Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γενικά, θέλω να πω από την αρχή ότι μου αρέσουν πολύ οι γυναίκες στην ηλικία των 40-45 χρόνων κυρίως γιατί έχω καταλάβει ότι σ\' αυτή την ηλικία οι γυναίκες είναι συνειδητοποιημένες, έχουν καταλάβει τί θέλουν από τη ζωή τους και από τον άντρα τους και ότι μπορούν να νιώσουν τον έρωτα και το πάθος χωρίς ενοχές, ανασφάλεια και ανησυχία.

Μένω στη Θεσσαλονίκη εδώ και λίγο καιρό και, παρόλη την πίεση της δουλειάς, καταφέρνω και ξεκλέβω λίγα λεπτά κατά τις μεσημεριανές ώρες για ένα διάλειμμα και για καφέ. Συνήθως, πηγαίνω σε ένα καφέ στην παραλία της Θεσσαλονίκης και, έτσι έκανα και στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας.

Κάθισα σε ένα σταντ και παρήγγειλα ένα καφέ. Αμέσως, παρατήρησα απέναντί μου, σε απόσταση δυο τραπεζιών, μια γυναίκα γύρω στα 42, με ύψος 1.70 περίπου, να συζητά με μια φίλη της. Όχι μόνο την παρατήρησα αλλά δεν μπορούσα να πάρω τα μάτια μου από πάνω της. Μαγεύτηκα, αναστατώθηκα, χίλιες σκέψεις μου πέρασαν και κυρίως με κυρίεψε η σκέψη πώς θα γινόταν να κλείσω στην αγκαλιά μου αυτή τη γυναίκα, να νιώσω το κορμί της κολλημένο πάνω μου, να ακουμπήσω τα χείλη μου στον υπέροχο λαιμό της που διαγράφεται από τους μυς της, έτσι καθώς γελάει, να ακούσω αυτό το υπέροχο γέλιο της στο αυτί μου, να φιλήσω τα όμορφα χείλη της, να γλύψω τις ρόγες της, να κατεβώ χαμηλά, ανάμεσα στα πόδια της.

Εκείνη τη στιγμή γύρισε λίγο πλάγια και μπόρεσα να δω τις υπέροχες γάμπες τις και τη φούστα της να καλύπτει τα λίγο χοντρά μπουτάκια της. Πώς να ελέγξω τις σκέψεις μου και ιδιαίτερα τις αντιδράσεις του κάτω κεφαλιού μου; Έγινα σκληρός και ήθελα πολύ να κάνω έρωτα σ\' αυτή τη γυναίκα. Αλλά πώς να γίνει αυτό;

Η ώρα περνούσε και ερχόταν η στιγμή που έπρεπε να φύγω. Ήμουνα πλέον σίγουρος ότι όχι μόνο δεν θα γίνει κάτι αλλά ότι ούτε καν με είχε προσέξει παρόλο που είχα καρφώσει το βλέμμα μου πάνω της. Ξαφνικά σηκώθηκαν οι δυο φίλες να φύγουν και, εκείνο που μου φάνηκε βέβαιο ήταν ότι τελείωσαν όλα, ότι εκείνη την ημέρα θα έμενα με την καύλα μου χωρίς να εκτονωθεί.

Οι κυρίες ξεκίνησαν να φύγουν και, καθώς κατευθύνθηκαν προς την έξοδο, πέρασαν από το σταντ που καθόμουν. Πρώτα η φίλη της και μετά η γυναίκα αυτή. Ήμουν τόσο αγχωμένος και αναστατωμένος που, τη στιγμή που περνούσε, ασυναίσθητα, έκλεισα τα μάτια μου για να μυρίσω το υπέροχο άρωμά της. Ένιωσα να ζαλίζομαι και, ακόμη περισσότερο να έχω παγώσει, όταν άνοιξα τα μάτια μου και είδα ένα χαρτάκι στο σταντ.

«Σόφη. 69ΧΧΧΧΧ»

Δεν το πίστευα, ένιωσα ότι ήμουν σε άλλο τόπο και χρόνο, ότι παρανόησα, ότι σίγουρα έβλεπα πράγματα που δεν υπήρχαν μέχρι που το βλέμμα μου την είδε λίγο πιο δίπλα, να αποχαιρετά τη φίλη της και, καθώς τη φιλούσε στο μάγουλο, να με κοιτάει με το πιο προκλητικό και αισθησιακό βλέμμα που έχω δει και να μου χαμογελά. Τότε ήταν που παρέδωσα. Εκείνη έφυγε και εγώ χρειάστηκα αρκετά λεπτά για να αποκτήσω επαφή με την πραγματικότητα.

Για δυο ημέρες σκεφτόμουνα τι είχε συμβεί και, ομολογώ, ότι φοβόμουνα να τηλεφωνήσω. Αποφάσισα να στείλω μήνυμα και όταν είδα ότι μου απάντησε, κυρίως ότι δεν με διαολόστειλε και ήταν ανεκτική στα μηνύματα, της τηλεφώνησα. Από τότε αρχίσαμε να μιλάμε και η Δευτέρα και η Τρίτη πέρασαν με πολύ συζήτηση, ερωτική διάθεση και στο, τέλος, η κουβέντα μας ήταν γεμάτη από σεξουαλικές περιγραφές όπου φτάσαμε να λέμε πόσο θέλαμε να πηδηχτούμε, πόσο θέλαμε να γευτούμε ο ένας τα υγρά του άλλου, πόσο θέλαμε να βρεθούμε. Και το κανονίσαμε.

