Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

Είμαι φοιτητής και σπουδάζω στην Κρήτη, μακριά από την πόλη που κατάγομαι. Είμαι 21 χρονών, 1,80 με πράσινα μάτια. Δεν θεωρώ ότι είμαι πολύ ωραίος, αλλά όχι και άσχημος.

Όλα άρχισαν το φθινόπωρο του 2005. Την έλεγαν Μαρία και σπούδαζε στην πόλη από την οποία κατάγομαι, στο Πανεπιστήμιο. Με την Μαρία γνωριζόμασταν πολλά χρόνια αλλά ποτέ μέχρι τότε δεν είχαμε αποφασίσει να προχωρήσουμε την μέχρι τότε φιλική μας σχέση. Παρ\' όλα αυτά ξεκίνησε μια σχέση εξ αποστάσεως, η οποία πήγαινε πολύ καλά. Η Μαρία παρά τα 21 της χρόνια ήταν ακόμα παρθένα, γεγονός το οποίο το γνώριζα. Να ξεκαθαρίσω ότι η Μαρία μου άρεσε πραγματικά και δεν βιαζόμουνα να προχωρήσουμε. Λόγω όμως της απόστασης της οποία μας χώριζε και κυρίως λόγω της συμπεριφοράς μου, η σχέση εξελίχθηκε πολύ γρήγορα. Με την Μαρία βρισκόμασταν σε ερημικά μέρη, μακριά από κόσμο και φωτά σε ερημικές περιοχές. Και οι δύο διαθέταμε αμάξια τα οποία φάνηκαν και πολύ χρήσιμα.

Την Μαρία την θεωρούσα πολύ αθώα και πολύ συνεσταλμένη, πράγμα το οποίο δεν απείχε και πολύ από την πραγματικότητα, τουλάχιστον μέχρι εκείνη την στιγμή. Έτσι όταν βρισκόμασταν με την Μαρία ξεκινούσαμε πάντα από χάδια και πολλά φιλιά. Μέχρι την μοιραία μέρα το μόνο που έκανα με την Μαρία ήταν να φιλιόμαστε, με πολύ πάθος πάντα, και να την χαϊδεύω πάνω από το τζίν της και το σουτιέν. Εκείνη όμως την μέρα η Μαρία φαινόταν διαφορετική.

Μόλις φτάσαμε στο «μέρος» μας, αρχίσαμε τα φιλιά και τα χαϊδέματα στα μπροστινά καθίσματα του αυτοκινήτου μου. Η Μαρία με φιλούσε πολύ έντονα και εγώ την κρατούσα σφιχτά πάνω μου. Ένοιωθα το στήθος της να πιέζει το δικό μου με δύναμη. Δεν πέρασε πολύ ώρα και οι ρώγες της άρχισαν να με πιέζουν βασανιστικά. Να προσθέσω ότι η Μαρία δε είχε αυτό που λέμε μεγάλο στήθος, αλλά είχε αρκετό ώστε να γεμίζει το χέρι ενός άντρα. Τις εντυπώσεις τις κέρδιζε με το γλυκό της προσωπάκι και ένα πολύ ωραίο κώλο. Δεν άντεχα άλλο και μετακομίσαμε στα πίσω καθίσματα για να είμαστε πιο άνετα. Με είχε ξαφνιάσει αλλά και ερεθίσει πολύ η αισθησιακή συμπεριφορά της Μαρίας. Η Μαρία φορούσε ένα πουλοβεράκι σχετικά λεπτό και ένα κολλητό παντελόνι από το οποίο φαινόταν ένας υπέροχος κώλος.

