Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Ένα από τα καλά που έχω είναι ότι κρατάω κατά κανόνα πολύ καλές σχέσεις με "πρώην". Σε αυτό βοηθάει το γεγονός ότι δεν είμαι των σταθερών σχέσεων, επομένως τα πράγματα είναι συνήθως ξεκάθαρα χωρίς απαιτήσεις. Έτσι δεν είχα κανένα πρόβλημα να κανονίσω κοινή έξοδο με την Γεωργία (πρώην και αλλαγμένο όνομα φυσικά) και τον τύπο που προσπαθούσε να την ρίξει στο κρεβάτι, ενώ εμένα θα με συνόδευε η Μαρία.

Λίγα λόγια για την Γεωργία. Εντυπωσιακή μελαχρινή, χωρίς ταμπού στο σεξ (αν δεν ταιριάζαμε…) με την οποία δεν είχαμε πρόβλημα να "πέφτουμε με τα μούτρα" σε τσοντοκαταστάσεις. Στην ιστορία μας τώρα. Αφού βρεθήκαμε τα δύο ζευγάρια έξω από το μαγαζί που θα τα πίναμε και έγιναν οι συστάσεις, βολευτήκαμε στο μπαράκι του μαγαζιού και αρχίσαμε τα "πιώματα" (πίνουμε πολύ τι να κάνουμε;) και την κουβεντούλα. Πολύ γρήγορα η κουβέντα, με το σπρώξιμο το δικό μου και της Γεωργίας, έφτασε στο σεξουαλικό και κυρίως στις παρτούζες. Η Γεωργία, όπως κι εγώ, είχαμε τα "τυχερά" μας, αντίθετα με τα παιδιά που μας είπαν ότι δεν έτυχε ποτέ.

Όπως ήταν αυτονόητο η πρότασή μας ήταν δεδομένη, να πάμε δηλαδή κάπου να δοκιμάσουμε όλοι μαζί. Ο Πάρης (ο πιτσιρικάς που γούσταρε την Γεωργία) δεν έφερε καμία αντίρρηση (αυτό έλειπε, αλλιώς δεν είχε ελπίδες), ενώ η Μαρία το έπαιξε λίγο δύσκολη αλλά στο τέλος δέχτηκε να έρθει και εκεί θα έκρινε αν θα έπαιρνε μέρος. Αυτό βέβαια για μένα που την ήξερα καλά ισοδυναμούσε με αποδοχή γιατί η Μαρία χάνει τις αναστολές της όταν πίνει και ήταν ήδη "σταφίδα".

Σαν μια όμορφη παρέα λοιπόν βρεθήκαμε στο γραφείο που εργάζομαι (το σπίτι των οργίων το έχω καταντήσει). Η Γεωργία έκατσε στα πόδια του Πάρη που βολεύτηκε σε μια πολυθρόνα κι εγώ με την Μαρία καθίσαμε λίγα μέτρα πιο πέρα σε ένα γραφείο και περιμέναμε να κάνει κάποιος την αρχή. Όπως ήταν φυσικό ο πιτσιρικάς τα είχε "παίξει", ενώ η Μαρία περίμενε την πρώτη κίνηση. Χωρίς να δώσω πολύ χρόνο για να αλλάξει γνώμη κάποιος, ξεκούμπωσα το παντελόνι και γυρνώντας πλάτη στο άλλο ζευγάρι (για να χαλαρώσει η Μαρία) της έπιασα το κεφάλι φέρνοντας τον πούτσο μου στο στοματάκι της.

Σαν καλό κορίτσι που είναι η Μαρία δεν λέει ποτέ όχι και με πήρε στο στόμα της αρχίζοντας να παίζει με τη γλώσσα της, ενώ έριχνε κλεφτές ματιές στο άλλο ζευγάρι που είχε αρχίσει το χαμούρεμα. Ο Πάρης είχε ήδη σκίσει το εσώρουχο της Γεωργίας (φοράει πάντα extreme στρινγκάκια) και είχε πέσει με τα μούτρα στο μουνάκι της, ενώ ο δικός μου πούτσος υποκύπτοντας στην περιποίηση της Μαρίας ήταν έτοιμος να εκραγεί. Το δωμάτιο είχε ήδη γεμίσει από βογκητά ικανοποίησης όταν ανασήκωσα την Μαρία και αφού την ξάπλωσα στο γραφείο άρχισα να γλύφω το ήδη υγρό μουνάκι της. Η Γεωργία ήταν στα γόνατα και έγλυφε τον πούτσο του πιτσιρικά που τα είχε 'δει" όλα (η Γεωργία είναι μαστόρισσα με πτυχίο).

