Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλησπέρα, συνοδοιπόροι αναγνώστες.

Θέλω να μοιραστώ μαζί σας μια ακόμη ιστορία που μου συνέβη στη διάρκεια του έτους που διανύουμε.

Για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα «έμπαινα» αρκετά συχνά σε κάποιο πολλή δημοφιλές site γνωριμιών, τόσο συχνά που μου είχαν δοθεί κάποιες παραπάνω ηλεκτρονικές δυνατότητες στο site από τους απλούς χρήστες.

Περνάγαμε μια χαρά, με τις πλάκες μας, τις συναντήσεις μας, το καμάκι μας, τις γνωριμίες μας (κάποιες από αυτές ήταν χάλια μαύρα, κάποιες άλλες λίγο πάνω από το μέτριο και οι αντικειμενικά όμορφες απλά δυσεύρετες...και θα μου πεις τώρα, γιατί εσείς όλοι κούκλοι ήσασταν; χαχαχα και βέβαια, όχι), με τα ατελείωτα ξενύχτια πάνω από τον υπολογιστή και βέβαια τα...τυχερά μας.

Για ένα μεγάλο διάστημα είχα κολλήσει να γνωριστώ με μια κοπέλα από το site που όμως δε μου έδινε καμία σημασία, της είχα πει τα απίστευτα, μα αυτή τίποτα. Εν τω μεταξύ όλοι όσοι την ήξεραν μου έλεγαν τα καλύτερα λόγια, όχι τόσο για την ομορφιά της αλλά πιο πολλή για τον χαρακτήρα της συν το ότι ήξερα ότι ήταν μόνη της και βέβαια αυτό με έκανε περισσότερο τούρκο.
Μετά από ατελείωτες Privet συνομιλίες κατάφερα να πάρω το νούμερο του κινητού της.

Δυο μέρες αργότερα θα έφευγε για διακοπές εκτός Ελλάδος, όποτε και άρχισε μια αλληλογραφία μέσω μηνυμάτων, έγραφα και της έστελνα τα πιο απίστευτα πράγματα και βέβαια με πρωταγωνίστρια αυτήν και μόνο αυτήν, απίστευτα πράγματα, οι φορές που μιλήσαμε ήταν λίγες, πιο πολλά μηνύματα. Οι μέρες των διακοπών της πέρασαν γρήγορα και τη δεύτερη μέρα από την επιστροφή της κανονίστηκε ένα ακόμη ραντεβού στα τυφλά...για μια ακόμη φορά είπαμε τα κλασικά, είμαι έτσι, εγώ έτσι, τάδε ώρα, με το σχετικό αυτοσαρκασμό, στο τάδε μέρος, τάδε αυτοκίνητο κλπ, κλπ.

Ήταν καλοκαιράκι, κανονίσαμε να πάμε κάπου έξω και χαλαρά για ποτό, όπου θα μπορούσαμε να μιλήσουμε και, τελικά το ραντεβού κανονίστηκε για Σάββατο, 22:00 σε κάποιο αρκετά βολικό και για τους δυο μας σημείο. Έφτασα στο σημείο του ραντεβού λίγα λεπτά νωρίτερα, πάρκαρα και ως συνήθως περίμενα μέσα στο αυτοκίνητο. Είχε περάσει περίπου ένα δεκάλεπτο από την προκαθορισμένη ώρα
όπου ο ήχος του κινητού μου διέκοψε με άκομψο τρόπο τις σκέψεις
μου... παρακαλώ;... έλα, που είσαι; Σε περιμένω, εσύ;...
Μόλις έφτασα αλλά δε σε βλέπω...βγήκα από το αυτοκίνητο, κλείδωσα και το κεφάλι μου ραντάρ...την είδα...στεκόταν μπροστά από ένα κόκκινο αυτοκίνητο...

Όχι πολλή ψηλή περίπου 1,65 (36 χρονών, εγώ 35 και 1,90), ένα πολύ μοδάτο χτένισμα στα κοντά της μαλλιά, φορούσε φαρδύ μπλουζάκι, φούστα και χαμηλοτάκουνα mules...πλησίασα χαμογελώντας, καλησπέρα, είμαι ο Αλέξανδρος, μου χαμογέλασε προτείνοντας μου το χέρι της...είμαι η Δέσποινα μου είπε και ξεκινήσαμε για το μπαράκι.

