Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Καλησπέρα σε όλους, η ιστορία διαδραματίστε πριν από δυο χρόνια σένα νησί του Αιγαίου μήνα Δεκέμβριο καθώς υπηρετούσα την μαμά πατρίδα σε ηλικία 27 ετών.

Επειδή έλειπα σχεδόν 9 χρόνια στο εξωτερικό για σπουδές και δουλειά επέστρεψα στην Ελλάδα και πήγα αμέσως φαντάρος. Πήγα σένα νησί όπου πέρασα φοβερά με καλή παρέα και με το αμαξάκι μου. Την ημέρα των γενεθλίων μου είχαμε βγει σένα bar/club του νησιού όπου ο φίλος μου είχε καλέσει και μια γκόμενα που πήδαγε η οποία είχε φέρει άλλες δυο φίλες της, όλες σε ηλικία μεταξύ των 28 με 32. Εγώ με τον φίλο μου είχαμε κανονίσει να πείθαμε την δικιά του να την παίρναμε παρτούζα αλλά από ότι φάνηκε στο τέλος της βραδιάς κατέρρευσαν τα σχέδια

Το κέφι καθώς και το chivas έρεε άφθονο και εγώ την είχα πέσει στην πιο όμορφη από της δύο free της παρέας την Ρούλα, με την οποία χορεύαμε και έτριβε τον υπέροχο κώλο της πάνω μου καυλώνοντας με απίστευτα. Είμαι σίγουρος ότι το είχε καταλάβει και το έκανε επίτηδες. Η άλλη η κοπέλα ήταν μόνη της και κάπνιζε ασταμάτητα. Η Μαρία ήταν από τις κοπέλες που περνούσε απαρατήρητη γιατί δεν είχε κάτι το θηλυκό πάνω της εκτός από μεγάλα βυζιά. Ήταν γύρω στο 160, παχουλή περίπου 70 κιλά με κοντό μαλλί και πάντα φορούσε μαύρα παντελόνια.

Η Ρούλα ήταν ψηλή με πολύ καλό σώμα αλλά εκεί που χορεύαμε είδε μια άλλη παρέα και πήγε μαζί τους, οπότε μοιραία μηνάμε 2 ζευγάρια και αναγκαστικά εγώ με την Μαρία. Συνεχεία έλεγα στον κολλητό μου να ψήσει την δική του για να την γεμίσουμε παρέα αλλά δεν έβλεπα φως. Εγώ έλεγα ασυναρτησίες με την Μαρία και μετά από αρκετή ώρα μου λέει στο άσχετο ότι λόγο της δουλειάς της ως νοσοκόμα βλέπει πολλούς πούτσους και κάνει συλλογή από φωτογραφίες και αρχίζει να μου δείχνει στο κινητό της φωτογραφίες. Εγώ μέσα στην ζάλη μου από το ποτό έμεινα μαλάκας και μπήκα στην διαδικασία να με ψήνει να πάμε στην τουαλέτα να μου πάρει φωτογραφία τον πούτσο μου. Τελικά με τα πολλά και αφού η γκόμενα του φίλου μου μας είχε ρίξει άκυρο για την παρτούζα, είπα στην Μαρία ότι για να με φωτογραφίσει θα πρέπει να με γαμήσει κιόλας . Η γκόμενα κατευθείαν άστραψε και μου χούφτωσε τον πούτσο μέσα στον κόσμο. Την πήρα από το χέρι και πήγαμε στο αυτοκίνητο μου όπου με οδήγησε σένα δασάκι-γαμιστρόνας.

Με το που πάρκαρα έβγαλε κατευθείαν τα ρούχα της και την ακολούθησα και εγώ μένοντας με το μποξεράκι και με τον πούτσο μου να προεξέχει. Βλέποντας την γυμνή και κάτω από το φως του φεγγαριού να αντανακλά στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου μου δεν μου φάνηκε αποκρουστική σαν γυναίκα αλλά αντίθετα έβλεπα δυο μεγάλα βυζιά με σοκολατί ρώγες και ένα φρεσκοξυρισμένο μουνί το οποίο γυάλιζε από τα χύσια της και ομολογώ ότι μου άρεσε.

Η Μαρία άρχισε να μαλακίζεται και να μου λέει .. κοίτα τυχερέ το ξύρισα λίγο πριν έρθω και περιμένω να με γαμήσεις καλά με την καυλάρα σου και σκύβει προς το μέρος μου και μου έπιασε τον πούτσο. Την τράβηξα από τα μαλλιά και την έβαλα το κεφάλι πάνω στο καυλί μου και αυτή μη χάνοντας ευκαιρία άρχισε να το πιπιλάει και να προσπαθεί να το ρουφήξει φωνάζοντας «τι χοντρή καυλάρα θα φάω σήμερα η παλιό πουτάνα.. θέλω να με ξεσκίσει από παντού», εγώ εξερευνούσα με τα δάχτυλα μου το υγρό της μουνί και ρίχνοντας της σκαμπίλια στα κωλομάγουλα.

