Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι 47 χρονών ευτυχώς όμως κρατιέμαι σε καλή φυσική κατάσταση, βέβαια έχω παντρευτεί μια γυναίκα που είναι είκοσι χρόνια μικρότερη από μένα. Είναι δηλαδή 27 χρονών, αν και είναι αρκετά παχουλή, εντούτοις είναι από τις γυναίκες που καυλώνουν εύκολα έναν άντρα. Είμαστε παντρεμένοι εδώ και επτά χρόνια, την πηρα όταν εκείνη ήταν 20 και εγώ 40. Την γνώρισα από μια παρέα που ήταν φίλοι μου. Από την πρώτη μέρα που την είδα μου άναψε τα αίματα. Είχε πρόστυχο βλέμμα και αυτό με κάνει και ανάβω εύκολα. Πράγματι πήγα μαζί της, μάλιστα ήξερα καλά ότι ήταν η εύκολη της παρέας μιας και οι φίλοι μου την είχαν πάρει όλοι. Ήταν εύκολη λόγω του ότι της άρεσε να το κάνει.

Τέλος πάντων, ενώ ήξερα ποια ήταν, αποφάσισα ότι την ήθελα και την ήθελα να την έχω δίπλα μου κάθε μέρα. Εκείνη δέχτηκε αμέσως να παντρευτούμε. Στην αρχή κάναμε έρωτα σχεδόν πέντε φορές την ημέρα. Έλα όμως που όσο περνούσαν τα χρόνια δεν είχα τις ίδιες αντοχές όπως όταν ήμουν 40 χρονών. Ήξερα όμως πολύ καλά ότι εκείνη ήταν σχεδόν πάντα καυλωμένη, ήξερα ότι κάποια στιγμή που δεν θα μπορούσα να την ικανοποιήσω όσες φορές μου το ζητούσε, σίγουρα θα μου τα φόραγε, αν και αυτή η ιδέα με γαργαλούσε έντονα το μυαλό. Κουτσά στραβά πάντως, μέχρι τώρα τα κατάφερνα. Μια μέρα όμως που εκείνη είχε πάλι φοβερές καύλες και ενώ είχε ντυθεί έτσι όπως μου άρεσε εμένα (ψηλοτάκουνες γόβες, και διάφορα άλλα), εγώ δεν μπορούσα να κάνω τίποτα καθώς είχα κάτι φοβερούς πόνους στην μέση.

Ήταν καλοκαίρι Αύγουστος μήνας, και έκανε φοβερή ζέστη (φέτος δηλαδή το 2006 ξεκίνησε η όλη φάση) αλλά όσο και αν ήθελα να την ξεσκίσω μου ήταν αδύνατον. Έτσι άρχισε να μουρμουράει και εκείνη την ημέρα είχε τρομερά νεύρα που της τα προκαλούσε η καύλα της. Ήμουν σίγουρος ότι αν της δίνονταν η ευκαιρία θα μου τα φορούσε με τον πρώτο που θα της κόλλαγε. Τότε μου κατέβηκε η ιδέα στο να της προτείνω να γαμηθεί με κάποιον αλλά τουλάχιστον ήθελα να το ξέρω, άλλωστε πολλές φορές όταν γαμιόμασταν είχα αυτήν την φαντασίωση ότι και καλά μαζί με εμένα την γαμούσε και κάποιος άλλος άντρας.

Συμφώνησε αμέσως, ήταν πάντα, όπως και εγώ ανωμαλιάρα, αλλά για να λέμε την αλήθεια και εγώ δεν πήγαινα πίσω ίσως αυτός ήταν και ο λόγος που είχα παντρευτεί μια τόσο μικρότερη γκόμενα από μένα, ίσως γιατί στο βάθος του μυαλού μου πάντα να είχα την σκέψη ότι κάποτε θα μου γαμιόταν, όπως είπα πάντα προκαλούσε τους άλλους και ας ήταν παχουλή, είχε όμως πρόσωπο που εμείς οι άντρες λέμε «σκύλα». Εκείνη την ημέρα λοιπόν που της πρότεινα να γαμηθεί αλλά μπροστά μου και δέχτηκε, ψάχναμε να βρούμε κάποιον τύπο, αλλά δεν μας ερχόταν στο μυαλό παρά μόνο ένας φίλος μας κοινός που έτσι και αλλιώς πριν την παντρευτώ εγώ την είχε πηδήξει και πάντα την ήθελα μεν αλλά φυσικά δεν έβρισκε το θάρρος να την παντρευτεί μόνο και μόνο γιατί ήξερε ότι την είχε πάρει όλη η παρέα, εμένα όμως που δεν με ένοιαζε την πήρα.

