Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Δεν είναι φαντασίωση, αλλά ότι έζησα μια νύχτα πριν τρεις μήνες.

Στη γυναίκα που λατρεύω


Καλοκαιρινό βράδυ… Είμαστε στο κατάστρωμα κρουαζιερόπλοιου με προορισμό τη Βενετία. Είναι περασμένα μεσάνυχτα το μπαρ έχει κλείσει, μας φωτίζουν λίγα φώτα από την πισίνα και το ολόγιομο φεγγάρι.

Φοράς μαύρο μαγιό και από πάνω ένα ελαφρό φαρδύ ριχτό φόρεμα που φτάνει λίγο πάνω από τα γόνατα. Τα μαυρισμένα από τον ήλιο υπέροχα πόδια σου με ανάβουν. Μέσα από το ύφασμα του φορέματος σου διαγράφονται τα πεταχτά στήθη σου και η καύλα μου φουντώνει. Αγκαλιαζόμαστε… Μιλάμε εύθυμα και αλλάζουμε φιλιά που σιγά - σιγά γίνονται όλο και πιο παθιασμένα. Με κάθε φιλί ακολουθούν χάδια που όσο περνά η ώρα γίνονται και αυτά τολμηρότερα.

Σε κάποια στιγμή βλέπω σε μια σκοτεινή γωνία στην άκρη της πισίνας μια ξαπλώστρα. Σε παίρνω από το χέρι και πηγαίνουμε εκεί. Καθόμαστε, φιλιόμαστε παθιασμένα.. Τα χείλη μας σμίγουν και οι γλώσσες μας αγγίζουν και διαπερνούν η μια την άλλη για αρκετή ώρα.. Με το χέρι μου αρπάζω το βυζί σου. Το χαϊδεύω απαλά σε όλη του την επιφάνεια. Με καυλώνει η βελούδινη σάρκα σου. Νιώθω τον ερωτισμό της στιγμής και σου ψιθυρίζω:

-    «Θέλεις μωρό μου να γαμηθούμε όλη τη νύχτα; Έχω τρελαθεί μωρό μου. Θέλω να σε πάρω τρυφερά με κάθε τρόπο. Θέλω να σε γαμήσω, να σε γλείψω και να σε χαϊδέψω με τις ώρες. Να σε γαμήσω σα σε όνειρο. Θέλεις;»

-    «Ναι αγόρι μου! Ναι καύλα μου! Γάμησε τη γυναίκα σου με όποιο τρόπο θέλεις. Είμαι δική σου γαμιά μου!»

Είχα ήδη ελευθερώσει τα βυζιά σου και αρχίζω ένα αργό γλείψιμο γύρω από τις θηλές σου διεγείροντας την καύλα σου, χωρίς ακόμα να καταπιαστώ με τις ρώγες σου που ήθελα να ρουφήξω και να δαγκώσω λαίμαργα, αχόρταγα. Είχες γείρει το κεφάλι σου στον ώμο μου και έγλειφες το λαιμό μου αναστενάζοντας σε κάθε διαδρομή της γλώσσας μου. Το άλλο μου χέρι έτριβε τα μπούτια σου στο εσωτερικό μέρος και κάπου - κάπου περνά πάνω από το μαγιό σου πιέζοντας κατά μήκος τη σχισμή του μουνιού σου και τρίβοντας στιγμιαία την κλειτορίδα σου.

Πέρασα τη χούφτα μου κάτω από το μαγιό σου και όλο το μουνί σου βρέθηκε στα δάχτυλα μου. Η τρυπούλα σου ήταν υγρή και άρχισα με το μεσαίο δάχτυλο να χαϊδεύω από την κωλοτρυπίδα σου, το κάτω μέρος του μουνιού σου, τα υπέροχα μουνόχειλα σου και γύρω - γύρω από την κλειτορίδα σου που δεν την άγγιζα για να σε καυλώσω και να σε πεθάνω στην προσμονή. Τη στιγμή που για πρώτη φορά η άκρη της γλώσσας μου γευόταν τη ρώγα σου, το δάχτυλο μου άγγιξε την κλειτορίδα σου. Έχωσες τα δόντια σου στον ώμο μου με ένα γρύλισμα και έναν αναστεναγμό που δεν θα ξεχάσω ποτέ.