Η Μαρία άρχισε να βογκάει πιο έντονα και το μουνί της έσταζε ήδη από το πρώτο της οργασμό. Συνέχισα να γλύφω το μουνάκι της ενώ ταυτόχρονα τα δάχτυλα μου είχαν αρχίσει τις εξερευνήσεις στις δύο τρυπούλες της. Η Γεωργία είχε ξαπλώσει στο άλλο γραφείο ανάσκελα και ο πιτσιρικάς είχε αρχίσει να την γαμάει με όλη του την δύναμη λες και από αυτό εξαρτιόταν η ζωή του. Τότε ήταν που η Μαρία σηκώθηκε, μου γύρισε πλάτη και άρχισε τις φωνές:

-    «Γάμα με αγόρι μου, τι περιμένεις;»

Άλλο που δεν ήθελα εγώ και καρφώνω τον πούτσο μου στο υγρό μουνί της κοιτώντας ταυτόχρονα το άλλο ζευγάρι και ψάχνοντας τρόπο να βρεθούμε όλοι μαζί. Η Γεωργία γυρνάει το κεφάλι και μου λέει:

-    «Για ελάτε κατά εδώ. Μακριά δεν είστε;»

Πήρα την Μαρία από το χέρι και πήγαμε προς το μέρος τους και τότε έγινε το απρόοπτο. Ο πιτσιρικάς κώλωσε. (σκοπός του ήταν να γαμήσει την Γεωργία και όχι η παρτούζα). Το απόλυτο ξενέρωμα. Η Γεωργία άρχισε να τον αγριοκοιτάζει ενώ η Μαρία άρχισε την γκρίνια:

-    «Αγόρι μου αν δεν μπορείς τράβα καμιά μαλακία με τσόντα!», και άλλα χαριτωμένα.

Εγώ πάλι ήμουνα έτοιμος να σκάσω στα γέλια με τα μούτρα του μικρού που τα άκουγε κανονικά. Τότε αποφάσισε η Γεωργία να αναλάβει τον έλεγχο της κατάστασης. Πήρε από το χέρι την Μαρία και την ξάπλωσε πάνω στο γραφείο χαϊδεύοντας τις ρώγες της. Ήταν προφανώς η πρώτη εμπειρία της Μαρίας σε λεσβιακό γιατί κοιτούσε σαν χαζό και είχε αφεθεί στα χέρια της Γεωργίας, η οποία σιγά-σιγά είχε κατεβεί στο μουνί της Μαρίας και το έγλυφε με μανία. Πολύ γρήγορα η Μαρία έφτασε σε δεύτερο οργασμό και άρχιζε να ουρλιάζει σαν να την έσφαζαν, ενώ η Γεωργία συνέχιζε απτόητη το έργο της.

Τότε λέω στον μικρό:

-    «Αν χαλάρωσες πάμε κι εμείς να βοηθήσουμε τα κορίτσια…»

Μεγάλο λάθος. Μόλις φτάσαμε στα κορίτσια ο πιτσιρικάς έτρεξε στην Γεωργία (να μην χάσει το γλυκό). Για τετράδα ούτε λόγος πλέον. Αναγκαστικά λοιπόν το κάθε ζευγάρι συνέχισε χωριστά. Αποφάσισα λοιπόν να απαλύνω τον "πόνο" μου κάνοντας ντου στον κώλο της Μαρίας που ποτέ δεν έλεγε όχι, ενώ η Γεωργία πήρε τον ξενέρωτο τον έβαλε σε μια καρέκλα και παλουκώθηκε με πλάτη σε αυτόν και παίζοντας την γλώσσα σε μένα. Ο κώλος της Μαρίας αν και "δουλεμένος" σου δίνει την αίσθηση ότι την γαμάς για πρώτη φορά.

Κι ενώ εγώ μπαινόβγαινα με μανία στην πίσω τρύπα της Μαρίας, ο μικρός "παρέδωσε πνεύμα". Φυσικά η Γεωργία σαν καλοαναθρεμμένο κορίτσι πήρε τον πούτσο του στο στόμα και άφησε σταγόνα χαμένη. Σχεδόν ταυτόχρονα άρχισα κι εγώ να αδειάζω τον πούτσο μου στον κώλο της Μαρίας. Μόλις ανάψαμε τσιγάρο, η Μαρία άρχισε το δούλεμα στον πιτσιρικά κι εγώ πήρα λίγο πιο πέρα την Γεωργία για να παραπονεθώ για τον ξενέρωτο. Κι ενώ ο μικρός τα άκουγε, η Γεωργία αποφάσισε να με αποζημιώσει με μία πίπα που είναι και το δυνατό της σημείο. Με μουσική υπόκρουση τα μπινελίκια της Μαρίας στον μικρό και τις ειρωνείες:

-    «Δες μαλάκα πως γίνονται οι δουλειές!»

Η Γεωργία σε χρόνο ρεκόρ κατάφερε να με κάνει να χύνω σαν τρελός. Μετά από αυτό κι ενώ είχαμε πάει την Μαρία στο σπίτι της εξηγήσαμε τον μικρό ότι άλλο παρτούζα και άλλο να γαμιούνται δύο ζευγάρια στον ίδιο χώρο και θα ήταν προτιμότερο να ζητάμε τι θέλουμε παρά να δημιουργούμε προσδοκίες. Το σίγουρο ήταν ότι η Μαρία δεν θα ερχόταν ξανά με τον μικρό στο κόλπο. Το καλύτερο ήταν την άλλη μέρα που πήγαμε για ποτάκι εγώ, η Γεωργία και ο μικρός.

Στην δήλωσή του ότι αυτός δεν κώλωσε όλα τα ξηροκάρπια κατάληξαν στο κεφάλι του.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.