Η Μαρία με καβάλησε κανονικά και άρχισε να με φιλά στο λαιμό με δύναμη. Μου έβγαλε την μπλούζα και συνέχισε να με φιλά στο στήθος μου. Μου πιπίλισε τις ρώγες μου με την γλωσσίτσα της και μου χάιδευε τα μαλλιά. Εγώ της ζήτησα να βγάλει το σουτιέν της χωρίς όμως να βγάλει και το πουλόβερ της. Πάντα μου άρεσε η αίσθηση που σου χαρίζει το γυναικείο σώμα χωρίς εσώρουχα. Η Μαρία το έκανε πρόθυμα και αμέσως μπροστά στα μάτια μου είδα να προβάλουν τα στητά βυζάκια της μέσα από το πουλόβερ. Η Μαρία άρχιζε να κουνιέται πάνω στον πούτσο μου και να τρίβει το μουνάκι της πάνω του. Εγώ είχα καβλώσει αρκετά με τα φιλιά της. Άρχισα να χαϊδεύω τα βυζιά της που κουνιόντουσαν τώρα μπροστά μου σε ξέφρενο ρυθμό. Είχαμε αρχίσει και οι δύο να ερεθιζόμαστε πολύ.

Ξαφνικά με μία κίνηση η Μαρία έσκυψε και άρχιζε να με φιλάει από το λαιμό μέχρι τον αφαλό μου, λίγο πιο πάνω από τον τζιν μου. Φίλησε τον πούτσο μου πάνω από το παντελόνι και άρχισε να τον χουφτώνει πολύ πρόστυχα. Εγώ είχα παραδοθεί τα χάδια της. Με μία γρήγορη κίνηση της έβγαλα το πουλόβερ και είδα τις ρώγες της απίστευτα καβλωμένες. Στην Μαρία δεν άρεσε να της μιλάω συνήθως την ώρα που με φιλούσε για αυτό και εγώ το απέφευγα. Χάιδεψα το στήθος της βιαστικά και τσίμπησα ελαφρά της ρώγες της, πράγμα που ήξερα ότι άρεσε στην Μαρία. Εκείνη φαίνεται ερεθίστηκε ακόμα πιο πολύ και μου έβγαλε το τζιν βιαστικά μαζί με το κολλητό μου μποξεράκι. Πήρε σχεδόν αμέσως τον καβλωμένο πούτσο μου στο στόμα της και άρχισε να τον γλύφει λαίμαργα. Μου έπαιζε με την γλώσσα της το πουτσοκέφαλό μου και με τα δάχτυλά της τα αρχίδια μου. Ενώ δεν μου είχε πάρει πολλές πίπες μέχρι τώρα, εκείνη τη στιγμή πραγματικά τα έδινα όλα. Δεν είχε κανένα ενδοιασμό. Με κοίταζε πρόστυχα μέσα στα μάτια την ώρα που έγλυφε σαν πουτάνα τον πούτσο μου. Τον βύθιζε μέσα στο λαιμό της, όσο μπορούσε βέβαια, και τον έπαιζε με την γλώσσα της, η αίσθηση ήταν απίστευτη. Είχα καβλώσει απίστευτα όχι μόνο από το θεϊκό τσιμπούκι της Μαρίας αλλά και από το γεγονός ότι η Μαρία δεν ήταν πλέον το αθώο κοριτσάκι που ήξερα μέχρι τότε. Είχε κάνει τα σχέδιά της για εκείνη τη νύχτα.

Άρχισε να μιλάει πρόστυχα αλλά όχι σε μένα. Μιλούσε στον πούτσο μου. Φώναζε «σήμερα θα σε λιώσω με το τσιμπούκι μου, θα σε κάνω να χύνεις συνέχεια». Εγώ κάβλωσα ακόμα πιο πολύ. Ανεβοκατέβαζε το κεφάλι της πάνω στον πούτσο μου, βυθίζοντας τον βαθειά μέσα της και συγχρόνως έπαιζε με τα αρχίδια μου. Της λέω «μωρό μου θα σε χύσω» και εκεί που περίμενα ως συνήθως να σταματήσει, αυτή συνέχισε πιο γρήγορα. «Τα θέλω όλα μέσα στο στόμα μου, μου ανήκουν» μου φώναξε. «Σήμερα θα γίνω η πουτάνα σου» μου λέει. Μετά από 4-5 κουνήματα του κεφαλιού της έχυσα το σπέρμα μου μέσα στο λαιμό της. Εκείνη δε σταμάτησε λεπτό να τον καρφώνει η ίδια βαθειά μέσα στο λαιμό της, έως ότου αφήσω και την τελευταία μου σταγόνα εκεί που ήθελε. Όταν τελείωσα μου άνοιξε το στόμα της και μου έδειξε ότι είχε ρουφήξει από τον πούτσο μου και με μία κίνηση τα κατάπιε όλα.