Ρουφούσα, έγλειφα και δάγκωνα τις ρώγες σου ενώ χάιδευα κάτω από το μαγιό σου τη μουνάρα σου, με αργούς αλλά όλο ένταση ρυθμούς. Το χέρι μου γέμισε με τα υγρά σου. Έχωσα δυο δάχτυλα στον κόλπο σου. Με τον αντίχειρα μου ερέθιζα την κωλοτρυπίδα σου. Το αργό αυτό γαμήσι με τα δάχτυλα μου σε έκανε να σπαρταράς και να λικνίζεσαι σε ένα απίστευτο ερωτικό χορό που μόνο εσύ ξέρεις να χορεύεις όταν γαμιέσαι μωράκι μου σε κάθε στάση. Ψαχούλευα όλο σου τον τράχηλο. Ερέθιζα τον κόλπο σου τρίβοντας τα τοιχώματα του συνέχεια. Είχες χαθεί στην καύλα σου μου… παραμιλούσες..

-    «Καύλα μου μη σταματάς. Συνέχισε… Έτσι.. Είναι τρέλααα! Ωωωχχ.. ζαλίζομαι. Τι τρυφερό χάδι μωρό μου. Κι άλλο, κι άλλο! Σβήνω. Με έλιωσες άντρα μου…»

Είχες βγάλει από το δικό μου μαγιό το καυλί μου και με το μαλάκιζες αργά, βασανιστικά, ασταμάτητα. Βογκούσα και ρούφαγα τις βυζάρες σου. Σιγά - σιγά άρχισα να κατεβαίνω προς την κοιλίτσα σου και αφού έπαιξα με τον αφαλό σου χωρίς να σταματήσω να σε γαμάω με τα δάχτυλα μου, επιτέλους τα χείλη μου συνάντησαν την πρησμένη σου κλειτορίδα. Άνοιξα το στόμα μου και ρούφηξα τη ευαίσθητη ροζ μπαλίτσα. Άρχισες να χτυπιέσαι και να ξεφωνίζεις:

-    «Γάμησε με! Μη με βασανίζεις,. Γάμα την πουτάνα σου με τον πούτσο σου. Τον θέλω όλο μέσα να με γεμίσει με την καύλα του!»

Έβγαλα τα δάχτυλα μου από το μουνί σου και τα πέρασα στην κωλοτρυπίδα σου. Άρχισα να σου γλείφω το μουνί και την κλειτορίδα. Σε ένιωθα να φτάνεις σιγά - σιγά. Συνέχισα να σε παιδεύω… Ούρλιαζες:

-    «Ναι! Εκεί… Εκεί γαμιά μου. Αγόρι μου γλυκό. Τι καύλα! Πεθαίνω! Σβήνω! Έρχεται… Ναι, έρχεται… Χύνωωωωω!!!»

Το σώμα σου κλονίστηκε σαν να έγινε μέσα σου σεισμός. Τινάχτηκες χύνοντας πάνω στο πρόσωπο μου. Δεν σταμάτησα. Ανασήκωσα τα πόδια σου για να σηκωθεί το κορμί σου και να φάω την κωλοτρυπίδα σου, άνοιξα τα κωλομάγουλα σου και έχωσα τη γλώσσα μου στο χώρισμα τους. Άρχισα να γλείφω τη ροδελίτσα. Ταυτόχρονα τα δάχτυλα μου τρέλαιναν το μουνί σου. Άλλοτε χώνονταν στη σχισμή σου και άλλοτε μαλάκιζαν την πεταχτή σου κλειτορίδα σαν να ήταν μικρός πούτσος. Τραβούσες τα μαλλιά μου.

-    «Σταμάτα αγόρι μου, με πέθανες! Φτάνει! Άσε με να ανασάνω…»

Ανασηκώθηκα όχι όμως για να σταματήσω, δεν μπορούσα να κρατηθώ. Άρχισα να τρίβω το πουτσοκέφαλο μου στα πρησμένα σου μουνόχειλα και στην κατακόκκινη πια κλειτορίδα σου που ήταν ακόμη ευαίσθητη από το χύσιμο. Άρχισα να χώνω την ψωλή μου αργά, πόντο - πόντο μέχρι που τα αρχίδια μου κόλλησαν στα κωλομέρια σου και έμεινα για λίγο εκεί με όλο μου τον πούτσο μέσα σου βαθιά. Μετά τον έβγαζα ολόκληρο σιγά - σιγά και στον ξαναέχωνα μέχρι τη ρίζα του.

