Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Μετά τις ωραίες μαγιάτικες ιστορίες που είχαμε εγώ και οι φίλες μου η Έρικα και η Μαρία με τον περιπτερά της γειτονιάς και το φίλο του, αποφασίσαμε να συνεχίσουμε και το καλοκαίρι και να πάμε και διακοπές όλοι μαζί.

Αυτό τελικά στάθηκε δυνατό μόνο για τα 4/5 της παρέας. Ο Μάριος, ο φίλος του Κώστα, δεν μπορούσε με τίποτε να πάρει άδεια εκείνες τις δέκα μέρες του Ιουλίου που κανονίσαμε όλοι μαζί να πάμε στη Σκόπελο. Το πρόβλημα ήταν μεγάλο όπως καταλαβαίνεται γιατί όσο φοβερός γαμιάς και να ήταν ο Κώστας δεν μπορούσε να μας βολεύει και τις τρεις τόσο καιρό, θα πάθαινε ο άνθρωπος και ήταν και νέος.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα βέβαια το είχε η μικρή η Μαρία γιατί τα είχανε βρει μια χαρά με το Μάριο είχε ερωτευτεί και την πελώρια ψωλή του (της ταίριαζε ενώ ο Κώστας ακόμα πιο μεγάλος την πονούσε). Εντέλει αφού στην αρχή η Μαρία δεν ήθελε να έρθει, καταλήξαμε ότι θα πάμε οι τέσσερις μας όπως και να ‘χει και θα βλέπαμε στην πορεία. Άλλωστε στις διακοπές γνωρίζεις και κόσμο.

Ξεκινήσαμε λοιπόν οι τρεις φίλες με τον πασά στη μέση και με το δελφίνι βρεθήκαμε σε τρεις ωρίτσες στο νησί. Επίτηδες δεν είχαμε κλείσει τίποτε για να μείνουμε, ώστε να δούμε επιτόπου που μας αρέσει και να μην την πατήσουμε όπως άλλες φορές. Νοικιάσαμε δυο μηχανάκια και αρχίσαμε το ψάξιμο, ώσπου βρήκαμε κάτι όμορφα και φτηνά δωμάτια προς το πάνω μέρος της Χώρας, που είχε πανοραμική θέα φοβερή σε όλη τη Σκόπελο και τα νησιά απέναντι. Πιάσαμε δυο συνεχόμενα στο συγκρότημα και αφήσαμε τα πράματά μας όπως να ‘ναι αφού έτσι κι αλλιώς ήταν βέβαιο ότι δεν είχε και πολύ σημασία ποιος θα έμενε με ποιον. Είχαμε πολύ καλό ομαδικό πνεύμα και ανησυχίες.

Μετά ετοιμαστήκαμε, φορέσαμε τα νέα μας σέξι μαγιό και οι τρεις (αυτή η Έρικα δεν παίζεται, το σουτιέν της ήταν φτιαγμένο μόνο για να προκαλεί τους άντρες, αφού δεν έκρυβε σχεδόν τίποτε από τα μεγάλα στήθη της), πήραμε εξοπλισμό παραλίας και ορμήξαμε. Φτάσαμε σε λίγο σε μια κοντινή παραλία και περπατήσαμε πίσω από τα βράχια εκεί που δεν έφταναν οι οικογένειες και οι ξενέρωτοι και υπήρχαν αρκετοί γυμνιστές.

Πασαλειφτήκαμε λάδια και λοιπά γιατί ο ήλιος ζεματούσε πολύ και παρά το προχωρημένο μας μαύρισμα από τη Χαλκιδική καιγόμασταν. Βγάλαμε τα σουτιέν μας σε λίγο και ο Κώστας το μαγιό και γύρισε μπρούμυτα γιατί μας έλεγε γελώντας ότι δεν αντέχει να μας βλέπει γυμνές χωρίς να του έρχονται οι εικόνες στο μυαλό και δεν ήθελε να του σηκωθεί στην παραλία και να τρομάξει ο κόσμος.

Η Μαρία που ήταν λίγο απόμακρη ακόμα από την τσατίλα της που δεν είχε τον Μάριο ξάπλωσε στον ήλιο και εγώ με την Έρικα βουτήξαμε στη θάλασσα που ήταν καταπληκτική. Σε λίγο είδαμε να πλησιάζει κοντά στα παιδιά στην άμμο ένα νεαρό ξένο ζευγάρι υπέροχοι και οι δυο. Ο τυπάς ψηλός πάνω από 1.90 χτισμένο κορμί, με μακρύ καστανόξανθο μαλλί και η τύπισσα κατάξανθη πολύ ψηλή κι αυτή, με σώμα μοντέλου και φορούσε ένα μαγιό στρινγκ απίθανο.

