Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γνωριστήκαμε μέσω αγγελίας τους στην οποία ζητούσαν έναν άνδρα χωρίς αναστολές για να μπει ανάμεσα τους. Απάντησα με λίγα λόγια για εμένα και μια αποκαλυπτική φωτογραφία και σύντομα έλαβα την απάντηση τους.

Εγώ, στα είκοσι εννέα, μελαχρινός με κανονικό σώμα και εκείνοι 35 ετών ο άνδρας, μελαχρινός και γυμνασμένος και 31 ετών η γυναίκα κοκκινομάλλα με όμορφες καμπύλες και πολλές ορέξεις.

Χωρίς πολλά λόγια αποφασίσαμε να συναντηθούμε στο Κολωνάκι για ποτό για να γνωριστούμε και να δούμε αν υπάρχουν προοπτικές για κάτι παραπάνω.
Ήρθαν στην ώρα τους. Εκείνη (ας την πούμε Γιάννα) γύρω στο 1.70, με κιλά όσα πρέπει (δεν την ζύγισα κιόλας) και πραγματικά εκπληκτικές καμπύλες που στα μάτια μου έμοιαζαν με… γλυφιτζούρια. Το ατού της βέβαια ήταν τα μάτια της. Σαν χρώμα τυπικά καστανά. Σαν έκφραση, μια ματιά χιλιάδες λέξεις.

Εκείνος (ο Γιώργος ας πούμε) ωραίος άνδρας, ανάλογος της γυναίκας του αλλά σε καμία περίπτωση δεν σου έδινε την εντύπωση πως ήταν από τους άνδρες που θα μοιράζονταν τη γυναίκα τους με έναν άλλο άνδρα.

Για να μην μακρηγορώ με χαζολεπτομέρειες για το τι είπαμε στο Κολωνάκι θα προχωρήσω στα ουσιαστικά, ελπίζοντας να χαρίσω όμορφες και χαλαρές στιγμές στους αναγνώστες του xstream όπως μου δίνουν κι εκείνοι όταν μοιράζονται τις ιστορίες τους με όλους μας.

Στο Κολωνάκι λοιπόν διαπιστώσαμε ότι υπήρχε χημεία, έλξη και… κοινές επιθυμίες. Τα ποτάκια που ήπιαμε δε, βοήθησαν να «ανέβουμε» αρκετά ενώ τα ταυτόχρονα λεκτικά πειράγματα προς την Γιάννα και τα μικροχαδάκια κάτω από το τραπέζι (μην μας πάρουν και με τις πέτρες) μας οδήγησαν γρήγορα στα αυτοκίνητα με κατεύθυνση το σπίτι τους στη Φιλοθέη.

Φθάνοντας στο σπίτι ο Γιώργος είπε στη Γιάννα:

-    «Μωράκι αυτή τη βραδιά θα γίνει αυτό που θες».

Εγώ δεν πολυκατάλαβα αλλά δεν έδωσα σημασία. Ήπιαμε ένα ποτάκι στα πεταχτά, με το ζευγάρι να μου προσφέρει ένα υπέροχο αισθησιακό θέαμα με παιχνίδια μεταξύ τους στο σαλόνι τους που μου ανέβασε την καύλα στα ύψη. Σύντομα τα παιχνίδια έφθασαν στο τέλος και το… κυρίως «πιάτο» ήταν έτοιμο να σερβιριστεί. Η Γιάννα γύρισε προς εμένα και είπε να πάω μαζί με τον Γιώργο στην κρεβατοκάμαρα τους να ετοιμαστούμε.

-    «Αγόρια, σας θέλω σκληρά και αμείλικτα!», μας είπε και πήρε το δρόμο για το μπάνιο.

