Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Με λένε Γιάννη κι είμαι σήμερα 52 χρονών και παντρεμένος με την Αθηνά, Νανά την φωνάζω χαϊδευτικά, εδώ και 20 χρόνια. Η ιστορία που θα σας αφηγηθώ αφορά τα χρόνια που ήμουνα στην στενή. Ναι καλά καταλάβατε ήμουνα φυλακισμένος αρχικά στον Κορυδαλλό κι ύστερα σε φυλακή της επαρχίας που καλύτερα να μην την ονομάσουμε μην καρφωθούμε τώρα ύστερα από τόσα χρόνια.

Στα 41 χρόνια μου δικάστηκα και καταδικάστηκα για υπεξαίρεση πάνω των 5.000.000.000 δραχμών τότε από το ταμείο μεγάλης τράπεζας. Να μη σαν τα πολυλογώ ήμουνα προϊστάμενος ταμείου στο δεύτερο υποκατάστημα της τράπεζας. Ήμουνα πιστός κι άριστος υπάλληλος στην δουλειά μου μέχρι που ήρθε η Μαρία.

Μεγάλη μουνάρα αναστάτωσε όλο τον ανδρικό πληθυσμό κι όχι μόνο της τράπεζας. Ξανθιά, ψηλή γύρω στο 1. 70 μ. , λεπτή αλλά όχι μοντέλο, με στήθη σαν τους κρεμαστούς κήπους της Βαβυλώνας, κώλο τορνευτό Βραζιλιάνας χορεύτριας κι άρωμα που σκότωνε από τα 3 μέτρα.  Τα Αχ! και τα Βαχ! Ακουγόταν στο πέρασμα της. Ντυνότανε συντηρητικά, με ταγιέρ και πουκαμισάκια αλλά με τρόπο που φώναζε τι κρύβεται κάτω από το ακριβό και μαρκέ ύφασμα των ρούχων της. Στην αρχή δεν μου έδινε σημασία μέχρι που συναντηθήκαμε στο ασανσέρ και μείναμε για κανένα τέταρτο κλεισμένοι μέσα από ηλεκτρική βλάβη. Τότε κρύφτηκε στην αγκαλιά μου για να καταλαγιάσει τον φόβο που ένοιωθε. Ήταν κλειστοφοβική.

Από τότε με χαιρετούσε, μου μιλούσε και πίναμε κανένα καφέ στο διάλειμμα.  Εγώ κολακευόμουν από αυτή την εύνοια κι η φαντασία μου έτρεχε με ταχύτητα σε κρεβάτια και γαμήσια ατέλειωτα. Την είχα καψουρευτεί άγρια αλλά δεν τολμούσα να κάνω κανένα βήμα, να εκδηλώσω κανένα ενδιαφέρον ήτανε συνάδελφος κι ήταν κι αυτή παντρεμένη. Την ποθούσα όμως σαν τρελός. Η τύχη και μια βροχερή μέρα μας έφερε τόσο κοντά που τα χείλη μας σχεδόν άγγιξαν. Στριμωγμένοι σε μια είσοδο μπόρεσα και της είπα ότι την θέλω κι αυτή απάντησε "κι εγώ".

Από τότε ψάχναμε την ευκαιρία για να βρεθούμε αλλά τίποτα. Κάτι κλέφτικα φιλία δώσαμε κι αυτά με αγωνία. Το μόνο που είχαμε καταφέρει ήταν να τρώμε παρέα στα διαλλείματα στα MacDonald\'s πλάι στην τράπεζα. Εκεί ανταλλάζαμε λόγια πάθους κι έντασης αλλά βρίσκαμε δυσκολίες στο να βρεθούμε και να ενώσουμε την αγάπη μας. Όσο το θέλαμε τόσο πιο δύσκολο ήταν. Εκεί κάναμε όνειρα να την κοπανήσουμε, να αφήσουμε τους συντρόφους και να εξαφανιστούμε σε κάποια γωνιά της γης, μας λείπανε όμως τα φράγκα. Στην αρχή για πλάκα είπαμε να κλέψουμε την τράπεζα, ύστερα όμως μας έγινε έμμονη ιδέα, ιδιαίτερα της Μαρίας.

