Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι 23 χρονών, φοιτήτρια από επαρχία στη Θεσσαλονίκη και προσπαθώ να περνάω πάντα καλά με τις φίλες μου, αφού μου αρέσει πολύ η πόλη και σκοπεύω να μείνω εδώ για πάντα. Είμαστε μια παρέα από τρεις αρκετά όμορφες και "παιχνιδιάρες" φίλες που πάντα κοιτάμε να περνάμε καλά με τους άντρες για όσο κρατήσει. Και το σκορ μας είναι αρκετά υψηλό τα τελευταία χρόνια, πρέπει να πω...

Έτσι λοιπόν η φίλη μου η Έρικα που όπως και να το κάνουμε είναι η πιο προχωρημένη και έμπειρη από τις τρεις, μας κέντρισε το ενδιαφέρον στις αρχές του Μαΐου με μια ιστορία που «συνέλαβαν» οι κεραίες της. Πρέπει να σας πω αρχικά ότι όλες μας βέβαια, αλλά ειδικά η Έρικα έχουμε μια προτίμηση στα αγόρια που είναι ιδιαίτερα «προικισμένα»... καταλαβαίνετε... Είναι μια φαντασίωση δική μου και της Μαρίας, ενώ η Έρικα είχε μια σχετική εμπειρία παλιότερα με έναν ευρωπαίο τουρίστα, που πάντα μας περιέγραφε με πολύ καλά λόγια και με γαργαλιστικές λεπτομέρειες…

Η Έρυκα λοιπόν σε μια από τις συνηθισμένες της επισκέψεις στο περίπτερο της γειτονιάς της, μαζί με μια φίλη της βρήκε αντί τον συνηθισμένο μεσήλικα περιπτερά έναν αρκετά ωραίο νεαρό, που τον έβλεπε για πρώτη φορά εκεί. Ψώνισαν από εκεί κάνοντας και τα σχετικά σχολιάκια στον τύπο (η Έρικα δεν μασάει τίποτε αν της γυαλίσει κάποιος) και έφυγαν.

Η φίλη της είπε ότι ο τύπος ήταν ο άνεργος ανιψιός του περιπτερά, που τον ήξερε από μικρή λόγω γειτονιάς και είχε να τον δει αρκετά χρόνια. Κάπου εκεί της πετάει και ένα «και από ότι έχω ακούσει ο τύπος έχει ένα και ένα φίδι μέσα στο παντελόνι του» γελώντας. Αυτό ήταν αρκετό για να ανάψει η περιέργεια της φίλης μου, που κάτι τέτοια τα κυνηγάει με το ντουφέκι. Έτσι και αφού μας διηγήθηκε αυτή τη συνάντηση, κάναμε δολοπλοκίες και τη σχετική πλάκα. Συμφωνήσαμε τελικά να ντυθούμε και οι τρεις όσο πιο προκλητικά μας έπαιρνε.

Η Έρικα έβαλε ένα καυτό μίνι και κολλητό μπλουζάκι που τόνιζε τα μεγάλα στήθη της, η Μαρία που είναι η πιο μικρή και πιο όμορφη από τις τρεις, ξανθιά μπλε μάτια και λοιπά έβαλε ένα άσπρο κολάν και ένα στρινγκ που φαινόταν καθαρά από κάτω, κι εγώ έβαλα ένα πολύ στενό μπουστάκι με την κοιλίτσα έξω (τα έχω κι εγώ πλούσια τα ελέη) και ένα λινό σχεδόν διάφανο παντελόνι με σκούρο κιλοτάκι από κάτω. Ξεκινάμε λοιπόν, οι τρεις χάριτες και πάμε στο περίπτερο.

Αφού καλησπέρισε η Έρικα, μας συστήνει στον τύπο, Κώστα τον έλεγαν, και αυτός μας πρότεινε να κάτσουμε άμα θέλουμε πίσω στη σκιά, να μας κεράσει φραπεδάκι. Ο θείος του είχε κάνει μια καλή κατάσταση εκεί με καρεκλάκια, τραπεζάκι και λοιπά. Δεν ήτανε και καφετέρια πολυτελείας αλλά ήταν σίγουρα ευχάριστα. Ο Κώστας αφού μας έκανε καφέδες άρχισε την κουβεντούλα.

