Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Δεν έχουν περάσει παρά λίγες ημέρες από όταν πραγματοποιήθηκε μια χρόνια φαντασίωση μου. Να δω την νεαρή γυναίκα μου να πηδιέται με άλλον. Αυτό όμως που έγινε ξεπέρασε κατά πολύ ακόμα και αυτή την φαντασίωση μου.

Είμαι τριάντα οκτώ χρονών, μάλλον συμπαθητικός, η γυναίκα μου είναι είκοσι επτά και αυτό που λέμε... πληθωρική γυναίκα. Μελαχρινή, μαλλιά έως τους ώμους 1.69 ύψος, 77 κιλά, με νούμερο σουτιέν 105c. Πολλές φορές καύλωνα όταν βγαίναμε έξω και η Μαίρη φορούσε κολλητά μπλουζάκια με τις βυζάρες της να χοροπηδάνε ελεύθερες και τους γύρω, ειδικά τους πιτσιρικάδες, να την κοιτάνε.

Τους τελευταίους μήνες άρχισε να μου λέει διάφορα περίεργα, όπως ότι δεν μπορώ να την ικανοποιήσω, ότι φαντασιώνεται να την πηδάει ένας πουτσαράς. Μπροστά της έκανα πως διαφωνούσα, μέσα μου όμως καύλωνα απίστευτα. Μέχρι πριν από λίγες ημέρες όταν αποφασίσαμε να βάψουμε το διαμέρισμα μας. Ένας φίλος μου σύστησε τον Πέτρο, έναν Αλβανό πολύ καλό -όπως μου είπε- στην δουλειά του.

Ήρθε σπίτι μας για να του εξηγήσουμε τα σχετικά. Είναι ψηλός πάνω από 1.90, απίστευτα γεροδεμένος (όχι του γυμναστηρίου, της οικοδομής γυμναστική) και κλείσαμε ραντεβού για την επόμενη ημέρα να ξεκινήσει δουλειά. Ήταν σίγουρο ότι της γυναίκας μου της άρεσε πολύ και την ημέρα που ήρθε πήρε και εκείνη άδεια για να του εξηγήσει και εκείνη -όπως μου είπε- πως θέλει να βάψει το σπίτι.

Τετάρτη εννέα το πρωί και ο Πέτρος χτυπάει την πόρτα. Ανοίγω εγώ την πόρτα και μετά από λίγο έρχεται η Μαίρη. Έμεινα κάγκελο έτσι όπως είχε ντυθεί. Μίνι καφέ φούστα, μακό μπλούζα εφαρμοστεί χωρίς σουτιέν.

-    «Κάτσε», του λέω, «να φτιάξουμε ένα καφέ να τα πούμε».

Η Μαίρη φέρνει τον καφέ και κάθεται απέναντι του. Η φούστα σηκώθηκε έως την κιλότα και οι μπουτάρες της ήταν όλες έξω. Ο Πέτρος προσπαθούσε να κάνει πως παρακολουθεί εμένα αλλά όλο κοιτούσε την Μαίρη. Τουλάχιστον δέκα φορές θα άλλαξε πόδι μπροστά του, τόσο καυλιάρικα που ο Πέτρος τα είδε όλα από απέναντι.

Εμένα είχε αρχίσει να μου σηκώνεται και προσπαθούσα να συζητάω για μπογιές και τέτοια. Κάποια στιγμή ο Πέτρος σηκώθηκε και μας λέει ότι πρέπει να αρχίσει δουλειά και πρέπει να πάει σε ένα δωμάτιο να βάλει την φόρμα του. Η Μαίρη του λέει:

-    «Δεν πειράζει, άλλαξε εδώ γιατί το μπάνιο είναι άνω κάτω, το ίδιο και η κρεβατοκάμαρα μας. Εξάλλου δεν πρόκειται να γδυθείς και τελείως για να μην πρέπει να αλλάξεις μπροστά μου, είναι και ο άνδρας μου εδώ».

Όλα αυτά γελώντας και έτσι γελώντας της λέει ο Πέτρος:

-    «Εάν δεν πειράζει τον άνδρα σου, δεν έχω πρόβλημα».

Εγώ συνεχίζοντας την... πλάκα (εγώ ξέρω την καύλα που είχα), του λέω:

-    «Ε, αφού είμαι μπροστά, τι πρόβλημα υπάρχει;»

Βγάζει το παντελόνι του και την μπλούζα και μένει με το σώβρακο. Ήταν πραγματικά... προικισμένος αφού εάν και χωρίς να καυλώσει φαίνονταν το μέγεθος του. Η Μαίρη πρέπει να ήταν μέσα στα... υγρά και χωρίς να προλάβω να πω τίποτα μας λέει:

-    «Έχω πάρει ένα καινούργιο μαγιό και θα ήθελα εκτός από εσένα, να το δει κι ένας άλλος άνδρας να μου πει εάν μου πάει. Σε ένα λεπτό έρχομαι!»

Ο Πέτρος με κοιτάει, δεν λέμε τίποτα και συνεχίζει να κάθεται όρθιος χωρίς να βάλει την φόρμα. Μετά από ένα λεπτό έρχεται η Μαίρη φορώντας το καινούργιο μαγιό στρινγκ με το σουτιέν να μην μπορεί να συγκρατήσει τις βυζάρες της.

-    «Σας αρέσει;», μας λέει. «Μου πάει;»

-    «Πολύ!», ψέλλισα εγώ.

Γυρίζει στον Πέτρο και του λέει:

-    «Εσένα σου αρέσει;»

Εκείνος δεν κώλωσε καθόλου και της λέει:

-    «Σου πάει πολύ, ειδικά το σουτιέν!»

