Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι ο Τάσος 34 ετών από Αθήνα και έχω και εγώ τις δικές μου περιπέτειες

Η δικιά μου ιστορία έλαβε χώρα εδώ στην Αθήνα πριν μερικές μέρες!!!

Είμαι ελεύθερος και έχω πολλές φίλες οι περισσότερες εκ των οποίων έχουν και ωραίες μαμάδες!!!
Έτσι λοιπόν ένα Σάββατο βράδυ που δεν δούλευα κανόνισα να πάω για φαγητό με μια από τις φίλες μου!!!
Τουλάχιστον έτσι είχαμε κανονίσει!!

Εδώ πρέπει να σας πω ότι με την μαμά της συγκεκριμένης φίλης μου είμαι πολύ ερωτευμένος και δεν είναι λίγες οι φορές που έχυσα η παίζοντας τον πούτσο μου η έχοντας την στο μυαλό μου την ώρα που γαμούσα μια άλλη!!!

Στο θέμα μας όμως!!
Σάββατο βράδυ κατά τις 8:30 φτάνω σπίτι τους και μου ανοίγει η μικρή!!
Μικρή όταν λέμε 26 ενώ η μαμά της 48!
Βέβαια όπως όλες οι γυναίκες έτσι και αυτή δεν είχε ακόμα ετοιμασθεί οπότε έπρεπε να περιμένω να κάνει μπάνιο και όλα όσα πρέπει να κάνει μια γυναίκα πριν βγει έξω για διασκέδαση!!!
Έλα όμως που μας πρόλαβε και μπήκε πρώτη η μαμά!! που για καλή μου τύχη είναι γρήγορη στο να ετοιμασθεί μιας και περίμενε και αυτή τον γκόμενο για να βγούνε !!!!

Κάποια στιγμή λοιπόν την ώρα που η μαμά έκανε το ντουζακι της η μικρή ανοίγει την πόρτα του μπάνιου η οποία είναι ακριβώς απέναντι από την πόρτα του σαλονιού όπου καθόμουν και ξαφνικά βλέπω την φιγούρα της μαμάς την ώρα που τρίβεται πίσω από την κουρτίνα του μπάνιου και όπως είναι λογικό και ευνόητο ο πούτσος μου πήρε την ανιούσα!!!

Μετά από πέντε λεπτά η μαμά φοράει ένα λευκό μπουρνούζι και βγαίνει από το μπάνιο μοσχοβολώντας!!!!
Η μικρή μπαίνει στο μπάνιο και εκείνη την ώρα χτυπάει το τηλέφωνο και έτσι η μαμά βγαίνει πάντα με το μπουρνούζι από το δωμάτιο και έρχεται στο σαλόνι για να το σηκώσει!!

Την ακούω που μιλάει και την βλέπω να εκνευρίζεται και να στεναχωριέται!!!
Λογικό αφού όπως μου εξήγησε ο γκόμενος δεν θα ερχόταν γιατί κάτι έτυχε και πρέπει να το αναβάλουν!!!
Έτσι κάθεται απέναντι μου στον καναπέ και πιάνουμε την κουβέντα για διάφορα αλλά διακρίνω μια θλίψη στα μάτια της!!!

Η μικρή ακόμα στο μπάνιο και όπως με βεβαιώνει η μαμά της δεν θα κάνει λιγότερο από μια ώρα και περισσότερο και ασυναίσθητα σηκώνει το πόδι της να το βάλει πάνω στο άλλο προσφέροντας μου μια πρώτη κοντινή όψη του υγρού της μουνιού και αμέσως καταλαβαίνει που έχει καρφωθεί το βλέμμα μου!!
Προσπαθώ να συνεχίσω την συζήτηση αλλά εκείνη με ρωτάει εάν μου άρεσε αυτό που είδα!!

Τότε χωρίς να μιλήσω σηκώνομαι την πλησιάζω γονατίζω μπροστά της και της ανοίγω το μπουρνούζι και τα υπέροχα πόδια της!!!
Εκείνη στο άγγιγμα μου αφήνει ένα βαθύ αναστεναγμό ενώ εγώ ακουμπάω την γλώσσα μου στο καυτό υγρό ξυρισμένο μυρωδάτο και καυτό μουνάκι της!!!
Αρχίζω να την γλύφω ενώ το καυλί μου είναι έτοιμο να εκραγεί!!!
Εκείνη να βγάζει άναρθρες κραυγές ηδονής ενώ τα υγρά της να τρέχουν πλούσια από την καυλωμενη της τρυπούλα!!!