Μου άρεσε πάρα πολύ η κίνησή της αυτή και αποφάσισα και εγώ να γίνω πιο πρόστυχος και άγριος από ότι συνήθως. Αφού μου το σκούπισε πολύ καλά, την σήκωσα και την έγδυσα τελείως. Αμέσως μύρισα τις ευωδιές που έβγαζε το τέλεια ξυρισμένο μουνί της. Άρχισα να την φιλάω σε όλο της το κορμί. Χούφτωνα με δύναμη τα βυζιά της και τις καβλωμένες ρώγες τις. Τις δάγκωνα πότε με δύναμη και πότε σιγά. Η Μαρία είχε καβλώσει άγρια και μου έλεγε « έτσι πουτσαρά μου φάε τις ρώγες μου. Για σένα έχουν καβλώσει.» και έτριβε το μουνάκι της πάνω στο πόδι μου. Την ξάπλωσα στο κάθισμα και άρχισα να κατεβαίνω προς το μουνάκι της γεμίζοντας την με φιλιά. «θα σε φάω ολόκληρη», της είπα «θα κάνω τη μουνάρα σου να στάζει τα υγρά της για μένα.θα με παρακαλάς να σε γαμήσω σήμερα.» της φώναζα και εκείνη αναστέναξε βαριά τρίβοντας τις ρώγες της συνέχεια.εγώ πλησίασα τη μουνάρα της που ήταν μούσκεμα και άρχισα να την γλύφω με την άκρη της γλώσσας μου κατά μήκος της σχισμής της. Εκείνη φώναξε ένα μακρύ αχχχχ και τελείωσε αφήνοντας ποτάμια τα υγρά της στο στόμα μου. Συνέχισα το γλύψιμο πιο άγρια στην κλειτορίδα της και στα μουνόχειλά της. Αυτή σπαρταρούσε από την ηδονή και φώναζε συνέχεια «ναι .ναι έτσι..εκεί..ναι γαμιά μου γλύψε με.φάε την μουνάρα μου.».

Εγώ κάβλωνα ακόμα πιο πολύ με αυτά που άκουγα. τι έβαλα δύο δάχτυλα στη μουνάρα της και άρχισα να τη γαμάω ελαφρά, θυμίζοντας στον εαυτό μου ότι είναι παρθένα. Εκείνη είχε παραδοθεί στην ηδονή που της χάριζαν τα δάχτυλά μου και η γλώσσα μου. Έχυσε ξανά αφήνοντας να δυνατή κραυγή να ξεφύγει από τα χείλη της.
Μάζεψα τα υγρά της στο στόμα μου. Την σήκωσα όρθια και την έβαλα να κάτσει πάνω μου. Τις έδωσα τα υγρά της στο στόμα και τα μοιραστήκαμε με τις γλώσσες μας να αγγίζουν η μία την άλλη. Οι ρώγες τις είχαν κοκκινίσει από τις τσιμπιές που τους έδινε η Μαρία αλλά ήταν ακόμα όρθιες και σκληρές. Τις έφερα στο στόμα μου και να δρόσισα ελαφρά με τη γλώσσα μου την ώρα που η Μαρία έπαιζε με την πούτσα μου. Σε μια στιγμή μου λέει «σε θέλω..σε θέλω μέσα μου τώρα.» εγώ την σήκωσα ελαφρά και οδήγησα το κεφάλι του καυλιού μου σιγά σιγά στην είσοδο του μουνιού της. Εκείνη μόλις το ένοιωσε να ακουμπάει την κλειτορίδα της στην αρχή και μετά να περιμένει στην είσοδο της, αναστέναξε και μου είπε «Πρόσεχε τώρα.». Την άφησα να καθίσει σιγά σιγά πάνω της, αφήνοντας την να έχει τον έλεγχο. Τον οδήγησε σιγά μέσα της αφήνοντας αναστεναγμούς σε κάθε εκατοστό που ένοιωθε να βυθίζετε μέσα της. Ο πούτσος μου είχε καβλώσει και ήθελε να την ξεσκίσει άγρια αλλά έκανε υπομονή.