Ήταν προφανές ότι μας έτρωγε με τα μάτια όλες έτσι σεξουαλικά ντυμένες όπως ήμασταν και μας γούσταρε πολύ, αλλά κι αυτός ήταν πολύ όμορφος, ψηλός και μελαχρινός, ντυμένος όμως τελείως πρόχειρα με φόρμες και ένα μπλουζάκι αθλητικό. Η κουβέντα συνεχίστηκε, και κάποια στιγμή πλάκωσε κόσμος και μας άφησε μόνες για λίγο.

Αμέσως η Έρικα μας λέει ότι θα κανονίσει αυτή για να βγούμε το βράδυ και να μη μιλήσουμε εμείς, μου τραβάει και λίγο πιο κάτω το μπουστάκι για να δώσει και λίγο μάτι στον Κώστα, που πράγματι μόλις γύρισε έδειξε να με προσέχει ακόμα πιο πολύ και να χάνει τα λόγια του. Τέλος πάντων, κανονίζει με τον Κώστα να φέρει και κάνα δυο φίλους του να βγούμε το βράδυ.

-    «Και κοίτα μην είναι τίποτε απαράδεκτοι. Να είναι ωραίοι σαν κι εσένα. Ακούς;» του κάνει κι αυτός χαζογελούσε αμήχανα.

Το ίδιο βράδυ λοιπόν, στολιζόμαστε και ντυνόμαστε ακόμα πιο προκλητικά και οι τρεις, μπαίνουμε στο αυτοκίνητο της Έρικας και πάμε στο μαγαζί που είχαμε ραντεβού με τους τύπους. Μας περίμεναν απ’ έξω ο Κώστας με έναν μόνο φίλο του τελικά, τον Μάριο, πράγμα που μας έκανε εντύπωση αρχικά γιατί συνήθως οι άντρες δε χάνουν τέτοια κελεπούρια σαν εμάς. Βέβαια ο τύπος ήταν κούκλος, και πολύ καλοντυμένος όπως και ο Κώστας. Καθόμαστε στο τραπέζι, αρχίζουν τα ξύδια και τα λοιπά και οι δυο τους άρχισαν να είναι πιο χαλαροί και τολμηροί ταυτόχρονα.

Η Έρικα που είχε διπλαρώσει τον Κώστα (σιγά μην έχανε ευκαιρία) είχε σχεδόν ανεβεί πάνω του στην καρέκλα, και σε κάποια φάση η Μαρία η μικρή μερακλώνει από τα τσιφτετέλια τα λουλούδια και λοιπά, και ανεβαίνει στο τραπέζι να χορέψει! Μιλάμε πάθαμε σοκ γιατί ήταν η πιο μαζεμένοι από τις τρεις, και δε τα συνήθιζε αυτά. Φορούσε ένα άσπρο φόρεμα κοντό, εξώπλατο, με ωραίες τιραντούλες και φυσικά ούτε κουβέντα για σουτιέν. Ο Κώστας και ο Μάριος βέβαια χαζέψανε κι εγώ με την Έρικα το διασκεδάζαμε αρκετά.

Εντωμεταξύ αυτή είχε περάσει το πόδι της ανάμεσα στα πόδια του Κώστα και είχαν αρχίσει και να ψιλο-χαϊδεύονται. Σε μια στιγμή που ο Κώστας χάζευε την Μαρία που τα έδινε όλα πάνω στο τραπέζι και έδειχνε απροκάλυπτα το στρινγκ που φορούσε σε όλους εμάς, η Έρικα μου ρίχνει ένα γουρλωμένο βλέμμα και μετά μου δείχνει με τα μάτια το παντελόνι του Κώστα όπου υπήρχε ένα μεγαλειώδες φούσκωμα. Φαίνεται ότι οι φήμες δεν είχαν άδικο. Μετά από λίγο, είχε πάει 3:30, κατεβαίνει η Μαρία κάτω, χαλαρώνουμε λίγο με τα ποτά και η Έρικα μου λέει:

-    «Έλα να πάμε λίγο τουαλέτα».

