Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Να αναφέρω ότι είμαι 40 χρόνων ψηλός και πολύ εμφανίσιμος Η ιστορία που θα σας πω έγινε πέρυσι στο χώρο της δουλειάς μου. Μαζί με μένα στο διπλανό γραφείο εργαζόταν η Ζέτα (τα ονόματα είναι διαφορετικά για ευνόητους λόγους) μια παχουλή κοπέλα με όμορφο πρόσωπο και ηλικία στα 32.

Οσο καιρό δουλεύαμε μαζί ποτέ δεν την είχα προσέξει ερωτικά. Ένα μεσημέρι λοιπόν, καλοκαιράκι σηκώνεται να πάει να κάνει ένα τσιγάρο. Φορούσε ένα εφαρμοστό μπλουζάκι και διαγράφονταν 2 μικρά στήθη από κάτω τόσο που δεν τους έδινα και πολύ σημασία (εμένα μου αρέσουν τα μεγάλα στήθη). Οπως συναντιόμαστε λοιπόν στο διάδρομο της εταιρίας και μιλάγαμε περί ανέμων και υδάτων πρόσεξα ότι στο στήθος της είχαν φουσκώσει οι ρόγες της λόγω του aircondition. Το θέαμα ξαφνικά που αντίκρισα μου άλλαξε πολύ τον τρόπο που την έβλεπα μέχρι εκείνη τη στιγμή. Ελεγα είναι δυνατόν ένα τόσο μικρό και στητό στήθος να έχει τέτοια ρώγα τόσο που διαγραφόταν άνετα και κάτω από το σουτιέν της; Μου είχε βγει το μάτι στην κυριολεξία και αυτό δεν πέρασε απαρατήρητο από αυτή που χαμογέλασε διακριτικά.

Γυρνώντας στο γραφείο λοιπόν έψαχνα τρόπο να πιάσω κουβέντα μαζί της μπας και καταφέρω τίποτα. Έπειτα από κάνα δεκάλεπτο τεντώνεται στο γραφείο της και μου λέει πω πω πιάστηκα όλη μέρα σε αυτή την καρέκλα. Εγώ μη χάνοντας ευκαιρία προσφέρθηκα να της κάνω μασάζ ως εξπέρ του μασάζ. Σηκώνομαι λοιπόν και πάω από πίσω της όπως καθόταν στην καρέκλα περνώντας τα χέρια μου στο λαιμό της και άρχισα να της κάνω μασάζ στην πλάτη και στους ώμους.

Αααχ!!! Αναστέναξε αυτή κάνεις πολύ ωραίο μασάζ.
Εγώ συνέχιζα ακάθεκτος και της έγειρα το κεφάλι να ακουμπήσει στην κοιλιά μου αφήνοντας μου το μπούστο της εκτεθειμένο στο οπτικό μου πεδίο. Όσο την έτριβα είχα αρχίσει να καυλώνω πολύ και την έσπρωχνα περισσότερο να ακουμπήσει το πίσω μέρος του κεφαλιού της στο σηκωμένο καυλί μου.

Τα χέρια μου άρχισαν να περνάνε σιγά σιγά στο μπροστινό μέρος των ώμων χωρίς να την αφήνω καθόλου και άρχισα να της χαϊδεύω το στέρνο τινάχθηκε για λίγο από τη θέση της και μου λέει εκεί δεν μου κάνεις μασάζ. Το ξέρω λέω αλλά μου αρέσει η αίσθηση του πολύ απαλού σου δέρματος και αν δεν σε πειράζει και σένα συνεχίζω. Μόνο μην παρεκτραπούμε μου λέει. Οκ μην ανησυχείς της λέω. Άρχισα να τη χαϊδεύω τόσο απαλά με τις άκρες των δακτύλων μου που έγειρε πίσω το κεφάλι της και έκλεισε τα μάτια. Μμμμμμμμ ψέλλισε αυτό μου αρέσει πολύ....

