Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Από την πρώτη μέρα που καταχώρησα την ιστορία μου στο σάιτ με τίτλο: «Η γυναίκα μου κι εγώ», άρχισαν να έρχονται εκατοντάδες e-mail με επίδοξους γαμιάδες, που ήθελαν να λάβουν μέρος στα παιχνίδια μας. Δεν προλαβαίναμε να διαβάσουμε. Άλλοι έστελναν φωτογραφίες με το καυλί τους για να δείξουν τα προσόντα τους, άλλοι έγραφαν τα καλύτερα.

Τέλος πάντων, εμείς τα διαβάζαμε με την σειρά και στέλναμε και ένα καυτό βίντεο με την «Μ», την γυναίκα μου να χαϊδεύεται και το κάναμε αυτό λόγω του ότι είναι λίγα κιλά παραπάνω μήπως κάποιος δεν γούσταρε. Έτσι σε όσους προλάβαμε να απαντήσουμε είχαν στο χέρι τους την «Μ», ώστε να μη γίνει κάποιο μπέρδεμα όταν μας απαντούσαν θετικά ότι ήθελαν να βρεθούμε, γιατί οι καθαροί λογαριασμοί κάνουν και τους καλούς τους φίλους.

Όταν φθάσαμε στο πεντηκοστό τέταρτο e-mail, μας έγραφε ένα ζευγάρι αντρών που έλεγαν ότι θα ήθελαν να λάβουν μέρος στον έρωτα και ότι αν θέλαμε μπορούσαν να φέρουν και τις γυναίκες τους μαζί. Έτσι αποφασίσαμε να τους πάρουμε τηλέφωνο και να τα πούμε όσο πιο γρήγορα γίνονταν. Η «Μ» μάλιστα είχε καυλώσει τρελά με την ιδέα και μόνο ότι θα μπορούσε να το κάνει με δυο άντρες και με δυο γυναίκες ταυτόχρονα, όπως κι εγώ άλλωστε, μιας και θα είχα στην διάθεση μου τις γυναίκες των δυο άλλων.

Έτσι, χωρίς να χάσουμε καθόλου χρόνο, πήρα στο τηλέφωνο που μου είχαν στείλει. Η φωνή του άντρα που μου απάντησε ήταν ήρεμη και μιλήσαμε αρκετή ώρα. Έτσι έκλεισα ένα ραντεβού για το βράδυ της ίδιας μέρας στο σπίτι μας. Το ραντεβού μας ήταν για τις εννέα το βράδυ. Ο άντρας που μιλήσαμε μου είπε ότι ήταν 35 χρονών, ενώ ο φίλος του ήταν 36. Οι δε γυναίκες τους είχαν την ίδια ηλικία και ήταν τριάντα, τρία χρόνια μεγαλύτερες από την γυναίκα μου που είναι 27.

Για να μη τα πολυλογώ τα παιδιά ήταν ακριβείς στο ραντεβού τους. Εννιά ακριβώς χτύπησε το κουδούνι. Η «Μ», ήταν ντυμένη καυλωτικά. Άνοιξα και στο άνοιγμα της πόρτας είδα δυο άντρες μαζί με τις γυναίκες τους. Και οι τέσσερις ήταν πολύ ωραίοι και οι γυναίκες αλλά και οι άντρες. Οι γυναίκες τους μάλιστα ήταν απίθανα ντυμένες κι αυτές με γόβες κλπ. και έτσι όπως τις είδα άναψα σχεδόν αμέσως. Δεν ήταν ούτε παχιές ούτε αδύνατες, είχαν όμως τα πρόσωπα που σε εμένα αρέσουν τρελά. Ήταν αυτό που λέω εγώ ξανθιές σκύλες που είχαν βαφτεί έντονα, έτσι που να τονίζουν τα πουτανίστικα χαρακτηριστικά τους ακόμα πιο πολύ.