Πάμε όντως μαζί αφήνοντας την Μαρία μόνη, και τον Μάριο να την έχει διπλαρώσει κανονικά και να ψήνει.

-    «Καλά, είδες τι πράμα έχει ο τύπος μέσα στο παντελόνι του;» με ρωτάει ξαναμμένη η Έρικα! «Μιλάμε τα έχω παίξει. Τον θέλω τώρα!!» μου κάνει.

-    «Και γιατί δεν πάμε στο εξοχικό σας εδώ κοντά τότε, που θα είμαστε μόνοι μας;» της κάνω.

-    «Φυσικά θα πάμε. Εσένα περίμενα να μου το πεις;» μου λέει σκάζοντας στα γέλια η Έρικα. «Έλα να τον βάλουμε στη μέση τώρα και να κανονίσουμε...»

Γυρνώντας πίσω στο τραπέζι βρήκαμε τον Μάριο με την Μαρία να φιλιούνται κανονικά, μόνο που δεν το κάνανε επιτόπου μέσα στο μαγαζί και τον Κώστα να παρακολουθεί και να χαλβαδιάζει κι αυτός την μικρή. Τον βάζουμε στη μέση λοιπόν όπως συνεννοηθήκαμε και του κολλάμε κι απ’ τις δυο μεριές, αυτός βέβαια κατακαύλωσε αν και έδειξε να τα χάνει με μας τις δυο να κολλάμε τα βυζιά μας πάνω του και να τον χαϊδεύουμε.

-    «Λοιπόν Κώστα, αποφασίσαμε με τα κορίτσια αφού περάσαμε τόσο καλά εδώ, να πάμε κάπου πιο ωραία να συνεχίσουμε τη βραδιά μας…»

Όλοι βέβαια συμφωνήσαμε και σε λίγο ήμασταν στο εξοχικό των γονιών της Έρικας λίγο έξω από τη Θεσσαλονίκη. Μπαίνουμε, καθόμαστε στο σαλόνι και η Έρικα μας βάζει ποτά και μουσική. Είχε πάει 4:30 η ώρα και ήμασταν όλοι αρκετά μεθυσμένοι, καυλωμένοι και πρόθυμοι για όλα... οπότε η Έρικα που δεν κρατιόταν με τίποτε λέει:

-    «Και τώρα αγόρια και κορίτσια, έτσι όπως γίναμε μπορούμε να γυρίσουμε μέχρι και τσόντα!» λέει και γελάμε όλοι.

Η Μαρία είχε ήδη αρχίσει να φιλιέται και να χαμουρεύεται με τον Μάριο και εγώ έδειχνα να μένω μπουκάλα προς μεγάλη μου απογοήτευση βέβαια. Όντως μετά από λίγο οι δυο τους πήγαν σε ένα υπνοδωμάτιο και μείναμε εγώ με την Έρικα και τον Κώστα στο σαλόνι. Όμως, η Έρικα δεν είχε σκοπό να με αφήσει παραπονεμένη.

-    «Παιδαρά μου, μπορείς να μας κάνεις καλά και τις δυο μαζί η φοβάσαι ότι δεν θα τα καταφέρεις;» του λέει.

Ο Κώστας τα έχασε λίγο αλλά μετά είπε:

-    «Τρελή είσαι που θα χάσω την ευκαιρία με δυο τέτοιες μουνάρες σαν εσάς;»

Εγώ είχα ανάψει τελείως με όλο το σκηνικό και αισθανόμουν το μουνάκι μου να τρέχει και να καίω παντού. Η Έρικα χωρίς να χάσει άλλο καιρό του δίνει ένα καυτό φιλί και λέει:

-    «Για να δούμε τώρα τι έχεις για μας εκεί μέσα αγόρι μου…»

Του ξεκουμπώνει λοιπόν το παντελόνι και πετάγεται έξω η μεγαλύτερη ψωλάρα που είχα δει ποτέ στη ζωή μου! Ήταν τουλάχιστον 20 πόντους και πολύ χοντρή, και δε του είχε σηκωθεί καν ακόμα!

