Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι η Νατάσσα, 24 χρονών. Έχω λίγα περισσότερα κιλά από όσα θα έπρεπε και προσφάτως χωρισμένη! Είχα να τον δω μόλις λίγες ώρες και ήδη μου έλειπε. Τον σκεφτόμουν συνεχώς και δεν μπορούσα να αφοσιωθώ σε τίποτε άλλο. Σκεφτόμουν τις μέρες που είχαμε περάσει στο εξοχικό του. Από τις σκέψεις μου με έβγαλε το κινητό, που κουδούνιζε επίμονα. Και ήταν αυτός. Ο Πέτρος, που τριγύρισε στο μυαλό μου ώρες τώρα.

Θέλω να σε δω, ήταν το πρώτο πράγμα που μου είπε και δεν ήθελα πολλά ακόμα. Ντύθηκα και ξεκίνησα για το σπίτι του. Με το που χτύπησα το κουδούνι του, άνοιξε την πόρτα και είδα το χαμηλό φως από πολλά κεράκια στο πάτωμα. Με άρπαξε, μου έδωσε ένα παθιασμένο φιλί και έκλεισε την πόρτα με ένα του σπρώξιμο. Ανταπόδωσα το φιλί του και άρχισα να του τρίβομαι. Προχωρήσαμε προς το σαλόνι και αγκαλιάζοντάς με με βοήθησε να καθίσω στο μεγάλο καναπέ - κρεβάτι, χωρίς να σταματήσει να με φιλάει. Τα χέρια του εξερευνούσαν το σώμα μου και εγώ ένιωθα ότι ήθελα να απαλλαγώ μονομιάς από όλα μου τα ρούχα. Φάνηκε ότι το κατάλαβε και μου έβγαλε το πουκάμισο. Τον βοήθησα και εγώ να βγάλει τη μπλούζα του και μετά το παντελόνι.

Ήθελα να τον περιποιηθώ. Τις προηγούμενες μέρες με είχε κάνει να αισθανθώ θεά και ήθελα να του το ανταποδώσω. ξεκίνησα να τον φιλάω στο στέρνο. Φιλούσα και άφηνα παράλληλα τη γλώσσα μου να παίζει με τις θηλές του. Αφού τις πιπίλησα, κατέβηκα πιο χαμηλά, στον αφαλό και μετά στον μηρό. Πρώτα στο ένα πόδι και μετά στο άλλο. Χωρίς να αγγίζω καθόλου το καβλί του. Ήξερα ότι αυτό τον τρέλαινε! Τον παίδεψα για λίγη ώρα και μετά ακούμπησα τη γλώσσα μου στο πουτσοκεφαλό του. Μία κραυγή ευχαρίστησης του ξέφυγε και πήγε να μου πιέσει το κεφάλι πάνω στον πούτσο του. Ήθελα όμως να είμαι εγώ αυτή που θα έχει τον απόλυτο έλεγχο των κινήσεων και απέφυγα το χέρι του. Αφού κατάλαβε τι ήθελα, τύλιξε τα χέρια του γύρω από το κεφάλι του και απόλαυσε την.περιποίησή μου.

Εγλυφα τον πούτσο του σε όλο του το μήκος και μετά τον έχωνα όλο μέσα στο στόμα μου. Από προηγούμενες φορές είχα μάθει να τον παίρνω μέχρι το λαρύγγι. Λίγο πριν χύσει τον έβγαλα από το στόμα μου, μιας και ποτέ δεν τελείωνε μέσα του και τον κοίταξα κατευθείαν στα μάτια περιμένοντας να μου πει σε ποια στάση θέλει να τον μπήξει στο μουνάκι μου. «θέλω να χύσω πάνω σου», τον άκουσα να λέει και ξάπλωσα με τη σειρά μου στο κρεβάτι. Άνοιξε τα πόδια του, με καβάλησε και έφερε το πουτσοκέφαλο κοντά στο στόμα μου, αλλά χωρίς να με ακουμπάει. Φοβήθηκα ότι θα έφταναν σταγόνες και του ζήτησα να με χύσει αλλού. Χωρίς να χάσει στιγμή κατέβηκε λίγο πιο κάτω και έχυσε στα βυζιά μου.

Απογοητεύτηκα, αλλά σκέφτηκα ότι εφόσον δεν μου τον έχωσε, θα μου έκανε ένα τέλειο γλυφομούνι. Αντί για αυτό τον άκουσα να λέει «πουτανάκι μου, μόλις τώρα αρχίζει το παιχνίδι». Ξαφνιάστηκα, γιατί πρώτη φορά με αποκαλούσε έτσι, αλλά τον φίλησα με την καύλα μου στα ύψη. Με αγκάλιασε και πήγαμε στο δωμάτιό του και με άφησε πάνω στο σιδερένιο κρεβάτι. Μου ζήτησε να κλείσω τα μάτια μου και μου τα έδεσε με ένα μαντίλι. Η απόλυτη παράδοση. Τρελαίνομαι να έχει ο άλλος τον έλεγχο και αυτό που μου έκανε ο Πέτρος ήταν ονειρικό. με φίλησε σε όλο το σώμα και μετά έφτασε στο μουνάκι μου. Αφού το έγλυψε λίγο, σηκώθηκε και για λίγη ώρα αναρωτιόμουν τι συνέβη. Ξαφνικά ένιωσα ένα μεταλλικό αντικείμενο να σφίγγεται γύρω από το δεξί μου χέρι και πριν προλάβω να αντιδράσω και στο αριστερό. Το να συμβεί το ίδιο με τα δύο μου πόδια ήταν πλέον θέμα χρόνου.

