Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Θα ξεκινήσω με συγχαρητήρια για την σελίδα σας

Είμαι ο Γιώργος 40 χρόνων παντρεμένος. Θέλω να σας πω μια ιστορία που μου συνέβη πριν λίγο καιρό.

Στη δουλειά μου είναι κάποιες γυναίκες, με μια από αυτές, την Mαρία, 35 χρόνων με αρκετά πλούσιο στήθος. Θα έλεγα ότι είμαστε καλοί φίλοι και λέμε τα προβλήματα μας. Μου λέει μια μέρα ότι θέλει να μου μιλήσει για τον άντρα της .

Προς το απογευματάκι βρήκαμε λίγο χρόνο και ησυχία ,οι πιο πολύ είχαν σχολάσει, και κάτσαμε να τα πούμε . Άρχισε να μου μιλάει και μου λέει ότι ο άντρας της εδώ και ένα μήνα δεν την έχει ακουμπήσει καθόλου, και κάποιες φορές που πήγε αυτή να τον προκαλέσει την απώθησε ,εκτός από την προηγούμενη μέρα που κάνανε έρωτα αλλά δεν ήθελε ούτε να την αφήσει να τον πάρει στο στόμα, ούτε να το κάνουν από πίσω όπως συχνά κάνανε και τους άρεσε. Μετά της είπε ότι αυτά είναι πολύ αισχρά και δεν ταιριάζουν στον χαρακτήρα του γιατί είναι σοβαρός άνθρωπος απλά τόσο καιρό είχε ξεφύγει και τον είχε πλανέψει αυτή.

Μετά από αυτά ήταν πολύ στενοχωρημένη, και έβαλε τα κλάματα. Προσπάθησα να την ηρεμήσω και ακούμπησε στο στήθος μου και εγώ της χάιδευα τα μαλλιά .όπως ήταν με το στήθος της να ακουμπάει επάνω μου και να νιώθω και την ανάσα της άρχισα να έχω προβλήματα με το κάτω κεφάλι που άρχισε να μεγαλώνει.

Εκείνη την ώρα έφυγε και ο τελευταίος και μείναμε μόνοι μας στην εταιρεία.
Κουνήθηκα προσπαθώντας να βολέψω τον πούτσο μου καλύτερα γιατί με εσφιγκε

Και τότε το κατάλαβε και αντί να με χαλαρώσει σφίχτηκε πιο πολύ πάνω μου και κατέβασε το χέρι της επάνω στον πούτσο μου και άρχισε να μου τον χαϊδεύει απαλά. Δεν έμεινα άπρακτος και εγώ άλλωστε πάντα την γούσταρα σαν γυναίκα και ακούμπησα τα χείλια μου στον λαιμό της.

Και άρχισα να την γλείφω αργά ερεθιστικά. Το χάδι της έγινε πιο τολμηρό και σε λίγο νιώθω το χέρι της να μου ξεκουμπώνει το παντελόνι. Έβαλε το χέρι της μέσα και μου έπιασε τον πούτσο μου που είχε γίνει τεράστιος .δεν είναι και μικρός άλλωστε και μάλλον χοντρός. Γυρνάει και με κοιτάει και μετά φιλιόμαστε με πάθος με αφήνει και κατεβάζει το κεφάλι της και παίρνει τον πούτσο μου στο στόμα της. Άρχισε να μου κάνει το καλύτερο τσιμπούκι της ζωής μου, μια το έβαζε όλο στο στόμα της και μια μου έγλειφε μόνο το κεφαλάκι. Η γυναίκα ήταν άπαιχτη !!! Εγώ έβαλα τα χέρια μου μέσα από το μπλουζάκι που φόραγε και της έπιασα το στήθος της και άρχισα να της χαιδευω τις ρώγες που είχαν φουσκώσει πολύ και ήταν και τεράστιες. Την σηκώνω όρθια και της βγάζω την μπλούζα και το σουτιέν και πήρα τις ρώγες της της στο στόμα μου και άρχισα να τις γλύφω να τις ρουφάω και να τις δαγκώνω λίγο, είχε τρελαθεί και εγώ μαζί.

Με σπρώχνει βγάζει την φούστα της και μένει μόνο με ένα πολύ ωραίο κόκκινο στρινγκ. Βγάζω και εγώ τα ρούχα μου και την σπρώχνω να ξαπλώσει σε ένα καναπέ. Αυτή γυρνάει και γονατίζει στον καναπέ τουρλώνοντας τον κώλο της που ήταν φανταστικός!!! Βγάζω γρήγορα ένα προφυλακτικό από το πορτοφόλι μου που είχα μαζί και το φοράω και ακουμπάω πάνω της γλύφοντας της την πλάτη και ο πούτσος μου ακουμπούσε στο μουνάκι της και άρχισε να μπαίνει μέσα.

Σηκώθηκα και άρχισα να τη γαμάω αργά στην αρχή και μετά πιο γρήγορα. Σε ελάχιστα λεπτά την ακούω να χύνει και να τραντάζεται ολόκληρη. Μου λέει μην σταματάς και εγώ της χάιδευα με το χέρι μου την πίσω τρυπούλα της ενώ έχωνα στο μουνί της τον πούτσο μου. Έδειξε ότι της αρέσει, σε λίγο έβαλα ένα δάκτυλο μέσα και μετά δυο αφού τα σάλιωσα.

Μου λέει έλα βάλτο άλλο που δεν ήθελα εγώ βγάζω τον πούτσο μου από το μουνί της και τον ακουμπάω στον κώλο της και αρχίζω να της τον βάζω λίγο μέσα. Τότε μόνη της κάνει απότομα πίσω και τον παίρνει όλο με σα η καύλα μου έφτασε στα όρια της και μέσα σε λίγη ώρα ήμουν έτοιμος να χύσω. Το βγάζω από μέσα της την γυρνάω βγάζω το προφυλακτικό και χύνω πάνω στα βυζιά της.

Με τα χέρια της τα άπλωσε και έτριψε με τα χυσια μου τις ρώγες της. Μόλις ηρέμησα της έδωσα ένα απαλό φιλί στο στόμα. Κοιταχτήκαμε και γελάσαμε.

Ήταν από τα πιο ωραία γαμήσια της ζωής μου. Από τότε το έχουμε κάνει άλλη μια φορά σπίτι της που ο άντρας της δούλευε.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).