Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ο Γιώργος με την Γιάννα είναι ένα νέο ζευγάρι, πολύ όμορφοι και οι δύο, που απάντησαν σε μια αγγελία μας, που ζητάγαμε ζευγάρια ή κοπέλες. Μας πρότειναν να βρεθούμε σε μια ωραία ψαροταβέρνα στη Σαρωνίδα κατά τις τρεις το μεσημέρι κι αφού ετοιμαστήκαμε, ξυρίσαμε εκ νέου τους πούτσους μας, ξεκινήσαμε για τον τόπο συνάντησης μας.

Όταν φθάσαμε στη ψαροταβέρνα πάθαμε τη πλάκα μας.

Ο Γιώργος 32 ετών, γεροδεμένος με ύψος περίπου στο δικό μας (1.82 - 1.84) με όμορφη κατατομή, και η Γιάννα ένα εκπληκτικό μουνάκι, 24 ετών, γύρω στο 1.70 και στα 50 - 52 κιλά. Ο Γιώργος φόραγε ένα σορτσάκι και ένα μπλουζάκι και η Γιάννα ένα καυτό σορτσάκι με το πάνω μέρος από το μπικίνι μαγιό της.

Αμέσως η ματιά μας πήγε στα υπέροχα στήθη της, που θα μπορούσαμε να πούμε ότι αυτά κρατάγανε το μαγιό και όχι το μαγιό αυτά! Και φυσικά εκ των υστέρων δεν είχαμε πέσει καθόλου έξω.

Καθίσαμε και αμέσως μετά τις απαραίτητες συστάσεις, η πρώτη τους ερώτηση ήταν πως λειτουργούμε σαν δίδυμο, κι αυτό ήταν που τους κίνησε τη περιέργεια. Η απάντηση μας ήταν ότι όταν είσαι φίλος με κάποιον για πάνω από τριάντα χρόνια, φυσικό είναι να μπορείς να λειτουργείς πιο ελεύθερα, χωρίς ταμπού και τέτοιες ανοησίες.

Η συζήτηση κύλησε ομαλά, ευχάριστα, με ουζάκι και μεζέδες, χιούμορ και «ελευθεροστομία». Μετά από αρκετή ώρα το ζευγάρι είχε ξεπεράσει τις κάποιες αναστολές του και μας πρότειναν να πάμε στο εξοχικό τους.

Όταν φθάσαμε εκεί αντικρίσαμε ένα πάρα πολύ ωραίο σπίτι με πισίνα και μας πρότειναν να βουτήξουμε. Όταν τους είπαμε ότι δεν ξέραμε και δεν φέραμε μαγιό, η απάντηση τους, η οποία μας έκανε και γελάσαμε όλοι, ήταν:

-    «Τώρα σας έπιασαν οι ντροπές;»

Εμείς φυσικά βγάλαμε πρώτοι τα ρούχα μας και ολόγυμνοι πέσαμε στη πισίνα. Η Γιάννα από την πρώτη στιγμή είχε καρφωμένα τα μάτια της στους πούτσους μας. Όταν μας ρώτησε γιατί ξυριζόμαστε, της εξηγήσαμε ότι και για εμάς είναι καλό για την υγιεινή αλλά καλό και για τις γυναίκες που δεν μπερδεύονται με τρίχες.

Βγάζοντας το σορτσάκι η Γιάννα, μας βγήκαν τα μάτια. Το κάτω μέρος του μαγιό, ένα υπέροχο στρινγκάκι, που εμπεριείχε ένα θεσπέσιο κωλαράκι. Αμέσως βγάζοντας το πάνω μέρος βούτηξε στην πισίνα με δυο στήθη υπέροχα. Ακολούθησε ο Γιώργος ολόγυμνος κι αυτός. Τρεις ολόγυμνοι άντρες και μια πανέμορφη κοπέλα topless.