Καθίσαμε όλοι μαζί στο σαλόνι. Εγώ είχα μείνει να κοιτάω τα απίθανα πόδια των γυναικών. Αν ήταν δυνατόν να γονατίσω και να αρχίσω να περνάω την γλώσσα πάνω από τις γόβες και τα πόδια τους. Είπαμε διάφορα και έτσι πέρασε μια ώρα. Κάποια στιγμή πήγαμε με την «Μ» την γυναίκα μου στην κουζίνα για να ετοιμάσουμε μερικά ποτά. Εκεί της είπα ότι οι γκόμενες είναι πολύ μουνάρες και ότι ήθελα να τις γλείψω από πάνω μέχρι κάτω. Εκείνη μου είπε ότι οι δυο άντρες ήταν κι αυτοί πολύ ωραίοι και μάλιστα ο ένας, από ότι είχε προσέξει, πρέπει να ήταν πολύ ψωλαράς. Ξέραμε ότι θα περνούσαμε καλά.

Αφού είπαμε όλα αυτά καθώς ετοιμάζαμε τα ποτά και λίγο πριν πάμε στο σαλόνι, έχωσα το χέρι μου ανάμεσα στα φοβερά μπούτια της «Μ». Το βρακάκι της ήταν ήδη μούσκεμα από τα υγρά της. Γονάτισα και η γυναίκα μου άνοιξε τα πόδια της (πάντα μου αρέσει να ρουφάω τα υγρά της όταν είναι καυλωμένη) και παραμερίζοντας την μικρή κιλότα της έχωσα όσο μπορούσα πιο βαθιά την γλώσσα μου μέσα στο μουσκεμένο μουνάκι της, ενώ ταυτόχρονα ρουφούσα την κλειτορίδα της για να μου δώσει κι άλλα από τα υγρά της. Ήμασταν έτοιμοι να το κάνουμε, αλλά έπρεπε να πάμε μέσα κι αυτό κάναμε.

Μόλις ήπιαμε τα ποτά μας όλοι, ο πούτσος μου είχε σκάσει έτσι όπως ήταν καυλωμένος. Δεν άντεχε κανένας μας άλλο. Πήρα εγώ πρώτος την πρωτοβουλία. Άφησα το άδειο ποτήρι μου, γονάτισα και πήρα στα χέρια μου από ένα πόδι των δυο γυναικών. Άρχισα να γλείφω τις απίθανα μακριές γάμπες τους και βγάζοντας τις γόβες τους άρχισα να γλείφω τα δάχτυλα των ποδιών τους πάνω από το διχτυωτό καλσόν τους, μέχρι που το έβγαλαν και τότε άρχισα να γλείφω με πάθος ένα - ένα τα δάχτυλα τους που ήταν όμορφα και περιποιημένα. Εκείνες φιλούσαν η μια την άλλη και βύζαιναν η μια τα βυζάκια της άλλης, ενώ οι δυο άντρες είχαν ήδη γδυθεί και είχαν γδύσει και την γυναίκα μου, ενώ την ρουφούσαν με πάθος σε όλο το σώμα της.

Πρόσεξα ότι ο ένας είχε πράγματι τρομερά χοντρό αλλά και πολύ μεγάλο καυλί. Αυτό ακριβώς το καυλί ρουφούσε σαν τρελή η γυναίκα μου και έβλεπα ότι προσπαθούσε να μπουκώσει με αυτό το αρκετά μεγάλο στόμα της, ενώ ο άλλος άντρας ρουφούσε τα υγρά της, όπως επίσης σπατουλάριζε με μανία τα μπούτια της. Πάντως εκείνος που είχε το υπερφυσικό καυλί μπούκωνε την γυναίκα μου με πάθος και μούγκριζε συνέχεια. Αν και το δικό μου είναι γύρω στα 17cm, μπορώ να πω ότι αισθάνθηκα μειονεκτικά μπροστά στο τεράστιο εκείνο όργανο. Παρηγορήθηκα μόνο στην ιδέα ότι ο άλλος άντρας είχε αρκετά μικρότερο καυλί από μένα.

Αντρικές μαλακίες θα μου πείτε, αλλά όσο να είναι το μέγεθος παίζει αρκετό ρόλο και τώρα άντε να μαζέψω την γυναίκα μου που θα ξεσκιζόταν με ένα τέτοιο μεγάλο και χοντρό καυλί. Αυτό κράτησε κάπου δέκα λεπτά, μετά καθίσαμε όλοι άντρες απέναντι από τις γυναίκες (απίθανο θέαμα) και τις κοιτάζαμε να γλείφονται και οι τρεις τους σαν παθιασμένα θηρία. Πρώτα άρχισε να γλείφει τις άλλες η δικιά μου με πάθος, ρουφώντας με μανία τα μουνάκια τους.