Πήγαμε με τον Γιώργο στην κρεβατοκάμαρα, γδυθήκαμε και με τα καυλιά όρθια περιμέναμε το Μαράκι. Οι ήχοι του νερού από το μπάνιο και γενικά όλη η διαδικασία που ακολούθησε η Γιάννα για να προετοιμαστεί μας έφτιαξαν απίστευτα. Με τον Γιώργο απλά κοιταζόμασταν και περιμέναμε τη στιγμή που θα έμπαινε στο δωμάτιο το αντικείμενο του πόθου μας.

Η Γιάννα δεν άργησε να φανεί. Φορώντας ένα απίστευτο σετ εσώρουχα με ζαρτιέρες και ένα ζευγάρι γόβες στιλέτο, όλα κατάμαυρα, μας πλησίασε αργά και βασανιστικά κοιτώντας μας κατάματα με νόημα. Πλησίασε και με απαλές κινήσεις άγγιξε τα καυλιά μας. Το βλέμμα της καρφωνόταν στα μάτια μας και φυλούσε με πάθος εναλλάξ τους δυο μας που είχαμε απλώσει τα χέρια μας πάνω στο κορμί της που με μικρές σπασμωδικές κινήσεις αντιδρούσε δείχνοντας το πόσο ερεθισμένη ήταν.

Σιγά - σιγά πέσαμε στο κρεβάτι και τα κορμιά μας άρχισαν να αγγίζονται. Εκείνη βαριανάσαινε και συνέχιζε το παιχνίδι της με τα δύο ερεθισμένα όργανα μας που ήταν έτοιμα να την κατασπαράξουν.

Ο Γιώργος έκανε κίνηση προς εκείνη άρχισε να τη φιλάει στο στόμα και να παίζει με τις φουσκωμένες καφέ ρώγες της. Εγώ πήγα χαμηλά και με τη γλώσσα, ξεκίνησα από τον αφαλό της για να καταλήξω αργά και βασανιστικά στο φρεσκοξυρισμένο βελούδινο μουνάκι της που ήταν ήδη αρκετά υγρό. Η γεύση της υπέροχη. Όσο η γλώσσα μου έπαιζε με την κλειτορίδα της το κορμί της αντιδρούσε με σπασμούς βόγκαγε συνέχεια και έκανε συνεχείς κινήσεις με τη λεκάνη της δείχνοντας μου το πόσο καυλωμένη ήταν.

Όσο εγώ χαιρόμουν τη μουνάρα της εκείνη είχε πάρει στο στόμα το εργαλείο του άντρα της το οποίο είχε εξαφανίσει κυριολεκτικά μέσα στο καυτό στόμα της. Οι ρόλοι άλλαξαν. Εγώ σηκώθηκα προς το στήθος της και έγλυφα τις ρώγες της και ο Γιώργος είχε ξεκινήσει το δικό του δρόμο προς την καυτή μουνάρα της. Φιληθήκαμε με πάθος και τα χέρια της έσφιξαν πολλές φορές το καυλί μου που ένιωθα κυριολεκτικά πως είχε γίνει τόσο σκληρό όσο ποτέ άλλοτε. Ξαφνικά εκείνη σηκώθηκε και είπε στον Γιώργο:

-    «Κοίτα πως θα καταπιώ αυτό το καυλί αγάπη μου. Η πουτανίτσα σου ξέρει να γαμιέται καλά. Δες».

Εκεί που περίμενα να πάρει το καυλί μου στο στόμα της εκείνη έκανε μια κίνηση προς το κομοδίνο κι έβγαλε ένα μαύρο φουλάρι.

-    «Γαμιά μου θα σε τρελάνω!» μου είπε και έκανε μια κίνηση να μου δέσει τα μάτια.

Εγώ ψιλοδίστασα, αλλά εκείνη τη στιγμή το πάνω κεφάλι ήταν out of order. Μου έκλεισε τα μάτια και με έβαλε να ξαπλώσω στο κρεβάτι. Ένιωσα την καυτή γλώσσα της να παίζει με το πρησμένο μου πουτσοκέφαλο και στη συνέχεια να καταπίνει το καυλί μου που αν και σχετικά μεγάλο και σκληρό, χώρεσε στο καυτό στόμα της.