Οι πούτσες μας πήραν την ανηφόρα. Η Γιάννα πέρναγε κολυμπώντας από δίπλα μας και έπιανε τα καυλιά μας στο χέρι της για δευτερόλεπτα και μας άφηνε στην καύλα μας. Ο Γιώργοςν αφού κολύμπησε για λίγο, πήγε και στάθηκε σε μια εσοχή της πισίνας με λίγο νερό και η Γιάννα πήγε δίπλα του αρχίζοντας να χαϊδεύει το καυλί του.

Του είχε σηκώσει τα πόδια και άρχισε να του γλείφει την κωλοτρυπίδα, τα αρχίδια του και το καυλί του. Όταν άρχισε να του κάνει ένα αριστοτεχνικό τσιμπούκι, τα καυλιά μας πήγαν να σπάσουν. Περιμέναμε το σήμα τους για να μπούμε στο παιχνίδι…

Σε λίγα λεπτά μας έκανε νόημα ο Γιώργος να πλησιάσουμε. Πήγαμε αριστερά και δεξιά της Γιάννας και αρχίσαμε να τη χαϊδεύουμε. Ο Νίκος παραμέρισε το μαγιουδάκι της και άρχισε να τη χαϊδεύει απαλά. Ο Δημήτρης έπιανε τις καυλωμένες ρώγες της και τις έτριβε απαλά.

-    «Κάνε με να πονέσω Δημήτρη. Τσίμπησε μου πιο δυνατά τις ρώγες. Κάνε με να πάρω φωτιά!», του είπε η Γιάννα.

Σε κάποια στιγμή ο Γιώργος μας πρότεινε να πάμε μέσα στο σπίτι, γιατί όπως συνεχίζαμε θα μας άκουγαν οι γείτονες και θα ερχόντουσαν κοντά στη περίφραξη, να δουν τι γίνεται. Παίρνοντας τις πετσέτες που μας είχε φέρει η Γιάννα, τις τυλίξαμε γύρω μας και προχωρήσαμε προς το σπίτι…

Ένα υπέροχο σαλόνι μας περίμενε, όπου εμείς καθίσαμε στον καναπέ χωρίς τις πετσέτες πλέον. Η Γιάννα γονάτισε και άρχισε να παίζει πότε με τον ένα πούτσο και πότε με τον άλλον και ο Γιώργος ανάσκελα στο πάτωμα της έγλειφε το καλοξυρισμένο μουνάκι της. Η Γιάννα έκανε ένα υπέροχο τσιμπούκι και στους δυο μας βγάζοντας τα καυλιά έξω.

Οι πούτσες μας ήταν έτοιμες να εκραγούν μετά από λίγο, αλλά μας «έσωσε» ο Γιώργος καθώς εκείνη τη στιγμή άρχισε να χύνει σαν τρελή η Γιάννα από το γλειφομούνι που της έκανε.

-    «Χύνωωωωωω, χύνωωωωωωωωωω! Το μουνάκι μου έχει πάρει φωτιά. Σας θέλω να με γαμήσετε όλοι. Γλείψε με αγάπη μου, γλείψε με. Χύνω, μη βγάζεις τη γλώσσα σου από το μουνάκι μου, σε παρακαλώ…»

Η Γιάννα είχε φτάσει να ήταν πάρα πολύ καυλωμένη και ήθελε επειγόντως πούτσο.

-    «Σε παρακαλώ μωρό μου, μπορώ να έχω το καυλί του Δημήτρη ή του Νίκου, που το χρειάζομαι τώρα αμέσως;»

Ο Νίκος ξάπλωσε κάτω στο πάτωμα και η Γιάννα ήρθε και ακούμπησε το μουνάκι της πάνω στον πούτσο του και με μια κίνηση το έχωσε όλο μέσα της, χωρίς να κουνιέται καθόλου. Απλά τριβόταν για πολλή ώρα πάνω στο μεγάλο καυλί του Νίκου. Ο Νίκος είχε πιάσει τα βυζιά της, είχε περάσει ανάμεσα στα μεσαία του δάχτυλα, τις ρώγες της και τις έτριβε δυνατά όπως ήθελε η Γιάννα.