Ήθελε να ξεφύγει από τον άντρα της που την κακοποιούσε και την ξεφτίλιζε.  Αυτή ήταν που έφερε και το σχέδιο. Το ταμείο άλλαζε ξένο συνάλλαγμα. Ο ταμίας θα κρατούσε στο πλάι τα ξένα, θα έδινε το αντάλλαγμα με λεφτά της τράπεζας, θα έκανε τα χαρτιά με το πλασματικό χρήμα κι ο προϊστάμενος, δηλαδή εγώ θα το υπέγραφε. Η τράπεζα δεν θα μπορούσε να βρει κάτι πριν το τέλος του χρόνου και την απογραφή αλλά και τότε δεν θα ήξερε από πού υπήρχε το έλλειμμα. Μέχρι τότε θα την κοπανούσαμε. Βέβαια εγώ είχα τις αντιρρήσεις μου αλλά δεν είπα τίποτα μην την κακοκαρδίσω. Άλλωστε ήμουνα σίγουρος ότι επειδή το σχέδιο της προϋπέθετε ότι πρέπει να έρθει να δουλέψει στο ταμείο κάτι τέτοιο ήταν αδύνατο αφού ούτε τα χρόνια, ούτε τον βαθμό, ούτε την εμπειρία είχε για να δουλέψει στο ταμείο.

Όταν όμως μου ανακοίνωσε ότι πήρε θέση στο ταμείο τα έχασα. Η πίεση της μεγάλωσε όπως κι οι αντιρρήσεις μου. Γρήγορα όμως εξαφανίστηκαν όταν με έριξε στο κρεβάτι. Αντί να διαδηλώνουμε σε απεργία βρεθήκαμε να σκίζουμε τα κορμιά μας σε παραλιακό ξενοδοχείο. Από τότε τρελάθηκα, μέσα σε 6-7 μήνες είχαμε υπεξαιρέσει πάνω από 5. 000. 000. 000 δρχ. . Ήθελα να τελειώνουμε για να ξαναβρεθώ μαζί οπουδήποτε στην γη και να μετρήσω το κορμί της πόντο, πόντο. Οι άλλες δυο φορές που είχαμε βρεθεί αυτό το διάστημα αντί να καταλαγιάσουν τον πόθο μου τον φούντωσαν σε βαθμό κακουργήματος. Στο αεροδρόμιο με σταμάτησαν και βρέθηκα με 11 χρόνια στην πλάτη για υπεξαίρεση. Αυτή εξαφανίστηκε αφού είχε την δυνατότητα να μαζέψει το χρήμα που μαζί είχαμε σπείρει σε τράπεζες και λογαριασμούς σ\' όλη την γη. Ο υποδιοικητής της τράπεζας έκατσε μαζί μου στο σκαμνί γιατί την διευκόλυνε να έρθει στο ταμείο. Τον είχε πληρώσει κι αυτόν με το ίδιο νόμισμα. Το κορμί της. Δεν αποδείχτηκε άλλη εμπλοκή του στην υπόθεση απλά ήταν άλλος ένας κερατάς μετά από εμένα και τον άντρα της.

Αυτή δεν πιάστηκε ποτέ μέχρι σήμερα. Θα χαίρετε τα λεφτά και το κορμί της σε κάποια μακρινή χώρα. Ο συνένοχος της δεν εντοπίστηκε ούτε αποκαλύφτηκε ποτέ αν και κατά την αστυνομία υπήρξε 100%. Εγώ νομίζω ότι ξέρω ποιος ήτανε αλλά δεν έχει σημασία πια.

Μόλις κλείστηκα στην στενή νόμισα πως θα τρελαθώ ή θα αυτοκτονήσω. Με έσωσε και με στήριξε η Αθηνά. Ναι καλά διαβάσατε η δικιά μου η Νανά η γυναίκα μου ήταν αυτή που με στήριξε. Αυτή έτρεξε στους δικηγόρους, αυτή κατόρθωσε να με απαλλάξει από την κατηγορία της αποδοχής των προϊόντων εγκλήματος, αυτή κατόρθωσε να μου διασώσει το δικαίωμα της σύνταξης, αυτή στήριξε την οικογένεια μας δηλαδή αυτήν και τα δυο μωρά μας, αυτή μας κράτησε οικονομικά αφού το λογιστικό γραφείο που διατηρούσε το επέκτεινε και σε μεσιτικό, αυτή ήταν που με κράτησε στην ζωή και μου έδωσε και κουράγιο και χαρά.