Μουνάρα με μια λέξη. Κοιταχτήκαμε λίγο με την Έρικα και αυτή η αχόρταγη άρχισε να λέει τα δικά της πάλι μες στη θάλασσα, πόσο ζηλεύει την κοπέλα και τέτοια. Της είπα ότι δεν χρειαζόταν και μπορούσαμε να τους γνωρίσουμε να δούμε τι λένε και αν μπορούμε να κάνουμε φάση. Συμφώνησε και βγήκαμε και οι δυο από τη θάλασσα, απλώσαμε τις κορμάρες μας εκεί κοντά και κάναμε δήθεν πως αλειφόμαστε αντηλιακό η μια στην άλλη, αφού βγάλαμε τα μαγιό μας βέβαια.

Σε λίγο η κοπέλα (Γκίτε την έλεγαν) μας χαμογέλασε και ρώτησε στα αγγλικά αν έχουμε κανένα τσιγάρο γιατί ξεμείνανε και πιάσαμε κουβέντα. Ήταν από Αυστρία και είχαν έρθει για διακοπές και σερφ γιατί ο τυπάς έπαιρνε μέρος σε αγώνες στις Κυκλάδες αργότερα. Μετά η Έρικα έπιασε κουβέντα με τον Χάινριχ, έτσι τον έλεγαν, ο οποίος σε κάποια στιγμή της έλεγε πόσο όμορφες ήμασταν και δεν είχε ιδέα ότι οι Ελληνίδες ήταν τόσο ωραίες και τέτοια. Ο τύπος μας έπαιζε μπροστά στη γκόμενα του και ήταν και οι δυο εντελώς άνετοι.

Σε λίγο με ρώτησε γιατί δεν έρχονται και οι φίλοι μας να καθίσουμε μαζί, και η σατανική Έρικα άφησε να εννοηθεί ότι ο Κώστας και η Μαρία ήταν ζευγάρι και ήθελαν φαίνεται να μείνουνε μόνοι. Εντωμεταξύ ο Χάινριχ και η Γκίτε είχαν γδυθεί και μας τρέλαναν με τα ωραία κορμιά τους. Οπότε η Γκίτε που ζαχάρωνε από μακριά τον Κώστα το πετάει:

-    «Και οι φίλοι σας είναι πολύ ωραίοι. Γιατί δεν έρχονται κατά ‘δω να τους γνωρίσουμε κι αυτούς;»

Η Έρικα τους φώναξε και καλά να πιούμε τις μπίρες που είχαμε μαζί πριν ζεσταθούν εντελώς και σε λίγο γίναμε μια μεγάλη παρέα όλοι. Η Γκίτε βέβαια όπως όλες οι γυναίκες στην αρχή κατακόμπλαρε όταν είδε την ψωλάρα του Κώστα αν και του φίλου της δεν ήταν και μικρή, ενώ εμείς κρυφογελούσαμε.

Η πλάκα είναι ότι και ο φίλος της έκανε το ίδιο και σε λίγο ο Κώστας που ένιωθε άβολα με πήρε και βουτήξαμε. Μέσα στη θάλασσα μου είπε ότι θέλει να τον χώσει στην ξένη εδώ και τώρα και αποφάσισα να του παίξω μια υποβρύχια μαλακία να χαλαρώσει κάπως. Όντως μετά από λίγο ένιωσα το πράμα του να γίνεται πελώριο και σκληρό, έστω και μέσα στην κρύα θάλασσα και πολύ σύντομα τα χύσια του κολυμπούσαν σαν μικρά γκρι ψαράκια ανάμεσα μας.

Ύστερα σαν καλός κολυμβητής έριξε ένα πεντάλεπτο γρήγορες απλωτές μέχρι μέσα και τον άφησα μόνο του να γυρίσει. Εντωμεταξύ οι υπόλοιποι έξω είχαν γίνει εντελώς κολλητοί και η Μαρία που ήξερε λίγα γερμανικά μιλούσε με το Χάινριχ και η Έρικα με την Γκίτε έπιναν μπίρες και καπνίζανε μαζί ένα καλό τσιγάρο που είχε φέρει μαζί. Κατά τις πέντε, αφού αρπάξαμε αρκετό ήλιο ντυθήκαμε μαζέψαμε και γυρίσαμε πίσω προς τα δωμάτια. Τα παιδιά είχαν έρθει με ένα φοβερό τροχόσπιτο από Αυστρία με όλη την πραμάτεια επάνω, σερφ και λοιπά.

