Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

…Το θέμα με την μάνα της κοπέλας μου ήταν πλέον που και πότε θα βρισκόμαστε για να πηδιόμαστε. Σημειώνω ότι τότε έμενα με τους δικούς μου και στο σπίτι μου δεν γινόταν, στο δικό της πάλι δύσκολο και επικίνδυνο να γίνεται κάτι σε τακτική βάση, και όσο για ξενοδοχεία, η κυρία δεν ήθελε γιατί φοβόταν μη μας δει κανείς.

Ωστόσο τη λύση την βρήκε η ίδια λίγες μέρες μετά και μου την είπε όταν συναντηθήκαμε τυχαία στην γειτονιά μια μέρα:

-    «Η αδελφή μου που μένει στην διπλανή πολυκατοικία λείπει όλο το πρωί στη δουλειά της αλλά και Σαββατοκύριακα συνήθως πηγαίνει σε ένα φιλικό της ζευγάρι στην Ραφήνα. Μου έχει αφήσει κλειδί γιατί πηγαίνω και της φροντίζω λίγο το σπίτι. Θα σου τηλεφωνώ τι ώρα θα βρίσκομαι και θα έρχεσαι…»

Να σημειώσω ότι η αδελφή της (και θεία της κοπέλας μου) ήταν μια εξίσου καυλιάρα 50άρα λίγο πιο κοντή με επίσης σφριγηλό κώλο, μελαχρινή και ζωντοχήρα.

Τέλος πάντων την επομένη με παίρνει τηλέφωνο και μου λέει να πάω στο διαμέρισμα. Τρέχω μες στην καύλα. Με περίμενε με διχτυωτό καλσόν και γόβες χωρίς να φορά τίποτα άλλο…

-    «Για να δούμε αυτό καυλί σου τι μπορεί να κάνει.!!

Αφού καταρχήν την έχυσα δύο φορές πετώντας τα φλόκια μου πάνω στο καλσόν της («Μου έχει μείνει από παλιό το βίτσιο...», της είπα και γέλασε..!!) στη συνέχεια πήγαμε στην κρεβατοκάμαρα όπου μου πήρε μια απολαυστική πίπα και στη συνέχεια την έγλυψα παντού και άρχισε να χύνει σιγά – σιγά. Στη συνέχεια την ξάπλωσα ανάσκελα και ξεσκιστήκαμε ουρλιάζοντας.

-    «Αααχχχ αγόρι μου ξέσκισε με την καριόλα... τεκνό μου γάμα την κυρία σου. Έεετσι!»

Κάποια στιγμή πάνω που έχυνα της φωνάζω:

-    «Μουνάρα! Τι καύλα να σε ξεσκίζω πάνω στο κρεβάτι της αδελφής σου!»

Πρέπει να πω ότι ήμασταν προσεκτικοί μην αφήσουμε σημάδια του τι γινόταν. Μάλιστα η κυρία μετά το γαμήσι μάζεψε το σεντόνι να το πάρει για πλύσιμο καθότι είχε πέσει σε κάποια σημεία χύσι δικό μου.

Αυτό επαναλήφθηκε πολλές φορές, πότε μεσημεριανές, πότε βραδινές ώρες, όποτε εκείνη μπορούσε να ξεφύγει. Το διαμέρισμα είχε γίνει η ιδανική γαμιστρώνα!!

Παράλληλα είχα και την κόρη με την οποία το σεξ ήταν αρκετά ξενέρωτο (καμία με την καύλα της μάνας) ωστόσο ομολογώ ότι με ερέθιζε πολύ το γεγονός ότι πηδούσα και μάνα και κόρη (όσοι είχατε ποτέ τέτοια εμπειρία με καταλαβαίνετε νομίζω).

Ώσπου ένα Σάββατο απόγευμα που βρισκόμασταν στην κρεβατοκάμαρα και δοκιμάζαμε ένα υπέροχο 69, ακούμε βήματα στο χολ του διαμερίσματος.

Πριν προλάβουμε να αντιδράσουμε, βλέπουμε μπροστά την αδελφή της κυρίας να μας κοιτάζει με γουρλωμένα μάτια:

-    «Τι γίνεται εδώ; Ε, δεν είμαστε καλά!!!», κραυγάζει.

Εγώ έχω παγώσει, τα έχω χάσει εντελώς, δεν ξέρω τι να κάνω. Έχω αλλάξει χίλια χρώματα και λίγα λέω. Μένω ακίνητος σαν χάνος. Η θεία βγαίνει από το δωμάτιο τρέχοντας.

-    «Άσε, θα της μιλήσω…», μου λέει η κυρία. «Εσύ ντύσου και φύγε».

Εντελώς μηχανικά χωρίς να καταλαβαίνω καλά - καλά τι κάνω, βγαίνω από το διαμέρισμα ενώ ακούω ότι έχει αρχίσει ένα έντονος διάλογος ανάμεσα στις δύο γυναίκες. Το μόνο που έπιασα από το διάλογο ήταν τα ακόλουθα:

-    «Κόντευα να τρελαθώ! Είχα να πάω με άντρα δέκα χρόνια, κατάλαβε με. Εξάλλου κι εσύ με τόσα τεκνά έχεις πάει; Τα ξέχασες;»

-    «Ναι αλλά εσύ πήγες με το αγόρι της κόρης σου μωρή βρωμιάρα!»

Έφυγα από την πολυκατοικία άρον - άρον τρέχοντας και με σκυφτό κεφάλι. Έκανα να βγω από το σπίτι μου τέσσερις ημέρες και δεν επικοινώνησα καθόλου με την κυρία. Μίλησα ωστόσο με την κοπέλα μου, η οποία ευτυχώς έδειχνε να μην έχει καταλάβει τίποτα.

Συνεχίζεται...

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.