Ότι είμαι μαλάκας το καταλάβατε, αν βλέπατε την γυναίκα μου θα με λέγατε 100 φορές μαλάκα. Είναι μουνάρα και τώρα που κοντεύει τα 45 είναι ακόμη πιο μουνάρα. Η Νανά είναι μελαχρινή, τώρα τα βάφει με κόκκινες και μελί ανταύγειες, ύψος 1. 65μ γύρω στα 72 κιλά πάντα ότι και να τρώει, μακριά και γλυπτά πόδια που παίρνουν ονειρικές διατάσεις πάνω στις μαύρες ή κόκκινες κλασσικές πάντα γόβες της. Έχει μεγάλα βυζιά, με στητές ρώγες που φαντάζουν μεγαλύτερα από την στενή μέση της. Ο κώλος της είναι ποίημα και στητός σαν άγαλμα. Το πρόσωπο της είναι γλυκό σαν παιδικό και το χαμόγελο το γεμάτο χαρά και αισιοδοξία.

Τώρα θα μου πείτε με τέτοιο μουνί τι γύρευες με άλλες γκόμενες; Να από όταν την παντρεύτηκα την ΣΕΒΑΣΤΗΚΑ ο μαλάκας. Δεν ήθελα να κάνω με αυτήν αυτά που αποτελούσαν του μύχιους πόθους μου και βρήκαν διέξοδο κι εφαρμογή στην Μαρία. Στην κάθε Μαρία, στην κάθε εξωσυζυγική σχέση Το σεξ μεταξύ μας ήταν καλό, ήταν θερμό, ήταν απολαυστικό μέσα σε νορμάλ και τετρημένα πλαίσια που εμπόδιζαν την φαντασία και το πάθος να εκδηλωθεί μήπως και πονέσει ή προσβάλει κάποιον. Με την γέννηση και του δεύτερου παιδιού τα πράγματα έγιναν πιο ρουτινιάρικα. Τότε δεν μπορούσα να δω την γυναίκα, τα πάθη, και τους πόθους της πίσω από την παιδική κι αθώα μορφή της.
Δεν μπορούσα μα μελετήσω τις επιθυμίες και τα όρια που ήθελε και ποθούσε να γευτεί και να ξεπεράσει.

Το πρώτο διάστημα στον Κορυδαλλό πριν από τις δίκες δεν την πρόσεχα την περίμενα στο επισκεπτήριο για να ακούσω τις νομικές ειδήσεις και εξελίξεις της υπόθεσης μου. Στην δεύτερη περίοδο πάλι στον Κορυδαλλό αλλά μετά τις δίκες άρχισα να προσέχω ότι ερχόταν πάντα ιδιαίτερα περιποιημένη, προσεγμένη με ένα υπόγειο αισθησιασμό και σεξουαλικότητα. Τότε ήταν που άρχισα να την λιγουρεύομαι και να την ποθώ χυδαία και αισχρά. Της το είπα κι αντί να με διαλοστείλει μου αποκάλυψε ότι κι αυτή αισθανότανε το ίδιο και χειρότερα.  Τα επισκεπτήρια αποτελούσαν πια ώρες ακραίου ερεθισμού που ο καθένας εκτόνωνε μόνος του, αυτοϊκανοποιούμενος, όταν χωρίζαμε. Στο επόμενο επισκεπτήριο αφηγούμαστε με λεπτομέρειες το πως εκτονωθήκαμε την προηγούμενη φορά και ξεκινούσα ένα νέο παιχνίδι φαντασιώσεων, αισθησιασμού κι ερεθισμού απίθανου.

Μέσα στην μαυρίλα μου που δημιουργούσε ο εγκλεισμός οι "σεξουαλικές" συνευρέσεις μας ήταν η μόνη χαρά. Σιγά-σιγά ανακάλυπτα τους βαθύς πόθους κι επιθυμίες της γυναίκας μου κι αυτό με ενθουσίαζε αλλά με έκανε να φαίνομαι πολύ βλάκας που ποτέ δεν είδα ή δεν έψαξα τα μπορώ και τα θέλω της. Πολύ αργά κατάλαβα ή έμαθα αυτό που μου είπε ένας συγκρατούμενος μου στον Κορυδαλλό. "Κάθε γυναίκα επιθυμεί στο βάθος του είναι της να είναι πουτάνα στο κρεβάτι αλλά μετά θέλει να χαίρει την εκτίμηση και τον σεβασμό του συντρόφου της. Αυτό την συγκρατεί να εκδηλωθεί, φοβάται. Στον άντρα πέφτει ο κλήρος να την ξεκλειδώσει, να την ευχαριστήσει και να την χαρεί. Γιατί άμα η γυναίκα ευχαριστηθεί στο ανταποδίδει στο πολλαπλάσιο. Πρέπει όμως κι άντρας να είναι έτοιμος να δεχτεί αυτή την μεταμόρφωση, αυτό τον χαμαιλεοντισμό που κρύβει μέσα της κάθε γυναίκα".

