Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

«Αυτά που θα διαβάσεις παρακάτω, τα είδα στον ύπνο μου, δυστυχώς ξύπνησα, γιατί έπρεπε να έρθω στη δουλειά. Εύχομαι να καταφέρω να σου περάσω το πόσο ερωτικά ένιωσα εξαιτίας σου! Είδα λοιπόν ότι ήμουν μόνη μου στο σπίτι μου, μάλλον απόγευμα, φορώντας ένα νυχτικάκι μαύρο και έχοντας μαζέψει σε αλογοουρά τα μαλλιά μου.

Έβλεπα τηλεόραση, όταν χτύπησε το κουδούνι της επάνω πόρτας μου και πήγα ξυπόλητη να ανοίξω. Ήσουν εσύ, είχες έρθει από την Ρόδο χωρίς να μου το πεις. Μπήκες μέσα με απίστευτη άνεση, λες και ήταν κάτι που το έκανες κάθε μέρα, χωρίς να μου μιλήσεις και αφήνοντάς με να σε κοιτάω παραξενεμένη.

Έκατσες στον καναπέ και με ρώτησες αν θα σε κεράσω τίποτα. Σου έφερα ένα ουίσκι και κάθισα απέναντί σου περιμένοντας να μου πεις τι συμβαίνει. Γελούσες πολύ πονηρά κι ενώ μέσα μου είχα αρχίσει ήδη να καίγομαι το έπαιζα ψύχραιμη, μέχρι να δω που το πας. Μου ζήτησες να έρθω κοντά σου κι έτσι σηκώθηκα με τέτοιο τρόπο ώστε να σε αφήσω να δεις ότι εκτός από αυτό που έβλεπες, κανένα άλλο ρούχο δεν άγγιζε το σώμα μου κι απ’ ότι κατάλαβα το πρόσεξες.

Καθόσουν με το πόδια σου σχετικά ανοιχτά κι έτσι γονάτισα ανάμεσα τους. Η ατμόσφαιρα ήταν απίστευτα ηλεκτρισμένη. Κανένας μας δε μιλούσε. Άρχισα να σου χαϊδεύω τα μαλλιά, πέρασα τα χέρια μου απαλά στο λαιμό σου και σε είδα να ακουμπάς πίσω το κεφάλι σου και να κλείνεις τα μάτια σου. Άγγιξα τα χείλη σου με τα δάχτυλά μου και με τα χείλη μου το λαιμό σου. Απ' όπου πέρναγα άφηνα υγρές στάμπες μέχρι που τα χείλη μου χάιδεψαν τα δικά σου.

Έχω ακόμα την αίσθηση ότι ονειρεύομαι. Έγλειφα πολύ απαλά τα χειλάκια σου, τα δάγκωνα ελαφρά, τα ρουφούσα, ενώ τα χέρια μου ταξίδευαν με αργούς ρυθμούς από το λαιμό στο στήθος σου. Όταν επιτέλους αποφάσισες να αφήσεις τη γλώσσα μου να νιώσει τη δική σου, να ενωθεί μαζί της και να τρίβεται η μία στην άλλη, σήκωσα το πόδι μου και έκατσα στο δικό σου, αφήνοντάς σε να καταλάβεις ότι το μουνί μου έσταζε από την επιθυμία να μπεις όλος μέσα μου. Τα χέρια μου χώθηκαν κάτω από την μπλούζα σου, αλλά όχι πλέον με τους αργούς και απαλούς ρυθμούς που είχαν αρχίσει, μάλλον προσπαθώντας να σου δώσουν να καταλάβεις την καύλα μου, πιέζοντάς σε. Σου έβγαλα την μπλούζα, κόλλησα επάνω σου συνεχίζοντας να σε φιλάω στο λαιμό, στα χείλη, στο στήθος, ενώ επιτέλους ένιωσα τα χέρια σου στην πλάτη μου να με τραβούν ακόμα πιο κοντά σου και τα φιλιά σου να ανταποδίδουν τη φωτιά που έβγαινε από μέσα μου.

Τρύπωσες τα χέρια σου μέσα από το νυχτικό μου, το έβγαλες, αφήνοντάς με πλέον γυμνή μπροστά σου, φυλάκισες τα βυζιά μου στις παλάμες σου κι επιτέλους είδα τη γλώσσα σου να αγγίζει τη ρόγα μου, μετά είδα τη ρόγα μου να χάνεται στο στόμα σου. Δεν ξέρω αν θα μπορέσω να σου δώσω να καταλάβεις τι έζησα. Ήταν τόσο αληθινό, που τώρα που τα θυμάμαι και τα γράφω, φοβάμαι πως θα λιποθυμήσω από τις συσπάσεις που κάνει το μουνί μου ζητώντας απελπισμένα να το γαμήσει ο πούτσος σου. Όσο υπερβολικό και να σου φαίνεται είναι η πραγματικότητα.

Σε έβλεπα πολύ ώρα να απασχολείσαι με τα βυζιά μου, να τα ρουφάς να τα κλείνεις σφιχτά στις χούφτες σου ενώνοντάς τα και να τρίβεις επάνω τους το πρόσωπό σου, ενώ το πρησμένο μου μουνί τριβόταν με μανία πάνω στο πόδι σου. Πήρα το χέρι σου και το οδήγησα στο μουνάκι μου. Δεν άντεχα άλλο, ήθελα να δεις σε τι κατάσταση με είχες φέρει. Βύθισες αμέσως ένα δάχτυλό σου μέσα μου, και ακούσαμε τον γνώριμο ήχο από τα υγρά του έκφυλου μουνιού μου, με άκουσες να σου λέω με ξεψυχισμένη σχεδόν φωνή:

-    «Είδες τι μου έχεις κάνει;»

Με σήκωσες και με έβαλες να γονατίσω στο πάτωμα, σηκώθηκες και σε βοήθησα να γδυθείς τελείως μέχρι που επιτέλους είδα το σκληρό καυλί σου όρθιο.