Η Μαρία κι ο Κώστας πήγαν μαζί τους μέσα στο τροχόσπιτο κι εμείς με τα μηχανάκια από πίσω με την Έρικα. Αντί όμως να πάνε όπως είχαμε πει προς τις ταβέρνες που ήταν παρακάτω, βλέπουμε να στρίβουνε προς το βουνό! Σε λίγο ο Χάινριχ σταμάτησε το τροχόσπιτο και όταν πήγαμε από δίπλα μας έλεγε γελώντας κάτι στα γερμανικά και έδειχνε πίσω μέσα στο τροχόσπιτο. Κανείς δεν ήταν μπροστά μαζί του οπότε καταλάβαμε ότι τα κωλόπαιδα είχαν ήδη αρχίσει τη φάση μόνοι τους.

Ανοίγουμε την πόρτα και πέφτουμε πάνω στο σύμπλεγμα. Ο Κώστας ανάσκελα και η Γκίτε από πάνω του αγκομαχούσε να χωρέσει όσο μπορούσε από το πελώριο καυλί του στο στόμα της, ενώ αυτός έβαζε χέρι στο μουνάκι της Μαρίας.

-    «Α! Τέτοιοι είστε; Δεν μας περιμένετε;» λέει γελώντας η Έρικα.

Ο Χάινριχ που δεν μπορούσε να κρύψει τον ερεθισμό του μας είπε ότι αφού είμαστε μόνοι στην ερημιά μπορούσαμε να παίξουμε κι εμείς μαζί. Άλλο που δεν ήθελε η Έρικα που τον πήρε παραμάσχαλα και άρχισαν να χαμουρεύονται πάνω σε ένα στρώμα δίπλα στα δέντρα.

Ο καημένος πρέπει να τα ψιλοέχασε από την ορμή της και τον τρόπο που έτριβε τα μεγάλα της βυζιά πάνω του. Από το τροχόσπιτο ακουγόταν τα ουρλιαχτά της Γκίτε που είχε καβαλήσει τον Κώστα ενώ η Μαρία της έγλειφε και της φιλούσε τα υπέροχα βυζιά της. Εγώ πάλι, ως συνήθως έπρεπε να διαλέξω που να παίξω και τελικά πήγα στον Χάινριχ που είχε τόσο φοβερό κορμί που βρίσκεις μόνο σε μοντέλα, τόσο γυμνασμένος και λαχταριστός χωρίς να είναι πρησμένος από αυτά που τρώνε οι μανιακοί μποντιμπιλντεράδες στα δικά μας τα γυμναστήρια.

Έβγαλα αργά τα ρούχα μου μπροστά του ενώ η Έρικα του έπαιρνε μια αργή και ηδονική πίπα. Αυτός χαμογελούσε και έλεγε κάτι στα γερμανικά που δεν καταλάβαινα, αλλά ήταν σίγουρα καλό γιατί μου έκανε νόημα να τον αγκαλιάσω και μετά με έβαλε να ξαπλώσω κάτω. Ενώ η αχόρταγη Έρικα τον ρουφούσε ολόκληρο με χαρακτηριστική ευκολία (η προπόνηση με τον Κώστα), αυτός με χάιδευε στο στήθος και την κοιλιά και άρχισε να με φιλάει γύρω από το μουνάκι μου με έναν απίστευτο τρόπο που δεν είχα ξανανιώσει ποτέ.

Ανατρίχιασα ολόκληρη παρά τη φοβερή ζέστη και ένιωθα τα υγρά μου να με πλημμυρίζουν γρήγορα, μέχρι που άρχισε να με γλείφει. Θεέ μου έχασα το φως μου! Τέτοιο υπομονετικό και αργό γλείψιμο δεν μου είχε κάνει ποτέ κανείς. Πραγματικός μάστορας ο παιδαράς ο Αυστριακός!

Σε λίγο δεν άντεξα άλλο και σχεδόν τράβηξα την Έρικα πάνω από τον πούτσο του για να τον πάρω μέσα μου. Είχε κάνει κι αυτή καταπληκτική δουλειά, και σε λίγο ένας κατακόκκινος και σκληρός πούτσος με τρυπούσε με μανία. πραγματικά δεν ήθελα να τελειώσει ποτέ, και βογκούσα σαν τρελή σε σημείο που οι άλλοι τρεις από το τροχόσπιτο μέσα στην καύλα τους βγήκανε να μας δουν. Η Γκίτε περπατούσε σαν σουρωμένη και ο Κώστας με όρθιο ακόμα το κοντάρι του πλησίασε μαζί.

