Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια σας παίδες. Το site εδώ είναι καταπληκτικό! Διαβάζω τις ιστορίες σας και είμαι μόνιμα καυλωμένος. Σκέφτηκα λοιπόν να σας διηγηθώ κι εγώ μια ιστορία.

Είναι λοιπόν ένα Σάββατο βράδυ και ετοιμάζομαι να βγω με κάτι φίλους, που έχουμε κανονίσει να πάμε σε ένα μπαράκι κάπου στην παράλια. Κατά τις έντεκα το βράδυ χτυπάει το κουδούνι και είναι τα παιδιά που περάσανε να με πάρουν από το σπίτι μου με ένα αυτοκίνητο που είχε ένας από αυτούς. Κατεβαίνω, μπαίνω στο αυτοκίνητο και ξεκινάμε για το μπαρ. Μετά από λίγο φτάσαμε στο μπαράκι και αρχίσαμε να πίνουμε τα ποτά μας και να ρίχνουμε τις ματιές μας για κανένα γκομενάκι. Κάποια στιγμή σηκώνομαι να πάω στο μπαρ γιατί εκεί γινότανε το παιχνίδι. Πήρα ένα ποτό και την άραξα όρθιος στην μπάρα.

Δεν περνάει πολλή ώρα και εμφανίζεται μια γκόμενα (κάπως μεγάλη για μένα καμιά τριανταριά χρονών αλλά αρκετά ωραίο μουνί) παραγγέλνει ένα ποτό και γυρνάει προς την πίστα του μπαρ όπου γινότανε ο χαμός από κόσμο. Μόλις ετοιμάστηκε το ποτό της ο μπάρμαν την φώναζε αλλά αυτή δεν άκουγε, οπότε βρήκα την ευκαιρία να της μιλήσω. Την χτύπησα λοιπόν λίγο στον ώμο και της είπα ότι το ποτό της είναι έτοιμο. Τότε αυτή γύρισε, πήρε το ποτό με ευχαρίστησε και έτσι αρχίσαμε την κουβέντα, γιατί από ότι μου είπε ήταν κι αυτή χωρίς παρέα (ερωτική εννοώ). Έτσι πιάσαμε την πλάκα με την κουβέντα, αστειάκια και τέτοια, οπότε ζέστανε πολύ η ατμόσφαιρα με διάφορα υπονοούμενα χαδάκια και τέτοια.

Ώσπου ήρθε η ώρα να φύγουμε (περασμένες τέσσερις το πρωί) οι δικοί μου φίλοι την είχαν κάνει ήδη και δεν είχα πως να φύγω. Της το είπα και προσφέρθηκε να με πάει σπίτι μου μιας κι αυτή είχε έρθει με το δικό της αυτοκίνητο. Της είπα που μένω, με πήγε και κάτω από το σπίτι μου, πλακωθήκαμε στα φιλιά και στο χέρι, αλλά μέχρι εκεί. Είπαμε καληνύχτα, αλλάξαμε τηλέφωνα και έφυγα. Την επόμενη ημέρα είχα αγωνία αν θα με πάρει τηλέφωνο και πριν προλάβω να τελειώσω τη σκέψη μου χτυπάει το κινητό.

-    «Πού είσαι ρε μωρό;» μου λέει.

-    «Στο σπίτι κούκλα».

-    «Τι κάνουμε σήμερα;»

-    «Τι λες να πάμε για φαγητό; Είσαι;»

-    «Οκ κούκλε! Το βράδυ στις δέκα ραντεβού…»

