Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Η φοιτήτρια της Νομικής ....
Δευτέρα απόγευμα, το ραντεβού μας είναι παραλία ζαχαροπλαστείο γωνία Μ. Αλεξάνδρου και Ποσειδώνος. Kάθομαι σε ένα τραπεζάκι λιγάκι απόμερο και αναμένω την αγαπημένη μου κουκλίτσα την Αννούλα μου.

Eίναι το πρώτο μας ραντεβού, η πρώτη ζωντανή συνάντηση μας μετα από πολύ καιρό που μιλάμε από το chat του γνωστού μας site από όπου και πρωτογνωριστήκαμε. Η ώρα είναι 6. Kοιτάζω το ρολόι μου, όπου να είναι πρέπει να φανεί η κουκλίτσα μου, μονολογώ. ;Aραγε θα είναι όπως την έχω φανταστεί? Όπως την έχει πλάσει η φαντασία μου? Υστερα από όσο καιρό που μιλάμε ή θα έχω πέσει έξω? Όλα είναι πιθανά, σκέπτομαι, όταν με διακόπτει το κουδούνισμα του κινητού. Εμπρός... ποιός είναι? ρωτώ.

Ελα Τζιόρτζιο η Άννα είμαι... που είσαι ?

εδώ είμαι... εσύ?

Απέναντι στο πεζοδρόμιο... εσύ ?

Έλα είμαι σε ένα τραπεζάκι στο βάθος της τέντας, απαντώ και σηκώνω τα μάτια ψάχνοντας οπότε βλέπω ένα χάρμα οφθαλμών να πλησιάζει , κρατόντας το κινητό. Έίναι αυτή η Αννούλα μου η κάνω λάθος? αναρωτιέμαι.

Ο Τζόρτζιο?... η Άννα, οι πρώτες συστάσεις, και μένω άφωνος για λίγο μέχρι να συνειδητοποιήσω που βρίσκομαι. Η Άννα ένα δίμετρο πλάσμα, χάρμα οφθαλμών, φοιτήτρια της Νομικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, φοράει ένα κόκκινο πουκάμισο ελαφρά ξεκούμποτο εμπρός που αφήνει να διακρίνεται η σχισμή ανάμεσα στα δύο σφυγγιλά στήθη της, μία μαύρη μίνι φουστίτσα που αφήνει να φαίνονται δύο πόδια καλύγραμμα άλλο πράγμα, μαύρη τσάντα κραμμαστή και μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα στολίζουν αυτά τα καλύγραμμα πόδια, εικόνα που ολοκληρώνεται με τα κόκκινα της φωτίας βαμμένα νύχια χεριών και ποδιών και δένει με τα ανέμελα χτενισμένα ξανθιά μαλλιά της. Μία εικόνα που νομίζεις ότι βγήκε μέσα από κανένα φιγουρίνι μοντέλων μόδας. Η δική μου εμφάνηση, σχετικά καλή βερυκοκκι πουκάμισο μακρομάνικο, με ελαφρά ανασηκωμένα τα μανίκια, μπλέ παντελόνι, γραβάτα στην απόχρωση του μπλέ ανοκτό, γκρίζα μαλλιά και λόγο ηλικίας ελαφρά κοιλίτσα. Ένας κλασικός ηλικιωμένος 50 άρης.

Έλα κάθησε λέω. Τι θα πάρεις? Ρωτώ για να σπάσω την παγωμάρα της στιγμής.

Εσύ τι πίνεις?

Καφεδάκι έχω πάρει.. εσύ?

Πές και για μένα ένα καφέ φραπέ . Έρχεται ο καφές και αρχίζει μία συζήτηση περι ανέμων και υδάτων που λένε για να περάσει η ώρα και να νοιώσουμε και οι δύο καλύτερα. Προσφέρω τσιγάρο σαν καλός καβαλιέρος ενώ γνωρίζω ότι δεν καπνίζει.

Ευχαριστώ... δεν καπνίζω. Μου απαντά χαμογελόντας.

Τζιόρτζιο μου αρέσεις το ξέρεις? Μου κάνει σε μία στιγμή.

Είσαι πολύ ωραίος άνδρας, γκριζομάλλης, γοητευτικός... πολύ μ΄αρέσεις. Δεν περιμένα να είσαι έτσι. Είσαι πολυ καλός.

