Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ανταλλάσσαμε μηνύματα συνέχεια, ώσπου μου λέει σε ένα μήνυμα την Παρασκευή το βράδυ θα βγούμε με κάτι φίλες από την πολυκατοικία που μένω.. θα πάμε σε ένα σκυλάδικο..
Θα έρθεις να με σκίσεις στις τουαλέτες μου λέει. Ότι γουστάρεις καύλα μου της λέω.

Έτσι λοιπόν ήρθε η Παρασκευή 03/11 πάω στο μαγαζί ενώ μου είχε στείλει μήνυμα λέγοντας μου είμαστε σε ένα τραπέζι μπροστά στην πίστα, τις απαντάω έρχομαι..

Πάω και μπαίνοντας κάθομαι στο bar, σε κάποια στιγμή έρχεται κολλάει πάνω μου και με φιλάει στον λαιμό.. δεν σε βλέπουν της λέω οι φίλες σου.. (παντρεμένη βλέπετε..) δεν με νοιάζει.. σε θέλω αλλά δυστυχώς στις τουαλέτες έχει γυναίκα από έξω.. ενώ παράλληλα χόρευε κολλημένη πάνω στο κορμί μου.. και παράλληλα έπιανε τον πούτσο μου.. τον θέλω σαν τρελή λέει..

Τότε έλα έξω στο αυτοκίνητο μου τις λέω σε περιμένω.. οκ μου λέει έρχομαι..

Το αυτοκίνητο μου ήταν παρκαρισμένο σε ένα στενάκι χωρίς φως.. έρχεται μπαίνει στο αυτοκίνητο.. Με το που με βλέπει μου κατεβάζει το παντελόνι και τον παίρνει στο στόμα τις..
Σαν τρελή έκανε..
Μου έλειψε ο πούτσος καύλα μου..
Τον Θέλω είναι πολύ καύλα τον θέλω πολύ γαμιά μου.

Παράλληλα όπως είχαμε τραβήξει πίσω τις καρέκλες βάζω ένα δάχτυλο κατευθείαν στην κολάρα της.. Ώσπου κατάλαβα ότι φορούσε δερμάτινο string... εκεί τρελάθηκα για πάρτι σου καύλα μου μου λέει την βάζω να ξαπλώσει τις ανοίγω τα πόδια και χώνω δύο δάχτυλα στην μουνάρα τις ναι καυλιάρη σκίσε με με τα δάχτυλα σου..

Σκίσε με την πουτάνα παράλληλα πετάω έξω από το σουτιέν τις βυζάρες τις.. Τρελάθηκα τότε και σηκώνετε η καριόλα και μου λέει έλα σκίσε με γαμιά μου πρέπει να πάω μέσα δυστυχώς, σκίσε με την πουτάνα σου.. της χώνω την ψωλή μου μέσα στην μουνάρα της.. Θα σε σκίσω καριόλα κάντο γαμιά μου κάντο σε παρακαλώ μου λέει.

Της τραβάω τα μαλλιά συγχρόνως ενώ την γαμούσα σαν τρελός. Πουτάνα σε σκίζω και γουστάρω σαν τρελός την γαμούσα πολύ δυνατά τρελάθηκα τις βάζω ένα δάχτυλο στην κολάρα της εκεί τρελάθηκε. Γαμιά μου με τρελαίνεις σκίσε με καριόλη σκίσε την πουτάνα σου.. αχ αχ..... Χύνω μωρό μου μμμμμμμμμμμ χύνω.

Τότε έδινε δυνατές σφαλιάρες στα κωλομέρια της ναι καύλα μου έλεγε δείρε με κάνε με ότι θέλεις.. μου λέει.. Εκεί τρελάθηκα χύνω πουτάνα της λέω χύνω δώστα μου στο στόμα δώστα μου.. Μου λέει...

μμμμμμμμμμμ ήταν τέλειο μέσα σε 15 λεπτά έζησα ένα από τα καλύτερα γαμήσια της ζωής μου..

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.