Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ήμουν μόνη στο σπίτι, το αγόρι μου έλειπε και διάβαζα τις ερωτικές ιστορίες στο site. Κάποια στιγμή βρήκα μια πραγματικά πολύ καλή ιστορία και στο τέλος είδα πως υπήρχε e-mail του "συγγραφέα". Αποφάσισα να του στείλω ένα μήνυμα λέγοντάς του που βρήκα τη διεύθυνσή του και για ποιο λόγο του έστειλα mail.

Μου απάντησε σχεδόν αμέσως λέγοντάς μου πως βρίσκεται στο chat. Έτρεξα στο chat και τον βρήκα εκεί. Αμέσως αρχίσαμε να μιλάμε prive. Η συζήτηση πολύ γρήγορα απέκτησε σεξουαλικό χαρακτήρα και ούτε που κατάλαβα πως βρέθηκα με ένα αγγούρι στον κώλο μου και μερικά δάχτυλα να γαμάνε πότε - πότε το μουνάκι μου. Είχα φυσικά ξεχάσει εντελώς ότι είχα δώσει κλειδιά στο αγόρι μου και ότι θα ερχόταν ανά πάσα στιγμή!

Έτσι ταράχτηκα πάρα πολύ όταν ένιωσα τον σβέρκο μου να πιέζεται στην πλάτη της καρέκλας καθώς κάποιος μου τραβούσε τα μαλλιά. Γύρισα το κεφάλι μου και είδα το αγόρι μου να με κοιτάζει θυμωμένο και συνειδητοποίησα ότι παρακολουθούσε εδώ και μερικά λεπτά τις ενέργειές μου! Δεν είπα τίποτα. Έκλεισα τον υπολογιστή, σηκώθηκα όρθια και του είπα να μη δώσει παράταση στο θέμα. Εξακολουθούσε να με κοιτάζει. Πήγα να ντυθώ όμως με έσπρωξε στην καρέκλα απότομα κάνοντας το αγγούρι να χωθεί τελείως στον κώλο μου. Άρχισε να φωνάζει και να με βρίζει:

-    «Ώστε έτσι μωρή πουτάνα! Δεν σε ικανοποιώ και γαμιέσαι διαδικτυακά με άλλους καλύτερους!»

-    «Όχι!», του είπα. «Απλά μαλακιζόμουν και σε περίμενα...»  

Προσπάθησα να δικαιολογηθώ αν και ήξερα ότι είχε δει ότι μιλούσα με άλλον.

-    «Άι στο διάολο μωρή καριόλα! Με δουλεύεις κι από πάνω!»

Είχε παρεκτραπεί εντελώς και εγώ είχα αρχίσει να τρομάζω. Προσπάθησα να τον ηρεμήσω:

-    «Ηρέμησε, εντάξει έχεις δίκιο το παραδέχομαι αλλά σου υπόσχομαι δεν θα το ξανακάνω…», είπα και ξανασηκώθηκα για να ντυθώ.

Όμως εκείνος δεν είχε σκοπό να ηρεμήσει. Με χαστούκισε δυνατά και με έσπρωξε στο πάτωμα. Έκατσα στο κρύο πάτωμα ενώ τα αγγούρι το οποίο ήταν και αρκετά χοντρό με είχε ξεσκίσει, αλλά αυτός δεν το είχε καταλάβει. Έβγαλε τη μπλούζα του και τα παπούτσια του και γονάτισε μπροστά μου. Χούφτωσε δυνατά τα βυζιά μου. Εγώ πόνεσα και προσπάθησα να του πω να σταματήσει αλλά εκείνος τα έσφιξε πιο δυνατά αφήνοντας κοκκινίλες. Δεν τολμούσα να κάνω τίποτα πια... έτρεμα. Κατέβασε το παντελόνι του, το έβγαλε και με πρόσταξε να του πάρω πίπα. Υπάκουσα, και καθώς έγλειφα την σεβαστού μεγέθους πούτσα του έλεγε διάφορα όπως:

-    «Θα γίνεις η δική μου πουτάνα και όχι μόνο τον άλλων. Τ’ ακούς μωρή μαλακισμένη;»

Έσπρωχνε το κεφάλι μου προς την πούτσα του και κόντευα να πνιγώ. Τα αρχίδια του ακουμπούσαν το πρόσωπό μου μερικές στιγμές. Σε λίγο κατάλαβα ότι ήταν έτοιμος να χύσει γιατί του είχε σηκωθεί πολύ και έβγαζε βογκητά ικανοποίησης. Επειδή όμως δεν μου αρέσει να καταπίνω σπέρμα, και το ήξερε, προσπάθησα να τραβηχτώ...

-    «Όχι μωρή παλιοπουτάνα! Άστα αυτά θα τα πιεις όλα δε θα αφήσεις τίποτα. Θα χύσω και στον γαμημένο τον κώλο σου καριολάρα!»

