Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Βρήκα τυχαία το site και μου άρεσαν πάρα πολύ οι ιστορίες των επισκεπτών. Τις βρίσκω ιδιαίτερα ερεθιστικές και μου αρέσει που προβάλουν τις ανησυχίες που έχουν οι αναγνώστες σου. Για το λόγο αυτό αποφάσισα να μοιραστώ και εγώ μια ιστορία με το κοινό σου.

Παλαιότερε είχα μια μεγάλη σχέση στην οποία υπήρχε φοβερή σεξουαλική χημεία. Ο φίλος μου ήταν ιδιαίτερα ανοιχτός σε προκλήσεις παρότι το προφίλ του δεν το φανέρωνε αυτό. Ήμασταν μαζί αρκετό καιρό και κατά καιρούς μου έφερνε διάφορα δώρα όπως πρόστυχα εσώρουχα και δονητές διαφόρων μεγεθών και χρωμάτων. Πρέπει να ομολογήσω ότι εγώ στην αρχή ήμουν συγκρατημένη και ντρεπόμουν να χρησιμοποιήσω τα παιχνίδια που έφερνε στο κρεβάτι μας αλλά μετά αποφάσισα να αφεθώ στις προσκλήσεις του γιατί έβλεπα ότι και αυτός ήταν διατεθιμενος να συμμετέχει σε όλα και αυτό με έκανε να χαλαρώσω. Ένα σαββατοκύριακο που θα έλειπαν οι γονείς του αποφασίσαμε να το περάσουμε μαζί.....

Μπαίνοντας στο σπίτι του μου είχε αφήσει ένα διχτυωτό μαύρο εσώρουχο να φορέσω. Δεν έχασα ευκαιρία. Το φόρεσα και κοιτάχτηκα στον καθρέφτη. Το μουνακι μου είχε αρχίσει ήδη να υγραίνεται. Τον βρήκα μέσα στο καθιστικό με το μποξερακι του να βλέπει μια πορνοταινια. "Μανάρι μου τι καυλιάρικο μωρό είσαι με τα εσώρουχα... θα τα χύσω όλα σήμερα". Πλησίασα και του πρόσφερα τις ρώγες μου παραμερίζοντας λίγο το σουτιέν. Είχαν γίνει τόσο σκληρές που ήθελα σαν απεγνωσμένη να τις πιπιλίσει και να τις ρουφήξει δυνατά. "Ρούφα τες καυλιάρη μου, ρούφα τες δυνατά". Με το χέρι του αρχίσει να αγγίζει το μουνακι μου πάνω αποφάσισα το εσώρουχο που είχε ήδη μουσκέψει. "Τι έχουμε εδώ; Έχουμε γεμίσει με υγρακια μωρό μου; Ετοιμάζεται το μουνακι σου; Δεν θα το πάρω πρώτος εγώ όμως, θα το γεμίσουμε με τα παιχνίδια μας".... Η ιδέα με ξετρέλανε. "Πρώτα όμως θέλω να μου πάρεις μια πίπα όπως κάνει αυτή στην ταινία". Αμέσως χωρίς δεύτερη κουβέντα έπεσα στα γόνατα και του κατέβασα το μποξερακι. Τα αρχιδια του ήταν φρεσκοξυρισμένα και είχαν πρηστεί από την καύλα του. Τα έφτυσα και τα σάλιωσα με τα χέρια μου. Τον κοίταζα στα μάτια και σιγά σιγά αφού γέμισα το στόμα μου με σάλιο ανασήκωσα τον πουτσο του και τον έβαλα αργά μέσα στο στόμα μου. Η καύλα μου ήταν απίστευτη, τον ρούφηγμα σαν τρελή και χάιδευα συνέχεια τα αρχιδια του που ήταν απίστευτα πρησμένα. Σταματαγα για να ρουφήξω και τα αρχιδια του δυνατά και μετά ξανά άρχιζα να του παίρνω πίπα. Το μουνακι μου ήταν έτοιμο να εκραγεί. Τα υγρα μου είχαν φτάσει μέχρι την πίσω τρυπούλα μου και μου εδιχναν πόσο έτοιμη ήμουν για να τον πάρω κα εγώ. Έσκυβε μπροστά και χάιδευε τα βυζιά μου που κινιόντουσαν ρυθμικά την ώρα που τον έγλειφα.