Η Μαίρη συνεχίζει:

-    «Γιατί ειδικά το σουτιέν;»

-     «Φαίνονται ωραία τα βυζιά σου! Είναι τεράστια και είναι ωραία!», της λέει ο Αλβανός.

Εγώ δεν λέω κουβέντα και η συζήτηση συνεχίζεται ανάμεσα στους δύο.

-    «Δηλαδή το κάτω μέρος δεν μου πάει;», του λέει.

Του γυρίζει την πλάτη, χώνει το στρινγκ ακόμα πιο μέσα στην κωλάρα της και του λέει:

-    «Αυτό δεν είναι ωραίο;»

Ο Πέτρος δεν μπορούσε να κρύψει πλέον την καύλα του και γυρίζοντας σ’ εμένα μου λέει:

-    «Θα σου γαμήσω την γυναίκα. Θέλεις;»

Πριν προλάβω να απαντήσω κατεβάζει το σώβρακο. Ένας πούτσος γύρω στους δεκαεννέα πόντους πετάχτηκε έξω και γυρίζοντας σ’ εμένα μου λέει:

-    «Κάτσε σε μια γωνία να ευχαριστηθείς το ξέσκισμα της…!»

Την πλησιάζει της βγάζει το σουτιέν και αρχίζει πρώτα να της γλύφει τις ρώγες, μετά να της χουφτώνει τα βυζιά και όλο να γυρίζει προς εμένα και να με κοιτάει.

-    «Είναι πολύ ξεκωλιάρα! Τέτοιο μουνί δεν μπορεί να το γαμάς μόνο εσύ…»

Την βάζει να κάτσει στα γόνατα και της λέει:

-    «Τώρα θέλω να μου παίξεις την πούτσα με τις βυζάρες σου και μετά να μου πάρεις τσιμπούκι».

Η Μαίρη χωρίς να πει λέξη άρχισε να το κάνει. Την ώρα που του τον έγλυφε γυρίζει ο Πέτρος και μου λέει:

-    «Βγάλτην έξω να την παίξεις κι εσύ να χαρείς λίγο».

Σαν υπνωτισμένος το έκανα. Γδύθηκα και τότε έπαθα κα άλλο σοκ. Μόλις είδε την πούτσα μου ο Πέτρος μου λέει:

-    «Ε, δεν την έχεις και πολύ μεγάλη… Η ξεκωλιάρα σου θέλει καυλιά μεγάλα και χοντρά!»

Δεν με πείραξε καθόλου και του λέω:

-    «Γάμα την πουτσαρά μου, γάμα τη!»

Την στήνει στα τέσσερα, φτύνει στο χέρι του, τρίβει την κλειτορίδα της με το σάλιο και αρχίζει να την τον βάζει μέσα, στην αρχή σιγά - σιγά και μετά όλο μέσα. Η Μαίρη έβαλε μια φωνή και γυρίζοντας σ’ εμένα μου λέει:

-    «Είδες όταν λέμε πούτσα τι εννοούμε;»

Την είχε στα τέσσερα κανένα πεντάλεπτο και όταν τον έβγαλε μου λέει:

-    «Κοίτα τώρα πως θα κάνω την κωλάρα της…»

Της τον βάζει τον κώλο, Πρέπει να μπήκε και να βγήκε τουλάχιστον τριάντα φορές. Συνέχισα να την παίζω και όσο με κοιτούσαν οι δυο τους, τόσο καύλωνα. Αμέσως μετά ξαπλώνει στον καναπέ και της λέει:

-    «Τώρα κάτσε επάνω μου».

Γυρίζει σ’ εμένα και μου λέει:

-    «Θέλω να ανοίξεις την μπαλκονόπορτα να την ακούνε την ξεκωλιάρα που την γαμάω».

Είχα γίνει τελείως άβουλος. Άνοιξα την μπαλκονόπορτα και από τη μία φοβόμουν μήπως μας ακούσουν, και από την άλλη καύλωνα απίστευτα στην ιδέα. Ο Πέτρος την έβαλε να κάτσει επάνω του και όλη του η πούτσα χώθηκε μέσα της.

-    «Πες μωρή τι σου κάνω!», της είπε.

-    «Με γαμάς!», άρχισε να φωνάζει η Μαίρη.

-    «Τι είμαι εγώ;», της λέει.

-    «Τι είσαι μωρό μου; Δεν καταλαβαίνω…», του λέει η γυναίκα μου.

-    «Αλβανός είμαι!», της απαντά. «Πέστο!»

-    «Με γαμάει ένας Αλβανός κι ο μαλάκας ο άνδρας μου βλέπει !», άρχισε να φωνάζει εκείνη.

Τότε γυρίζει ο Πέτρος και μου λέει:

-    «Θέλω να χύσεις επάνω σου!»

Το έκανα. Έχυσα απίστευτα πάνω στα χέρια μου και στην κοιλιά μου.

-    «Τώρα η σειρά μου…», λέει εκείνος. «Αλλά όχι πάνω μου, στο στόμα της πουτάνας σου!»

Και αρχίζει να την χύνει και να της κρατάει το στόμα ανοιχτό.

-    «Θα τα πιεις όλα, όλα!!!», φώναζε κι εκείνη το έκανε.

Σκουπίστηκε και είπε στην Μαίρη:

-    «Θέλω να μείνεις έτσι, με το μουνί σου ανοιχτό και χυμένη!»

Ντύθηκε ενώ τον κοιτάγαμε χωρίς να πούμε τίποτα.

-    «Δεν θα έρθω να βάψω το σπίτι, θα έρθω ξανά να στην ξαναγαμήσω!», μας είπε.

Πέρασαν δέκα ημέρες και όταν χτυπάει το τηλέφωνο τρέχω πρώτα εγώ να απαντήσω μήπως και είναι εκείνος.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.