Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Περνώντας σιγά και αθόρυβα έξω από το δωμάτιο της, το ελαφρό αεράκι μου έπαιξε ένα συγκλονιστικά ηδονικό παιχνίδι. Παραμέρισε για μια στιγμή την κουρτίνα, άφησε ορθάνοιχτη την πόρτα και είδα το μωράκι! Αυτό που είδα δεν περιγράφεται εύκολα σε ένα κομμάτι χαρτί! Αυτό που είδα έκανε την καρδιά μου να σπάσει σε χίλια κομμάτια και τα γόνατα μου να λυγίσουν!

Η μικρή κοιμόταν βαθιά. Ήταν πεσμένη μπρούμυτα σε διπλό κρεβάτι, εντελώς γυμνή. Ήταν πανέμορφη ξανθιά και όπως είχε γυρισμένο το πρόσωπο της προς την πόρτα της βεράντας το φως από το φεγγάρι της έδινε ένα απίθανο ασημένιο χρώμα που η νυκτερινή υγρασία το είχε πασπαλίσει με χιλιάδες μικρά διαμαντάκια. Είχε το ένα πόδι της ίσια προς την άκρη του κρεβατιού και το άλλο πολύ λυγισμένο προς τα επάνω. Ένα χαμόγελο ευχαρίστησης ήταν ζωγραφισμένο στο πανέμορφο και ώριμο πρόσωπο της. Την αιτία αυτού του γοητευτικού χαμόγελου την είδα εμπρός μου και σχεδόν κόντεψα να λιποθυμήσω!

Όπως είχε τραβηγμένο προς τα επάνω το ένα της πόδι και όπως ήταν εντελώς γυμνή, με την τέλεια τρυφερή επιδερμίδα της να φέγγει κάτω από το φεγγαροφως, φαινόταν σε όλη του την μεγαλοπρέπεια το τρυφερό και ξυρισμένο μουνάκι της, έτσι όπως ήμουν αποσβολωμένος και την κοιτούσα από πίσω! Και... Και..! βαθιά σφηνωμένος και ξεχασμένος στο μουνάκι της ήταν ένας ακριβός γυάλινος δονητής! Η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή! Τρελάθηκα!

Η μικρή πρέπει να γαμήθηκε και να έχυσε τρελά και κουρασμένη και ευχαριστημένη αποκοιμήθηκε με τον φαλλό ξεχασμένο μέσα στο μουνάκι της. Έχασα τα λογικά μου και κάθε επαφή με την πραγματικοτητα.Η κοιμισμένη κόρη μου πήρε τα μυαλά και την λογικη.Επεσα στα τέσσερα, τα ποδιά μου δεν με κρατούσαν άλλο. Όπως ήμουν γονατισμένος τα μάτια μου ήταν στο ύψος του κρεβατιού και η οπτική γωνία που είχα για το μουνάκι της με έκανε να αποτρελαθώ τελείως. Άρχισα να σέρνομε στα τέσσερα και να πηγαίνω κοντά της σαν ζώο που ακολουθεί μια μυρωδιά. Το μωράκι κουνήθηκε στον ύπνο της και άνοιξε το μουνάκι της και άλλο. Τα βυζάκια της ήταν συμπιεσμένα πάνω στο σεντόνι και μια ρωγουλα φαινόταν από το πλάι, ροζ και πανέμορφη, έτοιμη να την γλύψουν και να την δαγκώσουν δόντια πεινασμένα! Έφθασα κοντά της. Ήμουν σε άλλο κόσμο... Σε ένα κόσμο τρέλας και παραφοράς... Σήκωσα το χέρι μου, το πλησίασα κοντά της και τόλμησα να της αγγίξω τρυφερά τα κωλομέρια! Τρελά! Υπέροχο βελούδο, σάρκα τρυφερή...