Με τράβηξε και με ξάπλωσε στον καναπέ. Ήρθε αποφάσισα πάνω μου και μου τον ξαναέβαλε στο στόμα. Τον ρούφηξα με ιδιαίτερη ευχαρίστηση και χαμογέλασα όταν αρχίσει ταυτόχρονα να χαϊδεύει το μουνακι μου. Αρχίσει να βάζει το δάχτυλο του μέσα και μετά να μου το φέρνει στο στόμα να το γλείψω και αυτό. Τα υγραίνεται αποφάσισα το μουνακι μου φανέρωναν όλη μου την καύλα. Πίσω αποφάσισα το μαξιλάρι του καναπέ είχε κρύψει τα παιχνίδια μας. Έβγαλε έναν μαύρο καυλιάρικο δονητή που είχαμε και μου τον έφερε στο στόμα. "Θα το σαλιώσεις μαναρα μου;" "Όχι θα το κάνεις" εσύ του απανταω κοιτάζοντας τον με νόημα. Δεν αρνήθηκε και αυτό με τρέλανε εντελώς. Τον έβαλε στο στόμα του και παίρναμε πίπα και οι δυο ταυτόχρονα. Η καύλα ήταν απίστευτη, τόση που δεν άντεξα άλλο και τράβηξα το κυλοτακι, πήρα τον δονητή αποφάσισα το χέρι του και τον έβαλα μέσα στο μουνακι μου που καίγονταν αποφάσισα καύλα. Τον έβαλα σε λειτουργία και τον άφησα μέσα στο μουνακι μου. Εκείνος κατέβηκε και αρχίσει να γλείφει την κλειτορίδα μου όπως τόσο καλά ήξερε. Σπάραζα, έχυνα συνέχεια. Με έγλειφε, έβαζε ρυθμικά τον δονητή στο μουνακι μου και εγώ χάιδευα και τσιμπαγα τις ρώγες μου. Η καύλα μου ήταν απίστευτη. Σηκώθηκε και τον έπαιζε μπροστά μου.

Σηκώθηκα και εγώ και στήθηκα στα τέσσερα γιατί είναι η αγαπημένη μου στάση και το ήξερε. Έπιασε τα κωλομαγουλα μου δυνατά και τον κάρφωσε βαθιά μέσα στο μουνακι μου. Με πηδαγε με όλη του τη δύναμη. Κάθε φορά που το κάναμε το χόρταινα γιατί με πηδαγε πάρα πολύ ώρα. "Βλέπεις μαναρα μου πως τον παίρνεις; Όπως αυτή στην τηλεόραση και εσύ. Το μουνι σου τον ρουφαει όλον βαθιά όπως και αυτής. Τρελαίνομαι να γαμαω το μουνι σου, το θέλω συνέχεια". Εγώ πήρα τον δονητή και τον έβαλα στο στόμα μου. Έπαιρνα πίπα στον δονητή και ταυτόχρονα με πηδαγαν. Αυτή είναι μια αποφάσισα τις φαντασιώσεις μου. Να πάω με δυο άντρες που να ξέρουν να με περιποιηθούν. "Έτσι μουναρα μου, καύλωσε με περισσότερο, πάρεις πίπα στον δονητή". Είχα τρελαθεί. Άνοιξα πάλι την δόνηση και ακούμπησα το κεφάλι του δονητή πάνω στην πίσω τρύπα μου. Κατάλαβε την καύλα μου και αρχίσει να παίζει τον δονητή πάνω στην τρύπα μου. Πήρε λιπαντικό και έβαλε στο κεφάλι του δονητή. "Ναι μωρό μου, λάδωσε το, θέλω να μου το βάλεις σιγά σιγά πίσω την ώρα που γαμας το μουνακι μου". Αρχίσει να πιέζει τον δονητή πάνω στην τρύπα μου. Σιγά σιγά αρχίσει να μπαίνει. "Δεν θέλω να μπει όλος μωρό μου. Θέλω να ανοίξει το κωλαρακι σου για να βάλω μέσα τον πουτσο μου μετά και να στον ανοίξω με αυτό" Καύλωσα ακόμα πιο πολύ.

Την ώρα που στεκόμουν στα τέσσερα και τον ένοιωθα βαθιά μέσα μου, τα χέρια μου μπλέχτηκαν μέσα στα μαξιλάρια του καναπέ και έπιασαν κάτι σκληρό. Το τράβηξα προς τα έξω και τρελάθηκα. Μας είχε αγοράσει ένα strap on! Ενθουσιάστηκα με το καινούργιο μας παιχνίδια. Η διάθεση μου έγινε ακόμα πιο αγρια. Τον σταμάτησα και γύρισα ανάσκελα. Άρχισε να με παίρνεις έτσι και εγώ τον κοίταζα και έγλειφα το νέο μας παιχνίδια. "Για μένα το πήρες;" "Και για τους δυο μας" "Δηλαδή μπορώ να το φορέσω και να νοιώσω και εγώ πως είναι να γαμας κάποιον;" "Ναι μωρό μου, μπορείς, και να ξέρεις ότι θα σου κάτσω να με γαμησεις γιατί μαζί σου θέλω να τα κάνω όλα" Έτσι κι έγινε. Σηκώθηκα και το φόρεσα. Ένα φοβερό καυλι που το έπαιζα σαν να ήταν δικό μου και με το άλλο μου χέρι χάιδευα το μουνακι μου που συνέχιζε να στάζει. Κάθισα και του είπα να μου πάρει πίπα. Έπεσε στα τέσσερα και αρχίσει να γλείφει το μακρύ καυλι που είχε φέρει. Του έπαιρνε πίπα κανονικά και εγώ του χάιδευα το κεφάλι και ανυπομονούσα να τον πάρω αποφάσισα πίσω όπως έκανε και αυτός σε εμένα. "Θέλεις μωρό μου να πάρω το κωλαρακι σου; Να βάλω σιγά σιγά μέσα το τέλειο καυλι που του παίρνεις πίπα τώρα;" "Θέλω μανάρι μου, θέλω να νοιώσω πως είναι το γαμησι αποφάσισα τον κώλο. Θέλω να με πάρεις εσύ για πρώτη φορά απο πίσω".