Της σηκώνω τα πόδια πιο ψηλά και αρχίζω να της γλύφω και την πίσω της τρυπούλα!!
Μόλις νιώθει την γλώσσα μου στον κωλότρυπα της αρχίζει να με παρακαλάει να την γαμήσω όπως και όσο αγρια θέλω ενώ ταυτόχρονα με το ένα χέρι της έτριβε τα υπέροχα βυζιά της ενώ με το άλλο να τρίβει την μουναρα της χύνοντας συνέχεια!!!

Σηκώνομαι όρθιος και ξεκουμπώνω το παντελόνι μου και πριν προλάβω να καταλάβω τη έχει γίνει ο πούτσος μου βρίσκεται ανάμεσα στα φιλήδονα χείλη της και την ομολογουμένως επιδέξια γλώσσα της !!!!
Ελευθερωνόμαστε από όλα μας τα ρούχα έχοντας ξεχάσει ότι η κόρη της ήτανε ακόμα στο μπάνιο την ξαπλώνω στον καναπέ και μπαίνω βαθιά μέσα της κάνοντας την να βογκάει από την καύλα της!!!
Να χύνει συνέχεια και ο καναπές να έχει γίνει μούσκεμα από τα υγρά της και τον ιδρώτα μας !!!

Την γυρνάω στα τέσσερα και μπαίνω χωρίς πολλά πολλά κατευθείαν στον κώλο της ο οποίος είναι από τους καλύτερους κώλους που έχω γαμήσει μέχρι τώρα!!
Να φωνάζει από την καύλα της να μου ζητάει να την ξεκωλιασω όσο πιο αγρια μπορώ και εγώ να προσπαθώ να την ικανοποιήσω όσο καλύτερα μπορώ!!!
Την ξαπλώνω στο πλάι και μπαίνω έτσι μέσα της !!

Την καρφώνω στο μουνί ενώ τα χέρια μου παίζουν με τα υπέροχα μαστάρια της και της ψιθυρίζω στο αυτή προστυχόλογα ενώ της γλύφω και το αυτί ταυτόχρονα κάτι που την κάνει να τρελαίνεται αγρια!!

Και εκείνη την ώρα βγαίνει η μικρή από το μπάνιο έχοντας πάνω της μόνο μια πετσέτα και την βλέπω να γουρλώνει τα μάτια και να αρχίζει να μας βρίζει!!!
Η μάνα της εκείνη την ώρα την φωνάζει να πλησιάσει και της λέει να πετάξει την πετσέτα και να γονατίσει .
Και έτσι έγινε τελικά σαν υπνωτισμένη η μικρή πετάει την πετσέτα και κατευθείαν κάθεται δίπλα μας.

Βγάζω την ψωλή μου από το μουνί της μαμάς της και αμέσως την παίρνει στο στόμα της και με τσιμπουκωνει κάνοντας με ακόμα πιο ντούρο!!!

Και κατευθύνει τον πούτσο μου στην κωλοτρυπίδα της μαμάς της και βάζει το πουτσοκεφαλο μου μέσα της!!!
Σπρώχνω και βρίσκομαι βαθιά στην κολάρα της μαμάς και κουνιέμαι ενώ ταυτόχρονα νιώθω ένα σφίξιμο στα αρχίδια μου καταλαβαίνοντας ότι κοντεύω να χύσω !!!!!

Και ναι μέσα σε λιγότερο από 5 λεπτά αρχίζω να χύνω μέσα στην κολάρα της μαμάς και τότε η μικρή τραβάει την ψωλή μου έξω και την παίρνει στο στόμα της ξεζουμίζοντας με για τα καλά!!!

Τελικά εκείνο το βράδυ δεν βγήκαμε από το σπίτι και συνεχίσαμε και οι τρεις μαζί στο κρεβάτι μέχρι που όλοι μαζί εξαντλημένοι κοιμηθήκαμε αγκαλιά !!!
Την επόμενη μέρα ξύπνησα από ένα υγρό γλείψιμο στο .......!!!!!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.