Έτσι, μην μπορώντας να κάνω τίποτα έκατσα να γευτώ μέχρι και την τελευταία σταγόνα από τον άσπρο χυμό του, καθώς σκεφτόμουν ότι έτσι που ήταν θα μπορούσε να μου χώσει τη πουτσάρα του στον κώλο απότομα και τρόμαζα γιατί ήξερε κι αυτός κι εγώ ότι πονάω πολύ από πίσω. Πολλά χύσια είχαν πασαλειφτεί και στα βυζιά μου.

Όταν πήρε την πούτσα του από το στόμα μου, με σήκωσε από τη μέση και με έβαλε στο κρεβάτι. Έκατσε επάνω στην κοιλιά μου και έβαλε την πούτσα ανάμεσα στα βυζιά μου και άρχισε να τρίβεται και να χοροπηδάει επάνω μου. Ούρλιαζα αλλά αυτός δεν καταλάβαινε τίποτα. Όταν σηκώθηκε έκλεισα τα μάτια μου εξαντλημένη όμως δεν είχα προλάβει να πάρω ανάσα όταν με έσπρωξε και έπεσα στο πάτωμα. Το αγγούρι ήταν πολύ βαθιά στον κώλο μου και δεν το ένιωθα πια.

Μου είπε να στηθώ στα τέσσερα. Κατάλαβα τι είχε σκοπό να κάνει και τα ‘παιξα αλλά δεν είχα το κουράγιο να κάνω τίποτα! Άνοιξε τον κώλο μου και έγλυψε την ελαφρώς ανοιγμένη κωλοτρυπίδα μου. Όταν έβαζε μέσα την γλώσσα του με διαπερνούσαν κύματα καύλας και οργασμού. Όπως και να ήτανε, ήτανε γαμήσι και δεν ήταν δυνατόν να μην καυλώσω! Ύστερα πήρε την γλώσσα του και σήκωσε την πούτσα του.

Το κεφάλι μου κόντευε να σπάσει. Έκλεισα τα μάτια μου και ένιωσα απίστευτο πόνο καθώς το καυλί του έμπαινε με δύναμη στον κώλο μου. Άρχισε να μπαινοβγαίνει και να χαστουκίζει ταυτόχρονα τα κωλομάγουλα μου. Έτρεμα και δεν μπορούσα να κουνηθώ. Τα χέρια μου δεν με κράταγαν και τα άφησα κάτω και το κεφάλι μου ακούμπησε το πάτωμα, πράγμα που έκανε τον κώλο μου να τουρλώσει περισσότερο.

Το αγόρι μου κατάλαβε πως και κάτι άλλο υπήρχε μέσα στον κώλο μου. Έβγαλε την πούτσα του και έχωσε το χέρι του ολόκληρο μέσα για να δει. Η καύλα αλλά και ο πόνος ήταν απίστευτα και δεν ήμουν ικανή να κάνω οτιδήποτε! Εντωμεταξύ εκείνος βρήκε το αγγούρι και το τράβηξε έξω. Ένιωσα μεγάλη ανακούφιση καθώς τίποτα δεν υπήρχε μέσα μου πια. Όχι όμως για πολύ. Εκείνος ξαναέχωσε την πούτσα του στον κώλο μου και έγλειφε το αγγούρι που είχε επάνω την γεύση του κώλου μου. Το ευχαριστιόταν αφάνταστα. Δεν είχα ιδέα τι άλλο είχε στο θολωμένο μυαλό του. Είχα παραλύσει.

Με κράτησε από τη μέση έχοντας πάντα την πούτσα του μέσα στον κώλο μου και με οδήγησε στο μπαλκόνι. Ότι και να γινόταν τώρα δεν είχα δύναμη να το αντιμετωπίσω. Με έβαλε στα κάγκελα με τα βυζιά μου προς τα έξω. Ήταν απόγευμα και δεν υπήρχε ευτυχώς πολύς κόσμος έξω. Έβγαλε το ένα του χέρι έξω από τα κάγκελα και άρχισε να τρίβει το μουνί μου.

-    «Θα σου ξεσκίσω το μουνί δημοσίως πουτανάκι!!!»

Άρχισε να βάζει ένα, δύο, και τρία δάχτυλα στο μουνάκι μου. Η πούτσα του ήταν ακόμα στον κώλο μου. Ήξερα πως πολύ είχαν βγει στα μπαλκόνια και μας κοιτούσαν με ανοιχτό το στόμα. Συνέχισε για πολλή ώρα να τρίβει το μουνί μου και να το γαμάει με τα δάχτυλα. Είχα χαλαρώσει κάπως. Τον έσπρωξα προς τα πίσω και η πούτσα του βγήκε από τον κώλο μου ο οποίος είχε ανοίξει τελείως. Γύρισα και τον αγκάλιασα προσπαθώντας να τον ηρεμήσω και να ηρεμήσω κι εγώ. Έβαλε τα χέρια του στον κώλο μου και με σήκωσε. Αγκάλιασα με τα πόδια μου τη μέση του. Με πήγε στο σαλόνι και με πέταξε στον καναπέ.

