Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το sms της Έλενας έλεγε: «Σε πειράζει απόψε αντί να βρεθούμε μόνοι να πάμε στου Αντώνη; Μπορεί να έρθει κι η Βούλα.»

Δε με πείραζε καθόλου, ίσα – ίσα που το ‘θελα πολύ και της είχα πει κάποια στιγμή να το κάνουμε και όλοι μαζί… Που να τους βόλευαν όλους η Έλενα κι η Βούλα, η ζήτηση μεγάλη και συχνή, οι άντρες που συναναστρέφονται αρκετοί…

Της Βούλας της είχε καρφωθεί ότι μαζί μου θα έκανε μόνο τρίο με την Έλενα, δεν δεχόταν να συναντηθούμε μόνοι, αν και το προσπάθησα μέσω sms αφού μου 'χε δώσει το τηλέφωνο της η Έλενα…

Δώσαμε ραντεβού κάπου με τα αυτοκίνητα και ξεκινήσαμε, αυτές μπροστά κι εγώ ακλουθώντας. Μετά από ένα πεντάλεπτο έστριψαν σε ένα στενό και παρκάραμε.

-    Εσύ είσαι ο Γιώργος; Ε, ρε τι θα πάθεις σήμερα…! Μου λέει η Βούλα.
-    Θα δείξει…

Χτυπάει η Έλενα ένα κουδούνι σε μια πολυκατοικία, μας ανοίγουν και μπαίνουμε στο ασανσέρ. Κολλάω το σώμα μου πάνω στις βυζάρες της Έλενας και της δίνω ένα ρουφηχτό φιλί πιάνοντας της σφιχτά τα κωλομέρια. Η Βούλα δίπλα μας χαμογελούσε πονηρά. Φτάνουμε στον όροφο και μας ανοίγει ο Αντώνης.

-    Γεια σου αδερφούλη. Μου ‘χει πει η Έλενα για σένα. Αντώνης, έτσι;
-    Γεια σου Γιώργο. Χαίρω πολύ.

Καθίσαμε στο σαλόνι, το οποίο ήταν σχετικά μικρό, αλλά είχε δίπλα ένα στρώμα στο πάτωμα. Ο Αντώνης 50άρης χωρισμένος και ζούσε μόνος. Μας έβαλε ποτά. Οι υπόλοιποι γνωστοί καιρό μεταξύ τους, άρχισαν να λένε τα δικά τους, με θέμα τι άλλο; Τις παρτούζες που έκαναν μεταξύ τους αλλά και με άλλους. Βάλαμε ποτά και προσπαθούσα να εγκλιματιστώ, μια και τους δύο δεν τους ήξερα καθόλου.

Αφού τα λέγαμε κάνα μισάωρο, κάποια στιγμή ο Αντώνης έβαλε μουσική δυνατά, έκλεισε παράθυρα και πατζούρια, ενώ η Βούλα πήγε σε ένα δωμάτιο. Η Έλενα άρχισε να ξεντύνεται και μισόγυμνη ήρθε και κάθισε στα πόδια μου.


-    Που πήγε η Βούλα; Ρώτησα.
-    Έχει μανία με τα ρούχα στο σεξ. Πήγε να ντυθεί. Μου ‘πε.

Κόλλησα το πρόσωπό μου ανάμεσα στις βυζάρες της, που ακόμα δεν είχαν απελευθερωθεί από το σουτιέν και με το ένα χέρι μου της έπιανα το κωλομέρι, ενώ με το άλλο, αφού της το έβαλα στο στόμα να το σαλιώσει, της έβαλα δυο δάχτυλα στην κωλοτρυπίδα.

-    Τι κάθεστε και παιδεύεστε στον καναπέ; Ολόκληρο στρώμα έχουμε. Είπε  ο Αντώνης.

Έβγαλα τα υπόλοιπα ρούχα της και τα δικά μου και την τράβηξα στο στρώμα. Ξάπλωσα και τραβώντας την από τα μαλλιά, την μπούκωσα δυνατά με το καυλί μου. Ο Αντώνης που στο μεταξύ είχε ξεντυθεί, ήρθε κι αυτός και της πίεζε το κεφάλι στον πούτσο μου, ενώ της έδινε ταυτόχρονα πουτσοσκάμπιλα με το καυλί του.

Είδα να έρχεται και η Βούλα φορώντας ένα καφεπράσινο κάτι σαν μπούστο που την κάλυπτε από το ύψος της λεκάνης, με τιράντες και αφήνοντας το μικρό στήθος της ακάλυπτο. Ήταν κοντές σχετικά, γύρω στο 1.60 κι οι δυο, η Βούλα κορμάρα γύρω στα 45 αδύνατη και μελαχρινή με ενεργητικές λεσβιακές τάσεις, η Έλενα 40άρα ξανθιά λίγο πιο γεματούλα, που δεν την ενοχλούσε να την γλύφει και να την πηδάει γυναίκα.
-    Τσιμπουκώστε την άγρια την πουτάνα! Ξεσκίστε της το στόμα! Φώναξε.