Με έγλυφε με τέτοιο τρόπο που δεν ξέρω ακόμη πως άντεξα αυτό το βάσανο. Ήξερε ακριβώς πως να κάνει έναν άντρα να χάνει την αίσθηση με την πραγματικότητα και να μεταφέρεται σε έναν άλλο κόσμο. Ακόμη όμως δεν τα είχα δει όλα.

Ξαφνικά εκεί που ένιωθα την παιχνιδιάρα γλώσσα της να κατασπαράζει το καυλί μου, ένιωσα μια δεύτερη γλώσσα να παίζει με τα αρχίδια μου. Κώλωσα. Ήταν σαν να με είχε χτυπήσει ρεύμα. Η αίσθηση να έχω δυο γλώσσες στο καυλί μου ήταν μοναδική το άγνωστο ή μάλλον η υποψία για το ποια ήταν η δεύτερη γλώσσα με έκανε να νιώθω περίεργα.

Εκείνη το κατάλαβε και με το χέρι της χάιδεψε απαλά το στήθος μου λέγοντας μου:

-    «Αυτό δεν το έχεις ξαναζήσει γαμιά μου».

Εγώ έκανα μια κίνηση και έβγαλα το μαύρο φουλάρι από τα μάτια και είδα την Γιάννα και τον Γιώργο μπουκωμένους με το καυλί μου να κάνουν ένα απίστευτο παιχνίδι. Δεν είχα ξανά εμπειρία με άντρα. Η καύλα και η απίστευτη ηδονή με έκαναν να ξεχάσω κάθε αναστολή.

Όπως ήμουν ξαπλωμένος η Γιάννα μου φόρεσε προφυλακτικό με το στόμα της και χωρίς να χάσει χρόνο έκατσε πάνω στο πετρωμένο καυλί μου το οποίο ένιωσα να χάνεται σε έναν καυτό και υγρό κόσμο. Το μουνάκι της ήταν στενό και καυτό μοναδικά. Το έχωσα όλο βαθιά μέσα της κι εκείνη έκανε αργές κυκλικές κινήσεις σαν να ήθελε να αξιοποιήσει μέχρι και το τελευταίο χιλιοστό του. Ο Γιώργος εξακολουθούσε να μου γλύφει τα αρχίδια χαρίζοντας μου μια απίστευτη αίσθηση.

Ήταν όμως η σειρά του να μπει βαθιά στη Γιάννα. Πλησίασε και έχωσε το καυλί του στον κώλο της πιέζοντας την πάνω μου. Η Γιάννα με δυο καυλιά μέσα της παραληρούσε από καύλα.

-    «Γαμήστε με! Είμαι η πουτάνα σας!», φώναζε και γύρισε πίσω προς τον Γιώργο λέγοντας του: «Σε ευχαριστώ μωρό μου. Πάντα ήθελα να σε δω να παίρνεις πίπα στο γαμιά μου».

Με τα δυο καυλιά μέσα της η Γιάννα έχυσε με μεγάλη ένταση. Ο Γιώργος είχε ήδη χύσει στον κωλαράκο της και ήταν η σειρά μου. Εκείνη μου έβγαλε το προφυλακτικό και γύρισε προς τον Γιώργο. Δεν του είπε κάτι, παρά μόνο μια ματιά. Εκείνος σαν υπνωτισμένος άρχισε να γλύφει το καυλί μου μαζί της.

Σύντομα έχυσα και το σπέρμα μου γέμισε τις γλώσσες τους. Η Γιάννα άρχισε να φιλάει παθιασμένα τον Γιώργο και να παίζουν με το σπέρμα μου. Όταν τελείωσε με εκείνον πήρε το καυλί μου ξανά στο στόμα της και το στράγγισε κυριολεκτικά.

Τη βραδιά εκείνη το κάναμε άλλες δύο φορές.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.