Συναντηθήκαμε σε ένα συνοικιακό μπαράκι και μέσα σε λίγα λεπτά είχε σπάσει ο πάγος. Ήταν εκπληκτική, αισθησιακή και ερωτική όπως εκείνη τη φορά που την είχα δει στο παραλιακό μαγαζί και, επιπλέον, εκείνο το μπεζ φόρεμά της μου θύμισε τις αιώνιες καλοκαιρινές βραδιές που έχουμε ζήσει όλι, τότε που μας κυριεύει ο ερωτισμός και η μέθη του καύσωνα και της υγρασίας. Μου άρεσε πολύ που εκείνη ένιωθε άνετα μαζί μου, που άρχισε να μου μιλάει για τη ζωή της, για τις επιλογές της, το πώς βρέθηκε στη Θεσσαλονίκη, πώς ήταν η σχέση της με τον άντρα της, ακόμη και γιατί ήταν εκείνη τη στιγμή μαζί μου. Αυτό κι αν μου άρεσε. Βρισκόταν μαζί μου γιατί μετά τα τηλεφωνήματα, είχε νιώσει ασφάλεια ως προς το ότι δεν θα την κατηγορούσα ποτέ γιατί θέλει την αγκαλιά ενός άλλου εκτός του άντρα της, γιατί, όπως της είχα πει και το πιστεύω, είναι πολύ υγιές να αναζητάει νέες εμπειρίες αρκεί να έχει ισορροπήσει μέσα της, να έχει απενοχοποιήσει τη θέση της απέναντι στον άντρα της, τα παιδιά της, την οικογένειά της. Και μου άρεσε ακόμη περισσότερο όταν νιώσαμε και οι δυο ότι είχε έρθει η ώρα να αφήσουμε το πάθος μας να μας κατακλύσει.

Σε λίγα λεπτά είμασταν στο ξενοδοχείο. Μόλις μπήκαμε στο δωμάτιο επιτέλους την αγκάλιασα. Ένιωσα τις καμπύλες της να κολλάνε πάνω μου, τα χείλη της να καίνε, τα φιλιά της να δηλώνουν την παράδοσή της. Την έβαλα στο κρεβάτι και την ξέντυσα αργά, αισθησιακά. Σηκώνοντας το φόρεμά της, μου αποκαλύφθηκαν τα όμορφα μπουτάκια της. Άρχισα να τη φιλάω στα γόνατα, λίγο πιο πάνω, ανάμεσα στα πόδια, γύρω γύρω από το μουνάκι της. Μύριζε τόσο ωραία. Ανέβηκα πιο πάνω χωρίς να τη γλύψω και έφτασα στις σκληρές της ρόγες. Τα χέρια μου την αγκάλιαζαν, τη χάιδευαν, την κρατούσαν συνέχεια κοντά μου. Φιλιόμασταν διαρκώς, πλησίασα το στόμα μου στο αυτί της και της είπα ότι είχα καύλωσα και ήθελα να νιώσω το μουνάκι της. Μου άνοιξε τα πόδια της χωρίς να χάσει επαφή με το δέρμα μου, έπιασε τον πούτσο μου και τον οδήγησε στη σχισμή της. Τότε της έπιασα το χέρι και, μαζί με το άλλο, της τα κράτησα πάνω από το κεφάλι, λίγο δυνατά.

«Θέλω να καρφωθώ μέσα σου, θέλω να σε πονέσω...»
«Κάντο»

και καρφώθηκα μέχρι το βάθος του μουνιού της, μέχρι τη μήτρα της. Άρχισα να την πηδάω γρήγορα, δυνατά, να επιβραδύνω, να το κάνω γρήγορα ξανά. Μου μιλούσε πρόστυχα, με καύλωνε, με έκανε να μην θέλω να τελειώσω.

«Κούκλα μου, θέλω να χύσεις, θέλω να σε δω να τρέμεις από την καύλα»

Γύρισε στα τέσσερα, έστησε το κωλαράκι της, το άνοιξε μόνη της και μου είπε:

«Σκίσε με, τώρα, σε θέλω, δυνατά»

Για τα επόμενα λεπτά, είχα χαθεί στα υγρά του μουνιού της και της τρύπας της. Ήταν τόσο ζεστά και σφιχτά που είχα χάσει τον έλεγχο. Της γαμούσα τις τρύπες, μια το μουνάκι μια το κωλαράκι της, και έλιωνα που την άκουγα να βογγάει, να της κόβεται η ανάσα από την ηδονή, να μην μπορεί να κρατηθεί.

«Χύνω....» την ακούω να φωνάζει και, εγώ, ανήμπορος εκείνη τη στιγμή, χύνω στο κωλαράκι της, άδειασα μέσα της.

Βγήκα σιγά σιγά και τρελάθηκα με το που είδα τα χύσια μου να έχουν γεμίσει την κωλότρυπά της, να είναι τόσο ανοιχτή από το πήδημα.

Την αγκάλιασα και ξαπλώσαμε μαζί. Χωρίς να μιλήσουμε πέρασαν μερικά λεπτά. Ένιωθα τόσο ελεύθερος. Είχα μια γυναίκα στην αγκαλιά μου που μου χάρισε στιγμές πάθους και έρωτα, χωρίς να ζητήσει να της υποσχεθώ οτιδήποτε, χωρίς να ξέρει πώς ακριβώς είναι η καθημερινότητά μου, χωρίς να νοιάζεται πού θα βρίσκομαι σε 10 χρόνια. Και το σημαντικότερο-την ένιωθα και εκείνη ήρεμη, ήσυχη, είχε και εκείνη νικήσει για λίγο τον χρόνο. Είχαμε νικήσει μαζί το χρόνο-έστω για μια στιγμή.

Από τότε δεν έχουμε ξαναβρεθεί με τη Σόφη. Ακόμη κι αν δεν ξανασυναντηθούμε, εκτιμώ πολύ εκείνες τις στιγμές. Ελπίζω να είσαι καλά.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.