Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η ιστορία που θα σας διηγηθώ έγινε πριν μια περίπου εβδομάδα.

Με μια παρέα φίλων και συναδέλφων βγήκαμε το βράδυ για ποτό σε ένα από τα γνωστά κλαμπ της παραλιακής. Η παρέα καλή, το κέφι επίσης, ο κόσμος στο κλαμπ σχεδόν γνωστός (λόγω του κοσμικού του χαρακτήρα ). Με τη διαφορά ότι στη διπλανή παρέα που λόγω της διακόσμησης του καταστήματος είχε ενωθεί με τη δική μας ήταν μια κοπέλα, μελαχρινή με μέτριο ύψος, και πλούσια προσόντα.

Κάποια στιγμή ένας από τους φίλους μου ζήτησε φωτιά και τα μάτια της μελαχρινής (Μαρίνα) έπεσαν πάνω μου. Της επέστρεψα τον αναπτήρα και πιάσαμε κουβέντα. Μου είπα ότι ήταν φοιτήτρια και ότι ζει στη Αθήνα από τις αρχές Σεπτέμβρη.

Μου φάνηκε καλός τύπος, με χιούμορ και καλούς τρόπους. Σιγά σιγά, οι φίλοι μου άρχισαν αν φεύγουν αφού η ώρα είχε περάσει ενώ όταν ήρθε η σειρά μου, της πρότεινα με πολύ ευγένεια αν θέλει να την πάω κάπου αφού είχα αυτοκίνητο και μένω στα βόρεια προάστια. Μου είπε ναι και ξεκινήσαμε. Όσο ήμασταν στο αυτοκίνητο δεν μπορούσα να καταλάβω τι έπαιζε, και επειδή δεν μου αρέσει το ρίσκο, δεν μίλησα καθόλου. Μετά από λίγο φτάσαμε στο σπίτι της ( μια αρκετά όμορφη πολυκατοικία στην περιοχή των Ιλισίων )

Εκεί, έκανε το πρώτο βήμα. Με κάλεσε για καφέ. Είχα αρχίσει να προβλέπω τη συνέχεια. Ανεβήκαμε στον 7ο όροφο και μπήκαμε σε ένα πολύ χαριτωμένο διαμέρισμα με μοντέρνα έπιπλα, όλα σε αποχρώσεις ροζ και άσπρο. Έφτιαξε καφέ, έβαλε μουσική και με ρώτησε αν είμαι μόνος. Της απάντησα ότι είμαι παντρεμένος και ότι η γυναίκα μου είχε πάει να δει τους δικούς της που μένουν σε ένα κοντινό προάστιο κοντά στην Κόρινθο. "Άρα" μου είπε "δεν έχεις πρόβλημα χρόνου για να πας στο σπίτι σου". Της απάντησα "μάλλον όχι " και άναψα τσιγάρο.

Με πλησίασε, μου χάιδεψε τα μαλλιά και μου είπε σχεδόν κολλημένη στο αφτί μου "σκέφτεσαι ότι σκέφτομαι; Σε θέλω, άσχετα αν δεν σε ξέρω. Μου αρέσει που είσαι παντρεμένος". Ξεκίνησαν τα προκαταρτικά και τραβώντας μου από το χέρι πήγαμε στο μπάνιο για ένα γρήγορο ντους. Μου έβγαλε μόνη της όλα μου τα ρούχα, λέγοντας μου "μου αρέσει να έχω εγώ τον έλεγχο". Μπήκαμε στο ντους και αρχίσαμε ο ένας να πλένει την πλάτη του άλλου. Την πήρα αγκαλιά και πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα.

Της άνοιξα τα πόδια και άρχισα να της γλείφω το άτριχο μουνί της που ήταν μούσκεμα. Ήρθε από πάνω μου και άρχισε να μου γλείφει με τέχνη τον πούτσο, πρώτα το κεφάλι και μετά μέχρι και τα αρχίδια. Έχυσα στο στόμα της και συνέχισε χωρίς να σταματήσει για το δεύτερο γύρο. Με γύρισε μπρούμυτα και άρχισε να μου γλείφει την πλάτη. Μετά με τα χέρια της μου άνοιξε τα κωλομάγουλα και άρχισε να ψάχνει. ..

Της είπα ότι δεν μου αρέσει αυτό, άσχετα αν δεν το είχα δοκιμάσει ποτέ. Πάλι μου απάντησε "εγώ έχω τον έλεγχο τώρα, απόλαυσε το". Συνέχισε χωρίς να με ακούσει. Μου έγλυφε την κωλοτρυπίδα χωρίς να σταματάει ενώ εγώ ανατρίχιαζα σε όλο μου το σώμα. Τρέλα σχεδόν.