Και μένα μου αρέσεις πολύ Αννούλα. Καλά έκανα που σε έλεγα κουκλάκι. Είσαι πραγματική κούκλα. Δεν περίμενα μία τέτοια κούκλα να είσαι, ούτε και σε είχα φαντασθεί. Γελάκια... ναζάκια... από μέρους της και η συζήτηση συνεχίζεται για λίγη ώρα με τις σπουδες της και την δουλειά μου.

Τζιόρτζιο δεν μου λες εδώ θα καθήσουμε? Δεν πάμε καμμία βόλτα?

Όπως σου αρέσει κούκλα μου σου απαντώ. Σηκώνομαστε και φέυγουμε . Προχωράμε την παραλιάκη με το αυτοκίνητο μου , ένα Hyundai σπορ κόκκινο , οδηγώ και συ καθεσαι δίπλα μου ξένοιαστη . Η φούστίτσα σου έχει σηκωθεί λίγο και αποκαλύπτει δύο , μπουτάκια χάρμα οφθαλμών ενώ εκείνη έχει χωθεί μέσα στο κάθισμα και ακουμπά το χέρι της στο πόδι μου. Ρολάρουμε σιγανα προς το Σούνιο. Έχει ήδη από ώρα σκοτεινιάσει όποτε μου λεει ξαφνικά. Δε σταματάς λιγάκι εδώ παρακάτω απόμερα? Θέλω να σε φιλήσω δεν αντέχω Τζόρτζιο να σε έχω τόση ώρα δίπλα μου, έχω φτιαχθεί άσχημα. Μου κάνεις. Σταματάω σε μία παράκαμψη του δρόμου και την παίρνω αγκαλιά. Τα χείλια μας ενώνονται σε ένα μακρόσυρτο γλωσσόφιλο , οι γλώσσες μας παίζουν μεταξύ τους θέλοντας η μία να εξερευνήσει την άλλη , τα χέρια μου χαιδεύουν τους ώμους της και παρακάτω, ακουμπούν έξω από το πουκάμισο που φοράει στο στήθος της. Το χαιδεύω. Κλείνει τα μάτια απολαμβάνοντας τα χάδια. Της φιλώ το λαιμουδάκι, τα μαγουλάκια. Με έχει πιάσει αγκαλιά με τα δύο της χέρια και με σφύγγει επάνω της. Η αναπνοή σου ακούγεται βαριά. Ανασηκώνω το πουκαμισό της και ελευθερώνω τα βυζάκια της. Τα χαιδεύω . Πιάνω τις ρογίτσες τους που έχουν ανορθοθεί από την καύλα που αισθάνεται. Μου δαγκώνει τα χείλια. Το άλλο μου χέρι ακουμπά στα μπουτάκια της παραμερίζοντας την φουστιτσα και χώνεται από κάτω της. Ασυναίσθητα ανοίγει τα πόδια της και φτάνω στην βάση τους και ακουμπάω στο βρακάι της που είναι ήδη υγρό από τα ζουμία της. Το δακτυλάκι μου ακουμπά στο μουνάκι σου .....αχ .....μη ...μη ......ναι ....ναι .....μη σταματας ........μ΄αρέσει ......μ΄αρέσει ........ψυθηρίζει .....αχνά.

