Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είχα μπει να ξεδώσω ένα πρωί στο διαδίκτυο και ούτε ήξερα ποιες σελίδες άνοιγα. Έπεσα σε ένα ξένο site όπου φιλοξενούσε και αγγελίες ελλήνων. Στάθηκα σε μια αγγελία ζευγαριού (ελλήνων) που την είχε γράψει ο άνδρας. Ζητούσε κάποιον άνδρα Αρσενικό σε σώμα, σε εμφάνιση, σε λεξιλόγιο, και ιδιαίτερα στο γαμήσι. Έγραφε περίπου τα εξής... ζητάω να γνωρίσω κάποιον Αρσενικό άνδρα να μου αναστήσει ερωτικά τη γυναίκα μου......Του απάντησα, μου απάντησε και αυτός, μου ζήτησε φωτογραφίες μου ολόσωμες, μου έγραψε πώς τον ενδιαφέρω πολύ, και μετά μου ζήτησε και φωτογραφίες μου αποκαλυπτικές. Του είπα ότι μου ζητάς πολλά δίχως να ξέρω καν αν έχεις γυναίκα. Συμφωνήσαμε να με πείσει για αυτό και θα του στείλω και άλλες φωτογραφίες.

Είχα σχέση με μια παντρεμένη εκείνο το καιρό και είχαμε φαντασιωθεί πολλά. Της άρεσε να μας παίρνει camera την ώρα που τη γαμούσα.Ήθελε να βλέπει μετά πώς γαμήθηκε για να είναι ποιο πουτάνα στον επόμενο γύρο. Τής ζήτησα να στήσουμε και τη φωτογραφική μηχανή και να μας βγάζει αυτόματα φωτογραφίες. Το δέχθηκε μόνο που θα έσβηνε όσες φαινόταν το πρόσωπό της. Έτσι κι έγινε. Κάποια στιγμή του έστειλα και τις αποκαλυπτικές. Μου έλεγε ποιες ώρες να τον παίρνω τηλ και τον έπαιρνα μόνο και μόνο να βεβαιωθώ πώς δίπλα του ήταν η γυναίκα του να μιλάει. Είχαμε ανταλλάξει πολλά μηνύματα μέσα από τα οποία είχαμε μιλήσει δίχως φραγμούς για όλα. Μου έγραφε για τη γυναίκα του, για τα γαμήσια που έκανε παλαιότερα, μου περιέγραφε το σώμα της, τι εσώρουχα της αρέσουν, σε ποια σημεία του σπιτιού της άρεσε να γαμιέται, ποιες στάσεις της αρέσουν, ποια βρωμόλογα θέλει να της λένε και σε ποιες στιγμές,

Ένα απόγευμα Κυριακής με πήρε τηλέφωνο και μου λέει σε 15 λεπτά πάρε με τηλέφωνο και μην το κλείσεις. Έχω πει στη γυναίκα μου ότι θα συνεργαστούμε, ότι περιμένω τηλεφώνημα σου, και ότι είσαι πολύ αρσενικός. Εγώ θα γαμάω τη γυναίκα μου όταν θα πάρεις τηλέφωνο και θα την φαντασιώνω με σένα. Εσύ ζήτησε μου κάποιο χαρτί να σου διαβάσω και μέχρι να το βρω θα σου δώσω τη γυναίκα μου να μιλάς και να γνωριστείτε. Πες της πώς είσαι ξαπλωμένος και να κάνεις πώς στριφογυρνάς στο κρεβάτι να το ακούει.

Η γυναίκα του είχε πέσει σε κατάθλιψη μετά από ένα συμβάν στις δουλειές του όπου τα έχασε όλα. Πριν είχαν καλή ερωτική ζωή αλλά μετά από την οικονομική αυτή καταστροφή που τους βρήκε, ήταν αδιάφορη στο sex. Αυτός δεν έχανε ευκαιρία να ξενοκοιτάζει και να ξενογαμάει όταν του τύχαινε.

Του τηλεφώνησα και του είπα για το χαρτί όπως μου είπε,και μου λέει είμαι στο κρεβάτι με τη γυναίκα μου και παίζουμε. Δεν πειράζει για μας το μόνο που εσύ αν δεν έχεις γυναίκα δίπλα σου θα σε αναστατώσουμε. Έχεις καμία φωτογραφία σου μου λέει κάποια στιγμή στον υπολογιστή να στείλεις να σε δει και η γυναίκα μου;
Έχω του λέω και θέλεις να σου στείλω τώρα;
Τις είχα όμως ήδη στείλει και τις είχε λάβει. Πάρε μου λέει να μιλήσεις με τη γυναίκα μου, θα σηκωθώ να βρω το χαρτί και θα ανοίξω και τον υπολογιστή να δω αν ήρθε φωτογραφία σου. Με είχε πιάσει ένα παράξενο έντονο χτυποκάρδι.

Ακούω μια παθιασμένη κομμένη φωνή να μου λέει...γεια σας. Της λέω γεια σας και σε σας. θέλετε να μιλάμε στον ενικό; Δεν με πειράζει μου λέει. Κατ αρχήν σου ζητώ συγγνώμη που σας διέκοψα της λέω....α ααα μην αισθάνεσαι εσύ άσχημα μου απάντησε. Εμείς θα πρέπει να αισθανόμαστε άσχημα με σένα. Ποτέ της λέω. Ισα ίσα που είναι μια παράξενη γλυκιά και δυνατή εμπειρία. Δεν έχεις όμως τη γυναίκα σου εκεί και δεν είναι ότι καλύτερο. Της λέω δεν πειράζει θα δοκιμάσω και κάτι καινούργιο.