Περνούσα καλά, είχα ήδη 4 χρόνια μέσα όταν με μετακίνησαν σε άλλη φυλακή. Η επαφή με την γυναίκα μου έγινε δύσκολη γιατί χρειαζόταν αρκετές ώρες πήγαινε-έλα για να έρθει στο επισκεπτήριο. Η γυναίκα μου όμως βρήκε τον τρόπο να μου διατηρεί τον ερωτισμό και τον πόθο στο κόκκινο.  Ήμουνα υπεύθυνος βιβλιοθήκης κι έτσι μέσα στα δέματα αποστολής βιβλίων και περιοδικών, γιατί τα γράμματα με το ταχυδρομείο ανοιγόταν κατόρθωσε και μου έστελνε καυτές ερωτικές ιστορίες. Αργότερα κατάλαβα ότι έπαιρνε τις ιστορίες από το site σου της μετασχημάτιζε λίγο γράφοντας τις σε πρώτο πρόσωπο και με έκανε τούρμπο. Καταλαβαίνετε ότι ήταν πρωταγωνίστρια σ\' όλα αυτά τα γαμήσια, τις παρτούζες και τα όργια που γράφουν οι φίλοι μας. Μάλιστα τις έκανε να δείχνουν απόλυτα αληθοφανείς χρησιμοποιώντας πρόσωπα και καταστάσεις. Είχα τρελαθεί στην μαλακία ούτε πιτσιρικάς δεν έχω τραβήξει τόση μαλακία. Στην αρχή δυσκολεύτηκα γιατί είχα συγκάτοικο και δεν ήθελα να με πάρει χαμπάρι.

Ο Αρίστος, ο συγκάτοικος μου, ήταν ένας 60άρης που του βρήκανε 250 γραμμάρια χασίσι, για προσωπική χρήση και τον χώσανε μέσα για εμπορία 15 χρόνια!!! Τον παρατήσανε παιδιά και γυναίκα κι ήταν μόνος ούτε επισκεπτήριο δεν δεχόταν. Ο δικηγόρος του, του έστελνε κάτι λεφτά κάθε μήνα, από σύνταξη κι ένα ενοίκιο που του έφταναν για τα μικροέξοδα, τα τσιγάρα και την φούντα του. Τα γράμματα της Νανάς μου με τρέλαιναν κι ήθελα να την βαράω συνέχεια οπότε για να έχω άνεση αλλά και γιατί τον λυπόμουνα του διάβασα μια από της ιστορίες της γυναίκας μου.

Παλάβωσε, έβγαλε την ψωλή του κι άρχισε να την βαράει μπροστά μου με μανία μέχρι που έχυσε. Η φάση μ\' άρεσε και το έγραψα στην Νανά η οποία όχι μόνο δεν τσατίστηκε αλλά καύλωσε, μαλακίστηκε με την είδηση και μου ζητούσε λεπτομέρειες. Από τότε με τον Αρίστο περιμέναμε να σβήσουν τα φώτα, να γίνει ησυχία, να κάνουμε το τσιγαράκι μας, για να στριμωχτούμε μετά στη γωνιά του κελιού και κάτω από την κουβέρτα, με φακό να διαβάσουμε την ιστορία της Νανάς και να βαρέσουμε μαλακία. Ήταν το καλύτερο μας να μαλακιζόμαστε ο ένας φάτσα με τον άλλο μετά την πυρκαγιά που μας άναβε η αφήγηση της γυναίκας μου. Σε μια φάση ο Αρίστος μου έπιασε τον πούτσο και μου τον έπαιξε και του τον έπαιξα κι εγώ. Έβλεπα στο αμυδρό φως την καύλα του και ήξερα ότι εκείνη την στιγμή φανταζόταν ότι μου πηδούσε και μου ξέσκιζε την γυναίκα και μ\' άρεσε πολύ.

Αυτό κράτησε αρκετό καιρό και τα έλεγα στην Νανά όταν ερχόταν για επισκεπτήριο ή τις τα έστελνα γραμμένα. Καύλωνε με το όλο σκηνικό κι αυτή κι εμείς. Σε κάποια φάση μας φέρανε και νέο συγκάτοικο τον Χόρχε. Ο Χόρχε ήταν 25 χρονών από μάνα μεξικάνα και πατέρα Έλληνα. Ήξερε φαρσί ελληνικά μιας κι ήρθε στην Ελλάδα όταν ήταν 4 χρονών. Τον είχανε χώσει κι αυτόν μέσα για ναρκωτικά. Χασίσι και κόκα.