Το ένα χέρι μου παίζει με την ρογίτσαα της και το άλλο με το μουνάκι της. Τη νοιώθω να σφύγγεται ....αχ κάνει ξέπνοα κάποια στιγμή ...και αισθάνομαι στο χέρι μου υγρά να το πλημμυρίζουν. Την ξαπλώνω ανάσκελα στην αγκαλιά μου ανοίγω το πουκάμισο της και ρουφάω εναλλάξ και τις δύο τις ρογίτσες της ενώ το δακτυλάκι μου παραμερίζει το βρακάκι της και μπαίνει μέσα στο καθυγρο πλέον μουνάκι σου και κινείται κυκλικά ...αχ ...ναι ...ναί ...έτσι ...έτσι ...γαμιά μου ....άνοιξε το μουνάκι μου τι καύλα είναι αυτή ...με τρελένεις ψυθηρίζει. Τραβιέται ξαφνικά γυρίζει βγάζει το βρακάκι της, ένα μικροσκοπικό στριγκάκι, το πετάει κάτω ξεκουμπώνει το παντελόνι μου, πιάνει τον ολόρθο πούτσο μου και το βγάζει έξω. Κατεβάζει το πετσάκι και αποκαλύπτει το κεφάλι του. Το κοιτάει το φιλά και το βάζει στο στοματάκι της αρχίζοντας ένα πιπίλιμα άλλο πράγμα. Φέρνω το χέρι μου πίσω της και πιάνω τα κωλομέρια της απαλά σαν μωρού, τα χαιδεύω και προχωράω παρακατώ. Μπαίνω στην χαράδρα τους βρίσκω την τρυπούλα της και παίζω μαζί της. Είναι πασαλύμένη με τα υγρά από το μουνακι της. Την αισθάνομαι να ανοιγοκλείνει προκλητικά. Πιέζω το δακτυλάκι μου και μπαίνει μέσα της ...αχ ...αχ ...σλουπ ....σλουπ κάνει και τα σάλια της τρέχουν από το στόμα της από την γλύκα του τσιμπουκόματος στον πούτσο μου, που έχει γίνει σαν κατάρτι πλοίου και ξαφνικά το άλλο δακτυλάκι μου βρίσκει μία εύκολη σχισμή και χώνεται. Είναι το μουνάκι της. Μπαίνουν έτσι και τα δύο δάκτυλα μέσα της το ένα στην κωλοτρυπούλα της και το άλλο στο μουνάκι της. Την έχουν κάνει σαντουιτς. Τα κουνάω μέσα έξω. Της  γαμω και το μουνάκι και το κωλαράκι με τα δακτυλά μου και εκείνη συνεχίζει να με τσιμπουκώνει πιό άγρια πιό γρήγορα εξακολουθόντας να κουνίεται σε ένα ξέφρενο ρυθμό. Σφύγγεσαι το αισθάνομαι, σπαρταρά από καύλες ...χύνω ...χύνω ...χύνωωωωωωω μουγγρίζει και ποτάμια τα χύσια της στα δακτυλά μου. Ένας ...δύο ...τρείς οργασμοί συνεχόμενοι. Δεν μπορώ να κρατηθώ άλλο, θα τη χύσω και γω ...ναι ....ναι ...τα θέλω ...τώρα ...και δεν αφήνει τον πούτσο μου από το στόμα της τον κρατά σφυγτά ...ναι ...ναι ...πάρτα ...πάρτα ...όλα δικά σου είναι ...δικά σου ...και χύνω μέσα στο στοματάκι της. Τα πίνει όλα. Δεν αφήνει σταγόνα να πάει χαμένη. Σηκώνεται επάνω αφήνει τον πούτσο μου γυρνά και μου δίνει ένα φιλί. Αγάπη μου με πέθανες, με έστειλες στο άλλο κόσμο και γύρισα, τι ήταν αυτό, εξαίσιο, φανταστικό και κάθεται στο κάθισμα ξέπνοη όσο και εγώ για να συνέλθουμε. Ανάβω τσιγάρο. Ξαφνικά μου τραβά το χέρι και βάζει το τσιγάρο στο στόμα της προσπαθόντας να τραβήξεις μία. Όχι λέω, όχι δεν θα καπνίσεις αφού δεν καπνίζεις. Δεν θα γίνω εγώ η αίτια να αρχίσεις το τσιγάρο μωράκι μου της κανω.

Ξεκουραζόμαστε για λίγο και μου λεει όλο νάζι.

Αγαπούλα μου πάμε γιατί αν συνεχίσουμε δεν θα σταματάω με τίποτα Θα θέλω να με γαμήσεις εδώ και τώρα και δεν θέλω. Θέλω να ευχαριστηθώ γαμήσι μαζί σου πάνω στο κρεββάτι. Και ξέρω ότι θα ειναι το κάτι άλλο μαζί σου. Θα το κάνουμε την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε. Σύμφωνοι?

Ναι ..σύμφωνοι απαντώ και ξεκινάω να σε παώ στο σπίτι και γω στο δικό μου περιμένοντας την επόμενη συνάντηση.

Η αμαρτία μου ....οι μικρές ερωτιάρες φοιτήτριες .

 

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.