Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι 26 ετών, λίγο αδύνατος, αλλά με πολύ καλή πούτσα. Όσες την έχουν δει μου λένε καλά λόγια. Πριν λίγο καιρό άρχισα επικοινωνία με ένα ζευγάρι μέσω του σάιτ. Να μην τα πολυλογώ, είπαμε να κάνουμε την πρώτη μας συνάντηση. Ανταλλάξαμε κινητά και είπαμε να συναντηθούμε την επόμενη μέρα. Έτσι και έγινε. Με κάλεσαν στο σπίτι τους. Ο άντρας ένας συνηθισμένος 30άρης έλληνας και η γυναίκα του μια 25άρα με φοβερό σώμα.

Καθίσαμε στον καναπέ οι τρεις μας και αρχίσαμε να συζητάμε. Εγώ είχα κομπλάρει γιατί δεν είχα ξαναβρεθεί σε τέτοια φάση. Η γυναίκα του ανάμεσα μας συνέχεια με κοίταζε. Εγώ ντρεπόμουν και το μόνο που κοίταζα ήταν τα φοβερά της μπούτια που φαίνονταν μιας και φόραγε ένα καυτό σορτσάκι Μου είπαν να μιλάω σιγά γιατί τα παιδιά τους κοιμούνται και δεν θα ήθελαν να τα ξυπνήσουμε. Εγώ τήρησα ότι μου είπαν.

Σε κάποια στιγμή η γυναίκα σηκώνεται και πάει στην τουαλέτα. Εγώ λέω από μέσα μου ότι μάλλον δεν τους έκανα και ξενέρωσαν. Εκείνος με ρώτησε αν μου άρεσε η γυναίκα του εγώ του απάντησα καταφατικά. Εκείνος απλώς κούνησε το κεφάλι και μου είπε ότι είμαι καλός και σωστός τύπος και όχι μαλάκας. Σε λίγο γύρισε η γυναίκα του φορώντας ένα καυτό λευκό νυχτικάκι που σχεδόν έφτανε μέχρι τον κώλο της. Εκείνος σηκώθηκε και είπε:

-    «Δεν ξεκινάμε;»

Εγώ έμεινα άγαλμα. Επιτέλους θα γαμούσα αυτό το καυλιάρικο μουνάκι που ήταν δίπλα μου. Έβαλε ο σύζυγος μια κασέτα στο βίντεο με κάτι αραπάδες για να φτιαχτούμε και με παρότρυνε να βγάλω τα ρούχα μου για να νιώσω πιο άνετα. Έτσι και έκανα. Όλη η φάση θα γινόταν στο σαλόνι, κάτι το οποίο γούσταρα πολύ. Η γυναίκα του ήρθε στην μέση και άρχισε να μας χαϊδεύει πάνω από τα σλιπάκια και σε λίγο μας της πέταξε έξω. Εγώ είχα καυλώσει ήδη ενώ ο άντρας της κρατιόταν ακόμα (αργότερα μου είπαν ότι το είχαν κάνει δυο φορές πριν πάω εγώ και μόνο με την σκέψη ότι θα γαμιόντουσαν μετά με άλλον). Το άγγιγμα της φοβερό. Με έκανε να θέλω να χύσω αμέσως αλλά ο άντρας της, της είπε να ηρεμήσει μην έχουμε τίποτα απρόοπτα.

Εκείνη σήκωσε λίγο το νυχτικό της ούτως ώστε να φανεί το καλοξυρισμένο της μουνάκι. Εγώ φρένιασα! Ήθελα να το γλείψω με την πρώτη αλλά ο άντρας της είπε να το χαϊδέψουμε λίγο και μετά η γυναίκα του θα ήταν όλη δική μου. Όντως έτσι έγινε Αρχίσαμε να χαϊδεύουμε το μουνάκι της και εκείνη να μας παίζει μαλακία. Φοβερή αίσθηση. Το μουνάκι της ήταν ήδη υγρό κι αυτή άρχισε να βογκάει σιγά αλλά πολύ καυλιάρικα. Την πρόσταξε ο άντρας της να μας πάρει πίπα και έτσι έκανε. Είχε φοβερό στόμα. Μια έπαιρνε εμένα και μια τον άντρα της. Προσπαθούσε να χωρέσει όσο περισσότερο μπορούσε από το εργαλείο μου στο στόμα της αλλά δεν μπορούσε, θα πνίγονταν.

Σε λίγο έβγαλε το νυχτικό της και γύρισε την πλάτη της προς τα έμενα, προσφέροντας μου το μουνάκι της, ενώ εκείνη συνέχιζε να παίρνει πίπα από τον άντρα της. Εγώ άλλο που δεν ήθελα. Έσκυψα και άρχισα να της κάνω γλειφομούνι ενώ αυτή άφηνε να βγουν από το γεμάτο με τον πούτσο του άντρα της στόμα κάποια βογκητά ηδονής. Το γλείψιμο είναι το φετίχ μου και πάντα το κάνω πολύ καλά. Το μουνί της ήταν πεντακάθαρο και μοσχοβολούσε φοβερά.