Προσπάθησε να μου βάλει δάκτυλο αλλά επειδή δεν γούσταρα μου είπε "εντάξει, άστο για αργότερα!". Ξάπλωσε στο κρεβάτι και μπήκα μέσα της. Το μουνί της ήταν σφιχτό αλλά περίφημο. Την γαμούσα για περίπου δέκα λεπτά. Μετά στήθηκε στα τέσσερα. Της τον έβαζα με δύναμη και φώναζε από ηδονή. Προσπάθησα να της γαμήσω την κωλοτρυπίδα αλλά δεν με άφησε. Αλλάξαμε πολλές στάσεις, όσες γινόταν.

Την πήρα στο πάτωμα, την στρίμωξα στην ντουλάπα, την ανέβασα στο πάγκο της κουζίνας. Δεν έχυνα με τίποτα. Ο πούτσος μου κόντευε να εκραγεί ενώ τα αρχίδια μου αισθανόμουνα ότι ζύγισαν 2 κιλά. Γονάτισε στο πατάκι της κουζίνας και άρχισε να μου παίρνει πίπα. Το πουτσοκέφαλο έφτανε μέχρι το λαιμό, ενώ ρουφούσε σαν τρελή.

Με τα πολλά, άρχισα να χύνω, ενώ δεν έπεσε τίποτα κάτω. Τα ήπιε όλα. Με φίλησε και μου είπε ότι ποτέ στο παρελθόν δεν είχε αισθανθεί έτσι και πήγε για ένα γρήγορο ντους. Όταν επέστρεψε, εγώ κάπνιζα γυμνός στο καθιστικό. Κάθισε στα γόνατα και μου σήκωσε τα πόδια στους ώμους της.

Μου είπε," χαλάρωσε και άσε μου να συνεχίσω αυτό που δεν μπόρεσα πριν". Δεν αρνήθηκα. Άρχισε να μου γλείφει την κωλοτρυπίδα ενώ με τη γλώσσα της προσπαθούσε να φτάσει όσο πιο μέσα γινόταν. Αισθάνθηκα τα δάκτυλα της να προσπαθούν να μου χαϊδεύουν την τρύπα ενώ το ένα άρχισε να μπαίνει μέσα μου. Αισθανόμουν περίεργα.

Δεν ήθελα να συνεχίσει, γιατί πονούσα αλλά.  Από ένα συρτάρι έβγαλε ένα βαζάκι με βαζελίνη και άλειψε το ένα δάχτυλο της, το οποίο έσπρωξε όσο πιο μέσα μπορούσε. Ο πούτσος μου που δεν ξέρω γιατί, σκλήρυνε και σηκώθηκε λες και πάτησες ένα κουμπί.

Με κοίταξε και μου είπε "είδες που του αρέσει; το σεξ δεν έχει ταμπού!". Το δάχτυλο μπαινόβγαινε στον κώλο μου ενώ η γλώσσα της μου έγλειψε κάθε μέρος του πούτσου μέχρι και τα αρχίδια. Μου χάιδευε το στήθος, την κοιλιά και μου έπαιζε τον πούτσο.

Αισθανόμουν μια απίστευτη καύλα , αλλά επειδή από ένα σημείο και μετά δεν άντεχα άλλο, τη σταμάτησα, τραβώντας το χέρι της. Συνέχισε να μου παίζει τον πούτσο και να μου παίρνει τσιμπούκι ενώ με το άλλο χέρι έπαιζε με την κωλοτρυπίδα μου. Έχυσα ξανά μέσα στο στόμα της και πάλι δεν άφησε ούτε σταγόνα να πάει χαμένη. Όταν τελείωσε, έπεσε πάνω μου και με φιλούσε σε όλο μου το σώμα.

Πέσαμε και οι δυο εξαντλημένοι στο κρεβάτι και μας πήρε πολύ γρήγορα ( εμένα τουλάχιστον όπως υποθέτω ο ύπνος.) Δεν ξέρω γιατί ,αργά την νύχτα ξύπνησα εντελώς ξαφνικά και όπως γύρισα είδα την Μαρίνα να με κοιτάζει. Χωρίς να πει τίποτα άρχισε τρυφερά να μου χαϊδεύει τις ρώγες μου.

Η ώρα περνούσε τα χάδια ήταν σε όλο το κορμί και των δύο, μέχρι που μου έδωσε ένα ξαφνικό φιλί που μου έκοψε την ανάσα.

