Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Το δυάρι απέναντι απ’ την μονοκατοικία μας ήταν αδειανό όλο το καλοκαίρι, όμως με το που βγήκαν τα αποτελέσματα των εξετάσεων, νοικιάστηκε μέσα σε μια μέρα από πρωτοετείς φοιτητές των ΤΕΙ.

Τα πήρα χαμπάρι τα παλικαράκια που μέσα απ’ τις κουρτίνες με παρακολουθούσαν κάθε πρωί καθώς σκούπιζα τη βεράντα μας απ’ τα ξερά φύλλα, ή όταν έβγαινα για να πλύνω με το λάστιχο τα παραθυρόφυλλα απ’ έξω.

Ήταν δύο πολύ όμορφοι και γεροδεμένοι νεαροί που απ’ την εμπειρία μου όπως τους έκοψα, δεν πρέπει να είχαν πάει ξανά με γυναίκα. Σχεδόν τρέχανε τα σάλια τους όταν φορώντας μια πρόχειρη μίνι φούστα και ένα αμάνικο βαμβακερό μακό, τριγυρνούσα στον κήπο για διάφορες δουλειές.

Όταν το είπα στον Γιώργο μου, ενθουσιάστηκε. «Τότε θα μπω στα ξαφνικά εγώ στο σπίτι και βλέποντας το σκηνικό, θα σ αρχίσω στις σφαλιάρες!», μου είπε. «Καλά, δεν το πιστεύω που το ακούω αυτό από σένα! Μα τι θέλεις, να φοβηθούν και να φύγουν τρέχοντας; Εσύ δεν θα φανείς καθόλου, παρά όταν θα έχει τελειώσει και ο τελευταίος τους. Μετά θα εμφανιστείς και θα περάσουμε υπέροχα μένοντας μόνοι μας γλυκέ μου…», του απάντησα.

Το επόμενο πρωινό, μετά που έφυγε ο άντρας μου για το γραφείο, βγήκα στην αυλή για να σκουπίσω. Σήκωσα το βλέμμα μου και τους είδα πάλι να με παρακολουθούν απ’ το μπαλκόνι τους. Χαμογέλασα εμφανώς και έγνεψα με το κεφάλι μου, δείχνοντάς τους προς το εσωτερικό του σπιτιού.

Στη συνέχεια μπήκα μέσα, έβγαλα ό,τι φορούσα, έμεινα με το μαύρο κιλοτάκι μου και το δαντελωτό αντίστοιχο σουτιέν μου, ενώ έριξα χυτό πάνω στους ώμους μου, ξεκούμπωτο, ένα μίνι ζακετάκι κρεβατοκάμαρας που άφηνε ακάλυπτα τελείως τα μπούτια μου.

Κάθισα στον καναπέ του σαλονιού, αφήνοντας μισάνοιχτη την εξώπορτα, περιμένοντας. Κοιτάχθηκα στον ολόσωμο καθρέπτη τοίχου απέναντι και έκανα τη σκέψη πως δύσκολα, αν όχι αδύνατο, θα ήταν ν αντισταθεί ένα αρσενικό σ’ αυτό που είχε μπροστά του. Το κορμί μου, παρά τις περιπέτειες που περνούσα, διατηρούταν σφιχτό και αδύνατο. Τα μακριά μαλλιά μου έπεφταν ελεύθερα στους ώμους μου, κατάμαυρα, τονίζοντας το ύψος μου.

Σε λίγο άνοιξε η πόρτα και οι δύο φοιτητές μπήκαν δειλά στο χολ, όπου στάθηκαν ψάχνοντας με τα μάτια τους προς το βάθος. Σηκώθηκα και στάθηκα στη μέση του σαλονιού, απέναντι απ’ τον καθρέπτη. Σήκωσα και τα δυο μου μπράτσα πάνω απ’ το κεφάλι μου φτιάχνοντας τα μαλλιά μου. Το ζακετάκι που φορούσα άνοιξε αφήνοντας ακάλυπτα τα στήθη μου και τη λεία κοιλιά μου. Τεντώθηκα όλο νάζι και είπα δυνατά να μ ακούσουν «Γαμώτο μου, αισθάνομαι τόσο μόνη.».

Οι φοιτητές προχώρησαν στο σαλόνι και με πλησίασαν. Τα μάτια τους είχαν πεταχτεί έξω και ο ένας σκούπισε με την ανάστροφη της παλάμης του τα σάλια του που ξέφυγαν απ’ την άκρη των χειλιών του. «Πλησιάστε κουκλιά μου, δεν δαγκώνω. Ή μήπως δεν σας αρέσει αυτό που βλέπετε..;» τους είπα γεμάτη πρόκληση. Επιτέλους ο ένας τους άνοιξε το στόμα του και μίλησε «κυρία, τι ακριβώς θέλετε από μας; Σας είδαμε να μας καλείτε όταν ήσασταν έξω.». «Μωρό μου, τι λες να θέλει μια ξαναμμένη γυναίκα από δύο παλικάρια σαν και σας; Αυτό που θέλω όμως, όσο κρατήσει, είναι να μην μου μιλήσετε ξανά με τόση ευγένεια και στον πληθυντικό.» τους είπα όσο πιο πρόστυχα μπορούσα. Χωρίς να περιμένω την αντίδρασή τους, πέταξα με γρήγορες κινήσεις το ζακετάκι και τα εσώρουχά μου.