Λίγα λεπτά αργότερα έπεσαν οι άλλες δυο πάνω της και την έκαναν να βογκάει από ηδονή, ενώ εμείς οι άντρες δεν τολμούσαμε καν να πιάσουμε τα καυλιά μας (ο καθένας το δικό του εννοείται για να μην έχουμε τίποτα παρεξηγήσεις) γιατί ήμασταν τόσο πολύ καυλωμένοι που αν τολμούσαμε να χαϊδέψουμε τα πρησμένα από την καύλα πουτσοκέφαλα, θα χύναμε αμέσως με το θέαμα που βλέπαμε μπροστά μας.

Καλά λένε ότι όλες οι γυναίκες έχουν την χάρη μέσα τους. Κάθε κίνηση τους ήταν γεμάτη χάρη. Ακόμα και νεκρός να ήταν κάποιος σίγουρα θα σηκώνονταν από το τάφο του αν μπορούσε να δει αυτό που βλέπαμε εμείς. Τρεις μουνάρες να χύνουν τρελά η μια στο στόμα της άλλης. Οι ρώγες τους είχαν γίνει σαν να ήταν από πέτρα και έχοντας μισάνοιχτα τα υπέροχα χείλια τους είχαν συνεχόμενους σπασμούς καθώς η μια πασάλειβε την άλλη με τα υγρά τους. Ο πουτσαράς γύρισε προς το μέρος μου και μου είπε:

-    «Πω, πω φίλε μου είσαι πολύ τυχερός, έχεις πολύ καυλιάρα γυναίκα, εγώ έχω πάθος με τις παχουλές, με συγχωρείς αλλά πάω να σου την ξεσκίσω!», και σηκώθηκε.

Σηκωθήκαμε όλοι μας. Εγώ πήγα στην γυναίκα του πουτσαρά. Αυτή μου άρεσε και εμένα περισσότερο από την άλλη γιατί είχε παχιά χείλια και ήθελα να μου τον πάρει όλο μέσα στο στόμα της. Της τον έχωσα στο στόμα ενώ της κρατούσα το ξανθό κεφάλι της με τα βαμμένα, μακριά μαλλιά της. Μου τον έπαιρνε όλον μέσα φτάνοντας σχεδόν μέχρι τα αρχίδια μου (βλέπετε είχε συνηθίσει με το θηριώδη καυλί του άντρα της και το δικό μου ήταν παιχνιδάκι για αυτήν), ενώ η άλλη γυναίκα μου άδειαζε τα σάλια της στο στόμα μου. Ξαφνικά άκουσα την δικιά μου να ουρλιάζει από την καύλα καθώς ο πουτσαράς ήταν από κάτω της, εκείνη ήταν στην αγκαλιά του και άρχισε να ρουφάει ανάμεσα στα ανοιχτά μουνόχειλα της τον τεράστιο πούτσο. Ο άλλος της σήκωνε τα μπούτια και ταυτόχρονα της φορμάριζε το ευτυχώς φυσιολογικό καυλί του στο μέχρι εκείνη την στιγμή παρθένο τρυπάκι του κώλου της.

Είχε τρελές καύλες. Ξεσκιζόταν από όλες σχεδόν τις τρύπες της. Μου την ξέσκιζαν άγρια. Αυτό με έκανε να πάω κι εγώ κοντά της και να χώσω το καυλί μου στο υπέροχο στόμα της. Ήθελα να μην υπάρχει τρύπα της που να μην έχει βουλώσει. Αν και γούσταρα να γαμήσω τις άλλες δυο, εντούτοις νομίζω ότι την καύλα που αισθάνομαι με τη γυναίκα μου δεν την έχω με καμιά άλλη, πόσο μάλλον εκείνη τη στιγμή που την έβλεπα να ξεσκίζεται με τόσο μεγάλο πάθος. Μου έκανε τρομερή πίπα. Δεν άντεχα άλλο.. ήθελα να χύσω στην μούρη της, στο στόμα της μέσα, αλλά προσπάθησα να κρατηθώ όσο μπορούσα. Κράτησα κάπου πέντε με έξι λεπτά περίπου, έως ότου δεν άντεξα άλλο και άρχισα να της αδειάζω τα αρχίδια μου μέσα στο υπέροχο στόμα της. Και ενώ εκείνη μου στράγγιζε και την τελευταία σταγόνα, άρχισε να λέει με το πρόσωπο και τα χείλια πασαλειμμένα από το χύσι μου:

-    «Αχ μωρό μου, σε λίγο θα με δεις να ρουφάω και τους άλλους δυο».