-    «Παναγιά μου! Τι πράμα είναι αυτό! Αγόρι μου, που ήσουν τόσο καιρό;» ρωτάει καυλωμένη και γελώντας η Έρικα.

Ο Κώστας χούφτωσε τις βυζάρες της και λέει:

-    «Φίλα τον και παίξ’ τον μωρό μου. Θα δεις πόσο ακόμα μπορεί να μεγαλώσει για σένα».

Εγώ περιττό να πω ότι είχα καυλώσει αφόρητα, σήκωσα το φόρεμα μου και έτριβα σαν υπνωτισμένη το μουνάκι μου που σχεδόν έσταζε. Η Έρικα έβγαλε την μπλούζα της αποκαλύπτοντας τα πελώρια και στητά βυζιά της και πήρε το παλαμάρι του Κώστα στα χέρια της, παίζοντας το και παίρνοντας στο έμπειρο στόμα της. Σιγά - σιγά σκλήρυνε και έγινε πελώριο, ίσαμε 25 πόντους και χοντρό τόσο που με το ζόρι μπορούσε να το κλείσει στο χέρι της. Ο Κώστας βογκούσε και έλεγε:

-    «Ρούφα την ψωλάρα μου πουτάνα! Έτσι! Μου την έκανες κατάρτι. Φάτην τώρα!»

Η Έρικα παρά τις φιλότιμες προσπάθειες της μπορούσε μετά βίας να πάρει το μισό μέσα στο στόμα της και ρουφούσε σαν τρελή για να καταπιεί κι άλλο. Αυτός την έβγαλε σε κάποια φάση έξω και μαστίγωνε με αυτήν το πρόσωπο και τα βυζιά της Έρικας. Ήταν ότι πιο εντυπωσιακό και καυλωτικό είχα δει στη ζωή μου. Δεν άντεξα άλλο, γδύθηκα κι εγώ και πλησίασα στη δράση γελώντας. Έδωσα ένα καυτό φιλί στην Έρικα και όρμηξα κι εγώ στον πελώριο και κατακόκκινο πούτσο του Κώστα που ήταν έτοιμος να εκραγεί.

-    «Τελείωσε τον κοριτσάρα μου…» με παρακίνησε η Έρικα.

Και έτσι έκανα. Άνοιξα το στόμα μου και τον ρούφηξα τόσο βαθιά όσο δεν είχα κάνει ποτέ στη ζωή μου, ενώ αυτός βογκούσε και έλεγε:

-    «Ρουφάτε την ψωλάρα μου καριόλες! Κάντε με να χύσω !!».

Σε λίγη ώρα δεν μπόρεσε να κρατηθεί άλλο ξι εκτόξευσε ένα τεράστιο πίδακα σπέρματος στο λαρύγγι μου, αλλά και στο πρόσωπο μου ενώ και η Έρικα ήρθε από δίπλα και πρόλαβε κι αυτή να ραντιστεί στη φάτσα από τις τελευταίες βολές του κανονιού του Κώστα. Αυτός φώναζε από καύλα και μούγκριζε για ώρα. Τότε η Έρικα που φυσικά δεν αρκέστηκε σε αυτά, τον πήρε πάλι στο στόμα της και αφού τον στράγγισε, άρχισε σιγά - σιγά πάλι να τον παίζει και να τον σκληραίνει για να τον ετοιμάσει για την δεύτερη φάση.

Ο Κώστας μου ζήτησε να σταθώ από πάνω του και άρχισε να γλείφει το καυτό μου μουνάκι και να χαϊδεύει το μεγάλο μου στήθος ενώ εγώ καύλωνα σαν τρελή στην ιδέα του τι θα ακολουθήσει. Μπαινόβγαζε δυο δάχτυλα του στο μουνάκι μου και είχα λιώσει από καύλα. Όντως σε λίγο ο Κώστας ήταν έτοιμος και είπε:

-    «Και τώρα Έρικα θέλω να γαμήσω αυτό το υπέροχο μουνάκι, αν δε σε πειράζει…»