Σταματήσαμε για ένα διάστημα με τον Αρίστο να διαβάζουμε ιστορίες της Νανάς κι αυτό μας χάλασε. Με την σύμφωνη γνώμη της γυναίκας μου συμφωνήσαμε να βάλουμε και τον Χόρχε στο παιχνίδι. Φαινόταν εξηγημένο παιδί.  Όταν του το είπαμε μπήκε αμέσως στο κόλπο. Με το που άκουσε την πρώτη ιστορία έγινε τούρμπο. Πέταξε τον πούτσο του έξω κι εμείς μείναμε. Με τον Αρίστο είχαμε δυο παπάρια 18 με 20 πόντους αλλά ο Χόρχε πέταξε μια πουτσάρα 25άρα και χοντρή σαν σαλάμι αέρος. Τις μαλάξαμε, τις παίξαμε, τις πιάσαμε κι αργότερα μετά από 3-4 μαζώξεις ο Χόρχε μας έκανε και πίπα. Ο Αρίστος του ανταπέδωσε αλλά εγώ κώλωσα. Την επόμενη φορά δεν άντεξα κι όταν μου είπε "πάρε τσιμπούκι την πούτσα που γαμάει την γυναίκα σου" του την λαρύγγωσα.  Από τότε τα αλληλοτσιμπουκώματα έπαιρναν κι έδιναν. Όταν το είπα στην Νανά που καθόταν απέναντι μου σ\' ένα επισκεπτήριο την είδα να μου σφίγγει τα χέρια, να κλείνει τα μάτια, να δαγκώνει τα χείλη, να σφίγγει τα μπούτια της και να χύνει: Όταν τέλειωσε μου είπε σαν να μονολογούσε "θέλω να το δω αυτό". Το βράδυ το είπα στους συγκρατούμενους μου κι ο Χόρχε πρότεινε να βρούμε τρόπο να πραγματοποιήσουμε αυτή την συνάντηση κι αν ήθελε κι η γυναίκα μου να της κάναμε έρωτα.

Στο επόμενο επισκεπτήριο ήταν η σειρά μα χύσω όταν η Νανά μου είπε "ναι θα το ήθελα πολύ". Από τότε ψάχναμε τρόπους αλλά ήταν δύσκολο. Ο Αρίστος δεν δεχόταν επισκεπτήριο, ο Χόρχε είχε περισσότερη ελευθερία κινήσεων, οι τουαλέτες που υπήρχαν στον χώρο επισκεπτηρίου και πηγαίνανε τα ζευγάρια και πηδιότανε αφού οι φύλακες κάνανε τα στραβά μάτια, ξέραμε ότι τους παίρναμε μάτι και μάλιστα τα καρακόλια και τα τσιράκια του Διευθυντή γράφανε με κάμερες και τα πουλούσανε έξω. Ήθελα να δώσω την χαρά αυτή της γυναίκας μου αλλά δεν ήθελα να την κάνω βούκινο και να την "πουλήσω". Είχαμε απελπιστεί όταν ο Χόρχε έφερε την λύση.

Στο θερμαστήριο που δούλευε κι είχε κλειδί περνούσε μέσα από τα πλυντήρια. Εκεί, μεταξύ των δύο χώρων υπήρχε μια αποθηκούλα 3Χ4 που βόλευε την δουλειά. Το απόγευμα που ήταν το επισκεπτήριο μόνο ο θερμαστής βάρδιας είχε την κυριότητα των δύο χώρων. Για λόγους οικονομίας τις απογευματινές και τις βραδινές βάρδιες τις κάνανε μόνο κρατούμενοι. Ο Χόρχε θα έκανε την βάρδια του επισκεπτηρίου. Ο Αρίστος μπορεί να πήγαινε εκεί αφού από τα μπάνια των φυλακών θα περνούσε εύκολα στα πλυντήρια κι Χόρχε από κει θα τον έχωνε στην αποθηκούλα. Εγώ κι η Νανά θα βολτάραμε και θα παίρναμε τον διάδρομο για τις τουαλέτες που δεν ελεγχόταν από κάμερα. Εκεί υπήρχε μια πορτούλα που οδηγούσε κάτω στα καζάνια της κουζίνας κι από εκεί στο θερμαστήριο και μετά στην αποθηκούλα. Ο Χόρχε είχε και εκείνο το κλειδί. Θα μας περίμενε και θα μας έχωνε μέσα.