Έτσι πήραμε τηλέφωνο τον φίλο μας (φυσικά δεν θα του λέγαμε τι τον θέλαμε, απλά θα τον προκαλούσε εκείνη και μετά θα έμπαινα και εγώ στο παιχνίδι), τον πήραμε αλλά τελικά ο τηλεφωνητής του μας πληροφόρησε ότι βρίσκονταν σε διακοπές. Είχαμε μείνει με την καύλα και οι δύο μας. Δεν ξέραμε τι να κάνουμε, μέχρι που μου κατέβηκε μια ιδέα στο κεφάλι μου. Στο απέναντι σπίτι έμενε ένας που ήξερα καλά ότι την γούσταρε σαν τρελός και μάλιστα καμιά φορά όταν το κάναμε στο σαλόνι μας, αφήναμε την μπαλκονόπορτα ανοιχτή για να τον βλέπουμε να μας παίρνει μάτι. Τον είχα δει πολλές φορές να τον παίζει για πάρτι της. Της πρότεινα λοιπόν αν ήθελε να του την πέσουμε. Δέχτηκε, έτσι άνοιξα τις κουρτίνες, τον είδα να κάθετε στην βεράντα και να πίνει frappe. Φυσικά δεν μπορούσα να πάω και να του πω ότι αν ήθελε (που δεν υπήρχε περίπτωση να μη θέλει) να γαμήσει την γυναίκα μου, αλλά προσπαθούσα να βρω τρόπο για να τον βάλω στο παιχνίδι. Βγήκα στην βεράντα και τον χαιρέτησα. Ήταν με το σορτς, από πάνω δεν φορούσε τίποτα (έκανε ζέστη) και πρόσεξα ότι στο δεξιό χέρι του είχε ένα μεγάλο τατουάζ, ήξερα ότι της άρεσαν πολύ οι άντρες με τατουάζ και ιδίως στα χέρια, το ήξερα γιατί καύλωνε και μου το έλεγε μάλιστα, όταν βλέπαμε καμιά τσόντα και έβλεπε κάποιον γαμιά με τατουάζ τρελαινόταν.

Τον χαιρέτησα και λίγα λεπτά αργότερα μπήκα μέσα, τον είδα να κοιτάει κρυφά προς το σαλόνι μας, εκείνη καθόταν με την κοντή φούστα της και τις ψηλοτάκουνες γόβες στον μεγάλο καναπέ σταυροπόδι αφήνοντας ακάλυπτα τα απίθανα, παχιά μπούτια της ακάλυπτα. Ήμουν καυλωμένος μεν, αλλά λόγο του πόνου μου στην μέση μόνο πίπα θα μπορούσε να μου πάρει. Τέλος πάντων εκείνη ήθελα και καλό γαμήσι, μπήκα μέσα και τις είπα για το τατουάζ του τύπου. «Πρέπει να το κάνω, έχω τρομερές καύλες, άντε τι πρέπει να κάνουμε λέγε», μου είπε. Τις είπα ότι ο τύπος είχε κολλήσει τα μάτια του κατά εδώ, εκείνη κατέβασε το ένα πόδι από το άλλο, ύστερα τα κράτησε ανοιχτά ενώ από κάτω δεν φορούσε τίποτα. Έστησα την κάμερα και τις είπε να αρχίσει να μαλακίζεται, έβαλε το χέρι της στο ήδη μουσκεμένο μουνί της και άρχισε να το τρίβει ενώ εγώ κατέγραφα με την κάμερα μου την όλη φάση. Άφησα την κάμερα και πήγα να σταθώ κάπου που να μη με βλέπει ο απέναντι, κρατώντας το κοντρόλ της κάμερας μπορούσα να την κατευθύνω από μακριά. Εγώ βέβαια τον έβλεπα από εκεί που ήμουν, εκείνος όμως όχι. Έτσι ενώ κατέγραφα την γυναίκα μου που μαλακίζονταν, είδα τον τύπο να έχει πετάξει το καυλί του έξω και να την κοιτάει ξελιγωμένος, ενώ τον έπαιζε.