Έτσι ολόγυμνη ξάπλωσα στον τετραθέσιο καναπέ του σαλονιού, ανοίγοντας τελείως τα πόδια μου και απλώνοντας τα μπράτσα μου προς τα πίσω. Το κορμί μου ήταν ολόκληρο στη θέα τους. Τα στήθια μου ανεβοκατέβαιναν αργά, ενώ οι ρώγες μου είχαν ορθωθεί. «Μπορείτε να με πάρετε απ’ όπου θέλετε, ένας - ένας, ή και οι δύο ταυτόχρονα.» είπα ξέπνοα. Ο τολμηρότερος νεαρός πλησίασε προς το μέρος μου και απλώνοντας το χέρι του, μου χάιδεψε απαλά το στήθος, λέγοντας «Μιλάμε κούκλα μου, είσαι ό,τι πιο πουτανίστικο έχω δει μέχρι τώρα!».

Το χέρι του έγινε ακόμα πιο τολμηρό καθώς κατέβηκε προς το μουνί μου. Μισόκλεισα τα μάτια μου αφού ένοιωσα να υγραίνομαι και να πλημμυρίζω από ηδονή. «Ρε συ Πέτρο, αυτή είναι γεμάτη υγρά. Πω-πω δικέ μου, θα ρίξουμε το γαμήσι της ζωής μας σήμερα» είπε στο φίλο του. Καθόμουν ακίνητη και απολάμβανα τα χάδια των χεριών τους σ όλο μου το σώμα, ενώ απ’ το στόμα μου έβγαιναν βογκητά.

- Να σε ρωτήσω κούκλα μου. Αν έρθει έτσι στα ξαφνικά ο άντρας σου τι γίνεται; Δεν θα βρούμε το μπελά μας εγώ και ο φίλος μου;
- Ούτε να το σκέφτεστε παιδιά. Ο άντρας μου φεύγει πρωί και έρχεται αργά το απόγευμα πίσω. Έχετε ώρες να με ευχαριστηθείτε, να με χορτάσετε απ’ όλες μου τις τρύπες.
- Θα μας στραγγίξεις εσύ μουνάρα μου. Μα τόσο στερημένη σε έχει αυτός ο άντρας σου;
- Αχχ πάρτε με και αφήστε τα πολλά λόγια βρε αντράκλες μου.

Δεν χρειάστηκαν παραπάνω προτροπές. Είχαν ξεθαρρέψει πια. Έπεσαν σαν λυσσασμένοι πάνω μου. Οι κινήσεις τους δεν διέφεραν απ’ αυτές των αγριμιών. Εγώ, δεν χρειαζόταν να κάνω τίποτα. Ήμουν αφημένη σ αυτή την παραζάλη του ξέφρενου ερωτικού παιχνιδιού. Πρώτος με έπαιρνε ο Πέτρος ενώ συνεχώς ο φίλος του ο Θανάσης όλο ανυπομονησία τον σκούνταγε στην πλάτη και του έλεγε: «Άντε ρε συ Πέτρο, θα αφήσεις να γαμήσουμε κι εμείς..;». Ο Πέτρος με γύρισε στα τέσσερα πάνω στον καναπέ. Με τους αντίχειρές του άνοιξε τα κωλομέρια μου και έφτυσε ακριβώς στην τρύπα του πισινού μου. Τραβήχτηκε στο πλάι και κρατώντας ανοιχτά τα κωλομάγουλα μου είπε στο Θανάση: «Άντε ρε μαλάκα, έλα γάμησε κι εσύ!».

Ο Θανάσης είχε ένα πούτσο σηκωμένο, έτοιμο να εκραγεί όση ώρα παρατηρούσε το φίλο του να με παίρνει και μένα να βογκάω σαν τρελή. Ο Πέτρος ήταν τώρα γονατισμένος δίπλα μου, καθώς ο Θανάσης μπήκε με μια από πίσω μου. Τα πλούσια μαλλιά μου τινάχτηκαν με δύναμη κυματίζοντας στο ρυθμό του πήγαινε- έλα του Θανάση. Ζούσα σ ένα ντελίριο απολαύσεως όπως με διαπερνούσαν ρίγη ηδονής.