Άρχισα να την χαϊδεύω εκεί και εκείνη έβγαλε ένα βαθύ αναστεναγμό. Με το άλλο χέρι, με το δείκτη μου άρχισα να της πειράζω την ζουλιγμένη ρώγα που εξείχε από το πλάι του ενός βυζιού της... Πάλι αναστεναγμός... Όλο καύλα..! Άρχισα να γίνομε πιο τολμηρός... Με τα δάκτυλα του ενός χεριού μου και με προσοχή έπιασα τον γυάλινο δονητή και άρχισα να τον κινώ εμπρός πίσω πολύ ελαφρά. Οι αναστεναγμοί έγιναν βογκητά! Με το δάκτυλα του αλλού χεριού χωμένα κάτω από τον φαλλό βρήκα την κλειτορίδα της! Η μικρή άρχισε να κουνάει την λεκάνη της και το μουνάκι της να ρουφάει το δονητή με λυσσά! Εντελώς ξαφνικά και ακόμα κοιμισμένη γύρισε ανάσκελα και μέσα στον ύπνο της, άνοιξε τα ποδιά της διάπλατα, έπιασε με τα δακτυλάκια της τις ρωγιτσες της και άρχισε να τις τσιμπάει με μανία.
Το στοματάκι της άνοιξε, έγλυψε τα χειλάκια της και ξεψυχισμένα είπε: «Γάμησε με! Γάμησε με να χύσω!»
Έπαθα σοκ! Ήμουν σίγουρός ότι κοιμάται!
Η μικρή πουτανίτσα φαντασιονοταν εμένα έχοντας δίπλα της φωτογραφίες μου…… Το σοκ ήταν μεγάλο! Έβγαλα τον δονητή από το μουνάκι της και άρχισα να της ρουφάω το μουνί με τρελά. Μετά από λίγο άρχισα να γλύφω την κλειτορίδα της και ταυτόχρονα να χώνω τον φαλλό στο μουνάκι της! Η μικρή έχυνε συνεχεία.
Μετά από δυο τρεις οργασμούς και έχοντας σχεδόν ξυπνήσει η κόρη γύρισε μπρούμυτα και ψιθύρισε:
«Σε παρακαλώ... Σε ικετεύω... γλύψε μου τον κώλο... Γλυψτον και μετά γάμησε τον...
Γάμησε μου το μουνί από πίσω... Γάμησε μου και τον κώλο μαζί... Σε ικετεύω...
Είμαι δικιά σου... Κάνε με να πονέσω... Πάρε μου τον κώλο... Εσένα περίμενα να με γαμήσεις... Σε παρακαλώ..!» Τρελάθηκα εντελώς!
Έχωσα την γλώσσα μου βαθιά στον κώλο της και άρχισα να της σκίζω το μουνάκι από πίσω με τον δονητή. Κάθε λίγο τον έβγαζα και της ρουφούσα τα υγρά που έτρεχαν από την τρυπά του μουνιού της! Μετά από λίγο και μετά από πολλά παρακάλια της άρχισα να της ρουφάω την κλειτορίδα και ξεπαρθένεψα τον κώλο της!
Ξάπλωσα ανάσκελα στο κρεβάτι, μπήκα κάτω από το μουνί της όπως ήταν αυτή στα τέσσερα και κατέβασα την μέση της τόσο όσο να γλύφω την κλειτορίδα της! Με το ένα χέρι πήρα υγρά και σάλιο και άρχισα να της περιποιούμαι την τρυπούλα του κώλου της! Μια τρυπούλα ζωγραφισμένη από τον Θεό της ομορφιάς! Μετά από πολύ ώρα, και πάντα ρουφώντας την κλειτορίδα της ακούμπησα το κεφάλι του γυάλινου δονητή στην κωλοτρυπουλα της... Η κόρη άρχισε να κουνάει με ηδυπάθεια τα κωλομέρια της και να με ικετεύει κλαίγοντας: « Σκίσε με! Σκίσε με!
Μόλις της έχωσα λίγο από τον φαλλό στον κώλο έσπρωξε απότομα και με δύναμη την λεκάνη της προς τα πίσω και τον πήρε όλον μέσα! Όλον! Μόνη της!

Άρχισα να την γαμάω με λυσσά! Είχε ξυπνήσει εντελώς και με τα δακτυλάκια του ενός χεριού της έπαιζε με την κλειτορίδα και το στόμα μου που την έγλυφα! Μάζευε υγρά της και μου τα έχωνε στο στόμα! Με το άλλο είχε μαζέψει λίγο σεντόνι και το είχε χώσει στο στόμα της! Εγώ ήμουν από κάτω της και δεν μπορούσα να δω τίποτα! Η κοιλίτσα της ακουμπούσε στα μάτια μου
Ξαφνικά με ρώτησε "Πως θέλεις να σου στηθώ;" την ρώτησα...
"Ανάσκελα! Θέλω να σε κοιτώ στα μάτια όταν σε γαμάω, και να σε φιλώ στο στόμα"

Έπεσε ανάσκελα και άνοιξε τα ποδιά τέρμα! Τα γόνατα της άγγιξαν τους ωμούς μου και οι πατούσες μου ακούμπησαν στον τοίχο πίσω μου!
" Ω! Πόσο όμορφη είσαι! μωράκι μου ! Θέλω να σε γαμάω συνεχεία! θα τρελαθώ!" είπα και με το ένα χέρι στον πούτσο μου πήγα επάνω της με ορμή!
Έχωσα όλον πούτσο μου στο ορθάνοικτο μουνί της και τη γάμησα σκληρά, με παραφορά... Λυσσασμένα!!
Τράβαγα την λεκάνη της με όλη μου την δύναμη και ο πούτσο μου χτύπαγε αλύπητα την μήτρα!!!
Οι οργασμοί της ήταν απανωτοί! Την έσπρωξα να βγω... Αυτή δεν με άφηνε!! Την έσπρωξα με όλη μου την δύναμη..! Τραβήχτηκε απότομα και πούτσο μου βγήκε από το μουνί της με ένα πλοπ!
" Πάρε με απ’τον κώλο τώρα!" ψιθύρισε
Άνοιξα τα κωλομέρια της και εκείνη με πήρε απότομα και με όλη της την δύναμη! Με ξέσκισε! Τα αρχίδια μου χτύπησαν στο κοκαλάκι της έδρας μου και στο μουνί της! Βόγκηξα, πνιχτά,! Άρχισε να με γαμάει με τον κώλο με μια ταχύτητα τρομερή, αδυσώπητη! Έχυσε απανωτά αμέτρητες φορές!, τα πανέμορφα βυζάκια της χοροπηδούσαν στον ρυθμό μου

Στο τέλος δεν άντεχα άλλο και βγήκα από το κωλαράκι της και έχυσα με ορμή στο στόμα της, στα βυζάκια της παντού.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.