Γυρίζει κάποια στιγμή αυτός δήθεν με το χαρτί και ενώ εγώ μιλούσα μαζί της, άρχισε να την γλύφει. Σταμάτησε του λέει μιλάω. Αυτός συνέχιζε, αυτή κάπου δεν ήθελε. Τής λέω τι σου κάνει; κόμπιαζε να μου πει. Σε πειράζει της λέω; Ναι μου λέει. Που; τη ρωτάω. από κάτω στο τέτοιο μου. Σου αρέσει τη ρωτάω αυτό. Ναι πολύ μου απάντησε, αλλά τι κουβέντα αρχίσαμε τώρα θεέ μου.

Της λέει πάω να δω στο email αν ήρθε η φωτογραφία. Σε 1 λεπτό της λέει έλα να τον δεις. Αφήνει το ακουστικό και τους χάνω για 1-2 λεπτά. Έρχονται και οι δύο στο κρεβάτι και παίρνει το ακουστικό αυτός. Άρχισε να με ρωτάει ερωτήσεις για γυναίκες που έχω βγει, ήθελε να του λέω ερωτικές ιστορίες που έχω ζήσει, αν έχω κάνει τρίο με ζευγάρι, με δύο γυναίκες, ενώ της έβαζε χέρι παντού. Σε μια στιγμή μου λέει... ξέρεις τι μου κάνει η πουτάνα μου τώρα; Τι σου κάνει του λέω; Μου τον έχει ρουφήξει, μου το γλύφει.... Δεν πιάνεται μου λέει σ αυτό.

Αυτή κάπου κάπου φώναζε και του λέω γιατί φωνάζει; Της γαμάω το μουνί με τα δάκτυλά μου απάντησε. Περίμενε μου λέει τώρα να αλλάξουμε στάση. Πάρε να της μιλήσεις λίγο. Αυτή δίσταζε δεν ήθελε. Μίλησε του κούκλα μου της λέει, Έχει τρελαθεί μαζί σου. θέλω να το κάνεις,με καυλώνει αυτό. Τελικά δειλά δειλά πήρε το τηλέφωνο. Άλλαξα τον τόνο της φωνής μου. Έγινα πολύ γλυκός. Έπρεπε να την αγγίξω με την αναπνοή μου. Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει. Τι σου κάνει γλύκα μου τη ρωτάω. Με γλύφει μου λέει. Τι σου έχει πει για το μουνάκι σου της λέω. Έχω μουνάρα μου απαντάει. Εσύ τι κάνεις τώρα με ρωτάει. Βγάζω το πούτσο μου έξω γιατί θα σπάσει από τη καύλα. Τι τον κάνεις με ρωτάει. Τον χαιδεύω για το μουνί σου της λέω. Θέλεις να τον ακούσεις πως έχει γίνει και πώς τον παίζω; Ναι μου λέει. Τον πιάνω και αρχίζω να τον χτυπάω πάνω στο ακουστικό με λύσσα λες και ήθελα να τον σπάσω. Αυτή άρχισε και φώναζε. Μην τον αφήσεις να συνεχίσει και χύσεις της λέω.Περίμενε θα σε καυλώσουμε και άλλο.

Σου αρέσει της λέω που παίζω τον πούτσο μου μαλακία για το μουνί σου, και ο άνδρας σου σε γλύφει, και σε λίγο θα σε γαμήσει; Ναι να μου λέει. Πολύ. Ξέρεις της λέω τι σου κάνουμε τώρα; Τι με ρωτάει. Παρτούζα της λέω. Ξέρεις τι θα κάνεις σε λίγο καύλα μου της λέω. Τι με ρωτάει. Θα στηθείς στα τέσσερα και θα στον βάλει πισικολλητά και εσύ από κάτω θα παίζεις την κλειτορίδα. Θα σκέπτεσαι ότι είμαι εγώ από κάτω και σου γλύφω το μουνί και αυτός σου το γαμάει. Στήνεται και αρχίζει να μου λέει με λεπτομέρειες πώς της τον κάνει πινέλο και μετά πως της τον βάζει. Σε μια στιγμή φώναζε... Πρέπει νάσαι πολύ πουτάνα στο κρεβάτι της λέω. Είμαι μου λέει. Θα τρελαθώ της λέω με αυτό που συμβαίνει..Δεν μου έχει τύχει άλλοτε. Ούτε εμένα μου απαντάει. Θέλω να σε ξαναγαμήσω της λέω. Ναι μου λέει. Σήμερα; με ρωτάει; Ναι της λέω. και κάποια φορά που θα λείπει ο άνδρας σου θέλω να πηδηχτούμε οι δυό μας. Ναι μου λέει θα δούμε... Θέλω να χύσουμε όλοι μαζί της λέω. εγώ όπου νάναι θα χύσω μου απάντησε. Δεν μπορώ να κρατηθώ άλλο. Θα χύσω μου λέει. Αρχίζουμε ένα λυσσασμένο ουρλιαχτό, φωνές, και οι τρείς και αυτή να φωνάζει γαμήστε με καργιόληδες. Να τη φωνάζουμε πουτάνα και να μας λέει...είμαι δική σας.

Συνεχίσαμε για 2 περίπου ώρες ακόμη. Μέχρι σήμερα έχουμε άριστες σχέσεις, έχουμε κάνει έρωτα στο ίδιο χώρο εγώ με τις εκάστοτε δικές μου γυναίκες, και αυτή με τον άνδρα της.

Δεν την έχω αγγίξει γιατί σκεφθήκαμε οτι αυτό το παράξενα δυνατό θα εξατμιστεί θα χαθεί.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.