Άρχισα να την φιλάω παντού στο κορμί της, στο λαιμό στα στήθη της αλλά το θέμα δεν ήταν τί έκανα εγώ αλλά τί εκείνη, είχε ένα τρόπο μοναδικό στο άγγιγμα των χεριών και των χειλιών της απάνω μου, ήξερε να χρησιμοποιεί όλα απάνω της με μαγικό τρόπο, εξακοντίζοντας τις αισθήσεις μου στα ύψη..

Την φίλαγα σε όλο το κορμί και την χάιδευα, πλησίασα στο μουνί της και. άρχισα να την γλείφω δίνοντας τον καλύτερο εαυτό μου, χαϊδεύοντας τον κόλπο της αλλά και όλο το κορμί της,. η ανάσα της είχε αρχίσει να γίνεται πιο γρήγορη από την ηδονή της όμως ο έλεγχος πού είχε στο κορμί της ήταν το κάτι άλλο, δεν αφηνόταν απλά, αλλά έλεγχε τα πάντα όσα μου έδινε και όσα έπαιρνε.

Μετά από πολύ ώρα γλειψίματος στην κλειτορίδα της αλλά και σε όλο το μουνί της, αφού είχε γευτεί όση ηδονή της χρειαζόταν αποφάσισε να πάρει πάλι όλο τον έλεγχο. με γύρισε ανάσκελα και με πολύ ηδονικές κινήσεις άρχισε να μου φιλά όλο το κορμί από πάνω μέχρι κάτω στα πόδια και εγώ την χάιδευα όπου μπορούσα. Έφτασε στο πούτσο μου όπου εκεί τα έχασα (για μία ακόμη φορά ) από ότι μου έκανε.

Αυτή η γυναίκα ήξερε με πιο τρόπο ακριβώς να χαϊδέψει κάθε τί πάνω στον άνδρα, αλλά κυρίως πόση πίεση να βάλει στην γλώσσα της και στα δάχτυλα της. Καμιά γυναίκα δεν με έχει ποτέ γλείψει έτσι.. αφού τρέλανε τα αρχίδια μου αφήνοντας την ζεστή αίσθηση της γλώσσας της με τέτοιο τρόπο πού να μην μπορώ να κρατηθώ, πήρε τον πούτσο μου στο στόμα της. δεν αισθάνθηκα δόντια παρά μόνο τα χείλη της και τη γλώσσας της και άρχισε να μου κάνει έρωτα με το στόμα. είχα κλείσει τα μάτια και είχα βυθισθεί στην ηδονή, ενώ της έσφιγγα το χεριών και τη χάιδευα όπου μπορούσα.

Ήταν τέτοια η αίσθηση που έλεγα στον εαυτό μου "αυτό είναι ανώτερο από γαμήσι" αλλά δεν ήξερα την συνέχεια που με περίμενε και αφέθηκα στο παιχνίδι της. με το ένα χέρι χάιδευε τα αρχίδια μου με μαλάξεις κυκλικές και με το άλλο χέρι μού έβαζε δάχτυλο από πίσω, χωρίς καθόλου να αφήσει το πούτσο μου από το στόμα της. .αυτό το μαρτύριο συνέχισε για αρκετή ώρα μέχρι να αδειάσω όλο το σπέρμα μου στο στόμα της και να γίνει το σώμα μου τόξο από την ένταση στην οποία με είχε βάλει.

Συνέχισε να με φιλά παντού και να ανεβαίνει προς τα πάνω, είχαμε βυθισθεί ο ένας στην αγκαλιά τού άλλου. Ξανάρχισα να την χαϊδεύω μετά από λίγο με το στόμα μου στο στήθος της και σε όλο της το σώμα, και στο μουνί της που ήταν γεμάτο υγρά. μετά από λίγο άρχισε να με χαϊδεύει με επιδεξιότητα στο πούτσο μου και μόλις ένοιωσε ότι μου είχε σηκωθεί αρκετά μού είπε "έλα μέσα μου.."

Ήταν ανάσκελα και άρχισα σιγά σιγά να μπαίνω μέσα της και εκείνη την ώρα τα είχα παίξει τόσο πολύ που ούτε προφυλακτικό έβαλα ούτε τίποτα. Ήταν στενή, υγρή και βελούδινη το κάτι άλλου. Τα μάτια της είχαν βαθειά βυθιστεί στα δικά μου και δεν μιλάγαμε παρά μόνο με τα μάτια και τα χέρια.