Πράγματι στο επόμενο επισκεπτήριο είμαστε έτοιμοι. Η Νανά ήρθε κι έλαμπε από ομορφιά. Την κανονισμένη ώρα πήγαμε προς τον διάδρομο όλα πήγαν πρίμα. Βρεθήκαμε στην αποθηκούλα κι είχαμε 2 ώρες και κάτι να πηδηχτούμε. Κάναμε γρήγορα τις γνωριμίες κι είδα στα μάτια της την λιγούρα και τον θαυμασμό αλλά και την καύλα στα μάτια της καλής μου.

Αγκαλιάσαμε την Νανά την φιλούσαμε και μας φιλούσε με λαγνεία. Η πείνα όλων μας ήταν προφανής. Την χουφτώναμε και μας χούφτωνε. Μας έπιανε τις ψωλές κι εμείς της είχαμε πετάξει τα βυζιά και της πιπιλούσαμε τις ρώγες. Ένα χέρι νομίζω του Αρίστου είχε χωθεί στο μουνι της και το έπαιξε. Όταν ήρθε σε επαφή με την ψωλή του Χόρχε έβγαλε ένα επιφώνημα. Σε λίγο μα ζήτησε να αλληλοτσιμπουκωθούμε και να μας πάρει μάτι.
-"Γιάννη μου, μήπως μπορείτε να κάνετε αυτό που μου πες;" είπε διακριτικά και διστακτικά

Εγώ αμέσως πήρα πίπα τον Χόρχε, αυτός τον Αρίστο κι ο Αρίστος σε \'μένα. Αυτή κάθισε σε μια στοίβα από ρούχα που έκανα κάθισμα, έκανε πλάι το βρακάκι της και μαλάκιζε με αισθησιασμό και μανία το μουνακι της ενώ οι ρώγες από τα βυζιά της που της τα είχαμε πετάξει έξω, είχανε γίνει πολυβόλα. Αλλάξαμε θέσεις στα τσιμπουκώματα μέχρι που χύσαμε όλοι. Μετά την πέσαμε στην Νανά. Ο Αρίστος της έκανε ένα γλυφομούνι ενώ "φούμαρε" παράλληλα που την έστειλε. Ο Χόρχε της τον έδινε πίπα και δεν τον χόρταινε ενώ εγώ της έγλυφα τον κώλο και της τον ετοίμαζα. Ξάπλωσα στο πάτωμα κι η σούφρα της πέρασε δαχτυλίδι στον πούτσο μου. Ο Χόρχε γονάτισε και της έχωσε όσο μπορούσε πιο πολύ από το παλαμάρι του στο μουνί της κι Αρίστος της τον έδινε πίπα και έκανε το ένα πάνω στ\' \'άλλο τα τσιγαριλίκια. Την γαμούσα επί 2 ώρες ασταμάτητα.

Όταν με αποχαιρετούσε μου είπε ψιθυριστά "σ\' ευχαριστώ"
Εγώ σε ευχαριστώ χαρά μου για ότι έκανες και κάνεις για μένα. Η Κατάσταση με τα παιδια συνεχίστηκε 2 φορές το μήνα για περίπου 9 μήνες όταν μας κάρφωσε ένα τσογλάνι Αλβανός που μας πήρε μάτι κι ήθελε να την γαμήσει κι αυτός αλλά δεν του πέρασε. Βέβαια χάσαμε κι εμείς την χαρά γιατί δεν το ξαναπροσπαθήσαμε φοβούμενοι μη μας πιάσουν.

Σε λίγο βγήκα κι εγώ έξω με τα 2/5 χάρη στις προσπάθειες με τους δικηγόρους που έκανε η Νανά. Ο Αρίστος είναι ακόμα μέσα και πάω και τον βλέπω, Ο Χόρχε βγήκε με αναστολή και περάσαμε μαζί μια βδομάδα διακοπές στην Ρόδο, δηλαδή σ\' ένα κρεβάτι σε κάποιο ξενοδοχείο της Ρόδου.

Την Νανά μου την πηδάω και την προσέχω σαν τα μάτια μου, η επιθυμία της διαταγή αν κι αυτή συνεχίζει να με φροντίζει και να με προσέχει διαρκώς. Την αγαπώ και την ποθώ κάθε μέρα και περισσότερο.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.