Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Εκείνο το μεσημέρι φαινόταν καθαρά ότι η Δ. ήταν πολύ καυλωμένη. Είχαμε πρόσφατα κουβέντα για παρτούζες και σχήματα και εκείνη τη μέρα φαινόταν ότι σε ότι έμπλεκε σήμερα θα το ξεζούμιζε.

Φθινοπωρινό μεσημεράκι Κυριακής και μας επισκέφτηκε σπίτι ο Μ. με τον οποίο είμαστε πολλά χρόνια φίλοι και έχουμε κολλήσει πολύ μεταξύ μας. Είχαμε κάνει και γυμνισμό μαζί του και γενικώς δεν είχαμε πρόβλημα απέναντί του. Έτσι η Δ. όλη τη μέρα φρόντιζε να γυρνάει μες στο σπίτι με μια άκρως καυλωτική εμφάνιση. Φανελάκι εφαρμοστό χωρίς σουτιέν και σορτς με τα κωλομάγουλα έξω.

Δεν έτρεχε και τίποτα αφού είχαμε κάνει γυμνισμό μαζί και τα είχε δει όλα τα απόκρυφά της. Εγώ ήξερα ότι μέσα κι από το σορτς δεν φόραγε τίποτα και επίσης έβλεπα πόσο καυλωμένη ήταν από το πρωί.

Το απογευματάκι αποφασίσαμε να πάμε σπίτι του Μ. το οποίο είχε πολύ θέα και να αράξουμε στο μπαλκόνι για καφέ. Έτσι κι έγινε. Ετοιμαστήκαμε και πριν φύγουμε μου λέει:

-Θα τον πάρουμε; Σας θέλω και τους δυο!
-Μήπως όμως επειδή είμαστε φίλοι παρεξηγηθεί;
-Ας το πάνω μου, είπε πολύ προκλητικά.

Φτάσαμε σπίτι και αράξαμε. Έπεσε ο ήλιος και ανέβηκε και η καύλα της Δ. Αρχίσαμε κάτι ποτάκια και όταν μας έπιασε η ψυχρούλα κάτσαμε στο σαλόνι και συνεχίσαμε την κουβεντούλα. Με το πολύ χαλάρωμα βρεθήκαμε και οι τρεις αγκαλιά στον καναπέ. Κανένα πρόβλημα μέχρι εδώ αφού πολλές φορές είχε ξαναγίνει έτσι. Χαλαρώσαμε κι άλλο ενώ θυμόμασταν πλάκες και όμορφες στιγμές από το παρελθόν μας. Η Δ. είχε αρχίσει να χαϊδεύει τον πόυτσο μου με τα χέρια ενώ τον Μ. τον είχε ανάμεσα στα πόδια της και του τον χάιδευε με τα πόδια. Εκείνος κώλωσε λίγο αλλά δεν περίμενε εξέλιξη οπότε για να μην γίνει καμιά παρεξήγηση όπως μας είπε μετά έκανε τον μαλάκα.

Αφού το τρίψιμο πήγαινε σύννεφο και η δικιά μου είχε γίνει μούσκεμα, κανένας δεν τολμούσε να ξεκινήσει κάτι, γυρνάει προς τον πόυτσο μου, κατεβάζει τη βερμούδα μου και τον αρχίζει σε ένα τσιμπούκι τρελό. Ταυτόχρονα με τα πόδια της έτριβε τον πούτσο του Μ. ο οποίος είχε σηκωθεί για τα καλά αλλά έκανε ότι μπορούσε να μην το δείχνει. Όταν την είδε να με τσιμπουκώνει χωρίς αναστολές μας είπε:

-Παιδιά πάω μέσα εγώ, γιατί ... εμ.. ας σας αφήσω...ναι καλύτερα να ....
-Δεν έχεις να πας πουθενά! λέει η Δ. Και άντε πια γδυθείτε επιτέλους! Δεν βλέπετε πόσο καυλωμένη είμαι;

Με κοίταξε ο Μ. με τρελή αγωνία για το φόβο παρεξηγήσεως αλλά με την τρέλα από το τσιμπούκι της Δ. φυσικά έγνεψα συγκαταβατικά προς το μέρος του.