Βέβαια είπαμε κι άλλα πολλά αλλά χωρίς ενδιαφέρον. Το βράδυ λοιπόν πέρασε από το σπίτι, με πήρε και πήγαμε για φαΐ. Στο εστιατόριο δεν είχαμε το μυαλό μας στο φαΐ αλλά αλλού… από ότι φάνηκε. Δεν φάγαμε τίποτα από αυτά που παραγγείλαμε και φύγαμε μετά από καμιά ώρα. Μόλις μπήκαμε στο αυτοκίνητο αρχίσαμε τα φιλιά και τα πιασίματα. Εγώ της χούφτωσα το μουνάκι της που είχε γεμίσει υγρά και τα δάχτυλα μου γλίστρησαν μέσα στην τρύπα της χωρίς καμία δυσκολία. Τότε αυτή άρχισε να μου χαϊδεύει τον πούτσο επάνω από το παντελόνι και σιγά - σιγά μου τον πέταξε έξω και σκύβοντας προς τον καυλί μου άρχισε να μου τον παίρνει στο στόμα της με τόσο πάθος και τέτοιο ρούφηγμα… παιδιά τέτοια πίπα ούτε στα όνειρα μου! Μου το εξαφάνισε το καυλί μου μέσα στο λαρύγγι της (και δεν είναι και μικρό 18cm). Όταν ήρθε η ώρα να χύσω δεν το άφηνε από το στόμα της με τίποτα, παρόλο που της το είπα ότι χύνω.. αυτή εκεί. Όταν έχυσα και το έβγα από το στόμα της ήταν όπως τον έβαλα, δεν υπήρχε ίχνος από τα χύσια μου. Τα είχε καταπιεί όλα η πουτάνα.

-    «Σου άρεσε αγόρι μου;»

-    «Πω πωωω! Τι είσαι εσύ ρε μωρό; Μεγάλη καύλα!»

- «Ναι αγόρι μου, σου άρεσε; Αλλά σου έχω κι άλλα… Θέλεις να πάμε σπίτι μου;»

-    «Και το ρωτάς;» της λέω.

Μετά από λίγο φτάσαμε στο σπίτι της σε έξαλλη κατάσταση από ότι καταλαβαίνετε ύστερα από όλα αυτά που είχαν συμβεί, εγώ ήμουνα μόνιμα καυλωμένος. Μόλις μπήκαμε μέσα πλακωθήκαμε και πάλι. Αυτή τη φορά άρχισα πρώτος.. της ανοίγω τα πόδια και την πλακώνω στο γλειφομούνι τόσο δυνατά που βογκούσε και έχυνε συνέχεια. Όσο το έβλεπα εγώ αυτό τόσο συνέχιζα. Μετά το γυρίσαμε και άρχισε πάλι να μου γλείφει το καυλί. Είχε μεγάλη μαεστρία στην πίπα. Το καυλί μου εξαφανίστηκε και πάλι μέσα στο στόμα της (που στη φάση αυτή εγώ ήμουν όρθιος κι αυτή στα γόνατα). Όταν κάποια στιγμή έβγαλα έξω το καυλί μου, είχε γεμίσει από τα υγρά του λάρυγγα της που χυνόντουσαν επάνω στα βυζιά της και άντε πάλι μέσα και πάλι μετά τα υγρά έτρεχνα επάνω της.

Επάνω σε αυτή τη φάση άρχισε να προχωράει το γλείψιμο προς τα αρχίδια μου και να τα ρουφάει κι αυτά μέσα στο στόμα της. Με είχε διαλύσει! Προχωρώντας την εξερεύνηση της με τη γλώσσα της, άρχισε να μου γλείφει την κωλοτρυπίδα, να την χώνει μέσα και ταυτόχρονα να μου την παίζει. Αφήστε.. ήταν απίστευτη η καύλα! Δεν το έχω ξαναζήσει αυτό το πράγμα. Τέτοια καύλα πρώτη φορά στη ζωή μου. Βέβαια δεν έχω και μεγάλη πείρα στις γυναίκες. Εκεί κάπου κατάλαβε ότι θα έχυνα οπότε κατευθείαν τον έχωσε στο στόμα της και τα κατάπιε όλα μέχρι σταγόνας.. αφού αναρωτιόμουν αν έχυσα ή όχι. Το πάρτι με την γκόμενα συνεχίστηκε και όταν καύλωσα ξανά, άρχισε πάλι την πίπα αλλά τώρα είχα σκοπό να την γαμήσω, οπότε μόλις με καύλωσε με την πίπα της, την ξάπλωσα στο κρεβάτι, πήρα τα πόδια της στα χέρια μου, τα σήκωσα όσο πιο ψηλά μπορούσα έτσι που το μουνί της άνοιξε και ήταν έτοιμο για το καυλί μου. Με μια κίνηση της το έχωσα μέχρι τα αρχίδια χωρίς να βρω καμία αντίσταση, (αυτό δεν μου άρεσε και πολύ) οπότε της το είπα με μισόλογα, μην την κομπλάρω κιόλας.