-    «Είδες τι μου έχεις κάνει;», μου είπες κι εσύ.

Σε πλησίασα για να σε γλείψω επιτέλους, αλλά είχες άλλα σχέδια. Με γύρισες, ήρθες πίσω μου κι αφού έκανες σε όλη μου την πλάτη μια βόλτα με το καυλί σου, μου σήκωσες τη λεκάνη, με έστησες στα τέσσερα κι ένιωσα συγχρόνως τα χέρια σου να μου κλείνουν τα κωλομέρια και τη γλώσσα σου να χάνεται στο μουνί μου, που πλέον έσταζε. Είχες καθίσει κι εσύ στα τέσσερα πίσω μου και με έγλειφες με μανία, ξεκινώντας από την επάνω σχισμή του μουνιού μου μέχρι το τελείωμα του κώλου μου. Τα χέρια σου νομίζω ότι δεν μπορούσες να αποφασίσεις σε ποιο σημείο μου ήθελες να τα αφήσεις κι έτσι μία τα ένιωθα να περνάνε από τη ραχοκοκαλιά μου, μία να χουφτώνουν κάποιο από τα βυζιά μου, άλλοτε να χαστουκίζουν τα κωλομέρια μου δυνατά, πότε να βυθίζεις δάχτυλα στο μουνί μου μαζί με τη γλώσσα σου και πότε να παίζουν με την τρύπα του κώλου μου, που ίσως για πρώτη φορά στη ζωή μου ήθελα χωρίς πολλά - πολλά να μου την λεηλατήσεις εκείνη τη στιγμή. Σου ζήτησα σχεδόν κλαίγοντας από επιθυμία να σε γλείψω κι εγώ.

Με άφησες, γύρισα και πριν σε ξαπλώσω στο χαλί, πήρα τα δάχτυλά σου στο στόμα σου και τα έγλειφα κοιτάζοντάς σε στα μάτια. Ήθελα να έχω στο στόμα μου την ίδια γεύση που είχες κι εσύ... εκείνη του μουνιού μου. Σηκώθηκα κι έτσι όπως ήσουν στα γόνατα ήρθα πίσω σου, έκλεισα το πρόσωπό σου στα χέρια μου κι άρχισα να σε φιλάω στο στόμα, ενώ παράλληλα σε έριχνα προς τα πίσω μέχρι που σε ξάπλωσα τελείως, συνεχίζοντας να σε φιλάω, πέρασα το κεφάλι σου ανάμεσα στα πόδια μου και να άφησα να συνεχίσεις το καταπληκτικό γλείψιμο στο ερεθισμένο μου μουνάκι.

Εγώ απλώθηκα επάνω σου και έπιασα τον πούτσο σου, που τόσο πολύ ήθελα να περιποιηθώ εδώ και πολλή ώρα. Αφού τον πέρασα απαλά από το πρόσωπο και το λαιμό μου, με κλειστά μάτια, απολαμβάνοντας την αίσθηση του, έβγαλα τη γλώσσα μου και την πέρασα επάνω του αργά - αργά πολλές φορές. Σε είδα να κουνάς τη λεκάνη και κατάλαβα ότι αυτό που σου έκανα ήταν βασανιστήριο κι έτσι τον έβαλα όλο μέσα στο στόμα μου, ρουφώντας τον και φτάνοντας τον μέχρι το λαρύγγι μου. Μου είχες λείψει πολύ. Οι χούφτες μου έκλειναν τα αρχίδια σου, και το κεφάλι μου πλέον ανεβοκατέβαινε γρήγορα καθώς οι αισθήσεις μου όλες είχαν συγκεντρωθεί στο στόμα μου που γαμιότανε από τον εκπληκτικό σου πούτσο. Τον έβγαζα έξω και τον χτύπαγα με λύσσα στα μάγουλά μου, ενώ παράλληλα προσπαθούσα να κλείσω τα αρχίδια στο στόμα μου.

Η ώρα της κορύφωσης έφτασε και για τους δυο μας ταυτόχρονα. Έσπρωχνες τη λεκάνη μου στο πρόσωπό σου βυθίζοντας όλο και πιο βαθιά στην τρύπα μου τη γλώσσα σου κι έπινες τα υγρά που πλέον έτρεχαν από μέσα μου, ενώ εγώ είχα κλείσει το καυλί σου στόμα μου, αφήνοντας σε να με χύσεις και να νιώθω το καυτό σου σπέρμα να κατεβαίνει στο λαρύγγι μου. Μείναμε για λίγο ο ένας πάνω στον άλλο σχεδόν ακίνητοι με τις ανάσες μας να προσπαθούν να βρουν τους συνηθισμένους τους ρυθμούς, μέχρι που πρώτος κουνήθηκες εσύ και μου ζήτησες να έρθω δίπλα σου.

Σύρθηκα σχεδόν, φιλώντας όποιο σημείο σου συναντούσα, μέχρι που βρήκα το στόμα σου».

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.