Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Εδώ και ένα χρόνο δουλεύω σε μια μεγάλη εταιρεία, και ως διευθυντικό στέλεχος δικαιούμαι να έχω και μια γραμματέα.

Η Λίνα (έχω αλλάξει τα ονόματα για ευνόητους λόγους) ήταν μια συμπαθητική κοπελίτσα 24 χρονών, μικροκαμωμένη με ωραία καστανόξανθα μαλλιά, λεπτή με ένα μεγαλούτσικο για τα κυβικά της και πεταχτό κωλαράκι.

Από την πρώτη κιόλας μέρα παρατήρησα ότι με κοίταγε λίγο περίεργα. Δεν έδωσα σημασία και συνέχισα να συνεργάζομαι μαζί της με καθαρά επαγγελματικό τρόπο. Σιγά - σιγά αρχίσαμε να ανταλλάσσουμε mail με άσχετο με τη δουλειά περιεχόμενο. Άρχισαν τα πειράγματα, τα αστειάκια, μέχρι που φτάσαμε στο σημείο να ανταλλάσσουμε mail με σεξουαλικά υπονοούμενα. Ένα απόγευμα, που είχαμε μείνει οι δυο μας στον όροφο, μπήκε μέσα και μου είπε. Τι άλλο μπορώ να κάνω για σας κ. Διευθυντά πριν φύγω? Της απάντησα «τίποτα που να αφορά τη δουλειά»... και ξαναγύρισα στα χαρτιά μου.

Νόμισα πως έφυγε, όταν ξαφνικά ένοιωσα το χέρι της να πιάνει τον πούτσο μου. Η Λίνα είχε πέσει στα γόνατα, είχε μπει κάτω από το γραφείο και έπιανε τον πούτσο μου. Δεν χρειάζεται να σας πω ότι καύλωσα σε χρόνο μηδέν. Τον έβγαλα έξω και την άφησα να το περιποιηθεί. Τον ρούφαγε με μανία... τον έπαιρνε βαθιά μέσα στο στοματάκι της.... πνιγόταν... τον έγλυφε... χάιδευε τα αρχίδια μου.... μέχρι που την σταμάτησα. Την τράβηξα επάνω. Τώρα στεκόταν όρθια μπροστά μου. Τη γύρισα από πίσω και με μια κίνηση την έκανα να σκύψει πάνω στο γραφείο.
Τώρα έβλεπα το κολαράκι της τουρλωμένο μπροστά μου. Της σήκωσα σιγά, σιγά τη φούστα. Φορούσε ζαρτιέρες και ένα στρινγκ που ήταν μούσκεμα. Παραμέρισα το στρινγκ και καρφώθηκα μέσα στο υγρό μουνάκι της. Η Λίνα έβγαλε μια κραυγή πόνου και καύλας. Την έπιασα από τους γοφούς και άρχισα να τη γαμάω δυνατά. Αυτή φώναζε: «έτσι... έτσι... ναααι.... σκίστε με κ. Διευθυντά μου».... ενώ εγώ της έσκιζα το μουνάκι. Σταμάτησα. Την έβαλα να ξαπλώσει ανάσκελα πάνω στο γραφείο. Άνοιξε τα πόδια τα οποία τώρα ακουμπούσαν σχεδόν στους ώμους της. Ξαναμπήκα στο ανοιγμένο μουνί της με δύναμη. Ήταν απίστευτη η καύλα.... την ξέσκιζα με μανία.

Κάποια στιγμή βγήκα από το μουνάκι της. Τα υγρά της έτρεχα στην κωλοτρυπίδα της. Την έγλυψα.... της έβαλα κι άλλα υγρά και ακούμπησα επάνω τον πούτσο μου. Αυτή άρχισε να βογκάει και μόνο με την ιδέα οτι θα της ξέσκιζε ο πούτσος μου τον κώλο. Άρχισα να τον σπρώχνω σιγά, σιγά... λίγο, λίγο μέχρι που το κεφάλι μπήκε μέσα.

Η ξεκωλιάρα είχε αρκετά ανοιχτό κώλο... άρχισα να τη γαμάω αργά, αργά και σε λίγο πιο γρήγορα... πιο γρήγορα. Τα βυζιά της πήγαιναν και ερχόντουσαν... τα κρατούσα και την ξέσκιζα... βόγκαγε.... φώναζε.... δάκρυζε από καύλα και πόνο.... ένοιωσα πως η ώρα που θα έχυνα δεν ήταν μακριά. Την έβαλα πάλι στα γόνατα. Πήγα από πάνω της. Την έπιασα το πρόσωπο από τα μάγουλα. Της άνοιξα το στόμα και έβαλα τον πούτσο μου ακριβώς από πάνω.

Άρχισα να της γαμάω ελαφρά το στόμα. Δεν θα μπήκα πάνω από 3-4 φορές και άρχισα να χύνω ποτάμια σπέρματος. Η Λίνα προσπαθούσε να τα καταπιεί όλα. Όσα έφυγαν έξω από το στόμα τα έσπρωξα στο τέλος με τον πούτσο μου. Σταμάτησα όταν τα είχε καταπιεί όλα. Από τότε το επαναλάβαμε 2-3 φορές, μέχρι που η Λίνα πήγε σε άλλο τμήμα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.