-    «Έλα να δεις μωρή πως ρουφάνε τις ψωλάρες οι Ελληνίδες!» της έλεγε γελώντας αυτός.

Στάθηκε μπροστά στην Έρικα που όρμηξε χωρίς δισταγμό. Τον άρπαξε και ανοίγοντας όσο μπορούσε το στόμα της ρουφούσε όλο και πιο πολύ φτάνοντας να βάλει 20 πόντους από το πελώριο καυλί του μέσα! Περιττό να πούμε πως την κοίταζε το ζευγάρι. Ο Χάινριχ με χτυπούσε τόσο δυνατά που άρχισε να με πονάει αλλά ο ερεθισμός του ήταν φοβερός και τον ένιωθα να μεγαλώνει κι άλλο μέσα μου. και σε λίγο δεν άντεξε άλλο και τράβηξε ένα φοβερό χύσι στα μούτρα μου και τα βυζιά μου κάνοντας με λούτσα πραγματικά.

Ήταν τόση η καύλα όλων μας που καθόλου δεν μας ένοιαζε αν μας έβλεπε ή μας άκουγε κανείς και είχαμε και διάθεση να συνεχίσουμε! Η Γκίτε είπε κάτι στα γερμανικά στο Χάινριχ δείχνοντας τον Κώστα και αυτός μόλις είχε συνέλθει από το γαμήσι μας την κοίταξε με γουρλωμένα μάτια και της έβαλε της φωνές. μετά η Μαρία γελώντας μας εξήγησε ότι η Γκίτε ζητούσε να την πάρει ο Κώστας από τον κώλο και ο δικός της τρελάθηκε και της έλεγε ότι χάζεψε, ότι θα την σκίσει αυτό το πράμα και τέτοια. Έτσι εγώ με την Έρικα αναλάβαμε να την προετοιμάσουμε, την ξαπλώσαμε κάτω και της γλείφαμε το μουνί και το υπέροχο κωλαράκι της ενώ γελούσαμε και αναρωτιόμασταν αν μπορούσε να τον πάρει.

Ο Κώστας ήταν αφόρητα καυλωμένος από το θέαμα και παρά τις αντιρρήσεις του δικού της σε λίγο έχωσε το πρησμένο του πουτσοκέφαλο στη λαχταριστή της κωλότρυπα. Αυτή άρχισε να σκούζει:

-    “Yes yes! Fuck me with your big cock bastard!”

Ο Κώστας έσπρωχνε και πόντο - πόντο μπόρεσε να βάλει περίπου το μισό μέσα, ενώ η Γκίτε έκλαιγε από τον πόνο και την καύλα της. Η Έρικα άρχισε και πάλι να ρουφάει τον Χάινριχ που αποσβολώθηκε ενώ εγώ με τη Μαρία χαϊδευόμασταν απολαμβάνοντας τη φοβερή σκηνή. Σε λίγο ο Κώστας φώναξε:

-    «Πάρτα μωρήηηηη!!!»

Και αφού τον έβγαλε έξω και έδωσε μερικά πουτσοσκάμπιλα στον κώλο της Γκίτε έριξε ένα από τα μεγαλειώδη χύσια του σε όλη την πλάτη της και μέχρι το σβέρκο. Η Έρικα κατάπινε επί ώρα τα χύσια του Χάινριχ ενώ κι εμείς με τη Μαρία τελειώσαμε σε ένα φοβερό φινάλε με ένα 69.

Η ώρα είχε πάει ήδη επτά και ήμασταν όλοι λιώμα από το ταξίδι τον ήλιο και τα γαμήσια τόσες ώρες, οπότε γυρίσαμε στα δωμάτια και κοιμηθήκαμε ως τις δώδεκα το βράδυ, νηστικοί!

Περάσαμε τέσσερις μέρες περίπου όπως αυτή όλοι μαζί, μέχρι που οι φίλοι μας έφυγαν για Πάρο και αποχωριστήκαμε σχεδόν με δάκρυα, τουλάχιστον η Γκίτε. Δώσαμε ραντεβού βέβαια για το χειμώνα στην Αυστρία ή στη Θεσσαλονίκη για να συνεχίσουμε…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.