Τα χέρια μου άρχισαν να κατεβαίνουν σιγά σιγά προς το στήθος της με κυκλικές απαλές κινήσεις. Εκείνη δεχόταν τα χάδια μου και το απολάμβανε χωρίς να ανοίξει τα μάτια της. Τα χέρια μου ήτα σε σημείο αναπνοής από τα υπέροχα βυζάκια της και άρχισαν να γλιστράνε μέσα στο σουτιέν της φτάνοντας μέχρι τις ρόγες της. Την είδα που ανατρίχιασε ολόκληρη και δαγκώθηκε στα χείλη. Μη σταματάς μου λέει συνέχισε. Πλέον τα χέρια μου είχαν βγάλει τα 2 υπέροχα βυζάκια της έξω από το σουτιέν και τα μάλαζαν απαλά. Δεν μπορούσα να σταματήσω η αίσθηση ήταν υπέροχη είχα καυλώσει τόσο πολύ που ένοιωθα το καυλί μου τεράστιο και τα αρχίδια μου πρησμένα.

Το χέρι μου γλίστρησε τότε προς τα κάτω στην κοιλιά και συνέχιζα μέχρι να φτάσω στο μουνάκι της. Φορούσε μια κοντή φούστα και πέρασα το χέρι μου από μπροστά. Έκλεισε τα πόδια της από αντίδραση και της ψιθύρισα ; σσσςς άσε με θα σου αρέσει. Έβαλα το χέρι μου πιο μέσα και ακούμπησα στο μουσκεμένο από τα υγρά της κυλοτάκι. Τινάχθηκε στον αέρα είχε τόση καύλα συσσωρευμένη μέσα της.

Της λέω που κρυβόσουνα τόσο καιρό καυλιάρα μου εσύ;
Άρχισα να τη φιλάω στο λαιμό και στο στόμα ενώ το χέρι μου είχε περάσει πλέον μέσα από το κυλοτάκι της και της γαμούσα με το δάχτυλο το μουνάκι της. Δεν άντεχα άλλο την ήθελα σαν τρελός το ίδιο και αυτή. σήκω της λέω πάμε κάπου! Που; Μου λέει; Θα δεις της απαντάω. Είχα δει στην εταιρία ένα χώρο στον τελευταίο όροφο που είχε το κλιμακοστάσιο το οποίο κλείδωνε εξωτερικά. Μπαίνουμε βιαστικά στο ασανσέρ αφού είχαμε φτιαχτεί λίγο και κατευθυνθήκαμε προς τα πάνω. Φτάσαμε της λέω μετά από λίγο. Εδώ τι είναι μου λέει αυτή; Μην ανησυχείς της λέω εδώ δεν ανεβαίνει κανείς.

Ξεκλειδώνω την πόρτα και περνάμε μέσα παίρνοντας μαζί μου το κλειδί και κλειδώνοντας αυτή τη φορά από μέσα.. για το φόβο των ιουδαίων...

Έπεσε στην αγκαλιά μου και φιλιόμασταν με πάθος Άρχισα να της βγάζω το μπλουζάκι και αυτή το δικό μου, ήθελα σαν τρελός να η γαμήσω το ίδιο και αυτή, της σήκωσα τη φούστα και τη γύρισα από πίσω καθώς ξεκούμπωνα το παντελόνι μου. Έπιασα το καβλί μου που είχε γίνει κατακόκκινο από τη πολλή καύλα και της το έχωσα στη μουνάρα της που ήταν μούσκεμα από τα υγρά της.
Αααααχχχχ καύλα μου της λέω.
Μμμμμμμ ναι έτσι γάμα το μουνάκι μου όλο δικό σου είναι γαμιά μου....
Όσο μου μίλαγε έτσι τόσο πιο δυνατά τη γαμούσα προσπαθώντας να φτάσω στη μήτρα της.
Ναιιιι ναιιι έτσι γάμα με δυνατά.... φώναζε

Ευτυχώς το κλιμακοστάσιο είχε διαφορά από την υπόλοιπη εταιρία 2 ορόφους που ήταν αποθήκες και έτσι δεν μας άκουγε κανείς.