-    «Πρέπει να είχες πολλούς εραστές…»

-    «Ναι αγόρι, είχα κάμποσους. Εξάλλου από ότι κατάλαβες μου αρέσει το γαμήσι!»

-    «Ναι, το κατάλαβα».

Δεν προλαβαίνει να πει τίποτα άλλο.. τον βγάζω έξω και την γυρνάω μπρούμυτα με το πρόσωπο γυρισμένο στο κρεβάτι και τον κώλο της εκτεθειμένο στις ορέξεις μου. Οπότε χωρίς να χάσω χρόνο αρχίζω να της γλείφω με πάθος την κωλοτρυπίδα (είχε ένα κωλαράκι τρέλα!). Αφού της είχα ανοίξει τα κωλομέρια με τα χέρια μου, βογκούσε από την καύλα.
Τότε τραβιέται και μένω κάγκελο.

-    «Πού πας μωρό μου;» της λέω.

-    «Εδώ αγόρι μου, δεν φεύγω. Μισό λεπτό…»

Ανοίγει ένα συρτάρι και βγάζει από μέσα ένα δονητή.

-    «Έλα καυλιάρη, συνέχισε αυτό που έκανες και ταυτόχρονα χώσε μου αυτό στο μουνί μου»

-    «Είσαι μεγάλη πουτάνα ρε συ!»

Ε, δεν άντεξα χιχι…

-    «Ναι μωρό μου, αλλά άσε τα λόγια και προχώρα!»

Συνέχισα λοιπόν το γλειφοκώλι και ταυτόχρονα της χώνω στο μουνί της και τον δονητή. Μετά από λίγο άρχισε να χύνει. Τότε άφησα τον δονητή σφηνωμένο στο μουνί της και της είπα:

-    «Παίξε μόνη σου τώρα με το μουνί σου».

Σηκώθηκα. έπιασα το καυλί μου που κόντευε να εκραγεί από την καύλα και το έβαλα επάνω στη κωλοτρυπίδα της που ήταν σαλιωμένη και έτοιμη για να το δεχτεί. Άρχισα λοιπόν να πιέζω (κι αυτή να γαμάει το μουνί της με τον δονητή) μέχρι που χώθηκε όλος μέσα στον κώλο της, με αρκετή αντίσταση αυτή την φορά. Στην συνέχεια την γαμούσα με όλη μου την δύναμη μιας και από τα πολλά χυσίματα που είχα κάνει δεν μπορούσα να χύσω εύκολα αυτή τη φορά. Έτσι, της τον άνοιξα καλά τον κώλο. Μετά από λίγο κατάλαβα ότι τα αρχίδια μου χτυπούσαν για ώρα επάνω στον δονητή και αρχίσανε να με πονάνε. Όταν το συνειδητοποίησα ότι χτυπάω επάνω στον δονητή, μου την έδωσε.

-    «Ρε συ μωρό, μου διέλυσε τα αρχίδια αυτός ο δονητής! Τα αρχίδια μου χτυπάνε επάνω του!»

-    «Εεεεε… τι να κάνω;»

-    «Θα σε τιμωρήσω!»

-    «Κάνε με ότι θέλεις!»

Και άρχισα να της βαράω σκαμπίλια στα κωλομέρια με δύναμη. Έπαθε πλάκα. δεν το περίμενε αλλά γούσταρε η πουτάνα. παίδες, της τα έκανα κατακόκκινα. Βλέποντας αυτό το θέαμα δεν άντεξα.. τον κάρφωσα μέχρι μέσα και έχυσα στο βάθος του κώλου της. Αυτό κράτησε κανένα τρίμηνο (περιττό να σας πω ότι με είχανε χάσει όλοι οι φίλοι μου) και μετά τέλος.. την παράτησα. Ε, εντάξει, δεν αντέχεται και πολύ μια τέτοια κατάσταση (το κάναμε μια - δυο φορές την εβδομάδα).

Αυτή ήταν η περιπέτεια μου. Δεν ξέρω αν σας άρεσε...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.