” κανένας χώρος για νοίκιασμα στην περιοχή του γιατί με βόλευε στη δουλειά μου και αμέσως μου πρότεινε το διαμέρισμα του γιατί θα πήγαινε από μισό. Βέβαια αργότερα έμαθα ότι ήταν το παλιό πατρικό του αλλά ποσώς με ένοιαζε γιατί και φτηνά έβγαινε και βόλευε και έπαιρνα και μάτι κάτι ψολίτσες που έφερνε ο Λευτέρης τα απογεύματα. Άσε, που είχαμε και την μάνα του να έρχεται να καθαρίζει που και που το αχούρι μας. Και τι μάνα! 45άρα, με στήθος πρωταγωνίστριας από αμερικάνικη τσόντα, προκλητικό ντύσιμο, και σώμα 30αρας.

Ένα πρωί ξύπνησα λίγο περίεργα, δεν έβλεπα μπροστά μου από την πρωινή ζάλη, αλλά σηκώθηκα να πάω τουαλέτα. Όπως πάντα γυμνός γιατί με τον Λευτεράκη δεν υπήρχε κόλλημα.

Καλημέρα!

Πάγωσα.. Στην πόρτα της κουζίνας έστεκε η κ. Ελένη με μια ποδιά περασμένη στη μέση της.
Έκανα να βάλω τα χέρια μου μπροστά μου για καλύψω την γύμνια μου αλλά κάτι μέσα μου με συγκράτησε .

Καλημέρα ....της είπα. Πως από εδώ? και έξυσα το κεφάλι μου (το πάνω).

Είπα να έρθω να σας ξεβρομίσω! είπε, αλλά τα μάτια της δεν ξεκολλούσαν από τον πούτσο μου.

Καλά κάνατε, της είπα, το χρειαζόμασταν.
Συγχωρήστε με όμως τώρα, γιατί θέλω να κάνω ένα μπανάκι για να ξυπνήσω (πάντα στον πληθυντικό).

Όπως νομίζεις αγόρι μου.....καφεδακι να σου κάνω;

Μέσα στο μπάνιο πλέον, και μόνο με την ιδέα ότι η Ελένη με είδε με τον πούτσο έξω, είχα ερεθιστεί. Είπα να τραβήξω μια μαλακία να ηρεμήσω και να μην δώσω συνέχεια στην όλη φάση, αλλά κάτι με έκοβε. Σκέφτηκα ότι το προηγούμενο βράδυ, ο Λευτέρης μου είχε πει ότι θα την έκανε για κάνα 2ημερο με την κοπέλα του και ότι θα έχω όλο το διαμέρισμα για την πάρτη μου.

Λες;

Κλέων, σε πειράζει να μπω λίγο να πάρω το απορρυπαντικό;

Δεν περίμενε ούτε δευτερόλεπτο. Μπήκε μέσα φουριόζα και με έπιασε τη στιγμή που χάιδευα το κοντάρι μου. Ουπς! Συγγνώμη!

Δευτερόλεπτα πέρασαν χωρίς κανένας να πει τίποτα, απλά βλεπόμασταν. Αυτή τον πούτσο μου, εγώ τα βυζιά της. Στο τέλος γονάτισε και τον πήρε στο στόμα της. Μμμμμμμμμμμμμμ καυλιάρη μου.
Τα χέρια μου παίζανε με τα μαλλιά της και το κεφάλι της, που συνέχεια έσπρωχνα προς το μέρος μου με αποτέλεσμα να πνίγεται, αλλά συνέχιζε κανονικά το τσιμπούκωμα.

Το καυλί μου πλέον ήτανε κατακόκκινο και μπορούσες να δεις τις φλεβίτσες να κατατρέχουν τα 19 εκατοστά του, και όλο αυτό στο στόμα της μάνας του Λευτεράκη.

Βρήκα κάπου να καθίσω για να μπορώ να απολαύσω καλύτερα την πίπα και τη ίδια στιγμή σηκώθηκε η κ. Ελένη και έβγαλε αυτό που φορούσε από πάνω, με αποτέλεσμα να πεταχτούν έξω αυτές οι βυζάρες που πολλές φορές είχα δει να διαγράφονται πάνω της.

Έφερα τις ρώγες στο στόμα μου και βύζαξα, έγλυψα, δάγκωσα, ζούληξα και φίλησα με πάθος.

Τα χέρια της δεν σταμάτησαν να παίζουν με τον πούτσο μου όλη εκείνη την ώρα, οπότε και συνέχισε το θεάρεστο αυτό έργο της ....πίπας.

Τελικά το να παρακολουθείς και καμιά τσόντα που και που δεν κάνει κακό. Ίσα-ίσα που θυμήθηκα κάποιες στάσεις σε ανάλογη τσόντα, και τις εφάρμοσα όλες ανεξαιρέτως, μια προς μια. Τέλεια!

Την έβαλα να ακουμπήσει τα χέρια της στην μπανιέρα, που είναι λίγο χαμηλά, και μπήκα μέσα της από πίσω. Την έβαλα να σηκώσει το ένα της πόδι ψηλά στον νεροχύτη και μπήκα κανονικά. Την ξάπλωσα κάτω για να μπορώ την σκίσω με τον κλασσικό τρόπο.

Δεν ξέρω πόση ώρα γίνονταν όλα αυτά αλλά στο τέλος έχυσα πάνω της ποτάμι το σπέρμα μου.
Μμμμμμμ Γαμιά μου εσύ!! Μούγκρισε, και με το δάχτυλο της πήρε μια ποσότητα σπέρματος και το έγλυψε, με ικανοποίηση.

Με τον μαλάκα, τον άντρα μου, έχω να το κάνω κάνα τρίμηνο και το στερήθηκα η έρμη!

Στη διάθεση σας, όποτε το επιθυμείτε κ. Ελένη!! αστειεύτηκα και εγώ.

Μαλαγάνα μου εσύ! Για αύριο, τι λες;

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.