Ήταν απίστευτο αλλά σχεδόν είχα καυλώσει αμέσως με την ιδέα ότι θα την έχυναν και οι άλλοι δυο άντρες. Έτσι όπως ήμουν και πάλι έτοιμος, πήγα στην γυναίκα του πουτσαρά που μαλακίζονταν με την άλλη, και της σούβλισα το μουνάκι της. Άρχισε να μου πιπιλάει το στήθος με τα υπέροχα σαρκώδη χείλια της, ενώ η άλλη έγλειφε με πάθος τον πούτσο μου που έμπαινε και έβγαινε στο μουσκεμένο μουνί της γυναίκας του πουτσαρά που μου ξέσκιζε τώρα την γυναίκα μου από τον κώλο. Είχαν αλλάξει ρόλους με τον άλλον. Τώρα μπορούσα να αντέξω όσο ήθελα αφού είχα χύσει πριν. Έτσι άρχισα κι εγώ να γαμάω την ανοιχτή πίσω τρύπα της γυναίκας του πουτσαρά. Μετά άλλαξα παρτενέρ και έκανα τα ίδια και με την άλλη.

Όταν είδα ότι οι άλλοι δυο ήταν έτοιμοι να πνίξουν με τα ζουμιά τους την γυναίκα μου, άφησα τον εαυτόν μου ελεύθερο, έβαλα τις δυο γυναίκες να γονατίσουν και καθώς οι άλλοι δυο άρχισαν να τα δίνουν στην «Μ» που τα ρουφούσε όλα η πουτάνα, άρχισα να τα δίνω για ακόμα μια φορά στα στόματα των δικών τους γυναικών που με ρουφούσαν με πάθος. Μόλις τελειώσαμε όλοι οι άντρες, οι γυναίκες μας έκαναν ένα απίθανα καυλωτικό παιχνίδι. Οι δυο γυναίκες που είχα χύσει, πλησίασαν πάνω από την ξεσκισμένη από δυο καυλιά δικιά μου, της άνοιξαν το γεμάτο χύσια στόμα της (ακόμα προσπαθούσε να τα καταπιεί) και άρχισαν να της αδειάζουν τα γεμάτα χύσια από τα δικά μου χύσια στόμα τους μέσα στο ήδη γεμάτο χύσια στόμα της.

Περάσαμε πραγματικά υπέροχα! Ανανεώσαμε δε το ραντεβού μας για το άλλο Σαββατοκύριακο, αν και για να λέμε την αλήθεια μας αρέσει καλύτερα να το κάνουμε το πείραμα κάθε φορά με άλλους παρτενέρ και περισσότερο θα θέλαμε να είναι ζευγάρια, έτσι περνάμε πολύ καλύτερα. Πάντως συνιστώ σε όλα τα παντρεμένα ζευγάρια (αν φυσικά αποβάλλουν το αίσθημα της ιδιοκτησίας) να δοκιμάσουν. Έτσι έχουν την ανανέωση και ποτέ δεν θα έχουν το πρόβλημα της συνήθειας ο ένας απέναντι στον άλλον. Γιατί άλλο η αγάπη κι άλλο ο έρωτας και το πάθος.

Γιατί ο γάμος μερικά χρόνια αργότερα καταλήγει να γίνει σαν την Ακρόπολη, που επειδή την έχουμε συνηθίσει, δεν της δίνουμε καμιά σημασία. Άσε που όταν συνηθίσει κανείς τον άλλον, όταν πιάνεις το σώμα του, τότε είτε πιάνεις το δικό σου είτε του άλλου είναι το ίδιο και το αυτό.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.