Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Όταν μετακομίσαμε στο καινούργιο σπίτι με τους γονείς μου, γνώρισα στον κάτω όροφο δυο κοπέλες που έμεναν και αυτές με τους γονείς τους. Δυο αδελφές εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους, η μια μελαχρινή, λεπτή και λίγο αγρια στο πρόσωπο και στη συμπεριφορά, η πιο μικρή ξανθιά (βαμμένα), παχουλή με τεράστια βυζιά και πολύ ναζιάρα. Μου είχαν κάνει φοβερή εντύπωση τα τεράστια βυζιά της. Οι γονείς μας, μας παρακίνησαν να κάνουμε παρέα μιας και ήμασταν πλέον συγκάτοικοι στην ίδια πολυκατοικία.

Εγώ έκανα παρέα με την ξανθιά που ήταν και συνομήλικη μου και όχι τόσο με την άλλη που ήταν πιο μεγάλη στην ηλικία και έλειπε και συχνά.

Εγώ δεν κάπνιζα σπίτι οπότε κατέβαινα κάτω για να καπνίσω με την φίλη μου πλέον. Μια μέρα μου έλεγε για το αγόρι της ότι το κάνουν στο σπίτι της και δεν πάνε σε ξενοδοχείο παρότι είναι και οι γονείς της συχνά εκεί και γενικά άφησε να εννοηθεί ότι είναι φοβερά καυλιάρα γυναίκα. Μου έλεγε ότι φορεί εσώρουχα ξεκωλλα και ότι λατρεύει τις πίπες και να δίνει κωλο.  Μου φάνηκε απίστευτο αφού δεν την είχαν ξανακούσει να μιλαει έτσι. Επίσης μου είχε φάνει περίεργο πως μια παχουλή κοπέλα θα μιλαει έτσι με τέτοια αυτοπεποίθηση για τον εαυτό της. Εγώ εκείνη την περίοδο δεν τα είχαν με κανένα και το ήξερε και εκείνη τη βραδιά της εκμυστηρεύτηκα ότι ποτέ δεν το είχα κάνει από πίσω.  Εκείνη μου είπε ότι και αυτή ήταν διστακτική στην αρχή αλλά βρήκε μια στάση που της άρεσε και ο φίλος της την πρόσεξε πάρα πολύ τις πρώτες φόρες. Σιγά σιγά το κωλαρακι της άνοιξε όπως είπε και κάθε φορά που τον έπαιρνε από τον κώλο της άρεσε και πιο πολύ. Πάλι καλά που έλειπαν οι γονείς της γιατί δεν θα ήθελα να ακούσουν με τίποτα την συζήτηση μας αυτήν.

Την άλλη μέρα με πήρε τηλέφωνο στο γραφείο και μου είπε ότι το απόγευμα θα είναι μόνη γιατί θα λείπουν όλοι στο χωριό της και να της κάνω παρέα. Αν ήθελα μπορούσα να κοιμηθώ και κάτω είπε. Έτσι έγινε. Κατέβηκα κατά τις 8 με πυτζάμα για να δούμε dvd και να τα πούμε. Καθίσαμε στο δωμάτιο της και με ρώτησε πως είμαι τώρα που είμαι μόνη μου, χωρίς γκόμενο. Της είπα ότι όλα είναι ΟΚ και ότι θα έρθει η ώρα και για γκόμενους και ότι δεν αγχώνομαι. Άρχισε πάλι να μιλαει για σεξ και για τα παιχνίδια που κάνουν με τον γκόμενο της.

