Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Εκδρομή με την παρέα... χειμώνα στο Ναύπλιο...

Σε ένα γραφικό ξενοδοχείο με απίστευτη θέα στο Μπούρτζι και φυσικά τι άλλο... σιδερένιο κρεβάτι...

Δεν ήθελα να μοιραστώ το δωμάτιο με κανέναν από την παρέα, ήθελα να είμαι μόνη. Και έτσι βρέθηκα σε αυτό το τέλειο δωμάτιο με το μεγάλο σιδερένιο κρεβάτι...

Μετά το μεσημεριανό φαγητό οι υπόλοιποι αποφάσισαν να πέσουν για ύπνο και έτσι κατέληξα να περπατάω μόνη στα σοκάκια της παλιάς πόλης...

Πήρα ένα περιοδικό και κάθισα σε ένα καφέ... καθώς διάβαζα το περιοδικό, αισθάνθηκα ότι κάποιος με κοιτούσε έντονα... γύρισα το βλέμμα μου και έψαξα το χώρο... αυτό που είδα ξεπερνούσε κάθε προσδοκία... ήταν ψηλός, μελαχρινός, με πράσινα μάτια και το πιο βασικό... μεγάλα χέρια... μου χαμογέλασε και του το ανταπέδωσα... ήρθε στο τραπέζι και μου ζήτησε να καθίσει μαζί μου. του είπα ναι... δεν είπαμε πολλά...

Συστηθήκαμε και αυτός μπήκε κατευθείαν στο θέμα... μου είπε ότι με βρίσκει πολύ αισθησιακή γυναίκα και ότι θα ήθελε να δει αν είμαι τόσο θερμή στο κρεβάτι όσο δείχνω...
Στην αρχή κοκκίνισα άλλα η καύλα υπερτέρησε της ντροπής... του είπα ότι αν θέλει μπορεί να το διαπιστώσει... δεν έχασε καιρό και γλίστρησε το χέρι του με τρόπο κάτω από τη φούστα μου... ήμουν υγρή... χαμογέλασε και γέμισε το στόμα μου με τη γλώσσα του...
Με κόπο καταφέραμε να φύγουμε από το καφέ... στο δρόμο προς το ξενοδοχείο, είχε βάλει το χέρι του μέσα από τη φούστα μου και χάιδευε το κωλαράκι μου με το τεράστιο χέρι του...

Φτάσαμε στο δωμάτιο μου... και εκεί έκανε το αναπάντεχο... με έγδυσε και χάιδεψε το υγρό μουνάκι μου.

Με σήκωσε και με έβαλε να κάτσω πάνω στο σιδερένιο στρογγυλό άκρο του κρεβατιού...

Μου είπε δείξε μου καύλα μου πως θα καβαλήσεις τον πούτσο μου. Άρχισα να ανεβοκατεβαίνω γρήγορα πάνω στο παγωμένο σίδερο... μεγάλη καύλα... το κρύο σίδερο πάγωνε το καυτό μουνάκι μου... με μερικές κινήσεις ακόμα άρχισα να σπαρταράω και να χύνω... με πήρε στην αγκαλιά του και με έβαλε στα 4 πάνω στο κρεβάτι... έγλυψε τα υγρά μου και άρχισε να μου χώνει τη γλώσσα του πότε στο μουνάκι μου και πότε στην κωλοτρυπίδα μου... είχα λιώσει από καύλα και τον παρακαλούσα να με γαμήσει... μου λέει αν δε με γλύψεις θα σε αφήσω έτσι... τον πήρα στο στόμα μου και άρχισα να τον γλύφω με μανία... έγλειφα, πιπιλούσα, δάγκωνα ελαφρά και αυτός βογκούσε...

Με άρπαξε και βάζοντας τα πόδια μου στους ώμους του, μου έχωσε τον τεράστιο πούτσο του στο μουνάκι μου... φωνάζαμε και οι δύο από καύλα... έφτανε στον πάτο και με ξέσκιζε... με γαμούσε με δύναμη και το τεράστιο καυλί του με διαπερνούσε σαν ηλεκτρικό ρεύμα... του χάιδευα τα αρχίδια που είχαν φουσκώσει και πίεζα την κλειτορίδα μου... ερχόταν το τέλος!