Αμέσως μας έγδυσε και αρχίσαμε να τη γλύφουμε ενώ μας τους έπαιζε. Είχε πετάξει φωτιές πια. Άρχισε να με τσιμπουκώνει ξανά ενώ ο Μ. της έπαιζε το μουνάκι της. Εγώ έπαιζα μα τα βυζόμπαλά της. Ήξερα ότι της αρέσει πολύ. Με έκανε να χύσω και τα πήρε όλα στο στόμα της. Έγειρε προς τον Μ. και τον άρχισε σε ένα τρελό τσιμπούκι κι αυτόν στημένη στα τέσσερα προβάλλοντας μου τον τρελό κώλο της. Παρότι είχα χύσει η καύλα μου έφτασε ξανά σε επίπεδα εγρήγορσης βλέποντάς την να παίρνει πίπα στο φίλο μας, ο οποίος όπως μας είπε δεν είχε γευτεί ωραιότερη. Με τον κώλο της στραμμένο σε μένα και τον πούτσο τρελά σηκωμένο πάλι άρχισα να τη γαμάω δυνατά ενώ εκείνη φρόντιζε να πιπώνει και να γαμιέται τρελά. Άφησε για λίγο το στόμα της άδειο και γύρισε και μου λέει:

-Σου αρέσει καύλα μου;
-Τρέλα είσαι μωρό μου.
-Εσένα σε τρελαίνει Μ.;
-Παιδιά είστε το κάτι άλλο!
Γυρνάει σε μένα:

-Οι δυο ψωλές είναι τρέλα. Με γαμάς τρελά κι εκείνος έχει τρελή ψωλή για γλείψιμο. Ξέρεις τι θέλω; Να με πάρεις από τον κώλο, όπως ξέρεις και με παίρνεις τρελά.
-Τον θες πολύ;
-ΝΑΙ γάμα με από τον κώλο και βλέπε με τι ωραίες πίπες παίρνω.

Συνέχιζα να την παίρνω από την μουσκεμένη μουνάρα της που έχυνε συνέχεια μέχρι να με παρακαλέσει ξανά να της σκίσω την κωλάρα. Δεν άργησε και πολύ.
-Γάμησε με από τον κώλο πουτσαρά μου!

Της τον κάρφωσα με τον τρόπο που της αρέσει και εκείνη τη στιγμή ο Μ.. δεν άντεξε άλλο και έχυσε και αυτός. Με τα χύσια του στη μούρη της, με έβαλε να κάτσω και ανέβηκε πάνω μου και τον πήρε ξανά βαθιά στην κωλάρα της βάζοντας το Μ. στην απέναντι πολυθρόνα να μας χαζεύει και παρέχοντας του το θέαμα της υγρής μουνάρας της η οποία τώρα ήταν άδεια. Χόρευε πάνω στον πούτσο μου και είπε στον Μ. να μαλακίζεται μπροστά της και για πάρτη της.

Εκείνος που είχε τα ίδια συμπτώματα με μένα άρχισε να τον παίζει τρελά και ξαφνικά πετάγεται από πάνω μου και πάει και κάθεται στην πούτσα του και την πήρε όλη μες στη μουνάρα της.
-Τώρα παίχτον εσύ για πάρτη μου ενώ γαμιέμαι σαν πουτάνα με την ψωλή του.

Σαν τρελός την έπαιζα. Ήρθε η ώρα της να χύσει και φώναζε:
-Χύνω με άλλη ψωλή. Πρώτη φορά χύνω με άλλη ψωλή και είναι τρέλα.
Τρέλααααααα!

Βγήκε από μέσα του και έκατσε στο πάτωμα. Εμείς μείναμε με τις ψωλές στα χέρια.

Μας έκανε νόημα να πάμε κοντά της και όπως ήταν γονατισμένη άρχισε να μας ρουφάει τρελά τα καυλιά μια τον έναν και μια τον άλλο. Τρελό τσιμπούκι μας έκανε αποδεικνύοντας την καύλα της.

Την έχυσε ένας ένας στα μούτρα, κάτι που την τρελαίνει πολύ. Με τα δάχτυλα της δοκίμασε και των δυο μας τα χύσια. Καταρρεύσαμε από το τρελό γαμήσι που έπεσε και μας πήρε ο ύπνος αγκαλιά και τους τρεις. Κάποια στιγμή ξύπνησα το βράδυ και την είδα να τρίβεται χαζεύοντας τις ψωλές μας. Την πήρα άλλη μια φορά χωρίς ο Μ. να μας πάρει χαμπάρι αφού είχε πέσει ξερός.

-Σου άρεσε να με βλέπεις να γαμιέμαι;
-Πολύ μωρό μου ήσουν φωτιά.
-Την επόμενη θέλω εσύ να γαμήσεις μια άλλη.
Ελπίζω να βρει ο Μ. γκόμενα και να είναι δικιά μας.
-Αχ μακάρι....χύνω ξανά μανάρα μου.
-Το νοιώθω και χύνω και εγώ τρελά. Θέλω να στον γλύψω να στραγγίξει.

Από εκείνο το βράδυ δεν ξανασυνέβη τίποτα μεταξύ μας αλλά κρυφός καημός και των τριών και ιδιαίτερα της Δ. είναι να επαναληφθεί.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.