Ο Δημήτρης με τον Γιώργο ήταν όρθιοι πάνω από τη Γιάννα και της έδιναν πουτσοσκάμπιλα στο γλυκό και καυλιάρικο προσωπάκι της. Η Γιάννα είχε αρχίσει πλέον και ανεβοκατεβαίνει με μανία πάνω στον πούτσο του Νίκου. Είχε έρθει η ώρα του μεγάλου της οργασμού…

Άρχισε και φώναζε δυνατά ότι χύνει ξανά και ξανά και εκείνη τη στιγμή ο Νίκος μην αντέχοντας άλλο, άρχισε να εκσφενδονίζει μέσα στο καταπληκτικό μουνάκι της, ριπές από χύσια. Η Γιάννα σε στιγμές ηδονής άρχισε να παίζει, να γλείφει και να ρουφάει και τους άλλους δύο πούτσους.

Ούτε ο Γιώργος, ούτε ο Δημήτρης άντεξαν για πολλή ώρα τη μαεστρία του γλειψίματος της και άρχισαν να τη χύνουν με πυρ κατά βούληση. Η Γιάννα είχε ανοικτό το στόμα της και δεχόταν με μεγάλη ευχαρίστηση τα χύσια τους.

Μετά από αυτό, το μουνάκι είχε τρελαθεί από τους οργασμούς της και είχε πέσει ξέπνοη πάνω στο στέρνο του Νίκου.

Όταν αράξαμε στον μεγάλο καναπέ οι τρεις άντρες, η Γιάννα σερνόταν ανάμεσα στα καυλιά μας και τους έδινε γλυκά φιλάκια ευχαρίστησης, σαν γατάκι που γουργουρίζει ευχαριστημένο. Άλλωστε φαινόταν ότι μετά από λίγη ώρα θα ξανάρχιζε ο δεύτερος γύρος...
Ήθελε κι άλλο η Γιάννα... θέλαμε και εμείς κι άλλο!

Η πισίνα μας περίμενε για ένα φρεσκάρισμα. Όταν γυρίσαμε πίσω στο σπίτι, μας περίμενε μια έκπληξη. Η Γιάννα έφερε ένα μπολ με σοκολάτα μους, μας έστησε και τους τρεις όρθιους και περνώντας από τον καθένα μπροστά, έπιανε το πούτσο του και τον βούταγε μέσα στη σοκολάτα.

-    «Τώρα θέλω να φάω αράπικες μαύρες ψωλές!»

Και άρχισε να μας γλείφει εναλλάξ και τους τρεις. Μετά από λίγα ρουφήγματα οι πούτσοι μας ήταν έτοιμοι για νέες περιπέτειες. Άλλωστε η Γιάννα ήταν τόσο ωραίο μουνί, που και πεθαμένος δεν θα αντιστεκόταν στην ομορφιά της και την καύλα που έβγαζε από μέσα της. Αυτή τη φορά θα συνεχίζαμε σε μια μεγάλη και άνετη κρεβατοκάμαρα…

Ο Γιώργος ξάπλωσε ανάσκελα πάνω στο μεγάλο κρεβάτι με τον πούτσο του να κοιτάζει προς το ταβάνι και η Γιάννα τον καβάλησε χώνοντας τον μέσα στο υπέροχο μουνάκι της. Είχε έρθει η ώρα για το μεγάλο τετραολέ.

Ο Δημήτρης, παίρνοντας κατ’ εντολή της το παρακείμενο baby oil, άρχισε να της βάζει μέσα στη κωλοτρυπίδα της, καθώς το μουνάκι κουνιόταν πάνω στο καυλί του Γιώργου. Η Γιάννα άρχισε το γλείψιμο στον πούτσο το Νίκου και ο Δημήτρης, αφού καλογυάλισε τον πούτσο του με το λαδάκι, άρχισε σιγά - σιγά να της το βάζει στην όμορφη τρυπούλα του κώλου της.