Η Μαρία ανεβοκατέβαινε με φοβερή μαεστρία πάνω στον πούτσο μου και προσπαθούσε λυσσασμένα να κατεβάσει μέχρι το λαρύγγι της και τους 18 πόντους του χοντρού μου εργαλείου, βρίζοντας με ταυτόχρονα. Εγώ κουνούσα την λεκάνη μου και της γαμούσα όλο και πιο δυνατά το στόμα και ταυτόχρονα με το χέρι μου της έβαζα δάχτυλα εναλλάξ μια στην μουνάρα της και μια στον κώλο της μέχρι που έχυσα δυνατά μέσα στο λαρύγγι της φωνάζοντας «πιεστα όλα παλιό γαμιόλα, χοντρή και μην τολμήσεις να σου ξεφύγει καμία σταγόνα γιατί θα σου ματώσω την κωλοτρυπίδα σου με την χοντρή μου καυλάρα ». Η Μαρία είχε δακρύσει από την πίεση του πούτσου μου και άναψε ένα τσιγάρο μένοντας αμίλητη και κατέβασε λίγο το παράθυρο να πάρει αέρα. Άναψα και εγώ ένα τσιγάρο και της είπα ότι ήταν ένα από τα καλύτερα τσιμπούκια που μου έχουν πάρει και είναι η δεύτερη γυναίκα που με έκανε να χύσω μόνο με πίπα.

Εκείνη χαμογέλασε πέταξε το τσιγάρο και ξαναπήρε τον πούτσο μου στο στόμα της. Αφού σκλήρυνε πάλι μου έβαλε με το στόμα της προφυλακτικό, έριξε προς τα πίσω το κάθισμα, σήκωσε τα πόδια της στο ταμπλό και άρχισε να μαλακίζει το μουνί της και να τσιμπάει τις ρώγες της. Εγώ την κοίταζα για λίγο μαγεμένος (πάντα μου άρεσε να βλέπω γυναίκα να μαλακίζεται), μέχρι που είπε «Σκίσε με την πουτάνα γαμιά μου, άνοιξε μου την μούνα μου με την χοντρή πουτσάρα σου, έλα παλιό πούστη γάμα με τι με κοιτάς δεν με βλέπεις που λιώνω στάζω ολόκληρη..» Εγώ άναψα και άλλο τσιγάρο και την κοίταζα μέχρι που μου έχωσε μια σφαλιάρα και συνήλθα .Τότε πήγα από πάνω της και άρχισα να την σφυροκοπώ και να ουρλιάζω «πάρτα γαμιόλα ξεκωλιάρα πες μου σου έχει σκίσει κανένας άλλος την στενή σου μουνότρυπα όπως εγώ σε έχει γαμήσει άλλος έτσι???» Αυτή έλεγε όχι γαμιόληηηηηηη και μου δάγκωνε τις ρώγες πολύ δυνατά (192 εγώ 1.60 εκείνη!!)

Καθώς την γαμούσα από πάνω της είχε ανοίξει η τρύπα τόσο πολύ που δεν ένιωθα τίποτα οπότε αποφάσισα να αλλάξω στάση και μιας που ήμασταν μέσα στο αμάξι άνοιξα την πόρτα του συνοδηγού έβαλα παπούτσια και βγήκα γυμνός έξω.

Έστησα την Μαρία στα τέσσερα με τον κώλο της γυρισμένο προς την ανοιχτή πόρτα του συνοδηγού και εγώ όρθιος μπήκα μέσα στο μουνί της με πολύ δύναμη κάνοντας της ουρλιάζει από τον πόνο. Η αλήθεια είναι ότι αυτή η στάση ήταν φοβερή γιατί εγώ έβλεπα το φεγγάρι και με δρόσιζε το αλμυρό αεράκι της θάλασσας. Η Μαρία φώναζε σκίσε με γαμιόλη, χύσε μου την μουνάρα μου ξεκωλιάρη χοντροπουτσαρά. Τελικά η έκρηξη του πούτσου μου δεν άργησε να έρθει χύνοντας πολύ μέσα στο προφυλακτικό. Μπήκα μέσα στο αμάξι μούσκεμα από τον ιδρώτα και η Μαρία μου καθάρισε τον πούτσο μου από τα χύσια. Κάναμε ένα τσιγάρο, ντυθήκαμε και φύγαμε χωρίς να πούμε πολλά. Με την Μαρία ξαναπηδηχτήκαμε στο σπίτι της άλλη μια φορά και μετά πείρα μετάθεση από το νησί για Αθήνα.

Με την ιστορία μου αυτή ήθελα να θίξω το θέμα ότι ενώ σε όλους μας αρέσουν οι «κορμάρες» τις περισσότερες φορές οι παχουλές είναι αυτές που τα δίνουν όλα στο σεξ και σε απογειώνουν. Τουλάχιστον προσωπικά τις καλύτερες σεξουαλικές εμπειρίες τις είχα με παχουλές. Θα ήθελα τις απόψεις σας πάνω στο θέμα και σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας. Να περνάτε καλά!!!!

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.