Σύνδεση || Εγγραφή
Αγαπητέ επισκέπτη. Σαν επισκέπτης δεν έχετε πλήρη πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες, και το περιεχόμενο του XStream. Οι ιστορίες που βλέπετε είναι αυτές που είχαν δημοσιευθεί πριν από μέρες.

Για να αποκτήσετε πλήρη πρόσβαση θα πρέπει πρώτα να εγγραφείτε στην online κοινότητα μας και έπειτα να ενεργοποιήσετε την πλήρη πρόσβαση που σας δίνει πλήρη δικαιώματα χρήσης των υπηρεσιών του XStream όπως... Το να βλέπετε όλες τις δημοσιευμένες ιστορίες, Nα σχολιάζετε, να επικοινωνείτε μέσω chat, Nα κάνετε video calls, Nα ανταλλάσετε φωτογραφίες και video, κλπ.

Το XStream δεν είναι απλά ένας χώρος που διαβάζετε ιστορίες. Είναι μια ενεργή κοινότητα ενηλίκων που για όσους τη δοκιμάζουν γίνεται τρόπος ζωής!

Αποποίηση ευθυνών: Όλα τα κείμενα της κατηγορίας, είναι έργα μυθοπλασίας!

Το περιεχόμενο και οι πληροφορίες που περιλαμβάνονται στο XStream.gr, συμπεριλαμβανομένων και των διαφημίσεων, με οποιονδήποτε τρόπο και εάν αυτές εμφανίζονται, δε θα πρέπει σε καμιά περίπτωση να θεωρούνται ως έγκυρες πληροφορίες, συμβουλές ή ως παραίνεση για συγκεκριμένη ενέργεια.

Περαιτέρω, ο χρήστης κατανοεί και αποδέχεται ότι, επισκεπτόμενος τις σελίδες περιεχομένου και χρησιμοποιώντας τις υπηρεσίες του XStream.gr, είναι πιθανό να εκτεθεί σε περιεχόμενο, το οποίο, για κάποια μερίδα ανθρώπων, μπορεί θα θεωρείται ως άσεμνο, απρεπές, ενοχλητικό, προσβλητικό κλπ. Σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί υπεύθυνο το XStream.gr για οποιαδήποτε βλάβη ή ζημία που τυχόν υποστούν οι χρήστες του, λόγω της έκθεσής τους σε περιεχόμενο τέτοιου είδους, καθώς μια τέτοια έκθεση γίνεται με τη ρητή προς τούτο εκπεφρασμένη βούλησή τους.

Οι χρήστες επισκέπτονται τις σελίδες περιεχομένου και υπηρεσιών με αποκλειστικά δική τους πρωτοβουλία και ευθύνη. Το XStream σε καμία περίπτωση δε μπορεί να θεωρηθεί ότι αποδέχεται ή ενστερνίζεται καθ' οιονδήποτε τρόπο τις εκφραζόμενες στις δημοσιευόμενες ιστορίες προσωπικές ιδέες ή αντιλήψεις των χρηστών που τις αποστέλλουν ή άλλων προσώπων.

Όλα τα κείμενα της κατηγορίας είναι έργα μυθοπλασίας, ανεξάρτητα από το αν ο κάθε συγγραφέας ισχυρίζεται το αντίθετο για να δώσει μεγαλύτερη έμφαση στα όσα γράφει. Ονόματα, χαρακτήρες, επιχειρήσεις, τόποι, γεγονότα και περιστατικά, είτε είναι προϊόντα της φαντασίας του συγγραφέα ή τα χρησιμοποιεί για να αποδώσει τα όσα φαντάστηκε. Οποιαδήποτε ομοιότητα με πραγματικά πρόσωπα ή πραγματικά γεγονότα, είναι καθαρά συμπτωματική. ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΙΜΗΘΕΙΤΕ στην πραγματική ζωή όσα διαβάζετε!

H ιστορία που θα παραθέσω έλαβε χώρα πριν από κάποια χρόνια στους Αμπελόκηπους. Έχοντας μόλις απολυθεί από το στρατό και πάρει πτυχίο από την σχολή μου έκανα σχέση με μια συνομήλικη μου κοπέλα την οποία ως γνωριμία την ήξερα καιρό. Η κοπέλα είχε μόνο μάνα καθότι ο πατέρας της είχε πεθάνει κάποια χρόνια πριν.