Ξέσκισε με σου λέω μη σταματάς ....ναι καύλα μου σου αρέσει πως σου γαμάω το μουνάκι σου στο ξεσκίζωωωω ναι .....
Χύυνννωωωωω γαμιά μου.. λέει χυνωωωωωω ααααχχχχ μμμμμ Χύνω μουνάρα μου χύνωωωωω Τον έβγαλα έξω και έχυσα στο πάτωμα και σε όλο το χώρο.

Μμμμμ ωραίο ήταν μου λέει αλλά το μουνάκι μου πεινάει ακόμα.
Έλα λέω τότε παρτον στο στόμα να μου τον ξανασηκώσεις. Τον πήρε με τόση μαεστρία στο στόμα και τον ρούφαγε που γρήγορα μου ξανασηκώθηκε και ήταν έτοιμος για δράση πάλι.

Θέλω να σε πάρω από το κωλαράκι τώρα της λέω.

Μη μου λέει δεν το έχω ξανακάνει.. από το μουνάκι σε θέλω ξανά.
Δοκίμασε της λέω καύλα μου με έχει τρελάνει η κωλάρα σου η μεγάλη και θέλω να στον χώσω. Εντάξει λέει αλλά έλα πολύ σιγά και αν πονέσω βγαίνεις οκ;
Δεν χρειάστηκε να βάλω σάλιο μου τον είχε σαλιώσει τόσο με το τσιμπούκι που μου έκανε που ήταν αρκετό. Η κωλοτρυπίδα της ήταν πολύ σφιχτή και ροζ, της έβαλα το ένα δάχτυλο μέσα και με το άλλο χέρι της χάιδευα την κλειτορίδα της ώστε να το θέλει πολύ. Το κωλαράκι της ήταν απίστευτα υγρό γλίστραγε το δάχτυλο μου μέσα.

Έπιασα το καυλί μου και το έσπρωξα στην κωλάρα της.

Ααααχχχ πόσο σφιχτό ήτανε τι κάβλα ήταν αυτή, σκέφτηκα και άρχισα να μπαίνω σιγά Αααααχ πονώ μου λέει αλλά είναι γλυκός ο πόνος
Ναι μωρό μου έτσι ναι... είδες πόσο σου αρέσει;
Τον έβαλα μέχρι το τέλος της κωλάρας της και σταμάτησα για 5 δευτερόλεπτα ώστε να το συνηθίσει λίγο. Έχω και εγώ χοντρό καυλί δεν είναι εύκολο. Πλέον την ξέσκιζα κανονικά και της άρεσε τόσο πολύ που άρχισε να χύνει ασταμάτητα από την καύλα.

Γάμα με φώναζε γάμα μεεε ααααχχχχ μμμμ τι ωραίο που είναι μη σταματάς θέλω να χύσεις στον κώλο μου ψωλαρά μου. Ναι καύλα μου σου αρέσει πως σου ξεσκίζω την κωλάρα έτσι;

Με τρελαίνεις μμμμμ ναι ναι ναι αααχχχχχ....ένιωσα το σώμα της να συσπάται και κατάλαβα ότι θα έχυνε ξανά και ξανά, εγώ δεν ήθελα να χύσω ήθελα να τη βλέπω να λιώνει από την καύλα και να τη γαμάω όσο πιο πολύ ώρα μπορώ. Τη γαμούσα με δύναμη και χτύπαγα στα κωλομέρια της και της έδινα σκαμπίλια στην κωλάρα της έσφιγγα τα δόντια από τη καύλα δεν άντεχα άλλο ήθελα να χύσω να τη γεμίσω με τα χύσια μου. Χύνωωω κωλάρα , χύνω μουνάρα αααααααχχχ
Ναι ναι χύσε γαμιά μου ναι χύνω κι εγώ αααχχχχχ μμμμ ναι.
Κάθισα για λίγο ακίνητος ένιωθα άδειος και τα αρχίδια μου ξαλαφρωμένα . Άρχισα να ντύνομαι με βιαστικές κινήσεις το ίδιο και αυτή.

Είχαμε παρασυρθεί και είχε περάσει πολλή ώρα χωρίς να το καταλάβουμε. Κατεβήκαμε κάτω στα γραφεία και ευτυχώς δεν μας είχε ζητήσει κανείς τόση ώρα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.