Τότε ήταν που πετάχτηκα για να με δει ότι τον είδα, προσπάθησε να κάνει κάτι αλλά του ήταν τόσο πολύ σηκωμένος ώστε δεν μπόρεσε να τον χώσει και πάλι μέσα στο σορτς του. Τότε του το είπα στα ίσα, ότι αν ήθελε μπορούσε να έρθει σπίτι να πάρουμε μαζί την γυναίκα μου. Έδειξε αμηχανία στην αρχή, μετά όμως πείστηκε ότι δεν τον δούλευα και λίγα λεπτά αργότερα ήρθε, έτσι όπως ήταν.

Για πότε βρεθήκαμε στον καναπέ, με την γυναίκα μου τα ανάσκελα με ανοιχτά τα πόδια, με τον πούτσο του γείτονα μέσα στης να την ξεσκίζει και με τον δικό μου στο στόμα της, ούτε που το καταλάβαμε και οι τρεις. Πρώτα άρχισε να την γλείφει σαν τρελός, εγώ καθόμουν και τους κοίταζα, εκείνος την έγλειφε ενώ εκείνη του έπαιρνε σαν τρελή πίπα, ενώ συγχρόνως του έλεγε «Αυτό είναι καυλί, έτσι μου αρέσει που θα ξεσκιστώ μπροστά στον άντρα μου, ω ναι, ναι, είναι τόσο προχωρημένος». Μετά εκείνος άρχισε να την γλείφει από πάνω μέχρι κάτω, μέχρι και τα δάκτυλα των ποδιών τις πιπίλησε με λαχτάρα, ήταν φανερό ότι την γούσταρε σαν τρελός από καιρό τώρα. Έβαλα την κάμερα να γράφει και μετά με το κοντρόλ στο χέρι πήγα και εγώ κοντά τους την στιγμή που ο τύπος άρχισε να αδειάζει τα αρχίδια του μέσα της, δεν είχα προλάβει να καταγράψω την φάση αφού δεν άντεξε παρά μόνο πέντε λεπτά και την έχυσε. Δεν τον αφήσαμε να φύγει, ούτε και αυτός είχε την πρόθεση να φύγει αφού αμέσως μετά άρχισε και πάλι να την γλείφει παντού μέχρι που καύλωσε απίστευτα και πάλι μαζί της (μάλλον η γυναίκα του που ήταν πολύ αδύνατη δεν πρέπει να τον ικανοποιούσε), έτσι τώρα με το κοντρόλ στο χέρι και με τον πούτσο μου μέσα στο στόμα της πουτάνας μου και τον πούτσο του γαμιά της στο μουνί άρχισα να καταγράφω την όλη φάση.

Μας καύλωνε απίστευτα η πουτάνα, αλλά και εγώ είχα τρελαθεί να την βλέπω με ανοιχτά τα πόδια στον γαμιά γείτονα μας και να την βλέπω να του τον παίρνει με τόσο πάθος. Γαμιόταν σαν σκύλα η πουτάνα αλλά μου άρεσε πολύ αυτό που έβλεπα, μέχρι που στο τέλος την χύσαμε και οι δύο στην μούρη. Από τότε το έχουμε καθιερώσει να βρίσκουμε γαμιάδες για την μουνάρα την γυναίκα μου αλλά τώρα αρχίσαμε να βρίσκουμε ζευγάρια που θέλουν να το κάνουμε όλοι μαζί και περνάμε απίθανα.

Πολλές φορές βάζουμε αγγελίες σε ιστοσελίδες και έτσι βρίσκουμε εύκολα παρτενέρ είτε θηλυκούς είτε αρσενικούς και ζευγάρια και περνάμε πια τέλεια όλοι μαζί.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.