Στη μικρή διαδρομή που κάναμε είχα την ευκαιρία να παρατηρήσω το κορμί της, λεπτά δάχτυλα με γαλλικό μανικιούρ, όμορφο όχι πολύ μεγάλο στήθος και καλοσχηματισμένα, απολαυστικά, πόδια με μάλλον σφιχτές γάμπες...το πρόσωπό της ήταν από αυτά που δε τα κοιτάς δεύτερη φορά, μια και πολύ του είναι.

Έπειτα από μια ολιγόλεπτη αναζήτηση τραπεζιού κάτσαμε και αφού παραγγείλαμε, ξεκίνησαν οι πρώτες κλασικές ερωτησούλες, πως σου φαίνομαι, είμαι έτσι όπως με είχες φανταστεί (άλλωστε ήταν η πρωταγωνίστρια όλων των μονόπρακτων, στα μηνύματα που της έστελνα)...εδώ έπεσε πολλή γέλιο από τις εμπνευσμένες εκατέρωθεν απαντήσεις μας.

Η ώρα πέρναγε ευχάριστα, η διάθεσή μας ανέβαινε και μαζί με τη διάθεση, μας έβγαινε αβίαστα μια οικειότητα στην αρχή με τη μορφή λεκτικών πειραγμάτων και στη συνέχεια με διάφορες αθώες χειρονομίες...εννοείται ότι μετά από αυτό άρχισαν να μπαίνουν ιδέες στο βρόμικο μυαλό μου, για το λαιμό της, το στήθος της (πως θα είναι, σκληρό, με σκούρες και μεγάλες ρώγες;), τις γάμπες της, μέχρι που θα μπορεί να τις σηκώσει;

Το ίδιο μαγαζί είχε έναν δεύτερο ξεχωριστό χώρο με πιο έντονη clubati μουσική, εννοείται πως στα τελειώματα του τρίτου ποτού πρότεινα να συνεχίσουμε εκεί, η απάντησή της καταφατική, πληρώσαμε και ξεκινήσαμε προς το clubaki.

Ένα όμορφο μαγαζί, με bitati μουσική αρκετό κόσμο που εκπροσωπούσε όλες τις ηλικίες, συνεχίσαμε τη κουβέντα μας, πίναμε τα ποτά μας και σε κάποια τραγούδια λικνιζόμασταν στους ρυθμούς που έδινε ο D.J. Λόγω του δυνατού της μουσικής αναγκαζόμασταν αρκετές φορές να μιλάμε ο ένας στον άλλον κοντά στο αυτί, κάποια στιγμή είχα ψιλοσκύψει κάτι να μου πει το οποίο δεν άκουσα και όπως γύρισα να της πω...ορίστε;...ακούμπησαν τα χείλη μας, χωρίς να μας πτοήσει συνεχίσαμε στο ίδιο μοτίβο. Στο μυαλό μου, πλέον μόνο ένα πράγμα το να την κάνω να ουρλιάξει από καύλα...όσο πέρναγε η ώρα τόσο πιο έντονο γινόταν το φλερτ μου...περισσότερα πειράγματα με αθώα αγγίγματα, πιο πολύ λίκνισμα με τα χέρια μου στη μέση της, πιο πολλά κομπλιμέντα γεμάτα από ερωτικά υπονοούμενα και η Δέσποινα σε όλα απόλυτα δεκτική, το μυαλό μου (το κάτω) δούλευε στα κόκκινα.

Επιτέλους ήρθαν και τα Ελληνικά, επίσης και τα σφινάκια, τα τσιφτετέλια, όπου έδωσε τα ρέστα της, είχαμε κολλήσει, ο κώλος της να τρίβεται με τη μανία του χορού πάνω μου, τα χέρια μου είχαν εξερευνήσει κάθε σπιθαμή του σφιχτού της κορμιού, με απόλυτο τα απαλά περάσματα των χεριών μου στον λαιμό της, σε κάθε τους πέρασμα την ένιωθα να ανατριχιάζει, αλλά κι εγώ όσο πέρναγε η ώρα τόσο πιο σκληρός γινόμουν και δεν έκανα καμία προσπάθεια να το κρύψω, άλλωστε μου έδειχνε ότι θα της χάλαγα την απόλαυση. Με τράβαγε στο χορό, χορεύαμε κολλητά πότε ήμουν πίσω της να της χαϊδεύω τα πλευρά, πότε μπροστά μου να τρίβεται πάνω μου και να σκληραίνω, πότε βαθύ κάθισμα στο γόνατό μου με τα χέρια μου στη μέση και στον κώλο της...απόλαυση αλλά και βασανιστήριο για τον πούτσο μου, που ξερόχυνε ασταμάτητα...