Ομολογώ ότι άρχισα να νοιώθω το μουνακι μου να υγραίνεται. Άναψα τσιγάρο. Μου είπε ότι πραγματικά πιστεύει ότι τον τρελαίνει τον φίλος της όταν του δίνει το κωλαρακι της να το γαμησει γιατί είναι φοβερό να βλέπεις το καβλι σου να μπαίνει μέσα στην μικρή τρυπούλα και να την παίρνει. Επιπλέον αυτή δεν είχε και κανένα πρόβλημα να χύνει μέσα ο φίλος της και του το ζηταγε κιόλας. Είχα πραγματικά μουσκέψει και είμαι σίγουρη ότι το είχε καταλάβει. Να έτσι είναι όταν με παίρνει από πίσω......και αλλάζει κανάλι και εμφανίζεται στην οθόνη ένα τρίο που η γυναίκα στη μέση τον έπαιρνε από πίσω και ταυτόχρονα έγλυφε ένα μουνακι.  Έμεινα άφωνη γιατί δεν ήξερα ότι έβλεπε τσόντα πριν κατεβώ. "Σκεπτόμουν ότι θα ήθελα να είμαι στη θέση της μεσαίας γκόμενας" μου είπε "Θέλω κάποια στιγμή να γλύψω ένα μουνακι για να νοιώσω και εγώ τη γλύκα του όπως λένε όλοι, τι λες λοιπόν εσύ; Δοκιμάζουμε; Που ξέρεις μπορεί να μας αρέσει."

Έμεινα άφωνη αλλά είχαν καβλωσει τόσο πολύ που δεν πίστευα ότι μου συνέβαινε αυτό. "Μετακομίσαμε θα έρθει και ο φίλος μου αλλά αργά, θα έχουμε τελειώσει εμείς, οπότε μην έχεις άγχος, θα έχουμε όση ώρα θέλουμε". Χωρίς δεύτερη κουβέντα βάζει τα χέρια της στη μέση μου και μου τραβά το παντελόνι της πυτζάμας μαζί με το σλιπάκι. Το μουνακι μου γυάλιζε και το είδε αμέσως. Το χάιδεψε και μου είπε γλυκά "Μουνακι μου καυτό, θέλω να σε γλύψω και να σε κάνω να χύσεις μέσα στο στόμα μου, πες μου ότι θέλεις να μου το δώσεις....."

Τρελάθηκα από την καβλα και δεν ήξερα καν τι έπρεπε να πω ... Την έπιασα και την φίλησα ψιθυρίζοντας "Θέλω να με πάρεις, θέλω να με γλύψεις και θα κάνω και εγώ τα πάντα σε σένα, με έχεις τρελάνει από την καβλα". Χαμογέλασε και κατέβηκε προς το μουνακι μου κοιτάζοντας με στα μάτια....ένοιωσα τη γλώσσα της πάνω στην κλειτορίδα μου σαν κρύο ντους αφού το μουνακι μου ήταν καυτό πια.

Άρχισε να το γλύφει με μανια και να το ρουφά. Πραγματικά έχυνα ασταμάτητα και το καταλάβαινε. Κάθε φορεί που έχυνα έπαιρνε τα χυσια μου και τα άλειφε πάνω στα βυζιά της. Μετακομίσαμε από κανένα μισάωρο και αφού πραγματικά ένοιωθα ότι είχαν εξοντωθεί από το τέλειο γλυφομουνι της χτύπησε το τηλέφωνο της. "Ναι, ναι έλα, κάνουμε με τη φίλη μου κόλπα, μπορεί να μας προλάβεις"...."Τρελάθηκες, τι είναι αυτά που του λες; Θα έρθει;;;;" "Μην ανησυχείς μωρό μου έχουμε ώρα ακόμα" είπε.

