Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!


Η ιστορία μου είναι αληθινή και έγινε πριν από μερικά χρόνια. Τότε ήμουνα παντρεμένος με την Α. Είχα Στη γειτονιά μου είχα προσέξει μια πολύ όμορφη γυναίκα γύρω στα 45 με τέλειο σώμα και είναι αυτό που λέμε πραγματική γυναίκα. Η Β. όπως τη λέγανε, με είχε δει κι αυτή αλλά λόγω της θέσης μου και της δικής της δεν είχαμε κάνει κάτι (γειτονιά βλέπετε). Εμένα όμως με έτρωγε, βλέπετε ήτανε πολύ γοητευτική γυναίκα, παρά την ηλικία της.

Κάθε απόγευμα λοιπόν έβγαινε στο μπαλκόνι και καθόταν με ένα λιτό φόρεμα που αποκάλυπτε τις υπέροχες μπουτάρες της τις οποίες ακουμπούσε πάνω στο μπαλκόνι όπως καθότανε στην καρέκλα της. Εμένα δεν με άφηνε αδιάφορο το θέαμα και είχα πιάσει πολλές φορές τον εαυτό μου να την κοιτάζει αποχαυνωμένος πράγμα που το είχε καταλάβει κι εκείνη και με την πρώτη ευκαιρία το έδειχνε φανερά αποκαλύπτοντας μου περισσότερο την φούστα της και δείχνοντας μου το κιλοτάκι της.

Ένα βράδυ λοιπόν δεν μου κόλλαγε ύπνος και βγήκα για λίγο στο μπαλκόνι. Η πρώην μου κοιμότανε ως συνήθως κι εγώ είχα απίστευτες καύλες που έπρεπε να εκτονώσω. Κοίταζα λοιπόν από το μπαλκόνι του σπιτιού μου και ξαφνικά ξεπροβάλει με μια απαλή νυχτικιά που διαγραφόταν το σώμα της στο μισοσκόταδο. Εγώ με αυτό το θέαμα είχα καυλώσει αλλά δε ήθελα και να με δει έτσι πως ήμουνα τραβήχτηκα λοιπόν πιο μέσα και άρχισα να χαϊδεύω το καυλί μου που είχε γίνει τεράστιο.

Εκείνη λες και με είχε δει και το έκανε επίτηδες σήκωνε πιο ψηλά τα πόδια της ακουμπώντας τα στο μπαλκόνι. Η καύλα μου είχε φτάσει στο απροχώρητο και έβγαλα έξω την ψωλή μου και μαλακιζόμουν πλέον φανερά σε αυτήν. Με το που με βλέπει αυτή ανοίγει τα πόδια της με τρόπο και αρχίζει και χαϊδεύει το μουνί της. Το σκηνικό δεν κράτησε πολύ αφού κι αυτή κι εγώ χύσαμε και πήγαμε μέσα. Την επόμενη σηκώθηκα πολύ νωρίς από το σπίτι. Μπήκα στο αμάξι και περίμενα να βγει κι αυτή να πάει στη δουλειά της. Δεν ήθελα να καρφωθώ και έτσι έβαλα μπρος και πήγα στο επόμενο στενό ξέροντας ότι από εκεί θα περάσει για τη δουλειά της.

Με το που τη βλέπω από τον καθρέπτη να ξεπροβάλλει από τη γωνία βγαίνω γρήγορα από το αμάξι και κάνω πως έπαθα λάστιχο. Εκείνη με βλέπει και σταματάει δίπλα μου.

-    «Τι έπαθες;», με ρωτάει.

-    «Τίποτα. Ήταν πρόφαση για να σου μιλήσω. Δεν αντέχω άλλο… από χθες το βράδυ με έχεις τρελάνει!», της είπα.

-    «Ακολούθησε με…», μου λέει αυτή.

Μπήκα στο αμάξι και ακολούθησα. Δεν ήξερα που θα κατέληγε αυτό, ούτε που πηγαίναμε, την ακολούθησα σαν μαγνητισμένος και ταυτόχρονα πολύ καυλωμένος. Έπειτα από λίγο φτάσαμε σε ένα ερημικό δρόμο. Εκεί κατέβηκε από το αμάξι της και ήρθε στο δικό μου.