Σε ένα τραγούδι πιο χαλαρό, την κράτησα αγκαλιά και το απολαύσαμε κολλημένοι...της έλεγα διάφορα στο αυτί, με κράταγε από τους ώμους, ο λαιμός της μακρύς και ελεύθερος, τον φίλησα, με έσφιξε, τα χέρια μου στη μέση της και η γλώσσα μου πότε στο λαιμό της και πότε πίσω από το αυτί της...πρόστυχε, μου είπε σχεδόν βογκώντας! Η αλλαγή τραγουδιού μας βρήκε στο πάσο αγκαλιά να κοιτιόμαστε...δεν άντεχα τα μηνύματα που έστελνε ο πούτσος μου ήταν πολύ σκληρά...της πρότεινα να φύγουμε, συμφώνησε. Βγαίνοντας περπάτησε μπροστά μου, λόγω κόσμου, δίνοντάς μου τη δυνατότητα σε κάθε ευκαιρία να απολαμβάνω το κορμί της, τις θεσπέσιες γάμπες της, ήθελα να τις γλύψω και να συνεχίσω προς τα πάνω!

Οι σκέψεις μου και η εικόνα της συντηρούσαν το μυαλό μου πρόστυχο και τον πούτσο μου σκληρό. Βγαίνοντας από το φουαγιέ, με αναζήτησε με το βλέμμα της άδραξα την ευκαιρία και το έπαιξα παλιά Ελληνική ταινία, έτρεξα λέγοντας το όνομα της και την σήκωσα ψηλά ενώ αυτή προσπαθούσε να κατεβάσει τη φούστα της.

Φτάνοντας αγκαλιά στο αυτοκίνητό της, η λεωφόρος σχεδόν άδεια από κίνηση και ο παράλληλος που ήταν τα αυτοκίνητα μέσα στα σκοτάδια, ακούμπησε στο καπό ίσως για να μιλήσει αλλά πριν το προλάβει την τράβηξα πάνω μου. Ξεκίνησα ένα παιχνίδι με φιλιά, πότε να γεύομαι το στόμα της, το λαιμό της, το αυτί της, ανταποκρινόταν με το ίδιο πάθος, συνεχίσαμε έτσι με τα χέρια μου να εξερευνούν το σώμα της ξεδιάντροπα, της έγλυφα το λαιμό καθώς τα χέρια μου μέσα από τη μπλούζα της έτριβαν το στήθος της πάνω από το σουτιέν, έπαιζα με τις σκληρές της ρώγες, καθώς της σήκωνα το σουτιέν, άρχισα πιο έντονα να τρίβω τις βυζάρες της (απίστευτα βυζιά, σφιχτά και αρκετά μεγάλα) και να στρίβω τις καυλωμένες της ρώγες (όχι πολύ μεγάλες αλλά κάγκελο), τα βογκητά της δυνάμωναν πόναγε μα της άρεσε με έσφιγγε πάνω της, με δάγκωνε δυνατά στο αυτί, στα χείλη, στο λαιμό, μου έλεγε πως με θέλει, πως είναι σε κατάσταση πανικού, ενώ τα χέρια της μέσα από το πουκάμισο \"χάιδευαν\" τη ραχοκοκαλιά μου...

Οταν ακούμπησε η γλώσσα μου τις ρώγες της, παραδόθηκε, μόνο βογκητά απόλαυσης, τις δάγκωσα, σχεδόν oύρλιαξε...φιλιόμασταν όταν τα χέρια μου κατέβηκαν στον κώλο της (στενός και γυμνασμένος), άρχισα να τον χαϊδεύω, να τον τρίβω, να τον πιέζω με δύναμη πάνω στη λεκάνη μου και από τα χάδια να της σηκώνω τη φούστα, μου πήρε τα χέρια σταματώντας με, άρχισα να παίζω πάλι με τις βυζάρες της όταν έβαλε το πόδι της πάνω στη ρόδα και ανάμεσα στα δικά μου, μου πίεσε τον πούτσο και νιώθοντας τον σκληρό άρχισε να με φιλάει και να τρίβει το γόνατό της με μικρές και καυλωτικές κυκλικές κινήσεις πότε απαλά και πότε πιο έντονα πάνω στον σκληρό πούτσο μου, σε κάθε της άγγιγμα ξερόχυνα, έτσι όπως είχε το πόδι της σηκωμένο και με έπαιζε (το σκέφτομαι και σκληραίνω ακόμη) υπήρχε ένα κενό ψηλά ανάμεσα στα πόδια της από τη σηκωμένη της φούστα, ενώ το ένα μου χέρι έπαιζε με τις ρώγες της μέσα από τη μπλούζα, με το άλλο χέρι άρχισα να χαϊδεύω απαλά τα πόδια ψηλά στους μηρούς και να ανεβαίνω προς το κυλοτάκι της (τα λίγα αυτοκίνητα που πέρναγαν από τη λεωφόρο, δε μας πτοούσαν)

