Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

…Τις επόμενες ημέρες, έχοντας πάθει ταράκουλο από το γεγονός, δεν έβγαινα καν από το σπίτι, επινοώντας διάφορες δικαιολογίες (αδιαθεσία, πυρετό κλπ.) για να αποφύγω συνάντηση με την κοπέλα μου, με την οποία αναπόφευκτα μιλούσα στο τηλέφωνο στο μεσοδιάστημα.

Μετά από κάποιες ημέρες αποφασίζω να βγω μια βόλτα (είχα τότε αυτές τις μικρές πολυτέλειες καθότι δεν εργαζόμουν ακόμα – ωραία περίοδος κωλοβάρεμα και.. (κυρίως) γαμήσι!).

Μόλις στρίβω την γωνία (ήθελα να αποφύγω τον δρόμο που περνούσε εμπρός από το σπίτι της κοπέλας και της θείας που ήταν διπλανό), να ‘σου μπροστά μου η θεία!

-    «Γεια σου Βασιλάκη!

Φαινόταν σαν να την είχε στήσει και με περίμενε... Εγώ κοκκίνισα, πρασίνισα, μόλις κατάφερα να ψελλίσω μια ακατάληπτη «καλημέρα» και έκανα βιαστικά να φύγω.

-    «Νομίζω πως θα ήταν σκόπιμο να κάνουμε μια κουβέντα εμείς οι δύο...», μου είπε κρατώντας με ταυτόχρονα από τον ώμο για να μην απομακρυνθώ.

-    «Εεεε.. τι να πούμε..; Δεν αισθάνομαι και πολύ άνετα ξέρετε με όλα όσα συνέβησαν…», απάντησα.

-    «Κι όμως καλό θα ήταν να ξεκαθαρίσουμε κάποια θέματα γιατί όπως καταλαβαίνεις κινδυνεύουμε να έχουμε άσχημες εξελίξεις στην οικογένεια μας...» επέμεινε.

Μου πρότεινε να ανεβούμε σπίτι της, αφού μου διευκρίνισε ότι και η αδελφή της λείπει έχοντας φύγει για κάποιες ημέρες για ευνόητους λόγους, αλλά και η ανιψιά της βοηθούσε στο μαγαζί του αδελφού της εκείνο το πρωί, οπότε δεν θα μας έβλεπε κανείς.

Για να είμαι ειλικρινής αισθανόμουν μεγάλη ρόμπα και δεν γούσταρα καθόλου κουβέντες, αλλά έτρεμα στην ιδέα ότι μπορεί να πει τίποτα στην ανιψιά της και τότε θα γινόταν ο χαμός και θα μας μάθαινε όλη η γειτονιά, συμπεριλαμβανομένων και των δικών μου (οικογένεια γνωστοί κλπ...).

Οπότε με πολύ βαριά διάθεση βρέθηκα στο διαμέρισμα το οποίο ήταν μέχρι πριν λίγες μέρες μια φοβερή γαμιστρώνα. Εκεί αφού ετοίμασε έναν καφέ, μου ξεκίνησε μια κουβέντα, ότι το φταίξιμο ήταν κατά 90% της αδελφής της η οποία φέρθηκε πρόστυχα και δεν σεβάστηκε την κόρη της... ότι είναι αισχρή.. κλπ. κλπ.

Εγώ χαλαρώνοντας είπα:

-    «Εντάξει, πρέπει να δεχθούμε ότι ήταν και μια γυναίκα που μένοντας σε νεαρή ηλικία χήρα, είναι λογικό να έχει σεξουαλικές ορμές που σε κάποιες στιγμές αδυναμίας δεν ελέγχονται. Έχω κι εγώ σημαντικό μερίδιο ευθύνης διότι δεν σκέφθηκα την κοπέλα μου…»

-    «Όχι παιδί μου. Εσύ στην ηλικία σου είναι λογικό να εξάπτεσαι άμα σε προκαλέσει κάποια μεγαλύτερη γυναίκα. Έτσι είναι αυτά, το καταλαβαίνω. Ζωντοχήρα είμαι και έμπειρη από τη ζωή».

-    «Εκείνο για το οποίο θα ήθελα πραγματικά να σας παρακαλέσω είναι να μη γίνει θέμα με την (..είπα το όνομα της κοπελιάς μου), γιατί αυτό θα είναι τραγικό για όλους μας νομίζω. Συμφωνείτε;»

-    «Ναι αγόρι μου. Έτσι κι αλλιώς δεν είχα τέτοια πρόθεση, απλά ήθελα να τα πούμε και οι δυο μας μια φορά με την ευκαιρία. Διαπιστώνω ότι εκτός από ωραίο παιδί είσαι και καλό παιδί».

Ξαφνικά αλλάζει το ύφος της σε πιο ναζιάρικο και μου λέει:

-    «Αλήθεια, σου αρέσουν οι ώριμες γυναίκες πονηρούλη;»

-    «Χμμ.. με φέρνετε σε δύσκολη θέση.. τι να πω;»

-    «Έλα, έλα, μίλα ελεύθερα. Είχες ξαναπάει με μεγαλύτερη;»

-    «........»

-    «Καλά, κάτσε να βάλουμε ένα ποτό να χαλαρώσουμε να μου τα πεις».

Σηκώνεται και επιστρέφει με ένα μπουκάλι Τζιν (α-λα η θεία!). Πίνουμε ένα πρώτο, δεύτερο (σημειώνω ότι ήταν δώδεκα το μεσημέρι!), και η συζήτηση πράγματι γίνεται χαλαρή. Της εξομολογούμαι ότι δεν είχα ξαναπάει με μεγαλύτερη.