-    «Τώρα θα σε γαμήσω πολύ τρυφερά γλυκιά μου…», μου λέει με ειρωνικό ύφος.

-    «Σε παρακαλώ...»

Έκανα μια τελευταία προσπάθεια να τον ηρεμήσω. Όμως εκείνος ήθελε να τελειώσει τις ιδέες του επάνω μου. Μου άνοιξε τα πόδια και άρχισε να μου κάνει ένα φανταστικό γλειφομούνι που θα μπορούσε να με κάνει να ξεχάσω όλα όσα μου είχε κάνει πριν. Όταν άγγιξε την κλειτορίδα μου τα είδα όλα και άφησα τα χύσια μου να φύγουν επάνω στη γλώσσα του. Δεν έχασε καιρό και έβγαλε την πούτσα του και την πασάλειψε με τα χύσια μου και ύστερα μου την έχωσε πολύ απότομα στο μουνάκι μου.

-    «Το μουνάκι σου θα στο ξεσκίσω πουτανομούνα! Θα σε κόψω στα δύο προσωπική μου Λολίτα! Θα σε γαμήσω μέχρι τη μήτρα!»

Μπαινόβγαινε μέσα μου και έφτανε μέχρι τη μήτρα. Με έπιανε από τη μέση και με ανεβοκατέβαζε επάνω στον πούτσο του που σίγουρα είχε φτάσει τους 20 πόντους. Με είχε πραγματικά ξεσκίσει. Άρχισα να χύνω με σπασμούς σαν τρελή επάνω στην πούτσα του. Σηκώθηκε και πήγε στην κρεβατοκάμαρα. Γύρισε κρατώντας στο χέρι του το αγγούρι που πριν από λίγο με γαμούσε. Ήρθε από πίσω μου και μου είπε:

-    «Τώρα θα δεις τι σημαίνει να σε γαμάνε και στις δύο τρύπες σου μωρό μου...»

Έχωσε με αργές κινήσεις το καυλί του στον κώλο μου που πια είχε συνηθίσει τις επιδρομές και είχε ανοίξει αρκετά. Μόλις είδε ότι ήμουν πια χαλαρή πήρε το αγγούρι και το έχωσε στο μουνί μου. Τα ‘παιξα. Γαμιόμουν σαν σκύλα, σαν πουτάνα και από τις δυο μου τρύπες. Πονούσα και έχυνα ασταμάτητα. Αυτό κράτησε για πάνω από δέκα λεπτά. Όταν σταμάτησε, ξάπλωσε δίπλα μου για λίγο και ύστερα με πήγε στο μπάνιο. Εκεί με καθάρισε από τα χύσια, με έκανε μπάνιο και με πήγε στο κρεβάτι αφού μου φόρεσε μια φαρδιά και μακριά μπλούζα του. Έκανε κι αυτός μπάνιο και όταν ήρθε στην κρεβατοκάμαρα είχα κοιμηθεί.

Αργότερα, το βράδυ ξύπνησα κάποια στιγμή και τον είδα από κάτω μου να χαϊδεύει απαλά και τρυφερά το μουνάκι μου, που πριν από λίγο το ξέσκιζε με μανία. Δεν κατάλαβε ότι είχα ξυπνήσει. Το χάιδευε για αρκετή ώρα σαν να προσπαθούσε να το αποζημιώσει για ότι του είχε κάνει. Στο τέλος μου έδωσε ένα πολύ γλυκό φιλί (στο μουνί) και ήρθε να ξαπλώσει δίπλα μου. Έκλεισα αμέσως τα μάτια μου κι έκανα πως κοιμόμουν. Όταν ξύπνησα το πρωί, μου είχε ετοιμάσει πρωινό και είχε φύγει για δουλειά. Βρήκα επίσης ένα άκρως απολογητικό σημείωμα που έδινε πολλές εξηγήσεις.

Όταν γύρισε το μεσημέρι μου τα εξήγησε όλα κλαίγοντας και μου ζήτησε να τον συγχωρέσω και ότι με αγαπάει πολύ. Μου έφερε ένα μπουκέτο τριαντάφυλλα και είπε πως δεν πρόκειται να ξανακάνει ποτέ καμιά τέτοια μαλακία, αλλά κι εγώ ήξερα ότι τον πλήγωσα με αυτό που έκανα. Είπε επίσης πως θα δεχόταν ότι και να του έλεγα γιατί είχε παραδεχτεί το μεγάλο του λάθος. Τον συγχώρεσα γιατί τον αγαπάω κι εγώ πολύ όπως και εκείνος και έτσι συνεχίσαμε να ζούμε μαζί... μάλλον θα προχωρήσουμε και για πολύ ακόμα μαζί!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).