Άφησα την Έλενα στον Αντώνη, ο οποίος ανέβηκε από πάνω της με το καυλί του στο στόμα της και άρχισε να την γλύφει, ενώ η Έλενα φώναζε. Κάθισα στον καναπέ και έβαλα την Βούλα με τα γόνατα στο πάτωμα. Την τράβηξα από τα σγουρά της μαλλιά και κάρφωσα τον πούτσο μου στο στόμα της. Δεν ήθελε ιδιαίτερη βοήθεια να τον καταπιεί όλον με μανία και να στριφογυρίζει το κεφάλι της ενώ τον είχε μέσα όλον. Τον έβγαλα κάποια στιγμή και άρχισα να την χτυπάω δυνατά στο πρόσωπο με το καυλί μου.
-    Ας τον. Είναι δικός μου τώρα. Μου ‘πε γελώντας.
Με ρουφούσε ολόκληρο και κατάπιε όλα τα χύσια από τον πούτσο μου που της γέμιζε το στόμα.

Ο Αντώνης δίπλα στο στρώμα, τώρα πια κάρφωνε την Έλενα στην κωλοτρυπίδα που τόσο της άρεσε, εκείνη ανάσκελα κι αυτός από πάνω. Πήγα κι έβαλα προφυλακτικό, ενώ η Βούλα άρχισε να φιλάει την Έλενα και να βάζει δάχτυλα στο μουνί της. Γυρίζοντας κάρφωσα δυο δάχτυλα στο στενό μουνάκι της Βούλας και έδωσα τον πούτσο μου να τον γλύψουν κι οι δύο μαζί. Αλλά είχε έρθει η ώρα να καρφώσω τον πούτσο μου στο μουνάκι της Βούλας.

Την πήρα μαζί μου στον καναπέ και κάθισα, ενώ εκείνη ανέβηκε από πάνω και άρχισε να χοροπηδάει με μανία. Εγώ της δάγκωνα τις ρώγες και τις έβαζα κωλοδάχτυλο. Ο Αντώνης στο στρώμα είχε στα τέσσερα την Έλενα και συνέχιζε να ξεσκίζει το κωλαράκι της, ενώ εκείνη μου έγλυφε τα αρχίδια με τον Αντώνη να της πιέζει το κεφάλι.
-    Θέλει να γλύψει η πουτάνα! 
Είπε η Βούλα και έβγαλε το καυλί μου από το μουνί της αφήνοντας το για την Έλενα.

Κατέβηκε και κείνη στα γόνατα και με έγλυφαν κι οι δύο μαζί, ενώ ο Αντώνης έχυνε βαθιά στον κώλο της Έλενας. Η Έλενα ήθελε κι άλλο. Έτσι πήγα και καρφώθηκα στον ξεσκισμένο κώλο της, ενώ η Βούλα της φιλούσε φωνάζοντας:
-    Σκίστε τον κώλο της καριόλας! Της αρέσει.

Βγήκα από την κωλοτρυπίδα της και εκείνη ξάπλωσε. Ο Αντώνης πήγε να πλυθεί και η Βούλα ανέβηκε σε 69 από πάνω της. Η Έλενα δεν έγλυφε γυναικεία μουνιά, έτσι προσφέρθηκα να της το γεμίσω με τον πούτσο μου, με την Έλενα να μου γλύφει τα αρχίδια. Μετά από λίγη ώρα έχυσα στα κωλομέρια και το μουνί της Βούλας και στο πρόσωπο την Έλενας.

Καθίσαμε στο σαλόνι βάζοντας και δεύτερο ποτό και συζητούσαμε. Δεν είχα πολύ χρόνο, έτσι μετά από λίγο, τράβηξα την Έλενα στο στρώμα. Αφού την πίπωσα άγρια όπως της άρεσε και το καυλί μου ξανάγινε πέτρα, έβαλα προφυλακτικό. Την ξάπλωσα ανάσκελα, όπως μας αρέσει και τους δυο και κάρφωσα τον πούτσο μου στο ξεσκισμένο κωλαράκι της. Ανεβοκατέβαινα ολόκληρος πάνω της γαμώντας την δυνατά στον κώλο, τραβώντας της τα μαλλιά και δέρνοντας τα κωλομέρια της.
-    Να δω πως θα πας στον άντρα σου ξεκωλιασμένη και δαρμένη καργιόλαααα!!!

Ο Αντώνης με τη Βούλα προσπαθούσαν να συνεχίσουν τη συζήτηση, ενώ μας κοιτούσαν να την ξεκωλιάζω και να την χτυπάω. Της έβαλα τρία δάχτυλα στο στόμα και φώναζε δυνατά με τη μουσική να παίζει και τους άλλους να συζητούν. Όταν κόντευα να χύσω, προσπάθησα να την χύσω στο πρόσωπο αλλά δε μ’ άφησε. Έχωσε τον πούτσο μου βαθιά στο στόμα της και τα ρούφηξε όλα...

-    Αααααχ με λιώσατεεεεε… Με ξεκωλιάσατεεεεεε… είπε ξεψυχισμένα.
-    Δεν έχεις ανάγκη. Μακάρι να είχα χρόνο να σε ξεκώλιαζα ως το πρωί, απάντησα.

Έκανα ένα ντους να συνέλθω κι εγώ και τους χαιρέτησα δίνοντας στη Βούλα και την Έλενα από ένα φιλί και αφήνοντάς τους να συνεχίσουν οι τρεις τους, μια και για μένα είχε περάσει η ώρα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.