-    «Μπα; Η αδελφή μου ήταν η πρώτη ώριμη; Σου άρεσε το... ξέρεις τώρα.. το σεξ μαζί της;»

-    «Ωωω ναι! Ήταν βόμβα!» (είχε αρχίσει να επιδρά το τζιν).

-    «Μπααα... βόμβα η σαχλομούνα η αδελφή μου; Τι να πω…»

Στη συνέχεια, με την επίδραση του ποτού φανερή και για τους δύο, άρχισε να μου λέει ότι και η ίδια έχει κάνει σχέσεις με νεαρούς αρκετές φορές, διότι μόνο μαζί τους ικανοποιούταν σεξουαλικά και ότι τώρα είναι μόνη αλλά πάλι νέο παιδί αναζητά...

Εντωμεταξύ είχε αρχίσει να ανοίγει τα πόδια και να ανασηκώνει σιγά - σιγά την φούστα (κατά λάθος και καλά...) και στη συνέχεια έβγαλε τις γόβες και ακούμπησε τα πόδια της πάνω στον καναπέ (βαμμένο κόκκινο νύχι, σκέτη στύση!).

Παρόλα αυτά εγώ μετά από την νίλα που είχα πάθει πριν από μερικές ημέρες, δεν είχα καμιά διάθεση ούτε να σκεφτώ για γαμήσι μαζί της.

Μετά από λίγη ώρα, εξαιτίας του ποτού, μου ήρθε έντονο κατούρημα και ζήτησα να πάω στην τουαλέτα. Καθώς έβγαινα και πήγα να γυρίσω στο καθιστικό, ακούω τη φωνή της από την κρεβατοκάμαρα:

-    «Για πες μου, σε ποιο σημείο το κάνατε; Στο κρεβάτι ή και στο πάτωμα;»

Μπαίνω και το θέαμα που αντίκρισα έκανε τον πούτσο σκληρό και περήφανο σαν κοντάρι σημαίας. Η θεία στεκόταν όρθια φορώντας μόνο ένα υπέρκαυλο μπεζ κιλοτάκι σαν στρινγκ, ένα σουτιέν ίδιου χρώματος, από αυτά που τονίζουν το μπούστο και τις γόβες της. Όπως στεκόταν οι γάμπες διέγραφαν υπέροχες καμπύλες και ο υ-πέ-ρο-χο-ς κώλος της στεκόταν σφικτός και τουρλωτός.

-    «Αν δεις τι θα σου κάνω εγώ παλικάρι μου, θα το σκεφτείς να ξανά αποκαλέσεις βόμβα την ψόφια την....» (είπε το όνομα της αδελφής της). «Έλα…»

Εγώ αν και καυλωμένος, δεν ήθελα να μπω σε άλλα μπλεξίματα, και βγαίνοντας από το δωμάτιο λέω:

-    «A… όχι...όχι....δεν μπορώ να ξανακάνω το ίδιο λάθος!»

-    «Α... έτσι; Ε άκου λοιπόν τεκνάκι μου... αν δεν κάνεις το κέφι μου τώρα, το βράδυ η κοπελιά σου θα μάθει με λεπτομέρειες όλα για τα πισωκολλητά που έριχνες στη μάνα της!»

-    «Είσαι πουτάνα για ξέσκισμα και ξύλο!», φωνάζω τσαντισμένος αλλά και εντελώς καυλωμένος.

Σε λίγα δευτερόλεπτα μου είχε κατεβάσει το παντελόνι, είχε γονατίσει μπροστά μου, γύρισε από την ανάποδη, έγειρε το κεφάλι πίσω και άρχισε να μου κάνει ανάποδο τσιμπούκι -πρώτη φορά μου το έκαναν αυτό.

-    «Όμως μωρή, σαν γνήσια ψωλαρπάχτρα θα μου ρουφήξεις το χύσι όλο! Κατάλαβες μωρή; Όλο!»

Έτσι και έγινε. Αφού κατάπιε σημαντική ποσότητα με τράβηξε στο κρεβάτι όπου αφού της έγλειψα δάκτυλα των ποδιών, τις γάμπες και τα μπούτια, μου είπε να της κάνω πινέλο στην κλειτορίδα. Χωρίς να το πολύ-καταλάβω, σε λίγο άδειαζα το δεύτερο φορτίο μου στα αχανή έγκατα του μουνιού της!

-    «Γάμα με όπως την ξεσκίστρα την αδελφή μου αγόρι μου. Ααααα! Χύυυνω!!!»

Μετά γυρίζει στα τέσσερα και μου λέει:

-    «Από τον κώλο δεν το κάνω. Θα σου κάνω όμως κάτι καλύτερο που το έχω κάνει σε όλα τα τεκνά και έχουν ξετρελαθεί!»

Πιάνει το καυλί ανάμεσα στα κωλομέρια της, τα οποία στη συνέχεια με μο-να-δι-κή μαεστρία κουνάει πάνω - κάτω τραβώντας μου μια υπέροχη μαλακία (κάτι σαν Ισπανική αλλά με τα κωλομάγουλα!!). Σας διαβεβαιώνω ότι ήταν από τις ωραιότερες σεξουαλικές εμπειρίες που είχα μέχρι σήμερα.

Συνεχίσαμε και την επόμενη ημέρα (είχα τρελαθεί και της ξαναζήτησα κωλο-μαλακία).

-    «Αχ μανάρι… όλα τα τεκνά μου έτσι έκαναν!», μου απάντησε.

Για κάποιο χρονικό διάστημα πηδούσα θεία και ανιψιά πλέον. Μετά από κανένα χρόνο, έριξα ξανά ένα ξέσκισμα στην μάνα... κάποια στιγμή θα διηγηθώ και την κατάληξη.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.