Με μια κίνηση ήρθε πάνω μου. Τα βυζιά της κρεμνιόντουσαν πάνω στα χείλια μου και μύριζαν την καβλα μου. Ξετρελάθηκα περισσότερο, άρχισα να τα δαγκώνω και να τα ρουφώ με πάθος, τα έπαιζα με τα χέρια μου, τα έσφιγγα. Σε κάποια φάση ασυναίσθητα πλέον και με μόνη καθοδήγηση την καβλα μου το χέρια μου κατέβηκε προς τα κάτω στο μουνακι της που ήταν ξυρισμένο εντελώς, παχύ και τόσο υγρό που έσταζε στην κυριολεξία. Έβαλα κατευθείαν δυο δάκτυλα μέσα και της το έπαιξα. "Θέλεις να μου κάνεις γλυφομουνι όπως σου έκανα εγώ πριν; Είναι τέλειο...δοκίμασε το" Σιγά μην και δεν το έκανα με τέτοια καβλα που είχαν.

Την ανέβασα επάνω και έφερα το μουνι της πάνω από το πρόσωπο μου. Εκείνη γονατιστή με το κεφάλι μου ανάμεσα στα πόδια της και τα βυζιά της να κρέμονται και να τα βλέπω. Άρχισα να το πιπιλώ σαν ρώγα από σταφύλι, το ρούφηγμα και έπινα όλα του τα ζουμιά, αυτή μου μιλαγε συνέχεια, μου έλεγε να πιάσω τα κωλομερια της δυνατά και να τα ανοίξω για να νοιώθει τη γλώσσα μου παντού, τα έκανα όλα όσα μου έλεγε και την έβλεπα που και που όταν άνοιγα τα μάτια μου να τραβά τα βυζιά της λες και ήθελε να τα ξεριζώσει. Αφού της έγλυφα του μουνακι αρκετή ώρα γύρισε και κάναμε 69. Τότε ήταν που ξετρελάθηκα τελείως. Και τότε έγινε το καλύτερο......Μπήκε ο φίλος της μέσα στο δωμάτιο.
Δεν ήξερα ότι είχε και κλειδιά του σπιτιού της. Έμεινα σύξυλη και ντράπηκα. Αμέσως έκλεισα τα πόδια μου. Εκείνη το καταλάβει και αυτός το ίδιο. Πήγα να τραβηχτώ αλλά αυτή έβαλε κατευθείαν το χέρια της στο μουνακι μου και άρχισε να μου το παίζει. "Μουνακι μου καυτό μην χαλιέσαι, είναι πολύ καλός θα δεις, άμα δεν θέλεις εσύ δεν είναι ανάγκη να σε πάρεις, εμείς θα κάνουμε το παιχνίδια μας και ότι ήθελε προκύψει, μην κολλάς σε τίποτα και μην χαλάσεις την καβλα μας" Παράλληλα αυτός είχε αρχίσει να γδύνεται, κατέβασε το παντελόνι και έβγαλε και το μποξερακι του.

Έβγαλε ένα τεράστιο καβλι ξυρισμένο και άρχισε να το παίζει. Δεν είπα τίποτα αλλά άρχισα πάλι να τρώω το μουνακι της που τώρα πια έσταζε από παντού. Αυτή έπαιζε με το χέρια της το μουνι μου και με το στόμα έπαιρνε πίπα στο φίλος της. Η καβλα όλων μας τρελή. Άρχισα να της χαϊδεύω και την πίσω τρύπα της που είχε αρχίσει και αυτή να υγραίνεται. "Πήγαινε πίσω μωρό μου, παρέα με από τον κώλο την ώρα που κάνω 69 με το πιο καυτό μουνι που υπάρχει". Ήρθε πάνω από το κεφάλι μου αυτός παίζοντας το καβλι του. Σταμάτησα το γλυφομουνι και τον κοίταξα "Θέλεις να το πάρεις λίγο στο στόμα πριν το βάλω στον κωλο της;"