Τα κορμιά των νεαρών φοιτητών ίδρωσαν απ’ την προσπάθεια και ο ιδρώτας τους αναμιγνυόταν με το δικό μου που έσταζε πάνω στο δερμάτινο καναπέ. Ένιωσα το δυνατό μπράτσο του Πέτρου να με πιάνει απ’ το σβέρκο και να μου χαμηλώνει το κεφάλι στις στάμπες του ιδρώτα στο δέρμα του καναπέ «γλείφτα μωρή γαμημένη σκύλα» τον άκουσα να ψιθυρίζει δειλά. «Θα σας ρουφήξω κάθε σας σταγόνα μωρά μου. Θα πιω όλα σας τα υγρά. Μην με λυπάστε, σκίστε μου το κορμί.» είπα λαχανιασμένα.

Ο πούτσος του Πέτρου στεκόταν ολόρθος δίπλα μου, χωρίς να έχει χάσει ούτε εκατοστό απ’ την ώρα που τον έβγαλε απ’ το μουνί μου για να μπει μέσα μου και ο Θανάσης. Του τον χούφτωσα και τον πήρα στο βάθος του λαιμού μου. Ρίχνοντας τα μάτια μου στα δικά του, τον είδα να σφίγγεται, να μένει ακίνητος, ενώ την ίδια στιγμή τον έπιασε ένα τρέμουλο σύγκορμο καθώς του τον κράτησα εκεί στο βάθος, να του τον ρουφάω μέχρι που μου κόπηκε η αναπνοή.

Το μωρό μου δεν ήθελε πολύ ακόμα για να τελειώσει. Τους χαμογέλασα και με το πιο αισχρό ύφος που μπόρεσα να χρησιμοποιήσω, είπα: «Σκεφτείτε γρήγορα πουτσαράδες μου, αποφασίστε που θέλετε να χύσετε». Οι κινήσεις του Θανάση πίσω μου γινόντουσαν όλο και πιο γρήγορες. Είχε πάρει την απόφασή του. Ο Πέτρος με κοίταξε στα μάτια και πιάνοντάς μου το κεφάλι με τα δυο του χέρια, πλησίασε ξανά τον πούτσο του στα χείλη μου. «Θέλω να χύσω στο λαιμό σου πουτάνα!» μου είπε.

Τελείωσαν και οι δυο τους πολύ γρήγορα, χύνοντας ο Θανάσης μέσα στον κώλο μου, ενώ ο Πέτρος κράτησε σφηνωμένο τον πούτσο του στο λαρύγγι μου και με δυνατές κραυγές ένοιωσα τα χύσια του να τινάζονται καυτά στο βάθος. Όταν τραβήχτηκαν και οι δυο από πάνω μου, έβαλα τα δάχτυλά μου μέσα στο μουνί μου , στον κώλο μου και έφερα μια γενναία δόση από ανάκατα χύσια δικά τους μαζί με υγρά δικά μου στο στόμα μου, γλείφοντας τα δάχτυλά μου μπροστά στα μάτια τους.

Πάνω στα κατάλευκα στήθια μου είχαν απομείνει κάμποσες τρίχες απ’ τα δασύτριχα κορμιά τους, που τους ξέφυγαν έτσι όπως τριβόντουσαν πάνω μου με όλη τους τη νεανική ορμή. Ο ιδρώτας με είχε πλημμυρίσει ολόκληρη και αμήχανα, αφηρημένα, έτριβα τις ρώγες μου ανάκατα με τα χύσια των γαμιάδων μου.

«Πότε θα μπορέσουμε να το επαναλάβουμε καριόλα γυναίκα;» άκουσα να με ρωτάει ο Πέτρος καθώς ζωνόντουσαν για να φύγουν. Η φωνή του άντρα μου μας ξάφνιασε όλους όπως ακούστηκε δυνατή πίσω μας. «Παλικάρια, όποτε θελήσετε, ένα τηλεφωνηματάκι απλά μην και έχουμε κανονίσει κάτι άλλο. Είναι τέτοια πόρνη που ευχαρίστως θα μπορούσε να σας ξεζουμίζει όποτε εσείς έχετε ανάγκη.».

Ξαφνιάστηκαν οι φοιτητές, όμως όταν μ είδαν να μην ενοχλούμαι καθόλου με την ξαφνική παρουσία του Γιώργου μου, κατάλαβαν πως είμαστε ένα μοντέρνο ζευγάρι που βρίσκει την ηδονή και την απόλαυση με extreme τρόπους. «Θα ερχόμαστε λοιπόν συχνά να σου την γαμάμε φίλε τη γυναίκα, γιατί είναι και γαμώ τα μουνιά.» είπε ο Θανάσης καθώς έφευγαν.

Με μαγεύουν οι άγνωστοι που κάθε τόσο επικοινωνούν με τον Γιώργο μου και του ζητούν την άδεια να με πάρουν μπροστά στα μάτια του.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.