Άρχισα να κινούμαι μέσα της και σε λίγο μου ήρθε η μεγαλύτερη έκπληξη της ζωής μου, πού από όλες όσες τις γυναίκες μέχρι σήμερα έχω κάνει έρωτα, καμία δεν έκανε ούτε ήξερε. (Θα προσπαθήσω να σας το περιγράψω με λόγια: ανεξάρτητα τη στάση του ζευγαριού όταν κάνει έρωτα ή ο άνδρας μπαίνει μέσα στην κόλπο της γυναίκας και κινείται ή η γυναίκα κινείται τη λεκάνη της πάνω σε αυτόν ενώ εκείνος είναι ακίνητος.

Αυτό το ξέρουμε όλοι αλλά η γυναίκα δεν κάνει τίποτα άλλο περισσότερο,,, έτσι δεν είναι??? ε λοιπόν αυτή η γυναίκα εκτός από τον έλεγχο του κορμιού της και του κορμιού μου, στο ρυθμό και στην ηδονή πού ήθελε, ήξερε να ελέγχει απόλυτα και κάθε μυ από το μουνί της και κυρίως όλους τούς μυς τού κόλπου της χωρίς να κουνά την λεκάνη της, μόνο εσωτερικά με το μυαλό και τη θέληση της).

Άρχισα λοιπόν να νιώθω όταν κινιόμουν μέσα της τον κόλπο της να με σφίγγει όπως ήθελε η Μαρίνα και να μου κάνει έρωτα την ώρα πού της έκανα εγώ. στο "μπες" και στο "έβγα" από τις κινήσεις μου στον κόλπο της, με τους μυς της μού έκανε "μασάζ" στο πούτσο μου εσωτερικά!

Τα έχασα και διάβασε την έκπληξη μου στα μάτια μου και χαμογέλασε χωρίς να πάρει τα μάτια της από τα δικά μου. ειλικρινά δεν περιγράφεται πως είναι όταν μια γυναίκα δουλεύει τους μυς από το μουνί της.

Ειλικρινά σας λέω, έλεγα να μην τελειώσει ποτέ αυτή η αίσθηση πού αισθανόμουν στον πούτσο μου όχι μόνο από την γλύκα του κόλπου της, ούτε από όλο το κορμί της που ήταν σε αρμονία μαζί μου, ούτε από αυτό το υπέροχο βλέμμα που δεν είχε βγει από τα μάτια μου, είχαμε γίνει ένα ή μάλλον είχαμε γίνει στοιχείο της ηδονής της.

Η ώρα περνούσε και πήγα να ρωτήσω για το που θέλει να τελειώσω, και μου λέει "μην ανησυχείς μέσα μου θέλω". αλλά εγώ είχα ήδη χαρεί από το στόμα της έτσι δεν βιαζόμουν, κάναμε έρωτα για πολύ ώρα σε διαφορετικούς ρυθμούς και στάσεις αλλά σε κάποια στιγμή μου λέει "θέλω να σε νιώσω να χαίρεσαι.." και κατάλαβα ότι την μεθούσε και την γέμιζε η χαρά που έβλεπε στο πρόσωπο μου και στο βλέμμα των ματιών μου.

Έτσι λοιπόν αφέθηκα στον έρωτα της από όλο το κορμί της και την αίσθηση τη μοναδική του κόλπου της που γαντζωνόταν γύρω από τον πούτσο μου και άφησα όλη την ηδονή να με κυριέψει. .και την ώρα που τέλειωσα μέσα της τα μάτια της με ρουφήξανε και αυτά σε κάθε κίνηση μου.

Μείναμε για αρκετή ώρα ο ένας στην αγκαλιά του άλλου χωρίς να μιλάμε, μετά σηκώθηκε και μπήκε στο μπάνιο, αφήνοντας την πόρτα ανοιχτή για να θαυμάζω το κορμί της. μετά μου είπε ότι ξύριζε πάντα το μουνί της και ότι δεν φορούσε ποτέ της εσώρουχα, τί να κρύψουν από τέτοιο κορμί.

Έφυγα από το σπίτι της ενώ μου έδινε ένα γλυκό φιλί.

Την είχα πατήσει για τα καλά. .'όλο το πρωινό στην δουλειά την σκεφτόμουν. έπαιζα σε play back ότι είχα ζήσει μαζί της.

Έκανα ότι κάνει ένας ερωτευμένος αλλά δεν ήταν γραφτό να μην μπορούμε να προχωρήσουμε όσο και αν εγώ το ήθελα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.