Έγνεψα καταφατικά και μούγκρισα και καταλάβει ότι τον ήθελα στο στόμα και μου τον έδωσε για λίγο. Μετακομίσαμε τον έτριψε πάνω στην τρύπα της και σιγά σιγα το πίεσε για να βυθιστεί βαθιά μέσα στον υγρό της κωλο. Αυτή έβγαλε πνιχτές κραυγές χαράς και εγώ ξανάρχισα το γλυφομουνι αφού είδα αυτή την καβλιαρικη σκηνή. Το γαμησι από τον κωλο έδινε και έπαιρνε και εγώ συνέχιζα κανονικά το ρούφηγμα και το πιπίλισμα της κλειτορίδας της. Είχε παραλύσει από την καβλα. Μετακομίσαμε από αρκετή ώρα αλλάξαμε στάση. Ξάπλωσε και άνοιξε τα πόδια. Εγώ τον έπαιξα στον φίλο της και του πήρα πίπα. Ήμουν απίστευτα καβλωμενη και είχαν ξεθαρρέψει κιόλας. "Πέρα από καλό γλυφομουνι κάνεις και τέλεια πίπα καυλιάρα μου". Τότε ήταν που το έγλυφα με περισσότερο πάθος.

Το ρούφηγμα πιο βαθιά και έβγαζα και την γλώσσα μου έξω για να ακουμπήσει τα αρχιδια του. Η φίλη μου έπαιζε με τα βυζιά της και εγώ με το ένα μου χέρια έπαιζα με το μουνι της. "Θέλω να βάλω εγώ το καβλι στον κωλο της...." , "Θα μας τρελάνεις μανάρι μου εσύ απόψε, γύρνα καβλα μου να σου βάλει η φίλη σου τον πουτσο μου βαθιά...." Εκείνη άλλο που δεν ήθελε. Γύρισε στα τέσσερα και έβαλε δυο μαξιλάρια κάτω από τα βυζιά της. Είδα επιτέλους τον κωλο της. Ήταν ζουμερός και κατακόκκινος από το γαμησι που είχε φάει ήδη. Το έφτυσα και το σάλιο μου αμέσως κατρακύλησε μέσα στην καβλωμενη τρύπα. Έπιασα το καβλι του και το έπαιξα. Του είπα να σηκωθεί όρθιος για να μπαίνει καλύτερα.

Σηκώθηκε, το έπιασα και το ακούμπησα πάνω στην τρύπα της. "Σπρώξε καυλιάρη μου, θέλω να το χώσεις όλοι στον κωλο της" Έσπρωξε λίγο και μπήκε όλοι μέσα στον κωλο της. Αυτή βογγαγε πάλι. Πήγα μπροστά και της έδωσα το μουνι μου. Η καβλα ατελείωτη. Εκείνος σταμάτησε σε κάποια φάση, τον έβγαλε από τον κωλο της και τον έφερε μπροστά μας. "Αν μου πάρετε μια πίπα θα χύσω σε δέκα δευτερόλεπτα, είμαι έτοιμος, αν θέλεις όμως το καυτό μουνι σας το αφήνουμε πέντε λεπτουδακια για να μου φύγει αυτή η καβλα και σκίζω και αυτηνης το κωλι". Η φίλη μου του είπε ότι δεν το έχω ξανακάνει από τον κωλο και φυσικά εγώ μέσα στην καβλα μου απάντησα ότι "Θα το κάνω τώρα". Γύρισα στα τέσσερα και της είπα να με βοηθήσει.