Χύσαμε και οι δύο φωνάζοντας δυνατά... πρέπει να μας άκουσε όλη η παλιά πόλη του Ναυπλίου!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.


Διαβάστε πριν συνεχίσετε...

Απαγορεύεται ρητώς η χρήση των υπηρεσιών του XStream.gr από ανηλίκους, άτομα ηλικίας μικρότερης των 18 ετών ή οποιασδήποτε άλλης ηλικίας, η οποία έχει τεθεί ως όριο ανηλικότητας στη χώρα στην οποία ο εκάστοτε χρήστης βρίσκεται. Εάν παρόλα αυτά ανήλικοι χρήστες δηλώσουν ψευδή ημερομηνία γέννησης, ώστε να επισκεφτούν σελίδες ή υπηρεσίες του παρόντος ιστοτόπου, το XStream.gr δε φέρει καμία ευθύνη για την έκθεσή τους στο περιεχόμενό του ή για οποιαδήποτε εν γένει από αυτούς χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου. Ο χρήστης που δήλωσε ψευδή ημερομηνία γέννησης ή ηλικία ευθύνεται απέναντι στο XStream.gr για κάθε ζημία που μπορεί να προκληθεί, στο ίδιο το XStream.gr ή σε οποιονδήποτε τρίτο, από την ψευδή αυτή του δήλωση.
 
Η περιήγηση στις σελίδες του XStream.gr γίνεται με αποκλειστική ευθύνη των χρηστών. Σε περιπτώσεις δε που σε κάποιες υπηρεσίες παρέχεται στους χρήστες του XStream.gr η δυνατότητα να αναρτούν/δημοσιεύουν περιεχόμενο ή και να καταγράφουν απόψεις και σχόλια σε σελίδες άλλων χρηστών, το οποίο ενδεχομένως έρχεται σε αντίθεση με τους παρόντες όρους, το XStream.gr δε θα φέρει καμία απολύτως ευθύνη για οποιασδήποτε φύσης ζημία ήθελε τυχόν υποστούν οι δημιουργοί ή οι επισκέπτες των ανωτέρω σελίδων.
 
Δεδομένης της φύσης και του όγκου των πληροφοριών του Διαδικτύου, υπό οποιεσδήποτε συνθήκες, συμπεριλαμβανομένης και της περίπτωσης αμέλειας, το XStream.gr δεν ευθύνεται για οποιασδήποτε μορφής ζημία υποστεί ο χρήστης των σελίδων, υπηρεσιών, επιλογών και περιεχομένων του, στην χρήση των οποίων προβαίνει αυτός απολύτως αυτοβούλως.
 
Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δεν θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.
 
Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.
 
Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη.
 
Οι διαχειριστές του διαδικτυακού τόπου αποποιούνται κάθε ευθύνη για τυχόν ζημία που μπορεί να προκληθεί σε οποιονδήποτε από την ανάγνωση των εν λόγω κειμένων και επιτρέπουν την πρόσβαση σε αυτά σε κάθε επισκέπτη του ιστοτόπου που έχει αποδεχτεί τους όρους εισόδου μόνον για προσωπική χρήση και για ψυχαγωγικό σκοπό.
 
Επιλέξτε Συμφωνώ αν είστε ενήλικοι κατανοείτε και αποδέχεστε τους πιο πάνω όρους, ή Διαφωνώ αν δεν είστε ενήλικοι ή δε συμφωνείτε ανεπιφύλακτα με τους όρους που αναφέρονται πιο πάνω. (Επιλέγοντας να παραμείνετε στο διαδικτυακό αυτό τόπο η IP και η επιλογή σας καταγράφονται και είναι διαθέσιμα σε περίπτωση που θα μας ζητηθούν από κάποια αρμόδια αρχή).