Κάθε φορά που προχωρούσα μέσα της λίγα εκατοστά, τον έβγαζα έξω και τον βύθιζα πάλι μέσα της κάνοντας την να απολαμβάνει και να καβλώνει ακόμα περισσότερο με τις κινήσεις τις. Σιγά σιγά τον έβαλε όλο μέσα της και έγειρε πάνω μου. Τύλιξε τα πόδια της γύρω από τη μέση μου και με άφησε να την γαμήσω. Ευτυχώς δεν πόνεσε και δεν μάτωσε σχεδόν καθόλου και μάλλον έφταιγε το παιχνίδι με τα δάχτυλα που της έκανα πιο πριν. άρχισα να μπαίνω μέσα της όλο και πιο γρήγορα. Τον έβαζα και τον έβγαζα στην μουνάρα της συνεχώς αφήνοντας την να απολαμβάνει τον πούτσο μου που της γέμιζε όλο τον κόλπο της. Μετά από λίγη ώρα η Μαρία είχε συνηθίσει τον πούτσο μου μέσα της και ανέβασε εκείνη τους ρυθμούς μου ακόμα πιο πολύ. Το κορμί της άρχισε να τρέμει και άδειασε για μια φορά ακόμα τα ζουμιά του πάνω στον πούτσο μου! Άρχισε πάλι να φωνάζει «σκίσε με γαμιά μου, σκίσε με άγρια αγάπη μου.». Άνοιξε τα πόδια της ακόμα πιο πολύ και πλέον καρφωνόταν μόνη της πάνω στον πούτσο μου. Εγώ την χούφτωνα παντού και άρχισα να παίζω με την υπέροχη κωλάρα της και περισσότερο με την κωλοτρυπίδα της. Η Μαρία μου χάριζε απλόχερα τους αναστεναγμούς της και τα υγρά της που κυλούσαν όλα πάνω στον πούτσο μου. Φώναζε συνέχεια «Ναιεεεε άντραααα ναι γάμα μου τον κώλο ναι εκεί χωωώστο μου όλο!!!!» αλλά όταν πήγα να κάνω κίνηση για να τον πάρω με σταμάτησε. Ήθελε μόνο δάχτυλο.

Την στήνω στα τέσσερα και μπαίνω πάλι μέσα της έχοντας θέα τον κώλο της. Η μουνάρα της δεν είχε σταματήσει να στάζει στιγμή. Η Μαρία τώρα έτριβε την κλειτορίδα της και ετοιμαζόμασταν να χύσουμε μαζί.Μου λέει πως θέλει να τελειώσω μέσα της, θέλει να δει πως έιναι όταν πνίξω το μουνί της με το σπέρμα μου. Άλλο που δεν ήθελα και εγώ, συνέχισα να τη γαμάω πιο άγρια ώσπου τελείωσε και ένοιωσα τα υγρά της να βρέχουν τον πούτσο μου και το μουνί της να σφίγγετε γύρω του. Ούρλιαζε και τιναζότανε καθώς οι σπασμοί την είχανε φτάσει στα ύψη της καύλας!!!! Εκείνη τη στιγμή τελείωσα και εγώ γεμίζοντας την στην κυριολεξία με τα χύσια μου. Γεμίσαμε και οι δύο από τους χυμούς μας. Μείναμε έτσι και αγκαλιασμένοι ώσπου να συνέλθουμε.

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.