Ο Γιώργος περίμενε υπομονετικά πότε ο Δημήτρης θα μπει όλος μέσα της και αφού συναντήθηκαν οι δύο πούτσοι, δόθηκε το σύνθημα για το «ξέσκισμα» της Γιάννας. Είχαμε φτιάξει μια εικόνα που δύσκολα συναντάς σε τούτο το «μάταιο σεξουαλικό μας κόσμο».

Η Γιάννα είχε γίνει σάντουιτς ανάμεσα σε τρεις ψωλαράδες, όπου ο Γιώργος της γαμούσε το μουνί και ο Δημήτρης τραβιόταν έξω. Ο Δημήτρης της ξέσκιζε το κωλαράκι της και ο Γιώργος ήταν η σειρά του να τραβιέται έξω και ο Νίκος της μπούκωνε το στόμα με την ψωλή του, η οποία τον κατάπινε μέχρι το λαρύγγι.

Η εικόνα που έβλεπες ήταν πάρα πολύ καυλιάρικη και απορούσαμε πως ένα τόσο αδύνατο μα πανέμορφο μουνάκι κατάπινε με τόση μανία τρεις μεγάλες ψωλές. Είχαμε πετύχει τον τέλειο συγχρονισμό και η Γιάννα άρχιζε να μουγκρίζει και να φωνάζει:

-    «Ναι, ναι! Γαμήστε με ψωλαράδες μου! Ξεσκίστε το μουνάκι μου, τον κώλο μου, το στόμα μου… Μην αφήνετε καμία μου τρύπα! Ναι, ναι, έρχομαι… χύνωωωωωωωωωωωωωω! Σκίσε μου το μουνί Γιώργο! Γάμησε μου την κωλοτρυπίδα Δημήτρη! Μη χύσει κανένας σας, θα σας σκοτώσω! Θέλω να χύνω συνέχεια, συνέχεια… χύνωωωωωωωωωωωωωω! Δεν αντέχω τις ψωλές σας… με έχουν κατατρυπήσει. Χύνω καυλιά μου όμορφα! Χύνω για πάρτη σας!!!»

Εμείς βέβαια είμαστε και οι τρεις τόσο καυλωμένοι με το θέαμα, που δύσκολα θα μπορούσαμε να κρατηθούμε για πολύ ακόμα. Μετά από λίγη ώρα και αφού η Γιάννα ήταν έτοιμη να «παραδώσει το πνεύμα» και αφού είχε χύσει και ξαναχύσει, βγήκαμε όλοι από μέσα της, σηκωθήκαμε όρθιοι στο κρεβάτι και αρχίσαμε να χύνουμε την ξαπλωμένη Γιάννα παντού. Στο πρόσωπο, στα μάτια, στο καυλιάρικο στόμα της, στα βυζιά της, στο μουνάκι της, στα υπέροχα πόδια της.

Με τα χέρια της άλειψε με τα χύσια μας, όλο της το σώμα. Θα λέγαμε ότι ήταν τόσο εξαντλημένη, που την πήρε αμέσως ο ύπνος. Ο Γιώργος μας πήρε έξω στο σαλόνι, όπου απολαύσαμε τρία υπέροχα ουίσκι, πριν κάνουμε το απαραίτητο μπάνιο και μας ξεπροβοδίσει στην εξώπορτα του αγκαλιάζοντας μας φιλικά, που τους προσφέραμε ένα τόσο ωραίο και πετυχημένο γαμήσι.

Γιώργο και Γιάννα (άλλα ονόματα) σας είχαμε υποσχεθεί ότι θα γράψουμε την ιστορία μας. Διαβάστε τη και απολαύσετε την. Πολλά φιλιά και να είσαστε καλά όλοι μέσα σ’ αυτό το site.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.