Καθώς τα χέρια μου ανέβαιναν όλο και πιο πολύ άνοιγε τα πόδια της ήταν μούσκεμα από τα υγρά του μουνιού της άρχισα να τρίβω το μουνάκι της πάνω από το κυλοτάκι στην αρχή απαλά και σιγά σιγά όλο και πιο έντονα, η ανάσα της κοφτή αυτή σχεδόν παραδομένη στα χάδι μου, της σήκωσα τη φούστα στη κοιλιά της, την κάθισα πάνω στο καπό ενώ με κράταγε αγκαλιά από το λαιμό με ένα παθιασμένο φιλί με ρούφαγε κυριολεκτικά...τα πόδια της ορθάνοιχτα και το χέρι μου πάνω στο βρεγμένο κυλοτάκι της να τρίβει πότε το μουνάκι της, πότε τη κλειτορίδα της και πότε να το βάζω μέσα στο βρεγμένο μουνί της μαζί με το κυλοτάκι της, βόγκαγε από καύλα με δάγκωνε στα χείλη, με τράβαγε πάνω της άνοιγε τα πόδια της, συνέχισα να παίζω με το βρεγμένο μουνί της για ώρα με τον ίδιο τρόπο να βάζω μέσα του το κυλοτάκι της, να το τρίβω, να της βάζω δάχτυλο δυνατά και να ουρλιάζει από καύλα, όταν ξαφνικά της τράβηξα με δύναμη και έσκισα το κυλοτάκι της δοκίμασα να κατέβω να τη γλύψω μα δε με άφησε, κράταγα το κυλοτάκι της και άρχισα να της τρίβω το μουνί με αυτό, μου έδειξε ότι της άρεσε, συνέχισα έτσι αλλά της το έβαζα σιγά σιγά μέσα στο μουνί της, λίγο στην αρχή, πιο πολύ μετά ώσπου που μπήκε σχεδόν ολόκληρο μέσα στο μουνί της μαζί με ένα μου δάχτυλο, την έπαιξα λίγο έτσι και το τράβηξα απότομα έξω, φώναξε τα χέρια της με έσφιξαν, με έπιασε από το πούτσο και μου τον έτριβε πάνω από το παντελόνι

Το ξεκούμπωσα και όπως ήταν καθιστή στο καπό του αυτοκινήτου τον έβγαλα έξω ήταν μούσκεμα σκληρός και μεγάλος και τον ακούμπησα στο μουνάκι της, τον έτριψα λίγο πάνω στο μουνί της και μπήκα αργά πολύ αργά σχεδόν όλος μέσα της, κουνιόμουν αργά και μπαινόβγαινα ολόκληρος μέσα της, όχι για πολλή ώρα όταν άρχισε να τρέμει, να βογκάει, να κρατιέται με δύναμη από πάνω μου και να με χύνει με τρομερούς σπασμούς...τρόμαξα, όταν συνήλθε κοίταγε για ώρα στο δρόμο ρωτώντας με και αν μας είδε κάποιος; Κούμπωνα τη ζώνη μου καθώς της απαντούσα πως δε μας είδε κανείς, μη το σκέφτεσαι.

Μπήκαμε στα αυτοκίνητά μας και πήγαμε στο σπίτι της, όπου το όνειρό μου έγινε πραγματικότητα, της έγλυψα τα πόδια, αυτές οι γάμπες της είναι όνειρο και την άφησα να χαϊδέψει και να παίξει τον πούτσο μου με τα πόδια της... Όσες η όσοι θέλουν κάτι να πουν, να σχολιάσουν, μπορούν να το κάνουν.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.