Αφού τελείωσε τη δουλειά του μου έβγαλε το μαντίλι και είδα ένα ειρωνικό χαμόγελο στο πρόσωπό του. Θα με παρακαλάς να σε γαμήσω παλιοπουτάνα, μου είπε και τρόμαξα. Απαίτησα να με λύσει και εισέπραξα ένα χαστούκι από τη μεριά του. Άρχισα να κλαίω και να τον παρακαλάω να σταματήσει και να με λύσει, αυτός όμως απτόητος σηκώθηκε, πήρε την ψηφιακή του και άρχισε να με βγάζει φωτογραφίες. Τρόμαξα πολύ, αλλά ήμουν ανήμπορη να κάνω οτιδήποτε. Όποτε προσπαθούσα να κρύψω το πρόσωπό μου, ένα χαστούκι ερχόταν να με επαναφέρει στην τάξη. «σήμερα θα κάνεις ό,τι θέλω εγώ μικρή τσουλίτσα, θα με ικανοποιήσεις με όλος σου τις δυνάμεις και τις τρύπες». Πάγωσα. Δεν ήξερα τι να κάνω.

Ανέβηκε πάνω στο κρεβάτι και άρχισε να με γλύφει. Το έκανε τόση πολλή ώρα που άρχιζα να χάνω τον κόσμο. Φώναζα πλέον να με γαμήσει, να με γαμήσει σαν πουτάνα.και αυτό ήταν το λάθος μου. «μωρή γαμιόλα, τα θέλει ο κώλος σου. Τώρα θα δεις τι έχεις να πάθεις» και μου τον έχωσε με τη μία στο μουνί μου. Ήταν υπέροχα. Με γαμούσε με τέτοια λύσσα και εγώ το ευχαριστιόμουν. Ξαφνικά νιώθω ένα δάχτυλο να μου σκαλίζει την κωλοτριπύδα και τινάχτηκα. «όσο πιο πολύ χαλαρώσεις, τόσο λιγότερο θα πονέσεις».

Έβγαλε τον κατακόκκινο πούτσο του και τον ακούμπησε στην κωλοτριπύδα μου. Άρχισα να τον παρακαλάω να μην το κάνω. Δεν με άκουσε και συνέχισε να σπρώχνει. Ένιωθα απαίσια και πονούσα. Δεν ήθελα να συνεχίσουμε και του το είπα. Αντί για απάντηση έκανε μία κίνηση και μου τον κάρφωσε. Πόνεσα πολύ και άρχισα να τσιρίζω, ενώ δάκρυα έτρεχαν στα μάγουλά μου. Ο Πέτρος δεν σταμάτησε. Αργά και σταθερά άρχισε να πηδάει τον κώλο μου. λίγη ώρα μετά είχα συνηθίσει και το απολάμβανα κιόλας. Ξαφνικά ο Πέτρος βγαίνει από μέσα μου, πετάει το προφυλακτικό στο πάτωμα και πλησιάζει το καβλί του στο στόμα μου. Καταλαβαίνω τι θα επακολουθήσει και κρατάω πεισματικά το στόμα μου κλειστό. Τότε, με πιάνει από τα μαλλιά και αρχίζει να τον τρίβει στο πρόσωπό μου. Άνοιξα ελάχιστα το στόμα μου και βρήκε ευκαιρία να μου τον χώσει βίαια.

Μου γαμούσε το στόμα αλύπητα και εγώ δυσκολευόμουν να αναπνεύσω. Λίγο μετά άρχισε να χύνει και εγώ αναγκάστηκα να τα πιώ. Ήταν απαίσια. Έβγαλε την πούτσα του και έχυσε λίγο σπέρμα στο πρόσωπό μου. Μου το άπλωσε παντού με το καβλί του και μετά με τράβηξε μερικές φωτογραφίες ακόμη.

Τελικά με έλυσε, με πήγε στο μπάνιο και αφού πλυθήκαμε, άρχισε να με φιλάει τρυφερά σε όλο μου το κορμί. Πέσαμε εξαντλημένοι για ύπνο.

Με τον Πέτρο χωρίσαμε λίγο καιρό μετά. ασυμφωνία χαρακτήρων σε . όλα τα επίπεδα! Χε χε.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.