Αυτή άλλο που δεν ήθελε. Άρχισε να γλύφει την τρύπα μου και να μου βάζει σιγά σιγα δάχτυλο. Η καβλα μου ήταν απίστευτη. Εκείνος έφερε baby oil και έσταξε πάνω στην τρυπούλα μου, παράλληλα άναψε ένα τσιγάρο και κάθισε λίγο στην άκρη. Με το baby oil ο κωλος μου δεν ποναγε καθόλου. Μύριζε υπέροχα και γλίστρησε τέλεια και πριν καλά καλά το καταλάβω είχα ήδη πάρεις τρία δάχτυλα. Αυτός το είδε και μου έφερε το καβλι του στο στόμα. "Έλα μανάρι μου, παρτον λίγο πριν σου πάρω τον κωλο". Εννοείται ότι τον ρούφηξα. "Είναι έτοιμος το κωλαρακι σου μανάρι μου, θα δεις τώρα πόσο ωραία είναι από τον κώλο, χαλάρωσε, χαλάρωσε και δωστον μας" Εκείνος πήγε πίσω και άρχισε να τρίβει το καβλι του πάνω στον λαδωμένο κωλο μου και να χύνει κι άλλο λάδι. "Έτσι, έτσι" έλεγε η φίλη μου "Τώρα μωρό μου θα γλιστρήσει το καβλι του μέσα και θα τον παρακαλάς να σε γαμήσει". Αυτός άρχισε να σπρώχνει σιγά σιγα.

Ήμουν υπνωτισμένη από την καβλα που ήθελα οπωσδήποτε να τον νιώσω βαθιά...Έμπαινε το ένοιωθα. Πρώτα το πουτσοκεφαλο και περιμέναμε λίγο. Η φίλη μου μου χάιδευε τα βυζιά και μου έλεγε πόσο ωραίο είναι που μπαίνει το καβλι στον κωλο μου και πόσο τυχερή είναι που το βλέπεις. "Βάλτο μου πιο βαθιά" είπα "Το θέλω όλοι, δεν αντέχω άλλο". Εκείνος έχυσε κι άλλο λάδι και το έσπρωξε μέσα. Μπήκε τουλάχιστον το μισό. Απίστευτη καβλα. Λίγος πόνος αλλά τρελή καβλα. Τον γαμούσε αργά και βασανιστικά και ένοιωθα όλη μου την τρύπα να αγκαλιάζει την πουτσα του. "Γαμα τον γαμα τον" φώναξα. Επιτέλους τον έπαιρνα από πίσω, οι αναστολές μου είχαν φύγει και τον ήθελα όλοι και πιο πολύ, πιο βαθιά, πιο καυλιάρικα..... Την τράβηξα από το χέρια και την έβαλα να ξαπλώσει μπροστά μου.

Άρχισα να της κάνω γλυφομουνι. Μου χαμογελούσε και μου έλεγε ότι δεν με χορταίνει ενώ εκείνος έδινε σκαμπίλια στα κωλομαγουλα μου που τώρα πια είχαν πάρεις φωτιά. Η τρύπα μου είχε ανοίξει κανονικά και το ένοιωθα όλοι το ξεκωλιασμα του. "Που θα τις χύσω τις κουκλαρες μου;" Πριν προλάβεις να μιλήσει η φίλη μου σταμάτησα το γλυφομουνι και τον διέταξα στην κυριολεξία......"Μπες βαθιά και άφησε όλα τα χυσια σου βαθιά μέσα στον κωλο μου, θέλω να νοιώσω το χυσιμο στον κωλο, να με κάψεις με το καβλι σου δυνατά, κάντο τώρα τώρα όλη την κρέμα σου βαθιά, όσο πιο βαθιά μπορείς" Το ένοιωθα, το χυσιμο του είχε ξεκινήσει, ένοιωθα τον κωλο μου να πλημμυρίζει από φρέσκο καυτό χυσι.

Η φίλη μου σηκώθηκε και πήγε πίσω και άρχισε να γλύφει τα χυσια που ξεχείλιζαν από την τρύπα μου. Απίστευτη καβλα. Πέσαμε και οι τρεις ξεροί από την κούραση. Την άλλη μέρα ξαναγαμηθηκαμε όλοι μαζί αλλά αυτή τη φορά πρωταγωνίστησε μόνο το καυτό μουνι μου.....Αυτή ήταν η ιστορία μου.

Με βοήθησε πολύ να μου φύγουν όλες οι αναστολές και να μάθω να απολαμβάνω το σεξ. Ελπίζω να σας άρεσε.

Σας φιλώ όλους

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.