Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Γεια χαρά παίδες. Μετά από ένα μήνα διαμονή στην Γερμανία επέστρεψα για λίγο πίσω στην πατρίδα. Ελπίζω να γαμάτε αβέρτα μιας και άρχισαν τα κρύα, ο καλύτερος τρόπος να ζεσταθούμε.

Λοιπόν θα σας πω τα σκηνικά που έγιναν. Καταρχήν πήγα με την Γερμανίδα μάνα μιας και ήθελε να δει την κόρη της. Εμένα με είχαν καλέσει σε μια έκθεση που γινόταν σε μεγάλο sex shop της Γερμανίας για τις τσόντες.

Ήταν πολλά μεγάλα ονόματα πορνοστάρ, περισσότερο γυναίκες φυσικά. Εγώ ήμουν με την εταιρία του Lexx Steele μιας και έπαιξα σε μια ταινία του και θέλει να συνεχίσουμε την συνεργασία μας.

Γινόταν πανικός. Έβλεπες άλλες με τα βυζιά έξω, άλλες με τα μουνιά απ’ έξω και άλλες να τις βάζουν δάχτυλο. Ο κόσμος ερχόταν και έπαιρνε αυτόγραφα φυσικά από τις γυναίκες πιο πολύ και παράλληλα έπιαναν μερικά βυζιά. Mε μας ήταν και η γνωστή η Ava Devine, για όποιον δεν την ξέρει ας την ψάξει στο νετ.

Μιλάμε για μια πορτορικανή γκόμενα που δεν χορταίνει πούτσο με τίποτα και το καλύτερο: κάνει σκληρό σεξ. Εκείνο το βράδυ την γνώρισα μιας και ο Lexx θέλει να κάνουμε μια ταινία μαζί. Οι θαυμαστές της συνέχεια της χούφτωναν τις βυζάρες της.

Το πιο τρελό που έκανε η γκόμενα ήταν να τσιμπουκώσει έναν θαυμαστή της επιτόπου όλοι χάζεψαν, μετά από την έκθεση έγινε έναν πάρτι σε έναν σπίτι παλάτι εκείνο όσο περνούσε η νύχτα γινόταν χαμός.

Έβλεπες τσόντες να παίζουν σε πανιά άλλοι να γαμιούνται. Εγώ την είχαν αράξει με την γερμανίδα μάνα. Αυτή είχε φαγωθεί να τον φάει από τον Lexx. Τελικά πήγε μόνη της σ’ αυτόν και κατευθείαν, του έπιασε το εργαλείο, αυτός την πήρε και πήγαν σ’ ένα δωμάτιο. Εγώ μπάνιζα την Ava. Αυτή τα έλεγε με μια άλλη.

Σε κάποια φάση πήγα κοντά της και από πίσω της χούφτωσα τις βυζάρες της. Αυτή αμέσως έπιασε το εργαλείο μου γέλασε και ξεκινήσαμε για κάπου ήσυχα. Όπως ανεβαίναμε την σκάλα ακούγαμε δυνατές κραυγές καύλας. Αυτή πήγε και άνοιξε μια πόρτα και βλέπω την γερμανίδα μάνα στα τέσσερα και να την σκίζουν ο Lexx και ένας αράπης ακόμα.

Η Ava έκλεισε την πόρτα και πήγαμε δίπλα. Μπαίνουμε και με τη μία μου κατεβάζει το παντελόνι και παίρνει το εργαλείο μου στα χέρια της και αρχίζει να το παίζει. Σιγά - σιγά άρχισε να το τσιμπουκώνει.

Μ’ έβαλε να κάτσω και το ρουφούσε όσο άντεχε. Σε μια φάση άρχισε να μου ρουφήξει και το αρχίδι. Αφού μου το έκανε πέτρα σήκωσε την φούστα της και άρχισε να το βάζει μέσα της. Έριξε μια καλή τσιρίδα και άρχισε να γαμιέται γρήγορα.

Εγώ έπιασα τα κωλομέρια της όπως καθόταν και τα άνοιγα να βλέπω το εργαλείο μου να της σκίζει την μουνάρα της. Σε κάποια φάση σηκώθηκε και γύρισε την κωλάρα της προς την μούρη μου. Της σάλιωσα καλά την τρύπα της και την έβαλα να κάτσει σιγά - σιγά πάνω στο εργαλείο μου. Μ’ έβριζε αβέρτα και γαμιόταν σαν τρελή.

Ανοίγει η πόρτα και ήταν ένα ζευγάρι που έψαχναν μέρος να ξεσκιστούν. Είχε έναν καναπέ μεγάλο και την έπεσαν σ’ εκείνον. Εγώ έπιασα την Ava και την έβαλα στο κρεβάτι και της άνοιξα τα πόδια τέρμα. Αυτή έπιασε το εργαλείο μου και το έχωσε στην κωλάρα της. Την καταξέσκισα.

Ήμουν έτοιμος να της δώσω τα χύσια μου και τα έριξα όλα στις βυζάρες της. Κάτσαμε λίγο και μιλήσαμε με προσκάλεσε να πάω στην Καλιφόρνια στο σπίτι της, αλλά φυσικά αρνήθηκα διότι δεν μου αρέσει η Αμερική. Της είπα ότι έχει πολλούς φαν στην Ελλάδα και την κάλεσα να έρθει το καλοκαίρι. Άμα έρθει καλά γαμήσια θα φάει!!!

Παίδες καλά να περνάτε να ξεσκίζεστε αβέρτα και το σπουδαιότερο να βάζουμε καμιά καπότα.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.