Εγώ είχα φρενιάσει. Ειδικά όταν έπιασε με το χέρι της την πούτσα μου και μου την χάιδευε ενώ εγώ της έγλειφα το μουνάκι και αργότερα την σούφρα της που ήταν γλυκιά σαν καραμέλα. Σε λίγο βρεθήκαμε ξαπλωμένοι όλοι πάνω στο χαλί και να προστάζει ο άντρας της να κάνω 69 μαζί της. Σκέτη καύλα! Άρχισα να την γλείφω ενώ εκείνη να μου γλείφει τον πούτσο και να μου τον προετοιμάζει για να μπει η καπότα και να αρχίσει το γαμήσι. Έτσι και έγινε. Φορώντας και οι δυο καπότες, καθόμασταν μπροστά της. Εκείνος λέει:

-    «Και τώρα Κώστα είναι όλη δική σου!»

Εγώ την προστάζω να καθίσει πάνω στον πούτσο μου. Εκείνη φρένιασε και με την μια καβάλησε πάνω του και χοροπήδαγε σαν τρελή. Τότε μου είπε κάτι το φοβερό! Μου ζήτησε να την προειδοποιώ προτού είναι να χύσω για να με αφήνει και να πιάνει τον άντρα της. Ήθελε να ικανοποιηθεί πρώτα εκείνη και μετά εμείς οι άντρες. Έγνεψα καταφατικά. Εκείνη χοροπήδαγε πάνω στην πούτσα μου ενώ ταυτόχρονα έπαιρνε από τον άντρα της πίπα, ο οποίος είχε σηκωθεί όρθιος. Βογκούσαμε και οι τρεις από καύλα. Τότε εκείνη γυρνάει και λέει στον άντρα της:

-    «Θέλω αυτή την καραπουτσάρα στον κώλο μου!»

Εκείνος της λέει:

-    «Δικός σου είναι ο κώλος. Κάνε ότι θες…»

Αμέσως γυρνάει στα τέσσερα και με προστάζει να της σκίσω τον κώλο. Ήταν σφιχτή και μετά από ένα πεντάλεπτο προσπάθειας να χώσω το καυλί μου στην τρύπα της, έρχεται το επιθυμητό αποτέλεσμα και χώνεται όλος ο πούτσος μου μέσα στην κωλοτρυπίδα της. Εκείνη βγάζει μια κραυγή και αμέσως μου λέει:

-    «Γάμα με, με δύναμη γαμιά μου!»

Αρχίζω να την γαμάω με όλη μου την δύναμη, ενώ ο άντρας της τράβαγε μαλακία με το ένα χέρι και με το άλλο έτριβε το μουνάκι της. Εκείνη βόγκαγε από καύλα συνέχεια, έχυνε στο δάχτυλο του άντρα της ενώ εγώ να την γαμάω όσο πιο δυνατά μπορούσα. Σε κάποια στιγμή την προειδοποιώ ότι θα χύσω και εκείνη αμέσως τραβιέται και στήνει κώλο για τον άντρα της. Εκείνος χωρίς κουβέντα αρχίζει και της τον χώνει ενώ εγώ είχα χώσει ήδη δυο δάχτυλα στο καυτό μουνάκι της και να την γαμάω με αυτά. Αν και ήμουν καυλωμένος πολύ, σε λίγο είδε να μου πέφτει η πούτσα λίγο, οπότε έρχεται, μου την αρπάζει και μου αρχίζει μια καταπληκτική πίπα, ώστε να είμαι έτοιμος γι’ αυτό που θα ακολουθούσε.

Η συνέχεια ήταν να μας δεχτεί και τους δυο αλλά επειδή η πούτσα μου δεν χώραγε στον κώλο της με τίποτα, προτίμησε να την γαμάω εγώ από το μουνί και ο άντρας της από τον κώλο. Έτσι και έγινε. Εγώ ξάπλωσα κάτω και εκείνη καβάλησε τον πούτσο μου και ο άντρας της από πάνω της να της γαμάει το κώλοι. Έχυνε ακατάπαυστα η γκόμενα! Να έχουμε ιδρώσει όλοι και να γαμιόμαστε σαν σκυλιά. Εκείνη βογκούσε και έχυνε συνέχεια. Εγώ έκανα περιορισμένες κινήσεις λόγω του ότι ήμουν ξαπλωμένος αλλά και μόνο με τον πούτσο μου στο μουνί της εκείνη είχε φρενιάσει.

Τότε έρχεται η κορύφωση του άντρα της, ο οποίος βγαίνει με την μια από τον κώλο της (αφού είχε βγάλει από πριν την καπότα του) της τον χώνει και αρχίζει να χύνει μέσα στον κώλο της. Με το που βγαίνει εκείνος ξέπνοος από μέσα της, την στήνω στα τέσσερα και της τον χώνω στον κώλο ενώ εκείνη έγλειφε τον πούτσο του άντρα της από τα τελευταία χύσια του. Εγώ δεν έλεγα να χύσω με τίποτα. Εκείνη να βογκάει από πόνο και καύλα κι εγώ να συνεχίζω ακάθεκτος.

Μετά από κανένα δεκάλεπτο που την έσκιζα, έπρεπε κι εγώ να κάνω το καθήκον μου. Κοιτάζω τον άντρα της και μου κάνει νόημα να βγάλω την καπότα και να την χύσω. Αυτό κάνω κι εγώ. Βγάζω τον πούτσο μου έξω από την κωλάρα της και την χύνω στην πλάτη και στα κωλομάγουλα. Έχυνα και έχυνα χωρίς σταματημό… Τέτοιο γαμήσι είχα να κάνω.. πολύ καιρό. Ξέπνοοι και οι τρεις μας, καθίσαμε, ήπιαμε ένα ποτάκι, συζητήσαμε και είπαμε να ξανακάνουμε άλλη μια συνάντηση, μιας και το χάρηκαν και οι δυο πάρα πολύ.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.