Από τα προηγούμενα χρόνια της γνωριμίας ομολογώ ότι η μάνα της με έκανε να καυλώνω ανεξέλεγκτα. Γύρω στα 48 πλέον, με ένα υπέροχο μεστό σώμα, κοκκινωπά μαλλιά ως τους ώμους, μονίμως μαυρισμένη, με υπέροχα καπούλια και μεγαλούτσικα στήθη, με έκανε όποτε πήγαινα στο σπίτι της φίλης μου να αποσύρομαι στην τουαλέτα και «ανακουφίζομαι» πάνω στα σλιπάκια και τα καλσόν της (πρέπει να είχα «ασπρίσει» μια ντουζίνα εσώρουχα της μαμάς).

Ήθελα να την ξεσκίσω σαν τρελός. Ένα βράδυ πηγαίνω στο σπίτι να πάρω την κοπέλα και βρίσκω μόνο τη μάνα η οποία μου ανακοίνωσε ότι η κόρη είχε πάει εκτάκτως να βοηθήσει στο κατάστημα του αδερφού της (είχαν απογραφή) και της είχε πει να με ειδοποιήσει αλλά εκείνη το ξέχασε και συγγνώμη… κλπ. κλπ.

-    «Αν σε κεράσω ένα ποτό θα με συγχωρήσεις;», μου λέει.

-    «Μια γυναίκα σαν εσένα θα την συγχωρούσα έτσι και αλλιώς!», απάντησα.

Μου βάζει το ποτό και όπως κάθεται σταυροπόδι απέναντι μου, αφήνει όλο το πόδι
(φορούσε καλσόν με ραφή) μέχρι το σλιπάκι... μετά από λίγο δεν άντεχα από την καύλα και ζητώ να πάω στην τουαλέτα. Τότε εντελώς ξαφνικά με ρωτά:

-    «Καλά, δεν έχεις βαρεθεί να το κάνεις αυτό αγόρι μου;»

-    «Τι εννοείς; Δεν καταλαβαίνω…»

Είχα αρχίσει να παγώνω..

-    «Να τραβάς μαλακία πάνω στα εσώρουχα μου. Αυτό εννοώ αγόρι μου!»

-    «Εεε... ααα… δεν...»

Τα είχα χάσει εντελώς με την απρόσμενη εξέλιξη!

-    «Και αν θες κάτι γιατί δεν μου το ζητάς; Που ξέρεις, μπορεί να το θέλω και
εγώ παλικάρι μου…»

Αρχίζει να με πλησιάζει και σηκώνει λίγο την μπλούζα της.

-    «Εεε... θες να πεις ότι... και... εεε... εσύ...»

-    «Θέλω να πω ότι είμαι δέκα χρόνια χήρα και θέλω σαν τρελή να με πάρεις και επίσης είναι κρίμα ένα τόσο καυλιάρικο παιδί να το έχει μόνο η ξενέρωτη η κόρη μου!!!»

Μου πιάνει το φουσκωμένο εργαλείο της χουφτώνω τον σφικτό κώλο, κατεβάζω
την φούστα και με παίρνει κατευθείαν μετά στο στόμα (χωρίς προφυλακτικό).

Σε πολύ λίγα λεπτά τα καυτά μου ασπράδια ξεχείλιζαν από το στόμα της.

-    «Τι ωραίο πράμα το αντρικό χύσι μωρό μου!», είπε φωναχτά.

Στη συνέχεια πέφτουμε στον καναπέ και αφού άρχισα να γλύφω τις ρώγες της (να ακούσετε βογγητό που έβγαζε!!!) άρχισα να της φιλάω την κοιλιά και τα υπέροχα κωλομέρια. Ήταν πραγματικά σε κατάσταση έκστασης. Αναστέναζε, βογκούσε.

-    «Κρίμα μια γυναικάρα σαν εσένα να μη έχει γαμηθεί τόσο καιρό...», φώναξα μες στην καύλα. «Αλλά εγώ μουνάρα μου θα σου οργώσω την κορμάρα από την κορυφή μέχρι τα νύχια!»

Μπήκα μέσα της με ορμή και με ουρλιαχτά της άδειασα άλλο ένα ποτάμι σπέρμα.

Κάποια ώρα αργότερα σηκωθήκαμε γιατί θα ερχόταν σε λίγο η κόρη και με συνόδεψε στην πόρτα.

Φιληθήκαμε…

-    «Με έκανες να αισθανθώ άλλος άνθρωπος μανάρι μου!»

-    «Πότε και που θα το ξανακάνουμε;», ρώτησα.

-    «Άσε, κάτι έχω σκεφθεί. Θα τα πούμε…», μου λέει.

Συνεχίζεται…

(Copyright protected OW ref: 8389 "Straight erotic stories archive")

Δεν έχετε εξουσιοδότηση να δημοσιεύετε σχόλια. Πρέπει να έχετε συνδεθεί.

Τα σχόλια θα περάσουν από διαδικασία έγκρισης.