Κάποια στιγμή και ενώ τον είχα βγάλει και περίμενες να τον ξαναβάλω στην καυλωμένη σου μουνότρυπα. Κατέβηκα και άρχισα να τον καρφώνω αργά - αργά στην κωλοτρυπίδα σου μέχρι που τον χώνεψε η κωλάρα σου ολόκληρο ενώ και οι δυο μας παραληρούσαμε. Τώρα μια τον έβαζα στον κώλο σου και μια στο μουνί σου μόνο που άρχισα να σε γαμάω πιο γρήγορα. Κατέληξα στο μουνί σου. Σε κάρφωνα στην κυριολεξία κάθε φορά που χωνόμουν. Σου ξέσκιζα το μουνί και χτυπιόμουν σαν τρελός χωρίς σταματημό.

-    «Μωρό μου σε λατρεύω! Πάρε με βαθιά μέσα σου μέχρι τη μήτρα σου! Ααχ.. Τι γλύκα που είναι το μουνάκι σου! Τι μουνί γαμάω! Με πεθαίνεις καύλα μου όμορφη! Αααχχχ ..Ναι! Θα σου γεμίσω το μουνί με τα χύσια μου. Πάρτα όλα καύλα μου! Χύνωωω! Δικά σου όλα! Πάρτα! Αααχχχ…»

Άρχισα να χύνω και σε παρέσυρα στο ρυθμό μου. Άδειαζα τα χύσια μου μέσα σου και σε γαμούσα με όλη μου τη δύναμη και την ψυχή. Αγκάλιασα όλο σου το κορμί και ρουφούσα τις ρώγες σου ενώ είχα περάσει τα χέρια μου πίσω σου και είχα χουφτώσει τα κωλομέρια σου για να σε ξεσκίσω δυνατότερα. Έβαλα ενα δάχτυλο μου στην κωλοτρυπίδα σου. Το μουνί σου έσταζε από τα χύσια και των δυο μας πάνω στον πούτσο μου που δεν έλεγε να σταματήσει να ξεσκίζει άγρια τη μουνάρα σου. Σε ένιωσα να φτάνεις ουρλιάζοντας πνιχτά σε πολλές κορυφώσεις. Ήξερα ότι μπορούσα να σε γαμάω με τις ώρες μέχρι να λιποθυμήσεις.

Γύρισα και με καβάλησες άγρια. Δεν υπήρχε πλέον κανένας έλεγχος. Πέρασες το χέρι σου πίσω από την πλάτη σου και ενώ χόρευες ξέφρενα πάνω στον πούτσο μου, άρχισες να μου χαϊδεύεις τα αρχίδια. Εγώ ρούφαγα τις ρώγες και σου έβαζα κωλοδάχτυλο ενώ κάλπαζες μανιασμένα στην σκληρή μου ψωλάρα. Έκανα προσεκτικές κυκλικές κινήσεις με τη λεκάνη μου για να τρίβομαι σε όλο το εσωτερικό μέρος του κόλπου σου. Με το άλλο χέρι μαλάκιζα την κλειτορίδα σου. Όταν κατάλαβα ότι θα έχυνα σου ζήτησα:

-    «Καύλα μου να μου πεις πριν χύσεις…  Θέλω να αδειάσω στο μουνί σου όταν θα μου γεμίζεις τον πούτσο με τα δικά σου χύσια».

-    «Ναι άντρα μου, ναι γαμιά μου. Δεν αργώ, το νιώθω. Με ξέσκισες. Τι γαμήσι είναι αυτό! Ναι! Ναι! Ωωωωχχχ… Έρχεται πάλι… Ωραίοοο! Τέλειο! Ναι! Τώρααα! Αχ.. ωωω!»

Με παρέσυρες κι εμένα. Αισθάνθηκα τα χύσια μου να κάνουν όλη τη διαδρομή στο καυλί μου και να τινάζονται στο βάθος του μουνιού σου. Μείναμε έτσι πολλή ώρα, μέχρι που με τρέλανες.

-    «Καύλα μου ας καθαρίσουμε ο ένας τον άλλο…», είπες και πήρες θέση για ένα 69.

Κράτησε πολύ ώρα. Έχυσες γλυκά με διάρκεια πάνω στο στόμα μου και τα ήπια όλα. Μου τράβηξες το δέρμα γύρω από τον πούτσο μέχρι κάτω και αφού τον καμάρωσες έτσι στητό και καυλωμένο, πήρες το πουτσοκέφαλο μου και το θήλαζες και το ρουφούσες και το μαστίγωνες με τη γλώσσα σου, ενώ ερέθιζες την κωλοτρυπίδα μου και τα αρχίδια μου μέχρι που το σπέρμα σου τινάχτηκε και πάλι. Το ρούφηξες όλο μέχρι την τελευταία σταγόνα και έπεσες δίπλα μου μισολιπόθυμη...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.