Σηκώθηκα και χάιδεψα τα κωλομαγουλά του. Τα άνοιξα και αποκαλύφτηκε η σφικτή τρυπούλα του. Πήρα το baby oil και άρχισα να στάζω πάνω στον κώλο του λάδι. Με τα λαδωμένα χέρια μου έπαιξα το καινούργιο μου καυλί. Άρχισα να το τρίβω πάνω στον κώλο του και να του βάζω δάχτυλο, πρώτα ένα ένα και μετά δυο μαζί. Έσταζα συνέχεια baby oil μέχρι να δω την τρυπούλα του ανοιγμένη. "Σήκωσε το κωλαρακι σου προς εμένα μωρό μου. Μην φοβάσαι, θα σε πάρω πολύ γλυκά". Έτσι και έκανε, τούρλωσε τον κωλο του και περίμενε με την τρυπούλα του ερεθισμένη να βάλω το καυλι μου μέσα. Το έπιασαν όπως πιάνουν οι άντρες τον πουτσο τους και το ακούμπησα πάνω στην τρύπα του. Εκείνος κοίταζε πότε την τσόντα και πότε εμένα αποφάσισα το πλάι. Άρχισα να το σπρώχνω σιγά σιγά και κατάφερα να βάλω μέσα το κεφάλι. Περίμενα να φορμαριστεί μέσα στην τρύπα του.
Όταν είδα ότι μπορούσε να μπει πιο μέσα τραβήχτηκα λίγο χωρίς να βγω εντελώς, έσταξα πάλι baby oil στο καυλι μου και το έσπρωξα βαθιά. Μέσα σε λίγα λεπτά τον είχε πάρει όλον. Τον έβγαζα αργά και τον έβαζα εξίσου αργά και άρχισα να του χαϊδεύω τα αρχιδια. Με τρέλαινε η φάση ότι τον πηδαγα και εγώ όπως με πηδαγε και αυτός και ότι του αρέσει. "Ναι μουναρα μου γαμησε με, πάρεις τον κώλο μου για να δεις τι γλυκό είναι να παίρνω εγώ τον δικό σου". Τον γαμούσα όλον και πιο πολύ και χάιδευα και το μουνακι μου και τα βυζιά μου.

Απίστευτη καύλα να βλέπεις το καυλι σου να μπαίνει στην τρύπα και να την γαμεί προσφέροντας τόση ευχαρίστηση σε αυτόν που τον παίρνει. "Θέλω και εγώ να σε γαμησω μαναρα μου, θέλω να σε βάλω ανάσκελα να σε βλέπω και να σε γαμω αποφάσισα τον κώλο". Εννοείται ότι δέχτηκα αυτήν την πρόταση - πρόσκληση. Έβγαλα το καυλι που μου είχε δώσει τόση ευχαρίστηση και ξάπλωσα αναπαυτικά στον καναπέ ανοίγοντας τα πόδια μου. Εκείνος έφερε ένα δονητή σχετικά μικρό και τον λάδωσε. "Αυτό θα το βάλουμε στο μουνακι σου για να μην είναι παραπονεμένο την ώρα που θα παίρνω τον κωλο σου μαναρα μου" Έσκυψε στο μουνακι μου και αρχίσει να ρουφαει την κλειτορίδα μου. Έβαλε τον δονητή μέσα και τον έπαιξε για λίγα λεπτά. Ήμουν έτοιμη, απίστευτα καυλωμενη και ήθελα να με πάρεις αποφάσισα τον κώλο. Σηκώθηκε και λάδωσε το καυλί του. Το πίεσε πάνω στον κώλο μου και σιγά σιγά το έβαλε όλον μέσα. Αρχίσει να με γαμαει δυνατά ενώ εγώ έπαιζα με τον δονητή που είχα μέσα στο μουνακι μου. Και τι δεν θα έδινα να είχα και ένα μουνακι στο στόμα μου να το γλείφω και να ρουφώ τα ζουμιά του (άλλη μου φαντασίωση αυτή). Δεν άντεξε πολύ. Τον έφερε στο στόμα μου και το γεμίσει με χυσια παχιά και κάτασπρα.

Έχυνε ασταμάτητα και τα ρούφηγμα όλα.

Αυτή ήταν η αφήγηση μου και ελπίζω να σας αρέσει.

Όποιος θέλει να επικοινωνήσει μαζί μου για σχόλια.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.