Εγώ στήθηκα στον καναπέ και σε λίγο αισθάνθηκα το πρησμένο του πουτσοκέφαλο να εισβάλλει στην υγρή μου τρύπα. Ούρλιαξα από ηδονή και πόνο, ο τύπος ήταν όντως πελώριος και ποτέ μου δεν είχα νιώσει έτσι. Η Έρικα από κάτω έγλειφε πότε το μουνάκι μου και πότε τα αρχίδια του Κώστα που ήταν κι αυτά πελώρια, σαν αβγά. Κάποια στιγμή άρχισε να με γάμοι τόσο δυνατά και βαθιά, που τις φωνές μου πρέπει να τις ακούγανε 10 χιλιόμετρα μακριά! Πρώτη φορά αισθανόμουν κάτι να με γεμίζει και να με σκίζει έτσι!

-    «Σε ξεσκίζω σκύλα! Τέτοια ψωλή χρειαζόσουν!» φώναζε αυτός και κουνιόταν όλο και πιο γρήγορα.

Σε λίγη ώρα αισθάνθηκα να με πλημμυρίζουν κύματα ηδονής και να χύνω συνέχεια, ουρλιάζοντας σαν τρελή και να λέω:

-    «Με έσκισες ψωλαρά μου!» όταν μπορούσα να βρω την ανάσα μου.

Ο Κώστας έβγαλε τον πούτσαρο έξω και μας έχυσε και τις δυο, εμένα στον κώλο και την Έρικα στα βυζιά, ενώ το εντυπωσιακό ήταν η ποσότητα που ήταν ίδια με την πρώτη φορά! Μιλάμε ο τύπος πρέπει να έχυσε ολόκληρο ποτήρι σπέρμα πάνω μας! Η Έρικα βέβαια ήτανε αχόρταγη και ήθελε να δοκιμάσει κι αυτή το θαύμα της φύσης, και σύντομα τον καβάλησε και χτυπιόταν πάνω του σα χταπόδι. Εγώ ζαβλακωμένη ακόμα ξάπλωνα και έπαιζα σαν υπνωτισμένη το μουνί μου που έτσουζε και έκαιγε ταυτόχρονα.

Από το μέσα δωμάτιο οι φωνές της Μαρίας σχεδόν σκέπαζαν τις δικές μας, περνούσαν καλά κι αυτοί. Δεν κρατήθηκα και πήγα να ρίξω μια ματιά. Ο Μάριος ήταν από πάνω της και την έσκιζε με δύναμη, και την ώρα που μπήκα τραβήχτηκε για να χύσει κι αυτός την μικρή που ούρλιαζε από ηδονή. Λοιπόν, τα μάτια μου γούρλωσαν πάλι γιατί κι αυτουνού το καυλί ήταν πελώριο σχεδόν όσο του Κώστα και είχε κάνει το μουνάκι της Μαρίας να φλέγεται! Όταν τελείωσαν γύρισαν προς το μέρος μου και γελούσαν, με την αμηχανία μου. Δεν άντεξα και του το είπα:

-    «Καλά, εσείς οι δυο άνετα παίζεται στις τσόντες με τέτοια εργαλεία που έχετε!»

Και σκάσαμε όλοι στα γέλια. Είχε σχεδόν ξημερώσει και η Έρικα δεν έλεγε να χορτάσει το σπάνιο χάρισμα του Κώστα. Σε λίγο ο Κώστας εκσπερμάτωσε και πάλι (σχεδόν άλλο τόσο!) με μια ισπανική πίπα ανάμεσα στα βυζιά της Έρικας, μέσα σε ουρλιαχτά και προστυχόλογα που παρακολουθήσαμε εγώ με την Μαρία και τον Μάριο, μετά χαλαρώσαμε όλοι μαζί με καφεδάκι βλέποντας την ανατολή.

Τα πάρτι με τα ούζα βέβαια επαναλήφθηκαν από τότε άλλες δυο φορές με την ίδια σύνθεση αλλά σε όλους τους δυνατούς συνδυασμούς μεταξύ μας. Ήταν η πιο φανταστική εμπειρία που είχαμε σαν παρέα ως τώρα και βέβαια δεν σκοπεύουμε να το σταματήσουμε για όλο το καλοκαίρι, τουλάχιστον.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.