-    «Λοιπόν;», μου λέει. «Τι θα κάνεις τώρα;»

Δεν μίλησα, μόνο έσκυψα πάνω της και τη φίλησα τόσο παθιασμένα τόσο λυσσαλέα που τα χείλη μας δεν ξεκόλλαγαν από την ένταση. Ήμουν σαν λυσσασμένο σκυλί. Την ήθελα σαν τρελός, το ίδιο και αυτή. Άρχισα να την ξεκουμπώνω σιγά - σιγά και να το χέρι μου να βρίσκεται στο υπέροχο στήθος της. Ήταν τόσο καυλωμένη που οι ρώγες της ήταν απίστευτα σκληρές.  Κατέβασα το κεφάλι μου στο στήθος της και άρχισα να γλείφω τις βυζάρες της ενώ ταυτόχρονα το χέρι μου προσπαθούσε να περάσει από το καλσόν της και το κιλοτάκι της στο υγρό μουνάκι της.

Αυτή δεν έχανε ευκαιρία και άρχισε να τρίβει τον πούτσο μου πάνω από το παντελόνι. Είχε καυλώσει τόσο πολύ. Η ανάσα της ακουγόταν βαριά στα αφτιά μου καθώς της φιλούσα το λαιμό και της έπιανα με το ένα χει το στήθος και με το άλλο το μουνάκι της. Της έβγαλα βιαστικά τη φούστα και το καλσόν ενώ αυτή είχε αρχίσει να ξεκουμπώνει με μανία τα κουμπιά από το τζιν μου.

Δεν άντεχα άλλο… ούτε κι αυτή. Ήθελα να της τον χώσω με μανία στο μουνάκι της. Ξάπλωσα εντελώς το κάθισμα του συνοδηγού και ανέβηκα από πάνω της. Μπήκα με αργές κινήσεις μέσα στο μουνάκι της το οποίο έσταζε από καύλα. Είχε να γαμηθεί καιρό κι αυτό φαινόταν. Με έπιασε με μανία και με τράβηξε δυνατά μέσα της. Άρχισα να γίνομαι πιο γρήγορος, να τη γαμάω πιο δυνατά και να χτυπάω με μανία το καυλί μου στο υγρό μουνάκι της. Δεν αντέξαμε πολύ και έχυσα πάνω της. Αλλά αυτή δεν είχε ικανοποιηθεί ακόμα. Τον πήρε στο στόμα της και με περίσσια μαεστρία άρχισε να μου τον γλείφει. Πολύ γρήγορα είχε πάρει τα πάνω του πάλι.

-    «Τώρα σε θέλω από πίσω…», της είπα.

Δεν αντιστάθηκε και μου πρότεινε τον κώλο της. Άρχισα να σαλιώνω την κωλοτρυπίδα της και να μπαίνω σιγά - σιγά μέσα και έμεινα ακίνητος για λίγο.

-    «Έτσι… να σε συνηθίσω λίγο…», μου λέει.

Άρχισα να τη γαμάω πάλι στη αρχή σιγά και μετά με μανία. Δεν ξέρω τι μου συνέβαινε.. λες και είχα να γαμήσω κανένα χρόνο. Είχε ξυπνήσει ένα κτήνος μέσα μου λυσσαλέο που το μόνο που σκεφτόταν εκείνη τη στιγμή ήταν πως να την ξεκωλιάσω. Τη γαμούσα γρήγορα. Οι ανάσες μας είχαν γίνει βαριές και ένιωθα πως σε λίγο θα έχυνε κι αυτή. Άρχισε να συσπάται γρήγορα και να μου λέει:

-    «Χύνω μωρό μου. Χύνωωωωωωωω!»

Εγώ συνέχισα να τη γαμάω. Δεν ήθελα να τελειώσει έτσι απλά, και μετά από λίγο εκείνη έχυνε για δεύτερη φορά, και τρίτη και τέταρτη… Δεν θυμάμαι πόσους οργασμούς είχε μέχρι να χύσω κι εγώ. Ήμασταν εξουθενωμένοι, ικανοποιημένοι από αυτό που έγινε και μας άρεσε. Μετά από λίγο σηκωθήκαμε, ντυθήκαμε και αφού πλυθήκαμε με κάτι μαντιλάκια αυτοκίνητου, τη φίλησα και την άφησα να πάει στη δουλειά της.  Με την Β. Συνεχίσαμε να το κάνουμε αρκετές φορές μέχρι που μετακόμισα. Να είσαι καλά καυλιάρα μου όπου και να είσαι. Ήσουν μια αξέχαστη εμπειρία.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.